Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

NASILSINIZ CANLARIM:)UZUNNNNN SÜREDİR GİREMEDİM.
YAMANNNNNNNNNNNN güle gülegit güle gülle gelll.kucağında meleğinle dön:)arkadaşım hayırlı kolay doğumların olsun inş.banadaaaaa duaaa et:)unutma beniiiiii.seni çokkkkkkkkkkk öptmmmm ALLAHA emanetsinnnnnnnnnnnnnn seni çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmm:)

mlsfb canımmmmmmmmmm unuturmuyuz seniiiii ben unutmadım şahsennnnnnnnn:)demek 6.aya girdin haaaa ne güzellll:)maşallah ALLAH tamamına erdirsin.BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.BUNU UNUTMA ARK BEBEĞİN VE SEN SAĞLIKLI OLDA BUNLAR UNUTULUR İNŞ:)SENDE UNUTMA BANA DUA ETMEYİİİİ:=)

ben de iyiyim hamdols.korkularımı yenip kadın doğumcuya gitttim:)çokkk şükür bir sorun yok.yeni dr umuda seçtim bu saayede inş hayırlı olur.arkadaşlar 2-3 aya düşünüyorum ama 9 aylık süreç beni çok korkutuyor.inş çokkkkkkkkk güzel geçerde anlamam.lütfennnn dualarınızı eksik etmeyinnnnn:)

saliha bat meryemmmm sizlerde iysiniz inş.sizinle görüşüyoruz az çok çok şükür:)))))

sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin inş:)
cnm bende hiç dualarımdan eksik etmedim seni inan bana etmeyede devam edicem çok sevindimherşeyin yoluna girmesine ve seninde tekrardan bu yola girmeye karar vermene inşallah rabbim seni en güzeli ile mükafatlandıracakkk
cnm ya seni unuturmuyuz hiç
hep seni sordum ama tahmin etmiştim bulantılarla uğraştığını yoksa birden gitmezdin
seni çok iyi anlıyorum bende 4,5 a çektim çok kustum tiksindim herşeyden açlıktan susuzluktan ağlayarak uyudum hep 4 kilo vermiştim bende ama şükür geçti hepsi kızım iyi ya şimdi tekmeleriyle mutlu ediyor benii . allah sanada tüm hamişlerede yardımcı olsun gerçekten bulantı ve kusma zormuş ama şimdi hepsini unuttum biliyomusun sanki yaşanmamış gibi.bu aralar nefes almakta çok zorlanıyorum sanki canım boğazımdan çıkacakmış gibi geliyor 2 yastık olmadan yatamıyorum bile sırt ve bel ağrısıda cabası ama şükür rabbim ellimize almayı nasip etsin yavrularımızı isteyen herkesede nasip etsin.şimdilik herşey normal gidiyor 34. haftadayız zaman daralıyor 6-7 kilo aldım böyle devam ediyor.arada gel haberdar et bişzide öpüyorum kib

ayyy kuzuma bak yaa 34. haftaa gelebilecekmiyim o haftalara bilmiorum tamda ağustosa denk gelicek son zamanlarım 6 kilo verdim üzerine 3 4 kilo aldım sanırım hamilelik kiloma 2 kilom kaldı 2 haftaya kalmaz alırım onuda:KK1: çok fenayım ben yaa ne güzel 6 7 kilo almak ben 80 i görmeden doğurmam sanırım ki 80 geçerim gibime bile geliorr şimdiden 62 63 arası oldum bile neyse ne diyim kısmet sahilim sağlıklı olsun da
sık sık gelicem bundan sonra çok öpüorum

cnm ya hakkaten iyi oldu ayrılmam evde olmak çok güzelmiş
sendende güzel haberler bekliyoruz artık çok öptüm

saol canım benim inşallah bende en kısa zamanda veririm güzel haberleri hala adet olmadım adet sokturucu kullanıyorum 1hafta oldu 3 gun daha kullanıcam sonra adetın 3.gunu gıdıcem bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versın inşallah sende bebişinle bol bol vakit geçir benim içinde okşa sev minik kuşunu Allah nazarlardan saklasın ikinizide canım benimm:nazar::nazar:

çokşükür kavuşturana ya aylardır evimden kkya giremiyordum hemen netten düşüyodum bugün bi umut bi daha deneyeyim dedim veee işte burdayım yaşasın hepinizi çok özledim topiğimiz biraz canlanmış boş bırakmayalım bundan sonra olurmu..
yamancım demek 34.haftaya girdin maşallah rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin kendine iyi bak bol bol dinlen iş yapıpta yorma kendini zira doğumdan sonra bugünlerini ararsın bebek baya yoruyo insanı ama olsun onlar için herşeye değer..
hannemcim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah bundan sonrada kalbinin güzelliği gibi gider herşey ve senden en tez zamanda yiğenimizin haberini alırız rabbiminde izniyle..
meryemcim sen nasılsın talham kocaman olmuş maşallah facede karşılaşamıyoruz bi türlü akşam mesaj atmiştım inşallah okumuşsundur..
mardincim senin nasıl gidiyo çalışmalar artık sendende güzel haberi duymak istiyoruz..
mlsfb canım ya seni unuturmuyuz hep aklımdaydın nereye kayboldu birden bire diye düşünüyodum hep demek kızın oluyo çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınada alırsın senle yakınız yiğenimi görmeye geliriz kızımla olurmu ..
bizi sorarsanız kızlar yarenim hergün yeni yeni şeyler öğreniyo iki gün sonra 8. aymıza giricez bu ara yürümeyi geliştirdi elinden tutyoruz yürüyor ama emekleme dönme yok düşümüzden çekiyoruz ama hala çıkmadı salyanın haddi hesabı yok su gibi akıyo istediği şeylkeri ağlayarak yaptırmaya çalışıyo bababab diyo işte böyle bende kızımla akşama kadar oynuyorum ama bu sıralar adetim gecikti tırsıyorum acep i,kincisimi geliyo ne :KK9:daha çok erken amam gelirsede sevinirim ikisini bir büyütürüm benden bugünlük bu kadar daha sonra görüşmek üzere hepinizi tek tek öpüyorum..

günaydın kızlar nerdesiniz bakıyım yine topik boş kalmış yaren uyuyoken bi bakayım dedim ama kimsecikler yok ..

çokşükür kavuşturana ya aylardır evimden kkya giremiyordum hemen netten düşüyodum bugün bi umut bi daha deneyeyim dedim veee işte burdayım yaşasın hepinizi çok özledim topiğimiz biraz canlanmış boş bırakmayalım bundan sonra olurmu..
yamancım demek 34.haftaya girdin maşallah rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin kendine iyi bak bol bol dinlen iş yapıpta yorma kendini zira doğumdan sonra bugünlerini ararsın bebek baya yoruyo insanı ama olsun onlar için herşeye değer..
hannemcim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah bundan sonrada kalbinin güzelliği gibi gider herşey ve senden en tez zamanda yiğenimizin haberini alırız rabbiminde izniyle..
meryemcim sen nasılsın talham kocaman olmuş maşallah facede karşılaşamıyoruz bi türlü akşam mesaj atmiştım inşallah okumuşsundur..
mardincim senin nasıl gidiyo çalışmalar artık sendende güzel haberi duymak istiyoruz..
mlsfb canım ya seni unuturmuyuz hep aklımdaydın nereye kayboldu birden bire diye düşünüyodum hep demek kızın oluyo çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınada alırsın senle yakınız yiğenimi görmeye geliriz kızımla olurmu ..
bizi sorarsanız kızlar yarenim hergün yeni yeni şeyler öğreniyo iki gün sonra 8. aymıza giricez bu ara yürümeyi geliştirdi elinden tutyoruz yürüyor ama emekleme dönme yok düşümüzden çekiyoruz ama hala çıkmadı salyanın haddi hesabı yok su gibi akıyo istediği şeylkeri ağlayarak yaptırmaya çalışıyo bababab diyo işte böyle bende kızımla akşama kadar oynuyorum ama bu sıralar adetim gecikti tırsıyorum acep i,kincisimi geliyo ne :KK9:daha çok erken amam gelirsede sevinirim ikisini bir büyütürüm benden bugünlük bu kadar daha sonra görüşmek üzere hepinizi tek tek öpüyorum..

canııımm çok teşekkür ederimm sonunda benide hatırlayan birileri oldu :KK14: napıım canım ben 2.5aydır hastalanamadım az cok takıp etmıssındır 2doktora gıttım sımdı progestan dıe adet sokturucu ılac basladım 10gun ıcmem gerekıyor bugun 9.gunum ondan sonra beklemeye gecıcem 5gun fln olmazsam doktora gıdıcem olursamda eger adetımın 3.gunu gıdıcem hayırlısı bakalım cok fazla sıkıntıdayım bu ara Allah yardımcım olsun dıyorum :KK59: kızınada kırkbın kere maşallahhh :nazar::nazar::nazar: bol bol öp benim yerimede :KK16:

Yamancım demek 34.haftaya girdin maşallah rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin kendine iyi bak bol bol dinlen iş yapıpta yorma kendini zira doğumdan sonra bugünlerini ararsın bebek baya yoruyo insanı ama olsun onlar için herşeye değer..
Hannemcim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah bundan sonrada kalbinin güzelliği gibi gider herşey ve senden en tez zamanda yiğenimizin haberini alırız rabbiminde izniyle..
Meryemcim sen nasılsın talham kocaman olmuş maşallah facede karşılaşamıyoruz bi türlü akşam mesaj atmiştım inşallah okumuşsundur..
Mardincim senin nasıl gidiyo çalışmalar artık sendende güzel haberi duymak istiyoruz..
Mlsfb canım ya seni unuturmuyuz hep aklımdaydın nereye kayboldu birden bire diye düşünüyodum hep demek kızın oluyo çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınada alırsın senle yakınız yiğenimi görmeye geliriz kızımla olurmu ..
Bizi sorarsanız kızlar yarenim hergün yeni yeni şeyler öğreniyo iki gün sonra 8. Aymıza giricez bu ara yürümeyi geliştirdi elinden tutyoruz yürüyor ama emekleme dönme yok düşümüzden çekiyoruz ama hala çıkmadı salyanın haddi hesabı yok su gibi akıyo istediği şeylkeri ağlayarak yaptırmaya çalışıyo bababab diyo işte böyle bende kızımla akşama kadar oynuyorum ama bu sıralar adetim gecikti tırsıyorum acep i,kincisimi geliyo ne :KK9:daha çok erken amam gelirsede sevinirim ikisini bir büyütürüm benden bugünlük bu kadar daha sonra görüşmek üzere hepinizi tek tek öpüyorum..

cnm ya bnecede şükür kimse gelmiyor dimi artık ama yavaştan canlndık gene :KK8:
Benimde evde hiiç işim bitmiyor walla koşturmaca içinde hep ama olsun memnunum ben allah sağlık versinde gerisi kolay ev işlerini hallediyorum yavaş yavaş şükürr rabbime bu günleri gördük inşallah kucağımızada alırız.
Yarenciğimde maşallah tam çıtır olmuş walla allah bağışlasın en güzel zamanları
talhada kimbilir ne büyümüştür salihanınkide nasıldır hepsini olsada mıncıklasam :KK52: çok öpüyorum bende kib

canııımm çok teşekkür ederimm sonunda benide hatırlayan birileri oldu :KK14: Napıım canım ben 2.5aydır hastalanamadım az cok takıp etmıssındır 2doktora gıttım sımdı progestan dıe adet sokturucu ılac basladım 10gun ıcmem gerekıyor bugun 9.gunum ondan sonra beklemeye gecıcem 5gun fln olmazsam doktora gıdıcem olursamda eger adetımın 3.gunu gıdıcem hayırlısı bakalım cok fazla sıkıntıdayım bu ara allah yardımcım olsun dıyorum :KK59: Kızınada kırkbın kere maşallahhh :nazar::nazar::nazar: Bol bol öp benim yerimede :KK16:
ahh cnm ya neden böle olduki çok enteresan walla
allah yrd olsun böle belirsizlikler çok can sıkıcı oluyor dilerim hayırlısı neyse o olsun biran önce . Kafana çok takıyo olabilirmisin yada başka bi rahatsızlığın ilaç kullanmışlığın olduysa o da etilemiş olabilir
umarım ilaçlar işe yarar öpüyorum senide

ahh cnm ya neden böle olduki çok enteresan walla
allah yrd olsun böle belirsizlikler çok can sıkıcı oluyor dilerim hayırlısı neyse o olsun biran önce . Kafana çok takıyo olabilirmisin yada başka bi rahatsızlığın ilaç kullanmışlığın olduysa o da etilemiş olabilir
umarım ilaçlar işe yarar öpüyorum senide

yok cnm yok artık kafamada takmıyorum sankı hep boyleymısım gıbı :KK1: ılac flnda kullanmadım hıc bende anlamıs degılım ama su son 10gun artık zehır oldu desem yerıdır yanı kasıklarıma karnıma delı gıbı agrılar gırıyo tıkk yok buda bbende sınır stres yarattı halıylede bende esıme yansıtıyorum :KK47: artık ılacın son gunu bu gunden sonrada hastalanmak ıcın beklıcem hayırlısı olsun hakkımda artık bı sekılde :KK14:

merhabalar kızlarrr... ne zamadır giremiyorum işlerim artık çokk yoğun ama aklım hep burda.. ben çalışmalara devam ediyorum şuan hastalanma zamanım 3 gün gecikti umarım rabbim benimde gönlüme göre verir hepinizi öpüyorum kızlarrr allaha emanet olun..

merhabalar kızlarrr... ne zamadır giremiyorum işlerim artık çokk yoğun ama aklım hep burda.. ben çalışmalara devam ediyorum şuan hastalanma zamanım 3 gün gecikti umarım rabbim benimde gönlüme göre verir hepinizi öpüyorum kızlarrr allaha emanet olun..

mrb cnm h.g hadi bakalım inş gelmezde kırmızılar meleğin göbüşünde olur:emir_bebek:

merhabalar kızlar. nasılsınız ne var ne yok. ben uğrayamıyorum topiğe üşeniyorum açıkcası işlerim de çok bu sıralar. hepniz iyisiniz inşaALLAH.

Minik Prensesimin dişi çıktı kızlar zorlu 1 hafta geçirdik sonunda alttan bi inci göründü :KK1: :KK1:
Bana erken çıktı gibi geliyo ama hayırlısı.

Yamancım evin tadını çıkar canım. çok değil 4 hafta sonra meleğin kucağında olacak. İsime karar verdiniz mi canım. Çok öpüyorum.

Hannem çok şükür ki kontrolun güzel geçmiş inşaALLAH Rabbim seni ve senin gibi bebiş hasreti çekenleri daha fazla bekletmez. Çok öpüyorum canım

Bat, senin prenses de büyüdü maşaALLAH. benim kız 4,5 aylık çıkardı dışını ama 1 hafta çok zorlu geçti. ALLAH yarımdın olsun.

Meryemcim canım dünürüm nasılsn görüşemiyoruz. Paşam nasıl.

mardin4747 canım RABBİM inşaALLAH en kısa zamanda sana da bir bebiş nasip eder. hakkında hayırlısı olsun.

MLSFB canım RABBİM sana da hayırlı doğmlar nasip etsin.

Kendinize Çok İyi Bakın Öptüm hepinizi. Duanızda unutmayın olur mu

bende iyiyim canım ne olsun kızım babaannesinde ben iş yapmaya eve çıktım ama kaldım pc başında sularda yok iş yapasımda sen ne yapıyorsun irem nasıl..

ah teyzesi Diş çıkardı İrem. çok huysuz Huyu çok değişti yavrumun. Babaannesi işten geleceğim saati Dört gözle bekliyo kadını usandırmış.

senden naber Yaren diş çıkarmadı mı daha

ah teyzesi Diş çıkardı İrem. çok huysuz Huyu çok değişti yavrumun. Babaannesi işten geleceğim saati Dört gözle bekliyo kadını usandırmış.

senden naber Yaren diş çıkarmadı mı daha

ayyy maşallah ya ireme bizde daha diş yok ama çok kaşınıyo dişleri yavrum irem akşama kadar annesiz duruyo demek zor olur her ikiniz içinde ya yarende bazen öyle huysuz oluyoki herkeste duran çocuk babaannesinde bile durmuyo ki onu çok sık görüyo diş çıksada rahat etsek kaça kadar çalışıyosun ..

ayyy maşallah ya ireme bizde daha diş yok ama çok kaşınıyo dişleri yavrum irem akşama kadar annesiz duruyo demek zor olur her ikiniz içinde ya yarende bazen öyle huysuz oluyoki herkeste duran çocuk babaannesinde bile durmuyo ki onu çok sık görüyo diş çıksada rahat etsek kaça kadar çalışıyosun ..

ALLAH kolaylık versin canım hiç kolay değil.

Ah canım ya hiç sorma kayınvalidem anne diye uykudan uyandı ağlamaya başladı diyo. ağlarken anne diyo çok zor canım ya. çalışma saatlerimiz de çok uzun ben sabah 06:30 da evden çıkıyorum akşam 19:30 da evde oluyorum toplam da 13 saat ayrıyım kuzumdan. :KK43::KK43:

ALLAH kolaylık versin canım hiç kolay değil.

Ah canım ya hiç sorma kayınvalidem anne diye uykudan uyandı ağlamaya başladı diyo. ağlarken anne diyo çok zor canım ya. çalışma saatlerimiz de çok uzun ben sabah 06:30 da evden çıkıyorum akşam 19:30 da evde oluyorum toplam da 13 saat ayrıyım kuzumdan. :KK43::KK43:

canım allah sanada kolaylık versin 13 saat ne demek çok zor oluoydur senin için gün içinde kızının hiç bir haraketini göremiyosun çalışmak zorunda olan annelere gerçekten bu konuda üzülüyorum irem baya ilerleme kayetmiş maşallah bi ara yarende ağlarken anne diye ağlıyodu şimdi bababa mamam leyleley diyip duruyo yeni resimleri yokmu iremin faceye koysana..

salihacım ben çıkıyorum canım kızımın yanına gideyim sonra görüşürüz rast gelirsek iremi öp benim için kendine iyi bak kolay gelsin canım:KK54:

canım allah sanada kolaylık versin 13 saat ne demek çok zor oluoydur senin için gün içinde kızının hiç bir haraketini göremiyosun çalışmak zorunda olan annelere gerçekten bu konuda üzülüyorum irem baya ilerleme kayetmiş maşallah bi ara yarende ağlarken anne diye ağlıyodu şimdi bababa mamam leyleley diyip duruyo yeni resimleri yokmu iremin faceye koysana..

çok sağol canım. fırsatım olursa koyarım inş. canım benim.

salihacım ben çıkıyorum canım kızımın yanına gideyim sonra görüşürüz rast gelirsek iremi öp benim için kendine iyi bak kolay gelsin canım:KK54:

görüşürüz batcım yareni öp yerime kendine de prensese de iyi bak canım ALLAH a emanet ol

X