Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

senin varmış baya benimde öyle bi 5 6 günüm var bakalım nasip kısmet bişeyler seziyorum kendimle ama umutlanmayacağım daha yeni karar verdik belki tutar belik tutmaz değilmi

arkadaşlık teklifinde bulundum sana istersen kabul et senin son durumun nasıl bi gelişme varmı

kabul ettim
pek bi gelişme yok ki gibi kendimi hamile gibi hissetmiyorum diğer aylarda da hep böyle hissetmiştim sonuçta geçen ay gecikmelide olsa regl oldum :çok üzgünüm:

senin son durumlar nasıl

senin varmış baya benimde öyle bi 5 6 günüm var bakalım nasip kısmet bişeyler seziyorum kendimle ama umutlanmayacağım daha yeni karar verdik belki tutar belik tutmaz değilmi

evet bencede fazlada umutlanma çünkü umutlanıp hamileyim diye bekliyince ve sonrasında da adet olunca insan çok üzülüyo senağlama

valla dediğim gibi daha martın 4ünde karar aldık umutlanmak istemiyorumda kızlarada demişdim kaynanam idrarıma baktı o başka bide adet ağrılarım az anlamadım gitti :uhm:

anlıyomuş gerçekden renginden bakdı işte dedi kızım ne var ne yok dedi yeni oluşuyo olabilir dedi CADIARZU

ben geldimmmm
kıslar benm sancım war demiştim ya iltihap gibi akıntı geldi bende hemen soğan kürüne başladım
ben bide ballı polenli tarçın kürünü yapıyrm acaba 2 sini bi arada yapmak sakıncalı olurmu

hiç bi bilgim yok bu konuda ama bi doktor var jinekolog turgay karakaya ben onun sitesinden iletişim bölümünden soru soruyorum en geç 4-5 gün içinde cevap geliyo istersen sor kadın hastalıkları gebelik her türlü sorya cevap veriyo googledan yazınca hemen çıkıyo

hoş geldin canım a.s.

mrb funda, hoşgeldin, şimdilik iyiyim,

bu arada adet tarihim 8 nisan
beklemedeyim artık

cnm senide ekliorum umut dolu listemize

bende öyle sanki bişeyler var belkide ben heyecandan öyle hissediyorum adet ağrılarım binde bir giriyo bakalım çooooooooook heyecanlıyım :CüvCüv:

inşallah vardır bebiş

belkim bebiştir ya inşallah hadi bakalım listeden herkesi hamiş çıkaralım.ne güsel olur

hoşgeldin cnm.inş kavuşursun bebeğine hemen.hadi sende sölede tarihini beraberce bekleyelim gününü.

cnm saanki ben iki kürü aynı anda yapmak sakıncalı de duymuştum.birini bitirip birine başlamak lazımmışçtabi sen yinede doktoruna sor

ben geldim millett ne güsel muhabbet etmişiniz canlarım ben yokken.Allah muhabbetimizi artırsın bebişlerimize hemen kavuştursun inşallah

o zamna ben ballı kürü 1 gün daha yapıyım yumurtlamam yarın bitiyo
salı günü tekrar başlıyım soğan kürüne adetime kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…