Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yok canım hamiş değilim ben kendi kendime bebiş yapmaya karar verenlerdenim kaydirigubbakcemile3
henz kocişi kandıramadım da :kedi:
konuyu okurken topic sahibinin hamiş kalıp kalmadığını merak ettim ilk sayfadan bi başladım okumaya sonuna kadar geldim soora CANDY'nin hamile olduğunu öğrenince üye oldum, Candy nin başka bi şehirden annesi gelmiş yanına giremediği için topiği sahipsiz bırakmamak adına buralardayım

ya bu olayı o kadar cok duyuyorum ki artık regl bile olsam kendimi hamile sanacagım.. şaka gibi bir sey ya ustune gorme oyle normal regl gibi degilken nasıl oluyor da bu arkadaslar normal regl gorup hamile olduklarını ogreniyorlar sonradan :uhm::uhm::uhm:
benim de bir tanıdıgıma oldu aynısı inanamadımdelikafadulden

gittikce kafayı sıyıracagım galiba regl bile olsam..:roflol:

kızlar sanırım bende hastalanıcam belim ve kasuklarım ağırıyo şuanda yaaa
zaten bu aydan umudumda yoktu ama :umursamaz:

valla kafayı yiycez bu gidişle delikafadulden

hayırlısı olsun canım....
benim eşim de pek istekli değil ama kayınvalidem geçende bir laf etti, şimdi çalışmaya başladıkkaydirigubbakcemile3

benimkide pek istekli değil ikna ettim ama öyle. işte ben hiç istek görmüyorum kendisinde

benim eşim de pek istekli değil ama kayınvalidem geçende bir laf etti, şimdi çalışmaya başladıkkaydirigubbakcemile3

Hepimiz için hayırlısı neyse o olur inşallah :Saruboceq:

benimkide pek istekli değil ikna ettim ama öyle. işte ben hiç istek görmüyorum kendisinde

Ben artık ikna etmeye çalışmıyorum gamyoncuiremsu
sadece istekli gözükmüyorum eşim de "ekim kasım gibi başlayalım çalışmalara" diyo bende bakarız :1closedeyes: diyorum o daha çok istekleniyo alkisalkisalkis

hayırlısı olsun canımmmm..inşallah bir gün biz de anne oluruz...opuyorumnanaktan

aman onlar yok mu :)) her iki lafın ikisi de bebiş..yaa psikolojik olarak da olmayabilir..üstüne ne kadar düşersen o kadar olmuyor inanın..benim bir arkadaşım vardı amann 2 yıldır çok istediler ama olmuyordu ..sonra saldılar kendilerini..olduuu :)) zira elticim de öle :)) onun 4 yıldan fazladır öyleydi ,ondan mı bilmiyorum kayınvalidem habire onu örnek veriooo ( bıraksınlar kendi halimize yaparık dimi ama :)))

benim kayınvalidemde yok laf edicek CADIARZU
ne güsel :))
hayırlısı olsun canımmmm..inşallah bir gün biz de anne oluruz...opuyorumnanaktan
aminn ..yaa kıslar ben geçen ay çalışma yapmıştım ama olmadı..şimdi yapmıyoruz ama..bir şey dicem size ; şimdi gün aşırı yapmak lazımmış..belki duymuşsunuzdur ,yani bir gün yapıp bir gün aravermek..bu şekilde sp...m kalitesini de arttırmış oluyormuşuz..her şeyin hayırlısı ...inş oluruz en kısa zamanda....çalışmalara başlayacağız yine biz ..devamm :))

gazigili09 ===== 22 temmuz ????????
meral77 =====30 temmuz
fistday ===== 30 temmuz
butterflydsd ===== 30 temmuz
farbetter ===== 30 temmuz
kursunkalem===== 31 temmuz
zazez==== 2 ağustos
gölgeler ===== 6 ağustos
e_pack ===== 7 ağustos
_ezgi_ ===== 8 ağustos
carides ===== 9 ağustos
dtbernat ===== 10 ağustos
ss2302====10ağustos
isim====14 ağustos
mavilila ===== 15 ağustos
mız mız ===== 15 ağustos
_sena_ ===== 16 ağustos
duyg_6=====20 ağustos
olgay =====21 Ağustos
scuba ===== 22 ağustos

Son düzenleme:
şimdi tatile gitmeyi düşünüyoruz hamilelik riski varsa geciktirici kullanmak yanlış olur mu ya?

benimde iki gününm var hastalanmama umarım hastalanmam ama sanki hastalancakmışım gibi
hissediyorum ve ağrılarım da var

benimde iki gününm var hastalanmama umarım hastalanmam ama sanki hastalancakmışım gibi
hissediyorum ve ağrılarım da var
meralcim al benden de o kadar...
günlerimiz aynı zaten..ama hiç umudum kalmadı..her adet döneminde ne yaşıyorsam bu ay da yaşadım..mafoldumben

kızlar benmde 30 unda..her zaman göğüslerimin yanları koltukaltı kısmı deli gibi acırdı yatamazdım bu defa tık yok..göğüsler bayagı büyüdü ama..kocam şaşakaldı..dün test yaptım negatifti..moralim bozuldu..bakalım perşembe kırmızılar gelecekmi..aman gelmesinler):

Merhaba kızlar,
Bende bebiş yapmaya karar verdim;ama sanırım sizin gibi erken düşünmüyorum.Bir aksilik olmazsa seneye düşünüyorum.Çünkü başımdan boş gebelik geçti ve daha yeni kürtaj oldum.ınşallah hiçbir aksilik yaşamaz kısa zaman içinde hamiş kalır ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.Tabii ki bende...:Saruboceq:

inşallah cnm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…