Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cnm akıntım gelio çok fena var iltihap olabilir içebilirsem inş yararı olucak

dr git canım bende de vardı bende akıntı şikayetiyle gittim dr fitil verdi fitille birlikte soğan suyu içtim geçti sanki ama cuma tekrar gidip alttan ultrasyonla baktırcam aklımda kalmasın artık

sende sancıda yapıyomu bende sancı yapıyordu adet sancısı gibi resmen alttan zonkluyodu

dr git canım bende de vardı bende akıntı şikayetiyle gittim dr fitil verdi fitille birlikte soğan suyu içtim geçti sanki ama cuma tekrar gidip alttan ultrasyonla baktırcam aklımda kalmasın artık

sende sancıda yapıyomu bende sancı yapıyordu adet sancısı gibi resmen alttan zonkluyodu

önce bi soğan suyunu içiyimde olmassa dk giderim die düşündüm.
benim çok sancım olur zati adetten 1 hafta önce başlar sancım

soğan syu biraz ılısın bi dikişte içersin ki bişey değil

canım içemedim başlamıştım geçen ay 2 kere içebildim midemi bulandırdı bu sefer zorlıycam kendimi

bende arasıra oluyo akıntı o da üşütüğüm zaman benim daha önceden prolaktinim yüksekti
ama şuanda iyi ilaç kullanmştım onun için düştü
sizler folik asit içiyomusunuz kızlar

selam arkadaşlar bende bir kıpırdamalar var hemde 4 haftalık. günüm geçmişti candy ile konuştuk biraz bekle dedi .2 gün sonra test yaptım ve hamileyim .Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda inşalllah.banada soğan suyunu yapmamı önerdiler ama yapmadım önce dr olmazsa onu denerim demi,ştim ve dr la yaptığımız konuşmalar sonunda çok şükür oldu.benimde akkıntılarım vardı meğer kistten dolayıymış iyikide önnce dr dinlemişim .hepiniz kısa zamanda benim gibi mutlu olursunuz inşallah.

selam arkadaşlar bende bir kıpırdamalar var hemde 4 haftalık. günüm geçmişti candy ile konuştuk biraz bekle dedi .2 gün sonra test yaptım ve hamileyim .Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda inşalllah.banada soğan suyunu yapmamı önerdiler ama yapmadım önce dr olmazsa onu denerim demi,ştim ve dr la yaptığımız konuşmalar sonunda çok şükür oldu.benimde akkıntılarım vardı meğer kistten dolayıymış iyikide önnce dr dinlemişim .hepiniz kısa zamanda benim gibi mutlu olursunuz inşallah.

canım ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım bizlerde en kısa zamanda böyle güzel haberler veririz

canım ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım bizlerde en kısa zamanda böyle güzel haberler veririz

çok teşekkür ederim yazışmaları sürekli takip ediyorum ve samimiyetle söylüyorum hep dua ediyorum sizler için .Allah sizleride mutlu etsin inşalllah

ben 10 aylık evliyim artık çocuk sahibi olmaya karar verdik bu ay çalışmalara başlayacağız bugün doktora gittim herşey normal dedi olmaması için bir sebep yok dedi 6 ay deneyin olmazsa hormontesti ve rahim filmi çeker bakarız duruma dedi inşallah onlara gerek kalmadan hamile kalabilirim....:)
bir bebişimin olmasını çok istiyorum
isteyen herkez en kısa zamanda bebişine kavuşur inş.
hepiniz için dua ediyorum

canım bizde aynı sizin gibi 28 mayısta 3 yıl dolucak sakın ümidini kesme çevrem bana hep derdiki:''ilk 3 ay olmayacak ama inat ederdim illlede olucak'' çünkü çok fazla tembelleşirmiş yumurtalıklar ,her adetimde 1 gün bile geçse test yapar moralim çok bozulurdu 2 ay bu devam etti ve bu ay yapmıcam dedim ve 4 gün yapmadım.en iyi yöntem sabır etmek sana tavsiyem olsun hadddim değil ama kimseni,n üzülmesini istemem.Rabbim nasip ederse mutlaka bir gün oluyor .umarım sizin içinde bu gün çok yakındır

ben 10 aylık evliyim artık çocuk sahibi olmaya karar verdik bu ay çalışmalara başlayacağız bugün doktora gittim herşey normal dedi olmaması için bir sebep yok dedi 6 ay deneyin olmazsa hormontesti ve rahim filmi çeker bakarız duruma dedi inşallah onlara gerek kalmadan hamile kalabilirim....:)
bir bebişimin olmasını çok istiyorum
isteyen herkez en kısa zamanda bebişine kavuşur inş.
hepiniz için dua ediyorum

sanada merhaba hayırlı olsun ne mutlu sana.bir an 3 ay önceye gitti yazdıklarının aynısı banada söylendi ama 3 ay sonra dr filmi çekti sperm testide yapıldı ve dediki bu hafta sürekli çalışmaya devam ve hamile kaldım ama şunada bağlıyorum rahim filminde içeri verilen sıvı kanalllarıda temizliyomuş yani ufak bir tıkanıklık varsa bile açılırmış.buda olabilir çok çalışmakta.size kolay gelsin en kısa zamanda mutlu haberi ver bize .

benide listeye yazarmısınız belki uğurlu gelir baktım ki bu liste uğurlu liste :)

geçen ay 30 nisanda adet gördüm
bu ayda mayısta olurum ben hep aynı tarihte oluyorum pek şaşmıyo

X