Arkadaslar, ben hamileyim sanirim!3 gun once dayanamadim evde test yaptim, coooook silik olarak 2. cizgi cikti. Kendi kendime hemen heveslenmeyeyim dedim; sonraki gun ve bugun tekrar yaptim ve yine cok silik olarak cizgi gorundu. En son dijital bir testle denedim ve evet su anda hamileyim!.. Insaallah bebegim beni terketmez yada bir terslik olmaz, cok korkuyorum aslinda cunku hersey daha cok yeni...
kızlar maalesef adet oldum..
bu ay o kadar da üzülmedim çünkü çok istememize rağmen en uygun dönemde eşim şehirdışına çıkmak zorunda kaldı..dolayısıyla boş geçti bu ay:kedi:
kısmet bu işler yaa, siz plan yapsanızda kısmetten öte gidilmiyor:umursamaz:
Allah hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:
ya benim tarihim 6 ağustos biliyorsunuz
ama ben meraktan dün test yaptımsonuç negatif
yani adetten 6-7 gün önce.... doğru sonuç verir di mi? yani silik te olsa çıkardı eğer hamile olsam :sm_confused:
gene olmadı mı yaamafoldumben
Bababmın d. gununu yaptık o bile torun istiyorum dedi mumları üflerken oof offf
ya benim tarihim 6 ağustos biliyorsunuz
ama ben meraktan dün test yaptımsonuç negatif
yani adetten 6-7 gün önce.... doğru sonuç verir di mi? yani silik te olsa çıkardı eğer hamile olsam :sm_confused:
gene olmadı mı yaamafoldumben
Bababmın d. gununu yaptık o bile torun istiyorum dedi mumları üflerken oof offf
Arkadaslar, ben hamileyim sanirim!3 gun once dayanamadim evde test yaptim, coooook silik olarak 2. cizgi cikti. Kendi kendime hemen heveslenmeyeyim dedim; sonraki gun ve bugun tekrar yaptim ve yine cok silik olarak cizgi gorundu. En son dijital bir testle denedim ve evet su anda hamileyim!.. Insaallah bebegim beni terketmez yada bir terslik olmaz, cok korkuyorum aslinda cunku hersey daha cok yeni...
yeni hamile arkadaşımı tebrik ediyorum
kızlar ben maalesef dün hastalandım zaten bu yadan çok umudum yoktu :umursamaz:
Kısmet önümüzdeki aya inş.
Yeni tarihim 29 ağustos
cnm bu ara düzensiz nedense.geçen ay 17 sinde olmuştum bakalım bu ay nolucak.yaaa ihtimal var yanii sevindim.cnm sen hamilemisin
ben de ayladır düzensiz adet gördükten sonra hiç beklemediğim bir zamanda süprüz yaptı bana bebeğim. Inşallah sizin de öyle olur
Ben de ayladır düzensiz adet gördükten sonra hiç beklemediğim bir zamanda süprüz yaptı bana bebeğim. İnşallah sizin de öyle olur
bambikkkk alkisalkisalkis
tebrikler canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. hemen bir dr a gitmeni ve kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. eğer hemen gidemiyceksen eczaneden folik asid alıp kullan gidene kadar ihmal etme.
yeni hamişleri tebrik eder en kısa zamanda biz isteyenlerinde hamiş olmasını hayırlısıyla dilerim