Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gazigili09 ===== 22 temmuz ????????
meral77 =====30 temmuz
fistday ===== 30 temmuz
butterflydsd ===== 30 temmuz
farbetter ===== 30 temmuz
kursunkalem===== 31 temmuz
zazez==== 2 ağustos
gölgeler ===== 6 ağustos
e_pack ===== 7 ağustos
_ezgi_ ===== 8 ağustos
carides ===== 9 ağustos
dtbernat ===== 10 ağustos
ss2302====10ağustos
isim====14 ağustos
mavilila ===== 15 ağustos
mız mız ===== 15 ağustos
_sena_ ===== 16 ağustos
duyg_6=====20 ağustos
olgay =====21 Ağustos
scuba ===== 22 ağustos

Kıyamam ya lısteye bakın umarım hepınız hamıŞ kalırsınız
22 temmuzdakı arkadaŞın sonucu ne olmuŞmu
yÜce rabım fazla aratmasın hıÇbırımıze

meralcim al benden de o kadar...
günlerimiz aynı zaten..ama hiç umudum kalmadı..her adet döneminde ne yaşıyorsam bu ay da yaşadım..mafoldumben

evet cnm bende hastalınıcam kesin bu ayda olmadı hayırlısı bakalım
umarım önümüzdeki ay bizde güzel haberler veririz inş. :Saruboceq:

kızlar bende adet belirtisi yok hala..her ayki gibi olmadı..yoksa psikolojikmi?? yarın günüm bakalım kırmızılar gelcekmi..inşallah gelemzler..gelmesinlerrrr

kızlar bende adet belirtisi yok hala..her ayki gibi olmadı..yoksa psikolojikmi?? yarın günüm bakalım kırmızılar gelcekmi..inşallah gelemzler..gelmesinlerrrr

inşallah hamilesindir canım ya ben bu ay kalamyınca bi hayal kırıklığına uğradım pek heyecan kalmadı bende inşallah senin umutların boşa çıkmaz

gazigili09 ===== 22 temmuz ????????[/COLOR]
meral77 =====30 temmuz
fistday ===== 30 temmuz
butterflydsd ===== 30 temmuz
farbetter ===== 30 temmuz
kursunkalem===== 31 temmuz
zazez==== 2 ağustos
gölgeler ===== 6 ağustos
e_pack ===== 7 ağustos
_ezgi_ ===== 8 ağustos
carides ===== 9 ağustos
dtbernat ===== 10 ağustos
ss2302====12ağustos
isim====14 ağustos
mavilila ===== 15 ağustos
mız mız ===== 15 ağustos
_sena_ ===== 16 ağustos
duyg_6=====20 ağustos
olgay =====21 Ağustos
scuba ===== 22 ağustos [/B]

arkadaslar bu ay gec yumurtladım o yuzden gunumu size sormadan degistirdim yeni gunum 12 agustos, mucukss herkese insallah göbişlerimiz bebişlerle dolarrrrezemuszemus

Herkese merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım:) umarım bundan sonra sık sık konuşuruz. ben 1 senelik evliyim. evlenmeden 2 ay önce korunmaya başladım ve hemen hemen 3 ay önce de korunmayı bıraktım. hap kullanıyordum. ama 3 aydır herhangi bir gebelik durumu olmadı. bana tanıdığım bir kaç kişi dedi ki, hap kullanmayı bıraksan bile, bu zamana kadar içtiğin haplar seni bir süre daha koruyormuş.
bizde şimdilik çalışmalara devam ediyoruz ama hala bir belirti yok. bu konuda sizden yardım rica ediyorum. hap kullanımı vücutta ne kadar etkili oluyor?

herkese selamlar,

Genelde hapla korununca bıraz daha geÇ hamılelık oluyomuŞ dıye bır sÖylentı var
gerÇı tamda bılmıyorum ama
henÜz Çok olmamıŞ umarım en yakın zamanda hamıŞ olursunuz

Arkadaslar, ben hamileyim sanirim! :KK70: 3 gun once dayanamadim evde test yaptim, coooook silik olarak 2. cizgi cikti. Kendi kendime hemen heveslenmeyeyim dedim; sonraki gun ve bugun tekrar yaptim ve yine cok silik olarak cizgi gorundu. En son dijital bir testle denedim ve evet su anda hamileyim!.. Insaallah bebegim beni terketmez yada bir terslik olmaz, cok korkuyorum aslinda cunku hersey daha cok yeni...

kızlar maalesef adet oldum..
bu ay o kadar da üzülmedim çünkü çok istememize rağmen en uygun dönemde eşim şehirdışına çıkmak zorunda kaldı..dolayısıyla boş geçti bu ay:kedi:
kısmet bu işler yaa, siz plan yapsanızda kısmetten öte gidilmiyor:umursamaz:

Allah hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:

Genelde hapla korununca bİraz daha geÇ hamİlelİk oluyomuŞ dİye bİr sÖylentİ var
gerÇİ tamda bİlmİyorum ama
henÜz Çok olmamıŞ umarım en yakın zamanda hamİŞ olursunuz

Selam,

güzel temennin için teşekkür ederim. umarım sende en yakın zamanda hamiş olursun:)a.s.

bu arada Bambikkim yeni adet günüm 25 Ağustos..güncellerken bu şekilde değiştirebilir misin kuzum??

Arkadaslar, ben hamileyim sanirim! :KK70: 3 gun once dayanamadim evde test yaptim, coooook silik olarak 2. cizgi cikti. Kendi kendime hemen heveslenmeyeyim dedim; sonraki gun ve bugun tekrar yaptim ve yine cok silik olarak cizgi gorundu. En son dijital bir testle denedim ve evet su anda hamileyim!.. Insaallah bebegim beni terketmez yada bir terslik olmaz, cok korkuyorum aslinda cunku hersey daha cok yeni...

tebrikler canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. hemen bir dr a gitmeni ve kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. eğer hemen gidemiyceksen eczaneden folik asid alıp kullan gidene kadar ihmal etme.

Herkese merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım:) umarım bundan sonra sık sık konuşuruz. ben 1 senelik evliyim. evlenmeden 2 ay önce korunmaya başladım ve hemen hemen 3 ay önce de korunmayı bıraktım. hap kullanıyordum. ama 3 aydır herhangi bir gebelik durumu olmadı. bana tanıdığım bir kaç kişi dedi ki, hap kullanmayı bıraksan bile, bu zamana kadar içtiğin haplar seni bir süre daha koruyormuş.
bizde şimdilik çalışmalara devam ediyoruz ama hala bir belirti yok. bu konuda sizden yardım rica ediyorum. hap kullanımı vücutta ne kadar etkili oluyor?
herkese selamlar,

Merhaba,
Bi arkadaşım 6 ay hapla korundu bırakalı 1 seneye yakın oldu henüz hamile kalmadı, doktoru normal diyor..
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın :emir_bebek:

Tebrik ederimmm :sm_cool: :teytey: :teytey:
:nazar: :nazar:
kızlar maalesef adet oldum..
bu ay o kadar da üzülmedim çünkü çok istememize rağmen en uygun dönemde eşim şehirdışına çıkmak zorunda kaldı..dolayısıyla boş geçti bu ay:kedi:
kısmet bu işler yaa, siz plan yapsanızda kısmetten öte gidilmiyor:umursamaz:
Allah hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:

üzülme :gitme: inşallah bu ay hamile kalırsınnn :1rolleyes:

bu arada Bambikkim yeni adet günüm 25 Ağustos..güncellerken bu şekilde değiştirebilir misin kuzum??

ekliyorum canım a.s.

X