Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya canımmmm çok sevindim.sağlıkla,sıhatle alırsın inşallah kucağına yavrunu.kızlar dualarımız sizinle hayırlı haberlerinizi bekliyoruzopuyorumnanaktan

dimplehawk tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah :ecrin_bebek:

tebrikler canım.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın kuzucuğunu.bize de dua et olur mu?
hepinize tek tek çookk teşekkür ederim arkadaşlarr
Allah razı olsun
dua etmezmiyim ediyorum inşaallah
Rabbim size de versin hayırlı zamanda bir hayırlıcık...

hepinize günaydın hamişlere hayırlı olsun olmayanlarda hemen hamiş olsun
günde ne kadar yenecek ne zaman yenecek ne kadar süre kullanılacak eşimizi anladık dda biz niye yiycez ayyy çok sordum yaf

şu kasık batmasını duyduğumdan beri her ay batma yaşıyorum yahu ne kadar psikolojikmiş offf

Yumurtalıklarımda da batma oluyor bu yumurtlama dönemi habercisi olabilir mi hatta bazen ağrıyorda.

Sabırla bekliyoruz.
:sm_confused:

ben kasık batmasını kendi kendime yatattım psikolojik olarak tatlım.. hamileyim diye gezdim sonrasında tabi kırmızı kartı yedim

cok takmamak vucudumuzu dinlememek lazım ama elde degil maalesefkafamçokkarıştı

arkadaslar kendime ovulasyon ticker ı yaptım yapıstırdım da cizelgeme ama bir turlu gozukmuyo mesajlarda.. sebebini tahmin eden var mı?

kızlar malesef ben de dün gece regl oldum.bir sonraki regl tarihim 21 ağustos.stres yapmak yok.bizim de bebişlerimiz gelecek hayırlı bir zamanda.

Neden hamile olmak isteyince hamilelik belirtileri yaşıyoruz offf
o kadar sık wc ye gidiyorum ki önceden böle olmazdı, ve yumurtalıklarım ağrıyor neden olabilir kızlar bu hafta içi yumurtlama dönemimdi acaba hamile olsa insan 1-2 günde belirti olur mu?
Tarihime daha çok var 6 ağustos...

gazigili09 ===== 22 temmuz
meral77 =====30 temmuz
fistday ===== 30 temmuz
butterflydsd ===== 30 temmuz
farbetter ===== 30 temmuz
kursunkalem===== 31 temmuz
zazez==== 2 ağustos
gölgeler ===== 6 ağustos
e_pack ===== 7 ağustos
_ezgi_ ===== 8 ağustos
carides ===== 9 ağustos
dtbernat ===== 10 ağustos
ss2302====10ağustos
isim====14 ağustos
mavilila ===== 15 ağustos
_sena_ ===== 16 ağustos
duyg_6=====20 ağustos
olgay =====21 Ağustos
scuba ===== 22 ağustos

Son düzenleme:
dyg umutlar Ağustos'a kaldı artık.Önümüzdeki maçlara bakıyoruz:dance:İnşaallah ağustosta hamiş kalırızda burdan herkesle paylaşırız:Saruboceq:

inşallah canım ya ağustosta hamile kalırız ama benim buğün reglimin 3 günü azaldı normalde 1 hafta sürüyodu komple kesilirse test yapcam çünkü geçenlerde bi arkadaşım 2 aylık hamile olduğunu öğrenmiş normal regli falan olmuş hiç farketmemiş

canım benimkini 20 ağustos yazarmısın

canım benimkide 22 ağustos olur büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…