- 6 Aralık 2010
- 1.508
- 0
harbıden sıkıcı bi durum ama en iyisi bi test daha yap belki geç döllenmedir
yine negatifse relax ol ki gelsin cnm başka yolu yok kendini rahatlatmalısın
kızlar selam herkese!
bende ocak'tan beri bebek istiyorum ve 2 aydır sonuc negatif bugun adet oldum..mardin47 ile hemen hemen aynı durumdayım benimde adet donemlerim duzensizleşti ve sinirimi bozuyor bu durum..inşallah nisan ayında hamile kalırızz :) bu topicin bize uğur getireceğine inanıyorumm... bu adet donemimden sonra hergun calışmalara devam
kızlar merhaba biz de 8,5 aylık evliyiz bebek yapmaya karar verdik geçen ay denedik ama tam bilmediğimiz için ovulasyon bilmem ne tutmadı:)bakalım bu ay biraz daha bilgiliyiz bakalım tutacak mı :)?
ayyy cok sevindim canim senin adina bol bol dinlen tadini cikart son zamanlarinin allah sapasaglam kucaginada almayi nasip eder insallahh...ben evden yine nete giremiyorum yaa cok gicik oluyorum giremeyince yaaaa anca annemdenn herkez iyidir insallah...optuk hepiniz kizlarrGünaydınn canlarrrrrr herkese hayırlı cumalar
Yeni arkadaşlar hoşgeldinizzzz allah tez zamanda versin minnoş bebişlerrr
Mardin4747 hala gelmedimi senin regl hayret yaniiii
Bu aaradaaaa dün kızımı gördüüüümmm büyümüş minnoşummmm
38 cm 1200 gram maşallah kızıma dönmüş vede başı aşağıda
şükür herşey iyiydi 7 nisanda son kontrol ve 8 nisan son gün
Izne çıkıııyyoooooooooruuuuummmmmmmmmm
Günaydınn canlarrrrrr herkese hayırlı cumalar
Günaydınn canlarrrrrr herkese hayırlı cumalar
canım çok sevindm senin adına bende günlerdir siteye giremiyorum net kopuyor hemen kızınada maşallah kocaman olmuş izine çıkınca ne yapıcaz sensiz neyse ara sıra girmeye çalışırsın herhalde öpüyorum seni...
Kızlar özledim hepinizi şimdi arkadaşın netinden giryorum öptüm hepinizi..
iyi haftalar dicem ama mardın4747 den başka cvp yazan olmayacak yineee
Bat cnm nette neden sorun var yaa ama baksana kimse gelmiyo kaç zamandır
Bende 2 haftaya izne çıkıcam gelmicem gari
Hannem derya saliha meryem geremy mlsfb hepsi kaybolduu
Dün kızıma emzik biberon bez tırnak makası şampuan pudra yağ banyo filesi vs vs aldık hepsi çok güzel ya miniciklerrrrr emzik hele çok şirin dolap yaptırcaz birde onu spariş vercez bu hafta... Kıyafetlerimizide saolsun baaanne ve anneanneler alıyor...allah hayırlısıyla doğurmak evimize getirmek nasip etsin prensesimizi herkesede banada tabi
bide isim bulabilsek bu aralar aylin ve cansu arasında kaldık du bakalım daha neler değişecek :86:
iyi haftalar canım. Inşaallah hayırlısıyla minik kızını kucağına alırsın. Rabbim ikinize de sağlık sihhat versin bir göüşünün resmini eklemedin
amiiiinnnnn
resim konusunda haklısın cnm bi ara baya uğraştım ama beceremedimkiiii
slm canlar nasilsinizz ben iyiyim annemdeyim dis dokturuna gidicem yarim saat sonra cok tirsiyorum bu dis doktorundan yaaa...herkez insallah iyidir cok gicik oluyorum evimde nete giremiyorum hepinizle gorusuyorum ama topigin hali bi baskaydi yaa...kizlar oglusum artik cok buyudu masallahh kipir kipir cok hakretli simdi hep geri emekliyor ama bi kac haftaya emekler sanki yaz gelsede sortlar tisortler giydirsem bir suru yazlik aldim ogluma mevludundede hediye geldi...kizlarrr kizcelerinize iyi bakk hepiniz cok optum canim topikimmm canim arkadaslarim
Dün kızıma emzik biberon bez tırnak makası şampuan pudra yağ banyo filesi vs vs aldık hepsi çok güzel ya miniciklerrrrr emzik hele çok şirin dolap yaptırcaz birde onu spariş vercez bu hafta... Kıyafetlerimizide saolsun baaanne ve anneanneler alıyor...allah hayırlısıyla doğurmak evimize getirmek nasip etsin prensesimizi herkesede banada tabi
bide isim bulabilsek bu aralar aylin ve cansu arasında kaldık du bakalım daha neler değişecek :86:
canıımm merhabaa yine ben cevap yazıyorum ama sanırım benden sıkıldınühüüüüü en iyisimi ben biraz girmeyimde fazla bunaltmayım senii Bebişinii sevsinler seninn allah nazarlardan esırgesın ıkınızıde Sen benden sıkıldın ammaaaa cansuu cok guzel bır ısım bence fıkrımı belırtmek ıstedım tatlıım
bat yamancım bilemiyorum ya kkya giriyorum ama hemen net kopuyor hemen hergün girmeye çalşıyorum ama olmuyor topik eskisi gibi değil kimse uğramıyor sende doğurunca bırakma bizi olurmu bebişe ne güzel şeyler almışsın isimlerde çok güzel öpüyorum
Aşkolsun cnm ya sıkılmak ne demek aksine kimse olmayınca sıkılıyorum ben
regl noldu yokmu hala
eğer gelmediyse bence çok fazla sıkıyosun kendini brz relax olmaya çalış yoksa çok daha zor olacak işin hayırlısı tabiki
cansu ismi banada yakın geliyor bu aralar ama benim kararsız kocacım net bişey demiyor
şaka yaptım cnm bende samimiyetine dayanarakyok canım hastalanamadım hala artık fazla takmıyorum aslında alıştım bu duruma da başka yapacak bir seçeneğim yok çünkü hayırlısı olsun canım valla ya ama biraz daha hastalanmazsam adet söktürücü mü kullansam ki diyorum doktoruma danışıp bir zararı olur mu bilmiyorum bir yandan da akışına bırakayım diyorum :44: hayırlısı olsun bakalım hakkımda