kızlar benıde aranıza alın calısmalar suruyor 15 agustos adet tarıhım
şimdi tatile gitmeyi düşünüyoruz hamilelik riski varsa geciktirici kullanmak yanlış olur mu ya?
kızlar benıde aranıza alın calısmalar suruyor 15 agustos adet tarıhım
meralcim al benden de o kadar...
günlerimiz aynı zaten..ama hiç umudum kalmadı..her adet döneminde ne yaşıyorsam bu ay da yaşadım..mafoldumben
kızlar bende adet belirtisi yok hala..her ayki gibi olmadı..yoksa psikolojikmi?? yarın günüm bakalım kırmızılar gelcekmi..inşallah gelemzler..gelmesinlerrrr
kızlar bende adet belirtisi yok hala..her ayki gibi olmadı..yoksa psikolojikmi?? yarın günüm bakalım kırmızılar gelcekmi..inşallah gelemzler..gelmesinlerrrr
Genelde hapla korununca bİraz daha geÇ hamİlelİk oluyomuŞ dİye bİr sÖylentİ var
gerÇİ tamda bİlmİyorum ama
henÜz Çok olmamıŞ umarım en yakın zamanda hamİŞ olursunuz
Arkadaslar, ben hamileyim sanirim!3 gun once dayanamadim evde test yaptim, coooook silik olarak 2. cizgi cikti. Kendi kendime hemen heveslenmeyeyim dedim; sonraki gun ve bugun tekrar yaptim ve yine cok silik olarak cizgi gorundu. En son dijital bir testle denedim ve evet su anda hamileyim!.. Insaallah bebegim beni terketmez yada bir terslik olmaz, cok korkuyorum aslinda cunku hersey daha cok yeni...
Herkese merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım:) umarım bundan sonra sık sık konuşuruz. ben 1 senelik evliyim. evlenmeden 2 ay önce korunmaya başladım ve hemen hemen 3 ay önce de korunmayı bıraktım. hap kullanıyordum. ama 3 aydır herhangi bir gebelik durumu olmadı. bana tanıdığım bir kaç kişi dedi ki, hap kullanmayı bıraksan bile, bu zamana kadar içtiğin haplar seni bir süre daha koruyormuş.
bizde şimdilik çalışmalara devam ediyoruz ama hala bir belirti yok. bu konuda sizden yardım rica ediyorum. hap kullanımı vücutta ne kadar etkili oluyor?
herkese selamlar,
Arkadaslar, ben hamileyim sanirim!3 gun once dayanamadim evde test yaptim, coooook silik olarak 2. cizgi cikti. Kendi kendime hemen heveslenmeyeyim dedim; sonraki gun ve bugun tekrar yaptim ve yine cok silik olarak cizgi gorundu. En son dijital bir testle denedim ve evet su anda hamileyim!.. Insaallah bebegim beni terketmez yada bir terslik olmaz, cok korkuyorum aslinda cunku hersey daha cok yeni...
kızlar maalesef adet oldum..
bu ay o kadar da üzülmedim çünkü çok istememize rağmen en uygun dönemde eşim şehirdışına çıkmak zorunda kaldı..dolayısıyla boş geçti bu ay:kedi:
kısmet bu işler yaa, siz plan yapsanızda kısmetten öte gidilmiyor:umursamaz:
Allah hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:
bu arada Bambikkim yeni adet günüm 25 Ağustos..güncellerken bu şekilde değiştirebilir misin kuzum??