- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
ee kızlar nezaman bebişe karar verdiniz
benim 2. ayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee kızlar nezaman bebişe karar verdiniz
inşllh hepimiz hamiş oluruz Allah eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip eder inşllh
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi
ben bir ay önce karar verdim korunmayı bıraktık, ilk ay olmadı, bakalım bu ay olucak mı
bizde 9 aydır uğraşıyoruz.İnşallah hepimizin bebişi olur.
merhaba kızlar beni de alın aranıza,bu ay ben de karar verdim hamile kalmaya,yaşım 33 ,yumurtalarımda kist var ,biraz da akıntım ,umarım bunlar engel olmaz hamileliğime,sevgiyle kalın ,sizi takip edeceğim,güzel haberlerinizi bekleyecem...
amin cnm ins isteyen herkese nasip etsin allahim ben 2 yildir kalamadim dr asilama diyor hazirana asilama olcam ins sen normal bi sekilde kalirsin cunku dr kapisina dusmek muane vb gibi seyler cok stres yapiyor:1hug:
Gurbet_gelini 15 mart
candy 17 mart
funda41 20 mart
relax 23 mart
prenses47 24 mart
bozo85 25 mart
aycankaya 27 mart
nezihemmm 28 mart
büşra44 4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
armeda 11 nisan
gurbet gelini cnm nerdesin geldimi adetin.noldu çok merak ettim kuzum.
gunaydin kizlar yok henuz gelmedi
ama bacaklarim cok agriyo
sanki hasta olacakmis gibibenneyaptımki
benim bu aydan hiç ümidim yok :1no2: reglime 10 gün kaldı ama daha 3 kere oldu yumurtlama günlerimde hiç olamadı yumurtlama günmde yarın son kocişim hasta oldu yani ümitler nisana kaldı