arkadaşlık teklifinde bulundum sana istersen kabul et senin son durumun nasıl bi gelişme varmı
senin varmış baya benimde öyle bi 5 6 günüm var bakalım nasip kısmet bişeyler seziyorum kendimle ama umutlanmayacağım daha yeni karar verdik belki tutar belik tutmaz değilmi
valla dediğim gibi daha martın 4ünde karar aldık umutlanmak istemiyorumda kızlarada demişdim kaynanam idrarıma baktı o başka bide adet ağrılarım az anlamadım gitti :uhm:
anlıyomuş gerçekden renginden bakdı işte dedi kızım ne var ne yok dedi yeni oluşuyo olabilir dediCADIARZU
ben geldimmmm
kıslar benm sancım war demiştim ya iltihap gibi akıntı geldi bende hemen soğan kürüne başladım
ben bide ballı polenli tarçın kürünü yapıyrm acaba 2 sini bi arada yapmak sakıncalı olurmu
önemli değl Şeniz :asigim:
ben geldimmmm
kıslar benm sancım war demiştim ya iltihap gibi akıntı geldi bende hemen soğan kürüne başladım
ben bide ballı polenli tarçın kürünü yapıyrm acaba 2 sini bi arada yapmak sakıncalı olurmu
mrb funda, hoşgeldin, şimdilik iyiyim,
bu arada adet tarihim 8 nisan
beklemedeyim artık
bende öyle sanki bişeyler var belkide ben heyecandan öyle hissediyorum adet ağrılarım binde bir giriyo bakalım çooooooooook heyecanlıyım :CüvCüv:
hoşgeldin kuzum.iim sen nasılsın
teşkkür ederim bende iyim a.s. tek sorun arada bi kasıklarımda çok fazla ağrı oluyo sanki içerden biri tekme atıyomuş gibi ama yumurtalıklarımdaki iltihaptan sanırım geçen ay doktor iltihap var demişti
merhaba arkadaşlar bizde bebek yapmaya karar verenlerdeniz. geçen ay ilk denememizi yaptık olmadı bu ay yeniden deniyoruz bakalım. 4 yıllık evliyim :)daha yeni karar verebildik 29 yaşındayım hep korunuyodum geçen ay bıraktım.gerekli kontrolleri yaptırdım sigarayı içkiyi bıraktım beslenmemize eşim ve ben olabildiğince dikkat ediyoruz folik asitimi mütemadiyen alıyorum her türlü techizat tamam umarım herşeyin hayırlısı en iyisi olur hepimiz adına
ekstra burda yazılı olmayan yaptığımız şey eşimde benle beraber folik asit ve çinko alıyor sperm sayısı ve kaliteli sperm için gerekliymiş.arıca sakat doğum riskini azaltıyomuş.ayrıca bende adaçayı içmeye başladım yumurtlamaya yardımcı.
bazal vucut ısısını ölcüyorum yumurtlamayı belirlemek için
ben geldimmmm
ben geldim millett ne güsel muhabbet etmişiniz canlarım ben yokken.Allah muhabbetimizi artırsın bebişlerimize hemen kavuştursun inşallah
Gurbet_gelini 15 mart
candy 17 mart
funda41 20 mart
relax 23 mart
prenses47 24 mart
bozo85 25 mart
aycankaya 27 mart
nezihemmm 28 mart
büşra44 4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
sulugöz 8 nisan
armeda 11 nisan