- 12 Temmuz 2006
- 49
- 1
canım cok tebrik ederim Allah kucaginda gormeyi nasip etsin tatlım
bizim icin de dua et olur mu? artik senin duaların daha makbul...opuyorumnanaktan:Saruboceq:
bu arada belirtilerin neydi ve bu ay neler yaptın bizle paylasır mısın?
canım çok tebrik ederim...canim cok sagol. her zaman hepimize dua ediyorum, insaallah kabul olur. :Saruboceq:
valla aslinda yapmadigim sey kalmamis galiba delikafadulden madde madde yazayim:
1. ben zaten her ay ovulasyon kitiyle yumurtlama takibi yapiyordum, clearblue dijital kullandim, herkese tavsiye ederim.
2. esimin bildigimiz bir problemi yoktu, o yuzden gun asiri degil her gun iliskiye girdik, yumurtlama oncesinden baslayarak yaklasik 6 gun boyunca...
3. sonrasinda mutlaka ayaklari duvara dikip, 20 dk. kadar yattim.
4. esime keciboynuzu pekmezi yedirdim.
5. kendimse sogan kuru yapmistim ama sadece 10 gun kadar dayanabilmistim. yine de faydasi olmus olabilir.
belirti olarak da:
1. adetim gelecekmis gibi goguslerim sisti ve curuk gibi agridi.
2. kasikta kramp tarzi agrilar (cogunlukla tek tarafli) yasadim. ve bunlar adetten 5-6 gun once basladi ki normalde bende hic oyle birsey olmazdi. adet olacagim gun biraz agrirdi, o kadar...
3. akintida cogalma, bu halen devam ediyor.
Kurşunkalem canım bu takip kitini nasıl kullanıyorsun bize de tarif edebilir misin??
bir de kullandığın ilk ay mı işe yaradı yoksa birkaç ay devam ettin mi kullanmaya?
Ne gÜzel İŞe yaramıŞ yÖntemlerİnİz walla
allah her İsteyene versİn
bu kİt nasıl bİŞey pahalımı
3 aydir kullaniyordum ama kullanmama ragmen cok calisamamistik, hep araya birseyler girmisti, ilk kez bu ay ovulasyondan sonra sektirmeden calistik ve oldu. dedigim gibi, benim kullandigim clearblue dijital. bir kutusundan 7 adet test cikiyor. ben adetin ilk gununden sayarak 10. gun testi yapmaya basladim ve 3. gunde pozitifi yakaladim. testi yapmadan once en az 4 saat sivi almiyorsun ve tuvalete gitmiyorsun. sonra idrarinla testi yapiyorsun. 3 dk. icinde ya gulenyuz cikariyor sana yada bos daire. gulenyuz cikarsa, takip eden 48 saat icinde yumurtluyorsun demek, dolayisiyla hemen calismalara basliyorsun. bos daire cikarsa, ertesi gun yine teste devam. yalniz testi her gun ayni saatte yapman lazim. bir de sabah idrariyla yapma, ogleden sonra daha iyi sonuc veriyor. insaallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebisine kavusursun canim.
arkadaslar banada yardımcı olursanız sevınırm ben bu tapıgı yenı gordum benıde bılgılendırımısınız acaba???
hos bulduk burda kıtlerden takıplerden bahsedıyosunuz bunları uygulayım hamıle kalan arkadaslar var ben konuları bılmedıgım ıcın ne oldugunuda anlayamıyorum o bekımden sordum
hos bulduk burda kıtlerden takıplerden bahsedıyosunuz bunları uygulayım hamıle kalan arkadaslar var ben konuları bılmedıgım ıcın ne oldugunuda anlayamıyorum o bekımden sordum
SLM KIZLAR bende 2 yıllık evliyim ve bizde ailemize yeni bir birey kama kararı aldık tam 3-4 aydır deniyoruz fakat henüz olmadı..:bbo:beklemek gerçektende çok zormuş..allah hepimizin gönlüne göre versin:CüvCüv:
amin canım benzer durumlarımız bende nerdeyse 2 yıllık evliyim 2 aydır deniyoruz olmadı.kimseyi fazla bekletmesin rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla versin bebişlerimizi.
SLM KIZLAR bende 2 yıllık evliyim ve bizde ailemize yeni bir birey kama kararı aldık tam 3-4 aydır deniyoruz fakat henüz olmadı..:bbo:beklemek gerçektende çok zormuş..allah hepimizin gönlüne göre versin:CüvCüv:
hoşgeldin cnm sende aramıza evet gerçekten beklemek çok zor
benimde bu ay 3 . ayımdı ama malesef bu ayda olmadı
umarım hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz inş. :Saruboceq: