Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kizlar slmm kahroluyorum ya nete giremiyorumm cogunuzla topik harici gorusuruyom ama topik bi baskaydii yaa evimde hala giremiyorumm annemdeyim yine ordan giriyorumm sizi cok merak ediyorum hepinizi optum allaha emanetsiniz

kizlar slmm kahroluyorum ya nete giremiyorumm cogunuzla topik harici gorusuruyom ama topik bi baskaydii yaa evimde hala giremiyorumm annemdeyim yine ordan giriyorumm sizi cok merak ediyorum hepinizi optum allaha emanetsiniz

canım pc yi bilgisayarcıya göstersen belki pc de sorun vardır. kendinden mahrum bırakmaz bizi canım.

canım pc yi bilgisayarcıya göstersen belki pc de sorun vardır. kendinden mahrum bırakmaz bizi canım.

esimde anliyor amaa kendini ilgilendiren bikonu degil yaa hicte orali degiill soyledim bi kac kez ama tik yok..bende anneme geldikce giricem artikk napimm eskiden teldende giriyordum simdi telimide talha hallettii sagolsunn:)

Günaydın herkese iyi haftalar
nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidirr çok öpüyorum siziii
mardın test yaptınmı cnm

bugün bebeğimin kesesini gördüm kızlar. çok sevindim . ama inşallah devamı da gelir hayırlısı ile kucagımıza da alırz.

nisan ilk hafası izmire taşınıyorum . izmirde olan va rmıııııııııı

Günaydın herkese iyi haftalar
nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidirr çok öpüyorum siziii
mardın test yaptınmı cnm

merhaba cnmmm bende siteye girp haberdar edecektim yeni gördüm mesajını o yüzden ancak cevap verebiliyorum kusura bakma test yaptım cnm bnm ama malesef ki sonuç negatif folik asit aldım ona başladım bugünde doktora gittim cnm söyledim adet gecikmelerimle ilgili şikayetlerimi çocuk istediğimizi flnda belirttim oda kan hormon istedi ultrasona da girdim ultrasonda olumsuz hiçbirşey görünmüyor dedi doktor bide alttan muayene etti :18: hepsinin sonucu perşembe günü cıkacak bakalım cuma flnda gosterırım doktora hakkımızda hayırlısı olsun cnm yaa cok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın cok mutlu oldum

Gözünüz aydın demek gördünüz minğinizin en minik yuvasını
allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza almakta nasip etsin...
Kaç haftalıksın peki
bu arada saçların değişmiş güzel olmuş
ben izmirde yaşıyorummm hemşerimi olcazzzzzzzz

Son düzenleme:

aferin şimdi gözüme girdin cnm
çok iyi yapmışsın inş tüm sonuçlarında temiz çıkar yanlız folik asidi ihmal etme emi herşey yavrularımız için Tez zamanda sanada olmayanlarada minnoş bebişler dilerimmmmm

batttt cnmmm nasılsın prensesimiz nasıll

meryemi biliyoruz netinde sorun var talha paşamızda iyidir umarım
hannem sendende tez zamanda hayırlı haberler bekliyoruz inşallahh
salihacım senin çıtır nasılllllll
yirim yiriiiiimmmm hepiciğiniiiiiiii
benim fıstığım canım kuzumda iyidir inşallah
haftaya perşembe görüşeceğiz minnoş kızımlaaaaa
mlsfb artık yok nşallah iyidir
geremy de bebişide iyidir umarım
diğer hatunlarda kayıplarrr
herkese çooooooooookkkkkkkk mutlu günler dilerim
isteklerimiz gerçekleşsin inşallah güzel süprizler alalımmmmmmmm
izmirde hava süppeerrrrrrrr

Son düzenleme:

yamancım 6 haftalık hamileyim ben .

saçlar geçen senenin saçları . bundan önceki resimdeki halde şimdi saçlarım ama dip boyam geldi beyazlar çıktı :) boya yapamıyozzz bari sarı göreyim kendimi dedim :))

ben izmirliyim . evet geliyoruz. evimizi tuttu babam . nisa ilk haftasında ordayız. karşıyaka - atakente geliyoruz. sen nerdesin???

görüşüürüüzz:))

bende sarı görünce yeni zannettim
6 haftalık demek çok güzel bikaç haftayada kalp atışını duyarsın allahın izniyle süper olurrr.hadi hayırlısı cnm benim bizi habersiz bırakma emiii

kizlar nete girebildimm nasilsinizz benimmmorelimm bozuk talha koltuktan dustuu biraz once cok agladi burnuda kanadii kizlar sizce doktora goturmelimiyimm bi fikir soyleyin suan iyi oynuyor ama ben emin olmamiyorumm

kizlar nete girebildimm nasilsinizz benimmmorelimm bozuk talha koltuktan dustuu biraz once cok agladi burnuda kanadii kizlar sizce doktora goturmelimiyimm bi fikir soyleyin suan iyi oynuyor ama ben emin olmamiyorumm

cnm ya böle çok düşen var ama ne diyeyim çokmu sertti tam nasıl denk geldi direk kafasınamı o da önemli burnuda kanamış bi yandan iyi olmuş ama sen bilirsin bi götür istersen...alah koruru onları derler ama bilemedim bende
birde bu aralar bikaç saat uyutma emi uyanık kalsın
çok geçmiş olsun cnm üzülme çocuk bu hep düşmedikmi küçükken

kızlar nabersiniz meryemde olan sorun bizdede var kaç gündür internetimizde sorun var nete giremiyorum eee nasılsınız bakalım

yaman nbr canım nasıl gidiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…