slm kızlar nasılsınız? 7 mart saat 18:10 da oğluşum 3950gr ve 52 cm olarak dünyaya geldi ..çookk zor ve sıkıntılı bir doğumum oldu nihayet kendime gelebildim ancak yazabiliyorum oğluşumu emzirdim uyuttum çok şükür..hepinize dua ettim..hamilelere kolay doğumlar diledim hamiş olmak isteyenlere de en ksa zamanda hayıırlı bebişler diledim rabbimden..doğum yapmayan arkadaşlara tek tavsiyem normal doğurmak istiyorum diye inat etmein..ben 10 saat suni sancı çektikten sonra oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca sezaryene alınmak zorunda kaldım..halbuki drum en başından beri senin bebeğin iri normal doğuramazsın demişti..bende eskiden kadınlar nasıl doğuruyorsa bende öyle doğururum demiştim ama bebeğimi mosmor görünce bin kez pişman oldum...keşke dedim binlerce defa..rabbim tüm bebekleri korusun içlerinde benim bebeğimi de...öyle tatlı ki teyzeleri....rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder..çookkk dua edin teyzeleri oğluşuma çünkü sarılığı hala geçmedi dr uzamış sarılık anne sütünden kaaynaklanıyo dedi yani oğluşumu hasta ediyorum sütümle ama emzirmeye devam dedi dr.birde kızlar çok gaz sancımız var denemdiğim şey kalmıyo hayırlısıyla biraz büyüseydi yavrum gözlerimin önünde kıvranıyo ama hiçbişey fayda etmiyo küçücük bir pırt için neler neler yapıyorum ..
hayırlısı olsun yaman .... inş. darsı diğer anne adaylarının başına. bir şe sormak istiyorum size arkadaşlar gebelikte beyaz akıntı oluyormu. adet günleri yaklaştıgında falan devam eder mi ?
slm kızlar nasılsınız? 7 mart saat 18:10 da oğluşum 3950gr ve 52 cm olarak dünyaya geldi ..çookk zor ve sıkıntılı bir doğumum oldu nihayet kendime gelebildim ancak yazabiliyorum oğluşumu emzirdim uyuttum çok şükür..hepinize dua ettim..hamilelere kolay doğumlar diledim hamiş olmak isteyenlere de en ksa zamanda hayıırlı bebişler diledim Rabbimden..doğum yapmayan arkadaşlara tek tavsiyem normal doğurmak istiyorum diye inat etmein..ben 10 saat suni sancı çektikten sonra oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca sezaryene alınmak zorunda kaldım..halbuki drum en başından beri senin bebeğin iri normal doğuramazsın demişti..bende eskiden kadınlar nasıl doğuruyorsa bende öyle doğururum demiştim ama bebeğimi mosmor görünce bin kez pişman oldum...keşke dedim binlerce defa..Rabbim tüm bebekleri korusun içlerinde benim bebeğimi de...öyle tatlı ki teyzeleri....Rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder..çookkk dua edin teyzeleri oğluşuma çünkü sarılığı hala geçmedi dr uzamış sarılık anne sütünden kaaynaklanıyo dedi yani oğluşumu hasta ediyorum sütümle ama emzirmeye devam dedi dr.birde kızlar çok gaz sancımız var denemdiğim şey kalmıyo hayırlısıyla biraz büyüseydi yavrum gözlerimin önünde kıvranıyo ama hiçbişey fayda etmiyo küçücük bir pırt için neler neler yapıyorum ..
slm kızlar nasılsınız? 7 mart saat 18:10 da oğluşum 3950gr ve 52 cm olarak dünyaya geldi ..çookk zor ve sıkıntılı bir doğumum oldu nihayet kendime gelebildim ancak yazabiliyorum oğluşumu emzirdim uyuttum çok şükür..hepinize dua ettim..hamilelere kolay doğumlar diledim hamiş olmak isteyenlere de en ksa zamanda hayıırlı bebişler diledim Rabbimden..doğum yapmayan arkadaşlara tek tavsiyem normal doğurmak istiyorum diye inat etmein..ben 10 saat suni sancı çektikten sonra oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca sezaryene alınmak zorunda kaldım..halbuki drum en başından beri senin bebeğin iri normal doğuramazsın demişti..bende eskiden kadınlar nasıl doğuruyorsa bende öyle doğururum demiştim ama bebeğimi mosmor görünce bin kez pişman oldum...keşke dedim binlerce defa..Rabbim tüm bebekleri korusun içlerinde benim bebeğimi de...öyle tatlı ki teyzeleri....Rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder..çookkk dua edin teyzeleri oğluşuma çünkü sarılığı hala geçmedi dr uzamış sarılık anne sütünden kaaynaklanıyo dedi yani oğluşumu hasta ediyorum sütümle ama emzirmeye devam dedi dr.birde kızlar çok gaz sancımız var denemdiğim şey kalmıyo hayırlısıyla biraz büyüseydi yavrum gözlerimin önünde kıvranıyo ama hiçbişey fayda etmiyo küçücük bir pırt için neler neler yapıyorum ..
oglunun yasi uzun bahti acik olsun canimm allah anali babali buyutsunn
canımm Allah sana kolaylık versın bebişinde hayırlı ugurlu olsun Allah nazarlardan saklasın ikinizide
hayırlı olsun allah bahtını açık etsin
dilerim bundan sonra kolaylıklar olur yavrunuzada sizede
kızlar gerçekten ne zormuş anne olmak yahu..hamileliğim sıkıntılıydı doğumum sıkıntılıydı şimdide büyütmek sıkıntılı...herkes kırkını çıkarınca düzelir diyo ama inşallah...bende kırktan artık çok şey bekler oldum sanırım bir sihirli değnek gelecek oğluma doknacak ve herşey biraz daha düzelecek sanırım...ayy canım sen Talha'nı büyüttün darısı benim Talha 'ma..hepinizi çok öpüyoruz kızlar
Allah yardımcın olsun canım hem doğumda hemde doğumdan sonra..izne ayrılmakla iyi etmişsin ben 37.haftamda ayrıldım 38-4 te oğluşum dünyaya geldi..az kalsın okul koridorlarında doğuracaktımselam canlar uzun paylaşım aylarından sonra benimde ayrılık vaktim geldibu hafta son artık herşey yolunda şükür ve izne çıkıyorum kuzucuğum 32. haftaya geldi minnoşumun biçok şeyi hazır sayılır izne çıkıncada eşyalarını yıkıcam hayırlısıyla dolabıda yapılıyor beşiğimizide ablamdan alcaz bi tek isim konusunda kararsız kaldık CANSU BERRİN AYLİN düşündüklerimiz arasında ama kısmet bakalım.
herkese duacıyım olmayanlara hayırlı evlat olanlara hayırlı doğumlar doğuranlarada hayırlı büyütmeler nasip olsun inşallah sizlerde bize dua edin gebelik uzun bir süreç hem çok zor hemde çok güzel dilerim kucağımıza almakta nasip olur hayırlısıyla.
hepiniz hakkınızı helal edin benden yana varsa helal hoş olsun tanımasak görmesekte birbirimizi çok sevdikçok şey paylaştık güldük üzüldük çok güzel bi topik oldu burası
evdende girmeye çalışacağım kısmetse ama ne kadar sık girerim bilmem.
hepinizi çok seviyorum
rabbim gönlümüzün muradını versin herşeyin hayırlısı diyorum hoşçakalın :26:
canım bu kdar kafana takma kırkı çıkınca düzelir inşallah benimde hamileliliğim sıkıntılı geçti doğumdan sonrası zor geçti kızım emmedi 2 ay boyunca hastalandım ateşler içinde yattım hep kızım emmediği için bunalımlara girdim etrafın baskısı öyle yapma böyle yap öyle olmaz böyle olur daha neler neler ama inan hepsi geçiyo benim kızımın gaz sorunu koliği yoktu usluydu ama şimdi huysuz belki seninki şimdi sıkınt yaratıyordur sana ama aylar geçtikçe düzelir sabret yeterki
kızlar nasılsınız evden nete hala giremiyorum kayınvalidemden g,r,yorum şimdi eee neler yapıyorsunuz biz kızımla günü geçirip duruyoruz artık hergün yeni bişeyler öğreniyoruz tam yemelik oldu ya resim yüklemek istiyorum ama beceremiyorum neyse kızlar kendinize iyi bakın yaman bebişe kendine iyi bak meryem talhayı saliha iremi öp benim için ..
selam canlar uzun paylaşım aylarından sonra benimde ayrılık vaktim geldibu hafta son artık herşey yolunda şükür ve izne çıkıyorum kuzucuğum 32. haftaya geldi minnoşumun biçok şeyi hazır sayılır izne çıkıncada eşyalarını yıkıcam hayırlısıyla dolabıda yapılıyor beşiğimizide ablamdan alcaz bi tek isim konusunda kararsız kaldık CANSU BERRİN AYLİN düşündüklerimiz arasında ama kısmet bakalım.
herkese duacıyım olmayanlara hayırlı evlat olanlara hayırlı doğumlar doğuranlarada hayırlı büyütmeler nasip olsun inşallah sizlerde bize dua edin gebelik uzun bir süreç hem çok zor hemde çok güzel dilerim kucağımıza almakta nasip olur hayırlısıyla.
hepiniz hakkınızı helal edin benden yana varsa helal hoş olsun tanımasak görmesekte birbirimizi çok sevdikçok şey paylaştık güldük üzüldük çok güzel bi topik oldu burası
hepinizi çok seviyorum
selam canlar uzun paylaşım aylarından sonra benimde ayrılık vaktim geldibu hafta son artık herşey yolunda şükür ve izne çıkıyorum kuzucuğum 32. haftaya geldi minnoşumun biçok şeyi hazır sayılır izne çıkıncada eşyalarını yıkıcam hayırlısıyla dolabıda yapılıyor beşiğimizide ablamdan alcaz bi tek isim konusunda kararsız kaldık CANSU BERRİN AYLİN düşündüklerimiz arasında ama kısmet bakalım.
hepinizi çok seviyorum
Canlarrrr napıyonuz ya nerelerdesiniz koca 1 hafta geçti hiç bişey yazmamışınız
bizde kızımla evde olmaktan çok mutluyuz yoruluyoruz ama olsun o da güzel.herkes iyidir inşallah.bende evde işlerle ilgileniyorum.ama en azından yorulunca dinlenmeye fırsat var hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın ayrıca topiği boş bırakmayın ayollll
iyi olmuş cnm izne ayrıldıgın kızınla başbaşa vakit geçirin birazbizler aynıyız topik boş dediğin gibi sende kendıne dıkkat et cnm bebişine öpücükler..
Kızlar merhabaa umarım beni unutmamışsınızdır ben hiç unutmadımmm
bu topicle başladığım kk ve hamile kalma maceramda kızım sahilimin içime konması ile 5. aya girmek üzere devam ettiriorumeylül annesi olucam rabbim izin verirse
meryem bat yaman hannem hepinizi çok seviorum destekleriniz için tşk ederim çok zorlu bir 4.5 ay geçirdim halada tam düzelemedim 6 kilo verdim kusmaktan bitap düştüm hala tek başına kalkamıorum ayağa ama daha iyiyim
kanımla ilgili bir problemim vardı hamileiğimi zora sokuor kızım çok şükür iyi ama bnm kalbim zorlanıor o yüzdende hareketlerim çok kısıtlı hemen yoruluorum ama çok mutluyum yinede
yamancım inanamıroum meleğine kavuşmana az zaman kalmış zaman ne kadar çabuk geçmiş çok sevindim allah analı babalı büyütsün yaren ve talhada kocaman olmuşlardır geçmişi okumadım hannem nasıl iyi haberler vardır inşallah
hepinizi çok öpyorum hepinize çok mutluluklar diliyorum sık sık gelirim topice artık söz birkere burda yemek muhabbeti yapılmıştı düşünün ne kdr kötüydümki beynim bu topicle yemeği birleştirdi aboneliklerime girdiğim anda midem bulanıordu o zamanı atlatmayı bekledim yoksa sizleri unutmadım sakın yanlış anlamayın
allaha emanet olun kızlarrr
NASILSINIZ CANLARIM:)UZUNNNNN SÜREDİR GİREMEDİM.
YAMANNNNNNNNNNNN güle gülegit güle gülle gelll.kucağında meleğinle dön:)arkadaşım hayırlı kolay doğumların olsun inş.banadaaaaa duaaa et:)unutma beniiiiii.seni çokkkkkkkkkkk öptmmmm ALLAHA emanetsinnnnnnnnnnnnnn seni çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmm:)
mlsfb canımmmmmmmmmm unuturmuyuz seniiiii ben unutmadım şahsennnnnnnnn:)demek 6.aya girdin haaaa ne güzellll:)maşallah ALLAH tamamına erdirsin.BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.BUNU UNUTMA ARK BEBEĞİN VE SEN SAĞLIKLI OLDA BUNLAR UNUTULUR İNŞ:)SENDE UNUTMA BANA DUA ETMEYİİİİ:=)
ben de iyiyim hamdols.korkularımı yenip kadın doğumcuya gitttim:)çokkk şükür bir sorun yok.yeni dr umuda seçtim bu saayede inş hayırlı olur.arkadaşlar 2-3 aya düşünüyorum ama 9 aylık süreç beni çok korkutuyor.inş çokkkkkkkkk güzel geçerde anlamam.lütfennnn dualarınızı eksik etmeyinnnnn:)
saliha bat meryemmmm sizlerde iysiniz inş.sizinle görüşüyoruz az çok çok şükür:)))))
sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin inş:)