Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canim cok sagol. her zaman hepimize dua ediyorum, insaallah kabul olur. :Saruboceq:

valla aslinda yapmadigim sey kalmamis galiba delikafadulden madde madde yazayim:
1. ben zaten her ay ovulasyon kitiyle yumurtlama takibi yapiyordum, clearblue dijital kullandim, herkese tavsiye ederim.
2. esimin bildigimiz bir problemi yoktu, o yuzden gun asiri degil her gun iliskiye girdik, yumurtlama oncesinden baslayarak yaklasik 6 gun boyunca...
3. sonrasinda mutlaka ayaklari duvara dikip, 20 dk. kadar yattim.
4. esime keciboynuzu pekmezi yedirdim.
5. kendimse sogan kuru yapmistim ama sadece 10 gun kadar dayanabilmistim. yine de faydasi olmus olabilir.

belirti olarak da:
1. adetim gelecekmis gibi goguslerim sisti ve curuk gibi agridi.
2. kasikta kramp tarzi agrilar (cogunlukla tek tarafli) yasadim. ve bunlar adetten 5-6 gun once basladi ki normalde bende hic oyle birsey olmazdi. adet olacagim gun biraz agrirdi, o kadar...
3. akintida cogalma, bu halen devam ediyor.

canım çok tebrik ederim...
sağlıkla sorunsuz anne olursun inşallah :Saruboceq:

Kurşunkalem canım bu takip kitini nasıl kullanıyorsun bize de tarif edebilir misin??
bir de kullandığın ilk ay mı işe yaradı yoksa birkaç ay devam ettin mi kullanmaya?

Ne gÜzel ıŞe yaramıŞ yÖntemlerınız walla
allah her ısteyene versın
bu kıt nasıl bıŞey pahalımı

3 aydir kullaniyordum ama kullanmama ragmen cok calisamamistik, hep araya birseyler girmisti, ilk kez bu ay ovulasyondan sonra sektirmeden calistik ve oldu. dedigim gibi, benim kullandigim clearblue dijital. bir kutusundan 7 adet test cikiyor. ben adetin ilk gununden sayarak 10. gun testi yapmaya basladim ve 3. gunde pozitifi yakaladim. testi yapmadan once en az 4 saat sivi almiyorsun ve tuvalete gitmiyorsun. sonra idrarinla testi yapiyorsun. 3 dk. icinde ya gulenyuz cikariyor sana yada bos daire. gulenyuz cikarsa, takip eden 48 saat icinde yumurtluyorsun demek, dolayisiyla hemen calismalara basliyorsun. bos daire cikarsa, ertesi gun yine teste devam. yalniz testi her gun ayni saatte yapman lazim. bir de sabah idrariyla yapma, ogleden sonra daha iyi sonuc veriyor. insaallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebisine kavusursun canim.

Kurşunkalem canım bu takip kitini nasıl kullanıyorsun bize de tarif edebilir misin??
bir de kullandığın ilk ay mı işe yaradı yoksa birkaç ay devam ettin mi kullanmaya?

arkadaslar banada yardımcı olursanız sevınırm ben bu tapıgı yenı gordum benıde bılgılendırımısınız acaba???

hos bulduk burda kıtlerden takıplerden bahsedıyosunuz bunları uygulayım hamıle kalan arkadaslar var ben konuları bılmedıgım ıcın ne oldugunuda anlayamıyorum o bekımden sordum

hos bulduk burda kıtlerden takıplerden bahsedıyosunuz bunları uygulayım hamıle kalan arkadaslar var ben konuları bılmedıgım ıcın ne oldugunuda anlayamıyorum o bekımden sordum

cnm istersen topicteki sayfalarda gezin brz bilgi sahibi olursun

O konuda hiç bilgim yok ama kursunkalem gelince cevaplar sanırım.. yada sitede arama yaparak istediğin bilgiye ulaşabilirsin o yumurtlama takibi yapan kitlerden bahseden bi topic görmüştüm sanırımm..

SLM KIZLAR bende 2 yıllık evliyim ve bizde ailemize yeni bir birey kama kararı aldık tam 3-4 aydır deniyoruz fakat henüz olmadı..:bbo:beklemek gerçektende çok zormuş..allah hepimizin gönlüne göre versin:CüvCüv:

amin canım benzer durumlarımız bende nerdeyse 2 yıllık evliyim 2 aydır deniyoruz olmadı.kimseyi fazla bekletmesin rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla versin bebişlerimizi.

kurşunkalem tebrik edrim allah sağ salim eline alıp büyütmeni nasip etsin:1rolleyesARISI BİZİM BAŞIMIZA(HEPİMİZİN)

amin canım benzer durumlarımız bende nerdeyse 2 yıllık evliyim 2 aydır deniyoruz olmadı.kimseyi fazla bekletmesin rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla versin bebişlerimizi.

AMİN TATLIM ..inşşallah en kısa zaman da hamiş kalırız:kedi:

hoşgeldin cnm sende aramıza evet gerçekten beklemek çok zor
benimde bu ay 3 . ayımdı ama malesef bu ayda olmadı
umarım hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz inş. :Saruboceq:

Ayy okurken bile zor :çok üzgünüm:
beklemek daha zordur kesin :uhm:
allah yardımcı olsun
böyle deneyip olmadığını duyunca denemeye başlasakmı diyom bende :bbo:
1 yıl oldu evleneli :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…