Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşllh hamişsndir soğan kürünü neden yapıcan iltihabın felan mı var
cnm akıntım gelio çok fena var iltihap olabilir içebilirsem inş yararı olucak
dr git canım bende de vardı bende akıntı şikayetiyle gittim dr fitil verdi fitille birlikte soğan suyu içtim geçti sanki ama cuma tekrar gidip alttan ultrasyonla baktırcam aklımda kalmasın artık
sende sancıda yapıyomu bende sancı yapıyordu adet sancısı gibi resmen alttan zonkluyodu
soğan syu biraz ılısın bi dikişte içersin ki bişey değil
inşallah bozom çok uğraşmadan olur artık
meral cnm burdamısın
inşallah canım hepimiz çok uğraşmadan bebeklerimiz gelir
selam arkadaşlar bende bir kıpırdamalar var hemde 4 haftalık. günüm geçmişti candy ile konuştuk biraz bekle dedi .2 gün sonra test yaptım ve hamileyim .Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda inşalllah.banada soğan suyunu yapmamı önerdiler ama yapmadım önce dr olmazsa onu denerim demi,ştim ve dr la yaptığımız konuşmalar sonunda çok şükür oldu.benimde akkıntılarım vardı meğer kistten dolayıymış iyikide önnce dr dinlemişim .hepiniz kısa zamanda benim gibi mutlu olursunuz inşallah.
canım ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım bizlerde en kısa zamanda böyle güzel haberler veririz
canım ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım bizlerde en kısa zamanda böyle güzel haberler veririz
ben 10 aylık evliyim artık çocuk sahibi olmaya karar verdik bu ay çalışmalara başlayacağız bugün doktora gittim herşey normal dedi olmaması için bir sebep yok dedi 6 ay deneyin olmazsa hormontesti ve rahim filmi çeker bakarız duruma dedi inşallah onlara gerek kalmadan hamile kalabilirim....:)
bir bebişimin olmasını çok istiyorum
isteyen herkez en kısa zamanda bebişine kavuşur inş.
hepiniz için dua ediyorum