Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

harbıden sıkıcı bi durum ama en iyisi bi test daha yap belki geç döllenmedir
yine negatifse relax ol ki gelsin cnm başka yolu yok kendini rahatlatmalısın

evet canım haklısın tekrardan bır test yapacagım bakalım ne olacak :44: bu sıkıntı gercekten oyle boyle degıl gebeyım desem degılım hastalandım desem oda yok ve bugun neredeyse 50 gun olacak :KK43: artık esımede yansıtmaya basladım en ufacık bırseyde sınırlenıyorum bagırıp cagırıyorum yanlıs ama elımde degıl malesef :KK20: offf Allah yardımcımız olsun hepımızınn

kızlar selam herkese!
bende ocak'tan beri bebek istiyorum ve 2 aydır sonuc negatif bugun adet oldum..mardin47 ile hemen hemen aynı durumdayım benimde adet donemlerim duzensizleşti ve sinirimi bozuyor bu durum..inşallah nisan ayında hamile kalırızz :) bu topicin bize uğur getireceğine inanıyorumm... bu adet donemimden sonra hergun calışmalara devam :KK70:

canım gozun aydın en azından hastalanmıssın bende henuz ona daır bır belırtı bıle yok kafayı yemek uzereyım az kaldı :84: neredeyse 2 ay olacak :KK43: adetınden sonrakı zamanları aman ha bos gecırme :KK1: Allah hakkımızda hayırlısını versın ınsallah

kızlar merhaba biz de 8,5 aylık evliyiz bebek yapmaya karar verdik geçen ay denedik ama tam bilmediğimiz için ovulasyon bilmem ne tutmadı:)bakalım bu ay biraz daha bilgiliyiz bakalım tutacak mı :)?

hosgeldın canım eger adetın duzelıyse adetınle bırlıkte hesapladıgın 13-14-15.gunler ovulasyon gunlerı olabılır umarım bu sefer tutturursunuz guzel haberlerını alırız

Günaydınn canlarrrrrr herkese hayırlı cumalar :KK8:
Yeni arkadaşlar hoşgeldinizzzz allah tez zamanda versin minnoş bebişlerrr :KK34:
Mardin4747 hala gelmedimi senin regl hayret yaniiii :KK53:
Bu aaradaaaa dün kızımı gördüüüümmm büyümüş minnoşummmm :KK24:
38 cm 1200 gram maşallah kızıma dönmüş vede başı aşağıda :KK66:
şükür herşey iyiydi 7 nisanda son kontrol ve 8 nisan son gün :KK64: :KK64:
Izne çıkıııyyoooooooooruuuuummmmmmmmmm :KK52: :KK62: :KK64: :KK69: :KK9:

Yeni arkadaşlar hoşgeldinizzzz allah tez zamanda versin minnoş bebişlerrr :KK34:
ayyy cok sevindim canim senin adina bol bol dinlen tadini cikart son zamanlarinin allah sapasaglam kucaginada almayi nasip eder insallahh...ben evden yine nete giremiyorum yaa cok gicik oluyorum giremeyince yaaaa anca annemdenn herkez iyidir insallah...optuk hepiniz kizlarr

canımm merhabaaa senın adına cok sevındım maşallaaahhh :nazar::nazar: bebısını Allah ıkınmadan kucagına almayı nasıp etsın ınsallah canım benımm :KK16: ben hala beklemedeyım tatlımm vee hala adet olmadım :KK1: senın sozunu dınledım gıttım test yaptım ama yıne negatif :KK14: psıkolojım bozuldu iyice kocama sarmaya basladım :KK1: hayırlısı olsun hakkımda ne deyım :44:

canım çok sevindm senin adına bende günlerdir siteye giremiyorum net kopuyor hemen kızınada maşallah kocaman olmuş izine çıkınca ne yapıcaz sensiz neyse ara sıra girmeye çalışırsın herhalde öpüyorum seni...

kızlar özledim hepinizi şimdi arkadaşın netinden giryorum öptüm hepinizi..

canım çok sevindm senin adına bende günlerdir siteye giremiyorum net kopuyor hemen kızınada maşallah kocaman olmuş izine çıkınca ne yapıcaz sensiz neyse ara sıra girmeye çalışırsın herhalde öpüyorum seni...

Kızlar özledim hepinizi şimdi arkadaşın netinden giryorum öptüm hepinizi..

iyi haftalar dicem ama mardın4747 den başka cvp yazan olmayacak yineee :KK50:
Bat cnm nette neden sorun var yaa ama baksana kimse gelmiyo kaç zamandır :KK14:
Bende 2 haftaya izne çıkıcam gelmicem gari :KK43:
Hannem derya saliha meryem geremy mlsfb hepsi kaybolduu :KK59:

Dün kızıma emzik biberon bez tırnak makası şampuan pudra yağ banyo filesi vs vs aldık hepsi çok güzel ya miniciklerrrrr emzik hele çok şirin dolap yaptırcaz birde onu spariş vercez bu hafta... Kıyafetlerimizide saolsun baaanne ve anneanneler alıyor...allah hayırlısıyla doğurmak evimize getirmek nasip etsin prensesimizi herkesede banada tabi
bide isim bulabilsek bu aralar aylin ve cansu arasında kaldık du bakalım daha neler değişecek :86:

Dün kızıma emzik biberon bez tırnak makası şampuan pudra yağ banyo filesi vs vs aldık hepsi çok güzel ya miniciklerrrrr emzik hele çok şirin dolap yaptırcaz birde onu spariş vercez bu hafta... Kıyafetlerimizide saolsun baaanne ve anneanneler alıyor...allah hayırlısıyla doğurmak evimize getirmek nasip etsin prensesimizi herkesede banada tabi
bide isim bulabilsek bu aralar aylin ve cansu arasında kaldık du bakalım daha neler değişecek :86:

iyi haftalar canım. inşaALLAH hayırlısıyla minik kızını kucağına alırsın. RABBİM ikinize de sağlık sihhat versin bir göüşünün resmini eklemedin

iyi haftalar canım. Inşaallah hayırlısıyla minik kızını kucağına alırsın. Rabbim ikinize de sağlık sihhat versin bir göüşünün resmini eklemedin

amiiiinnnnn
resim konusunda haklısın cnm bi ara baya uğraştım ama beceremedimkiiii :KK50:

slm canlar nasilsinizz ben iyiyim annemdeyim dis dokturuna gidicem yarim saat sonra cok tirsiyorum bu dis doktorundan yaaa...herkez insallah iyidir cok gicik oluyorum evimde nete giremiyorum hepinizle gorusuyorum ama topigin hali bi baskaydi yaa...kizlar oglusum artik cok buyudu masallahh kipir kipir cok hakretli simdi hep geri emekliyor ama bi kac haftaya emekler sanki yaz gelsede sortlar tisortler giydirsem bir suru yazlik aldim ogluma mevludundede hediye geldi...kizlarrr kizcelerinize iyi bakk hepiniz cok optum canim topikimmm canim arkadaslarim

amiiiinnnnn
resim konusunda haklısın cnm bi ara baya uğraştım ama beceremedimkiiii :KK50:

sağlık olsun canım. bende çok iyi bilmiyorum bilsem tarif ederdim ama hayırlısı.

slm canlar nasilsinizz ben iyiyim annemdeyim dis dokturuna gidicem yarim saat sonra cok tirsiyorum bu dis doktorundan yaaa...herkez insallah iyidir cok gicik oluyorum evimde nete giremiyorum hepinizle gorusuyorum ama topigin hali bi baskaydi yaa...kizlar oglusum artik cok buyudu masallahh kipir kipir cok hakretli simdi hep geri emekliyor ama bi kac haftaya emekler sanki yaz gelsede sortlar tisortler giydirsem bir suru yazlik aldim ogluma mevludundede hediye geldi...kizlarrr kizcelerinize iyi bakk hepiniz cok optum canim topikimmm canim arkadaslarim

çok geçmiş olsun canım. yerim ben o minik paşayı çok tatlı RABBİM esirgesin.

canıımm merhabaa yine ben cevap yazıyorum ama sanırım benden sıkıldın :KK43: ühüüüüü en iyisimi ben biraz girmeyimde fazla bunaltmayım senii :KK14: bebişinii sevsinler seninn Allah nazarlardan esırgesın ıkınızıde :KK16: sen benden sıkıldın ammaaaa cansuu cok guzel bır ısım bence fıkrımı belırtmek ıstedım tatlıım:KK16:

yamancım bilemiyorum ya kkya giriyorum ama hemen net kopuyor hemen hergün girmeye çalşıyorum ama olmuyor topik eskisi gibi değil kimse uğramıyor sende doğurunca bırakma bizi olurmu bebişe ne güzel şeyler almışsın isimlerde çok güzel öpüyorum

canıımm merhabaa yine ben cevap yazıyorum ama sanırım benden sıkıldın :KK43: ühüüüüü en iyisimi ben biraz girmeyimde fazla bunaltmayım senii :KK14: Bebişinii sevsinler seninn allah nazarlardan esırgesın ıkınızıde :KK16: Sen benden sıkıldın ammaaaa cansuu cok guzel bır ısım bence fıkrımı belırtmek ıstedım tatlıım:KK16:

:KK50: Aşkolsun cnm ya sıkılmak ne demek aksine kimse olmayınca sıkılıyorum ben
regl noldu yokmu hala
eğer gelmediyse bence çok fazla sıkıyosun kendini brz relax olmaya çalış yoksa çok daha zor olacak işin hayırlısı tabiki
cansu ismi banada yakın geliyor bu aralar ama benim kararsız kocacım net bişey demiyor
bat yamancım bilemiyorum ya kkya giriyorum ama hemen net kopuyor hemen hergün girmeye çalşıyorum ama olmuyor topik eskisi gibi değil kimse uğramıyor sende doğurunca bırakma bizi olurmu bebişe ne güzel şeyler almışsın isimlerde çok güzel öpüyorum

topikte kimse kalmadı cnm ya sorma baksana herkes kayboldu ama onlarda haklı sonuçta herkesin işi gücü var :63:

:KK50: Aşkolsun cnm ya sıkılmak ne demek aksine kimse olmayınca sıkılıyorum ben
regl noldu yokmu hala
eğer gelmediyse bence çok fazla sıkıyosun kendini brz relax olmaya çalış yoksa çok daha zor olacak işin hayırlısı tabiki
cansu ismi banada yakın geliyor bu aralar ama benim kararsız kocacım net bişey demiyor

şaka yaptım cnm bende samimiyetine dayanarak :KK9: yok canım hastalanamadım hala artık fazla takmıyorum aslında alıştım bu duruma da :KK1: başka yapacak bir seçeneğim yok çünkü hayırlısı olsun canım valla ya ama biraz daha hastalanmazsam adet söktürücü mü kullansam ki diyorum doktoruma danışıp bir zararı olur mu bilmiyorum bir yandan da akışına bırakayım diyorum :44: hayırlısı olsun bakalım hakkımda

:nazar::nazar:slm kızlar nasılsınız? 7 mart saat 18:10 da oğluşum 3950gr ve 52 cm olarak dünyaya geldi:nazar:..çookk zor ve sıkıntılı bir doğumum oldu nihayet kendime gelebildim ancak yazabiliyorum oğluşumu emzirdim uyuttum çok şükür..hepinize dua ettim..hamilelere kolay doğumlar diledim hamiş olmak isteyenlere de en ksa zamanda hayıırlı bebişler diledim Rabbimden..doğum yapmayan arkadaşlara tek tavsiyem normal doğurmak istiyorum diye inat etmein..ben 10 saat suni sancı çektikten sonra oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca sezaryene alınmak zorunda kaldım..halbuki drum en başından beri senin bebeğin iri normal doğuramazsın demişti..bende eskiden kadınlar nasıl doğuruyorsa bende öyle doğururum demiştim ama bebeğimi mosmor görünce bin kez pişman oldum...keşke dedim binlerce defa..Rabbim tüm bebekleri korusun içlerinde benim bebeğimi de...öyle tatlı ki teyzeleri....Rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder..çookkk dua edin teyzeleri oğluşuma çünkü sarılığı hala geçmedi dr uzamış sarılık anne sütünden kaaynaklanıyo dedi yani oğluşumu hasta ediyorum sütümle ama emzirmeye devam dedi dr.birde kızlar çok gaz sancımız var denemdiğim şey kalmıyo hayırlısıyla biraz büyüseydi yavrum gözlerimin önünde kıvranıyo ama hiçbişey fayda etmiyo küçücük bir pırt için neler neler yapıyorum:KK43:..

X