- 19 Eylül 2010
- 3.268
- 86
cnm bende hiç dualarımdan eksik etmedim seni inan bana etmeyede devam edicem çok sevindimherşeyin yoluna girmesine ve seninde tekrardan bu yola girmeye karar vermene inşallah rabbim seni en güzeli ile mükafatlandıracakkkNASILSINIZ CANLARIM:)UZUNNNNN SÜREDİR GİREMEDİM.
YAMANNNNNNNNNNNN güle gülegit güle gülle gelll.kucağında meleğinle dön:)arkadaşım hayırlı kolay doğumların olsun inş.banadaaaaa duaaa et:)unutma beniiiiii.seni çokkkkkkkkkkk öptmmmm ALLAHA emanetsinnnnnnnnnnnnnn seni çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmm:)
mlsfb canımmmmmmmmmm unuturmuyuz seniiiii ben unutmadım şahsennnnnnnnn:)demek 6.aya girdin haaaa ne güzellll:)maşallah ALLAH tamamına erdirsin.BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.BUNU UNUTMA ARK BEBEĞİN VE SEN SAĞLIKLI OLDA BUNLAR UNUTULUR İNŞ:)SENDE UNUTMA BANA DUA ETMEYİİİİ:=)
ben de iyiyim hamdols.korkularımı yenip kadın doğumcuya gitttim:)çokkk şükür bir sorun yok.yeni dr umuda seçtim bu saayede inş hayırlı olur.arkadaşlar 2-3 aya düşünüyorum ama 9 aylık süreç beni çok korkutuyor.inş çokkkkkkkkk güzel geçerde anlamam.lütfennnn dualarınızı eksik etmeyinnnnn:)
saliha bat meryemmmm sizlerde iysiniz inş.sizinle görüşüyoruz az çok çok şükür:)))))
sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin inş:)
cnm ya seni unuturmuyuz hiç
hep seni sordum ama tahmin etmiştim bulantılarla uğraştığını yoksa birden gitmezdin
seni çok iyi anlıyorum bende 4,5 a çektim çok kustum tiksindim herşeyden açlıktan susuzluktan ağlayarak uyudum hep 4 kilo vermiştim bende ama şükür geçti hepsi kızım iyi ya şimdi tekmeleriyle mutlu ediyor benii . allah sanada tüm hamişlerede yardımcı olsun gerçekten bulantı ve kusma zormuş ama şimdi hepsini unuttum biliyomusun sanki yaşanmamış gibi.bu aralar nefes almakta çok zorlanıyorum sanki canım boğazımdan çıkacakmış gibi geliyor 2 yastık olmadan yatamıyorum bile sırt ve bel ağrısıda cabası ama şükür rabbim ellimize almayı nasip etsin yavrularımızı isteyen herkesede nasip etsin.şimdilik herşey normal gidiyor 34. haftadayız zaman daralıyor 6-7 kilo aldım böyle devam ediyor.arada gel haberdar et bişzide öpüyorum kib
ayyy kuzuma bak yaa 34. haftaa gelebilecekmiyim o haftalara bilmiorum tamda ağustosa denk gelicek son zamanlarım 6 kilo verdim üzerine 3 4 kilo aldım sanırım hamilelik kiloma 2 kilom kaldı 2 haftaya kalmaz alırım onuda çok fenayım ben yaa ne güzel 6 7 kilo almak ben 80 i görmeden doğurmam sanırım ki 80 geçerim gibime bile geliorr şimdiden 62 63 arası oldum bile neyse ne diyim kısmet sahilim sağlıklı olsun da
sık sık gelicem bundan sonra çok öpüorum