Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

:nazar::nazar:slm kızlar nasılsınız? 7 mart saat 18:10 da oğluşum 3950gr ve 52 cm olarak dünyaya geldi:nazar:..çookk zor ve sıkıntılı bir doğumum oldu nihayet kendime gelebildim ancak yazabiliyorum oğluşumu emzirdim uyuttum çok şükür..hepinize dua ettim..hamilelere kolay doğumlar diledim hamiş olmak isteyenlere de en ksa zamanda hayıırlı bebişler diledim rabbimden..doğum yapmayan arkadaşlara tek tavsiyem normal doğurmak istiyorum diye inat etmein..ben 10 saat suni sancı çektikten sonra oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca sezaryene alınmak zorunda kaldım..halbuki drum en başından beri senin bebeğin iri normal doğuramazsın demişti..bende eskiden kadınlar nasıl doğuruyorsa bende öyle doğururum demiştim ama bebeğimi mosmor görünce bin kez pişman oldum...keşke dedim binlerce defa..rabbim tüm bebekleri korusun içlerinde benim bebeğimi de...öyle tatlı ki teyzeleri....rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder..çookkk dua edin teyzeleri oğluşuma çünkü sarılığı hala geçmedi dr uzamış sarılık anne sütünden kaaynaklanıyo dedi yani oğluşumu hasta ediyorum sütümle ama emzirmeye devam dedi dr.birde kızlar çok gaz sancımız var denemdiğim şey kalmıyo hayırlısıyla biraz büyüseydi yavrum gözlerimin önünde kıvranıyo ama hiçbişey fayda etmiyo küçücük bir pırt için neler neler yapıyorum:KK43:..

hayırlı olsun allah bahtını açık etsin
dilerim bundan sonra kolaylıklar olur yavrunuzada sizede

hayırlısı olsun yaman .... inş. darsı diğer anne adaylarının başına. bir şe sormak istiyorum size arkadaşlar gebelikte beyaz akıntı oluyormu. adet günleri yaklaştıgında falan devam eder mi ?

huhuhu ben geldim bacilarr kiz kardesim sagolsun netimi halletmis artik girebilicem insallahh:)kizlar sabah doktora gidiyom idsimi cektircem kokrmuyor degilim amaaaaa napcam yaa mecburr.

yaman kizcene aldiklrini gule gule kullansin isimlere gelince ben begenmedim yaa cok guzel isimler varr baska bi isim bulllllllllllllllllllll:)optum hepinizii

:nazar::nazar:slm kızlar nasılsınız? 7 mart saat 18:10 da oğluşum 3950gr ve 52 cm olarak dünyaya geldi:nazar:..çookk zor ve sıkıntılı bir doğumum oldu nihayet kendime gelebildim ancak yazabiliyorum oğluşumu emzirdim uyuttum çok şükür..hepinize dua ettim..hamilelere kolay doğumlar diledim hamiş olmak isteyenlere de en ksa zamanda hayıırlı bebişler diledim Rabbimden..doğum yapmayan arkadaşlara tek tavsiyem normal doğurmak istiyorum diye inat etmein..ben 10 saat suni sancı çektikten sonra oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca sezaryene alınmak zorunda kaldım..halbuki drum en başından beri senin bebeğin iri normal doğuramazsın demişti..bende eskiden kadınlar nasıl doğuruyorsa bende öyle doğururum demiştim ama bebeğimi mosmor görünce bin kez pişman oldum...keşke dedim binlerce defa..Rabbim tüm bebekleri korusun içlerinde benim bebeğimi de...öyle tatlı ki teyzeleri....Rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder..çookkk dua edin teyzeleri oğluşuma çünkü sarılığı hala geçmedi dr uzamış sarılık anne sütünden kaaynaklanıyo dedi yani oğluşumu hasta ediyorum sütümle ama emzirmeye devam dedi dr.birde kızlar çok gaz sancımız var denemdiğim şey kalmıyo hayırlısıyla biraz büyüseydi yavrum gözlerimin önünde kıvranıyo ama hiçbişey fayda etmiyo küçücük bir pırt için neler neler yapıyorum:KK43:..

oglunun yasi uzun bahti acik olsun canimm allah anali babali buyutsunn:nazar::nazar:

:nazar::nazar:slm kızlar nasılsınız? 7 mart saat 18:10 da oğluşum 3950gr ve 52 cm olarak dünyaya geldi:nazar:..çookk zor ve sıkıntılı bir doğumum oldu nihayet kendime gelebildim ancak yazabiliyorum oğluşumu emzirdim uyuttum çok şükür..hepinize dua ettim..hamilelere kolay doğumlar diledim hamiş olmak isteyenlere de en ksa zamanda hayıırlı bebişler diledim Rabbimden..doğum yapmayan arkadaşlara tek tavsiyem normal doğurmak istiyorum diye inat etmein..ben 10 saat suni sancı çektikten sonra oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca sezaryene alınmak zorunda kaldım..halbuki drum en başından beri senin bebeğin iri normal doğuramazsın demişti..bende eskiden kadınlar nasıl doğuruyorsa bende öyle doğururum demiştim ama bebeğimi mosmor görünce bin kez pişman oldum...keşke dedim binlerce defa..Rabbim tüm bebekleri korusun içlerinde benim bebeğimi de...öyle tatlı ki teyzeleri....Rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder..çookkk dua edin teyzeleri oğluşuma çünkü sarılığı hala geçmedi dr uzamış sarılık anne sütünden kaaynaklanıyo dedi yani oğluşumu hasta ediyorum sütümle ama emzirmeye devam dedi dr.birde kızlar çok gaz sancımız var denemdiğim şey kalmıyo hayırlısıyla biraz büyüseydi yavrum gözlerimin önünde kıvranıyo ama hiçbişey fayda etmiyo küçücük bir pırt için neler neler yapıyorum:KK43:..

canımm Allah sana kolaylık versın bebişinde hayırlı ugurlu olsun Allah nazarlardan saklasın ikinizide:nazar::nazar::nazar:

oglunun yasi uzun bahti acik olsun canimm allah anali babali buyutsunn:nazar::nazar:

canımm Allah sana kolaylık versın bebişinde hayırlı ugurlu olsun Allah nazarlardan saklasın ikinizide:nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun allah bahtını açık etsin
dilerim bundan sonra kolaylıklar olur yavrunuzada sizede

kızlar gerçekten ne zormuş anne olmak yahu..hamileliğim sıkıntılıydı doğumum sıkıntılıydı şimdide büyütmek sıkıntılı...herkes kırkını çıkarınca düzelir diyo ama inşallah...bende kırktan artık çok şey bekler oldum sanırım bir sihirli değnek gelecek oğluma doknacak ve herşey biraz daha düzelecek sanırım...ayy canım sen Talha'nı büyüttün darısı benim Talha 'ma..hepinizi çok öpüyoruz kızlar:KK16:

kızlar gerçekten ne zormuş anne olmak yahu..hamileliğim sıkıntılıydı doğumum sıkıntılıydı şimdide büyütmek sıkıntılı...herkes kırkını çıkarınca düzelir diyo ama inşallah...bende kırktan artık çok şey bekler oldum sanırım bir sihirli değnek gelecek oğluma doknacak ve herşey biraz daha düzelecek sanırım...ayy canım sen Talha'nı büyüttün darısı benim Talha 'ma..hepinizi çok öpüyoruz kızlar:KK16:

canım bu kdar kafana takma kırkı çıkınca düzelir inşallah benimde hamileliliğim sıkıntılı geçti doğumdan sonrası zor geçti kızım emmedi 2 ay boyunca hastalandım ateşler içinde yattım hep kızım emmediği için bunalımlara girdim etrafın baskısı öyle yapma böyle yap öyle olmaz böyle olur daha neler neler ama inan hepsi geçiyo benim kızımın gaz sorunu koliği yoktu usluydu ama şimdi huysuz belki seninki şimdi sıkınt yaratıyordur sana ama aylar geçtikçe düzelir sabret yeterki

kızlar nasılsınız evden nete hala giremiyorum kayınvalidemden g,r,yorum şimdi eee neler yapıyorsunuz biz kızımla günü geçirip duruyoruz artık hergün yeni bişeyler öğreniyoruz tam yemelik oldu ya resim yüklemek istiyorum ama beceremiyorum neyse kızlar kendinize iyi bakın yaman bebişe kendine iyi bak meryem talhayı saliha iremi öp benim için ..

selam canlar uzun paylaşım aylarından sonra benimde ayrılık vaktim geldi :KK5: bu hafta son artık herşey yolunda şükür ve izne çıkıyorum kuzucuğum 32. haftaya geldi minnoşumun biçok şeyi hazır sayılır izne çıkıncada eşyalarını yıkıcam hayırlısıyla dolabıda yapılıyor beşiğimizide ablamdan alcaz bi tek isim konusunda kararsız kaldık CANSU BERRİN AYLİN düşündüklerimiz arasında ama kısmet bakalım.
herkese duacıyım olmayanlara hayırlı evlat olanlara hayırlı doğumlar doğuranlarada hayırlı büyütmeler nasip olsun inşallah sizlerde bize dua edin gebelik uzun bir süreç hem çok zor hemde çok güzel dilerim kucağımıza almakta nasip olur hayırlısıyla.
hepiniz hakkınızı helal edin benden yana varsa helal hoş olsun tanımasak görmesekte birbirimizi çok sevdik :KK59: çok şey paylaştık güldük üzüldük çok güzel bi topik oldu burası
evdende girmeye çalışacağım kısmetse ama ne kadar sık girerim bilmem.
hepinizi çok seviyorum
rabbim gönlümüzün muradını versin herşeyin hayırlısı diyorum hoşçakalın :26: :KK58:

selam canlar uzun paylaşım aylarından sonra benimde ayrılık vaktim geldi :KK5: bu hafta son artık herşey yolunda şükür ve izne çıkıyorum kuzucuğum 32. haftaya geldi minnoşumun biçok şeyi hazır sayılır izne çıkıncada eşyalarını yıkıcam hayırlısıyla dolabıda yapılıyor beşiğimizide ablamdan alcaz bi tek isim konusunda kararsız kaldık CANSU BERRİN AYLİN düşündüklerimiz arasında ama kısmet bakalım.
herkese duacıyım olmayanlara hayırlı evlat olanlara hayırlı doğumlar doğuranlarada hayırlı büyütmeler nasip olsun inşallah sizlerde bize dua edin gebelik uzun bir süreç hem çok zor hemde çok güzel dilerim kucağımıza almakta nasip olur hayırlısıyla.
hepiniz hakkınızı helal edin benden yana varsa helal hoş olsun tanımasak görmesekte birbirimizi çok sevdik :KK59: çok şey paylaştık güldük üzüldük çok güzel bi topik oldu burası
hepinizi çok seviyorum
rabbim gönlümüzün muradını versin herşeyin hayırlısı diyorum hoşçakalın :26: :KK58:
Allah yardımcın olsun canım hem doğumda hemde doğumdan sonra..izne ayrılmakla iyi etmişsin ben 37.haftamda ayrıldım 38-4 te oğluşum dünyaya geldi..az kalsın okul koridorlarında doğuracaktım :KK1:dinlenmek iyi oluyo hamileliğin son zamanlarında bebişinle ilgilen sessiz sakinken ( ne demek istediğimi doğumdan sonra anlıycan:)) göbüşünü sev birsürü birsürü çünkü doğunca öpemeyeceksin bile yüzünde kırmızı noktacıklar çıkmasın diye..ama tabi nefes alış verişine bile aşık olacaksın...
canım bu kdar kafana takma kırkı çıkınca düzelir inşallah benimde hamileliliğim sıkıntılı geçti doğumdan sonrası zor geçti kızım emmedi 2 ay boyunca hastalandım ateşler içinde yattım hep kızım emmediği için bunalımlara girdim etrafın baskısı öyle yapma böyle yap öyle olmaz böyle olur daha neler neler ama inan hepsi geçiyo benim kızımın gaz sorunu koliği yoktu usluydu ama şimdi huysuz belki seninki şimdi sıkınt yaratıyordur sana ama aylar geçtikçe düzelir sabret yeterki

kızlar nasılsınız evden nete hala giremiyorum kayınvalidemden g,r,yorum şimdi eee neler yapıyorsunuz biz kızımla günü geçirip duruyoruz artık hergün yeni bişeyler öğreniyoruz tam yemelik oldu ya resim yüklemek istiyorum ama beceremiyorum neyse kızlar kendinize iyi bakın yaman bebişe kendine iyi bak meryem talhayı saliha iremi öp benim için ..

:nazar::nazar:maşallah sana ve kızına tatlım...evet herkes kırkı çıkınca düzelir diyo bende kırkını bekliyom bakalım ne olacak..gerçi 3 gündür uyku düzenini oluşturmaya başladı 2 saat uyuyo 1 saat uyanık kalıyo bu bile çok güzel..ayy biliyomuusn 1 ay oldu ben hala bez değiştirme olayında pratikleşemedim oğluşum her defasında diğer bezi bağlayım derken ya da altını silerken suratıma yada nereye denk gelirse pırtlatıveriyo elim kıyafetlerim falan hep kaka oluyo:KK9: neyse dr doyduğunun belirtisidir dediği için üzmüyorum kendimi..önceden eşim çorabını kapının önünde çıkarmasa kavga ederdim oğluş heryeri pisletiyo kızamıyorum:KK1:kızında pek tatlı maşallah.

hepinizi çok seviyorum

canım benim ya inşaALLAH hayırlısıyla sende minnoşun kucağına alırsın onun o mis kokusunu hissedersin. RABBİM yardımcın olsun yamancım. kendine kızımıza çok dikkat et.
Benden yana hakkım helal olsun sende helal et canım.
ama bizi unutma Biz hep bekleriz seni topiğe. Çok öptüm canım. Hayırlı Doğumlar sana şimdiden.

yamancigimm canimm allah haiyrli dogumlar nasip etsin artik topigimiz dagildi bende evden giremyiorum ama sizlerle zaten tek tek gorusuyorum allah hepinizin dualrini kabul etsin insallahh.

ben iyiim kizlar talhamda iyi insallah sizde iysiniz kib opyuorum cok cok hepinizi

hepinizi çok seviyorum

canım benimmm aglattın beni valla yazdıklarını okuyunca gözümden yaşlar pıtır pıtır döküldü :KK14: ben şimdi kime danışıcam kimden akıl alıcam :KK43: Allah sana hayırlı ve kolay dogum nasıp etsın cnm dılerım kı en kolay sekılde hıc de acı cekmeden dogurursun bebısını Allah kolaylıklar nasıp etsın dogar dogmaz da o guzel kızı benım yerıme de kokla Allah sımdıden dogacak bebegını ve senı nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar: cok akıl danıstım sana hakkını helal et benden yanada hakkım varsa helal-ı hos olsun bızde senı cok sevıyoruz kısa dostlugumuz adına sana en ıcten opucuklerımı yolluyorum kabul et :KK16::KK54: hoscakal :KK58:

Canlarrrr napıyonuz ya nerelerdesiniz koca 1 hafta geçti hiç bişey yazmamışınız
bizde kızımla evde olmaktan çok mutluyuz yoruluyoruz ama olsun o da güzel.herkes iyidir inşallah.bende evde işlerle ilgileniyorum.ama en azından yorulunca dinlenmeye fırsat var hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın ayrıca topiği boş bırakmayın ayollll

Canlarrrr napıyonuz ya nerelerdesiniz koca 1 hafta geçti hiç bişey yazmamışınız
bizde kızımla evde olmaktan çok mutluyuz yoruluyoruz ama olsun o da güzel.herkes iyidir inşallah.bende evde işlerle ilgileniyorum.ama en azından yorulunca dinlenmeye fırsat var hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın ayrıca topiği boş bırakmayın ayollll

iyi olmuş cnm izne ayrıldıgın kızınla başbaşa vakit geçirin biraz :KK34: bizler aynıyız topik boş dediğin gibi :KK14: sende kendıne dıkkat et cnm bebişine öpücükler..:KK16:

Kızlar merhabaa umarım beni unutmamışsınızdır ben hiç unutmadımmm

bu topicle başladığım kk ve hamile kalma maceramda kızım sahilimin içime konması ile 5. aya girmek üzere devam ettiriorum :nazar: eylül annesi olucam rabbim izin verirse

meryem bat yaman hannem hepinizi çok seviorum destekleriniz için tşk ederim çok zorlu bir 4.5 ay geçirdim halada tam düzelemedim 6 kilo verdim kusmaktan bitap düştüm hala tek başına kalkamıorum ayağa ama daha iyiyim

kanımla ilgili bir problemim vardı hamileiğimi zora sokuor kızım çok şükür iyi ama bnm kalbim zorlanıor o yüzdende hareketlerim çok kısıtlı hemen yoruluorum ama çok mutluyum yinede

yamancım inanamıroum meleğine kavuşmana az zaman kalmış zaman ne kadar çabuk geçmiş çok sevindim allah analı babalı büyütsün yaren ve talhada kocaman olmuşlardır geçmişi okumadım hannem nasıl iyi haberler vardır inşallah

hepinizi çok öpyorum hepinize çok mutluluklar diliyorum sık sık gelirim topice artık söz birkere burda yemek muhabbeti yapılmıştı düşünün ne kdr kötüydümki beynim bu topicle yemeği birleştirdi aboneliklerime girdiğim anda midem bulanıordu o zamanı atlatmayı bekledim yoksa sizleri unutmadım sakın yanlış anlamayın

allaha emanet olun kızlarrr

Son düzenleme:
NASILSINIZ CANLARIM:)UZUNNNNN SÜREDİR GİREMEDİM.
YAMANNNNNNNNNNNN güle gülegit güle gülle gelll.kucağında meleğinle dön:)arkadaşım hayırlı kolay doğumların olsun inş.banadaaaaa duaaa et:)unutma beniiiiii.seni çokkkkkkkkkkk öptmmmm ALLAHA emanetsinnnnnnnnnnnnnn seni çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmm:)

mlsfb canımmmmmmmmmm unuturmuyuz seniiiii ben unutmadım şahsennnnnnnnn:)demek 6.aya girdin haaaa ne güzellll:)maşallah ALLAH tamamına erdirsin.BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.BUNU UNUTMA ARK BEBEĞİN VE SEN SAĞLIKLI OLDA BUNLAR UNUTULUR İNŞ:)SENDE UNUTMA BANA DUA ETMEYİİİİ:=)

ben de iyiyim hamdols.korkularımı yenip kadın doğumcuya gitttim:)çokkk şükür bir sorun yok.yeni dr umuda seçtim bu saayede inş hayırlı olur.arkadaşlar 2-3 aya düşünüyorum ama 9 aylık süreç beni çok korkutuyor.inş çokkkkkkkkk güzel geçerde anlamam.lütfennnn dualarınızı eksik etmeyinnnnn:)

saliha bat meryemmmm sizlerde iysiniz inş.sizinle görüşüyoruz az çok çok şükür:)))))

sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin inş:)

iyi olmuş cnm izne ayrıldıgın kızınla başbaşa vakit geçirin biraz :KK34: bizler aynıyız topik boş dediğin gibi :KK14: sende kendıne dıkkat et cnm bebişine öpücükler..:KK16:

cnm ya hakkaten iyi oldu ayrılmam evde olmak çok güzelmiş
sendende güzel haberler bekliyoruz artık çok öptüm

Kızlar merhabaa umarım beni unutmamışsınızdır ben hiç unutmadımmm

bu topicle başladığım kk ve hamile kalma maceramda kızım sahilimin içime konması ile 5. aya girmek üzere devam ettiriorum :nazar: eylül annesi olucam rabbim izin verirse

meryem bat yaman hannem hepinizi çok seviorum destekleriniz için tşk ederim çok zorlu bir 4.5 ay geçirdim halada tam düzelemedim 6 kilo verdim kusmaktan bitap düştüm hala tek başına kalkamıorum ayağa ama daha iyiyim

kanımla ilgili bir problemim vardı hamileiğimi zora sokuor kızım çok şükür iyi ama bnm kalbim zorlanıor o yüzdende hareketlerim çok kısıtlı hemen yoruluorum ama çok mutluyum yinede

yamancım inanamıroum meleğine kavuşmana az zaman kalmış zaman ne kadar çabuk geçmiş çok sevindim allah analı babalı büyütsün yaren ve talhada kocaman olmuşlardır geçmişi okumadım hannem nasıl iyi haberler vardır inşallah

hepinizi çok öpyorum hepinize çok mutluluklar diliyorum sık sık gelirim topice artık söz birkere burda yemek muhabbeti yapılmıştı düşünün ne kdr kötüydümki beynim bu topicle yemeği birleştirdi aboneliklerime girdiğim anda midem bulanıordu o zamanı atlatmayı bekledim yoksa sizleri unutmadım sakın yanlış anlamayın

allaha emanet olun kızlarrr

cnm ya seni unuturmuyuz hiç
hep seni sordum ama tahmin etmiştim bulantılarla uğraştığını yoksa birden gitmezdin
seni çok iyi anlıyorum bende 4,5 a çektim çok kustum tiksindim herşeyden açlıktan susuzluktan ağlayarak uyudum hep 4 kilo vermiştim bende ama şükür geçti hepsi kızım iyi ya şimdi tekmeleriyle mutlu ediyor benii . allah sanada tüm hamişlerede yardımcı olsun gerçekten bulantı ve kusma zormuş ama şimdi hepsini unuttum biliyomusun sanki yaşanmamış gibi.bu aralar nefes almakta çok zorlanıyorum sanki canım boğazımdan çıkacakmış gibi geliyor 2 yastık olmadan yatamıyorum bile sırt ve bel ağrısıda cabası ama şükür rabbim ellimize almayı nasip etsin yavrularımızı isteyen herkesede nasip etsin.şimdilik herşey normal gidiyor 34. haftadayız zaman daralıyor 6-7 kilo aldım böyle devam ediyor.arada gel haberdar et bişzide öpüyorum kib

NASILSINIZ CANLARIM:)UZUNNNNN SÜREDİR GİREMEDİM.
YAMANNNNNNNNNNNN güle gülegit güle gülle gelll.kucağında meleğinle dön:)arkadaşım hayırlı kolay doğumların olsun inş.banadaaaaa duaaa et:)unutma beniiiiii.seni çokkkkkkkkkkk öptmmmm ALLAHA emanetsinnnnnnnnnnnnnn seni çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmm:)

mlsfb canımmmmmmmmmm unuturmuyuz seniiiii ben unutmadım şahsennnnnnnnn:)demek 6.aya girdin haaaa ne güzellll:)maşallah ALLAH tamamına erdirsin.BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.BUNU UNUTMA ARK BEBEĞİN VE SEN SAĞLIKLI OLDA BUNLAR UNUTULUR İNŞ:)SENDE UNUTMA BANA DUA ETMEYİİİİ:=)

ben de iyiyim hamdols.korkularımı yenip kadın doğumcuya gitttim:)çokkk şükür bir sorun yok.yeni dr umuda seçtim bu saayede inş hayırlı olur.arkadaşlar 2-3 aya düşünüyorum ama 9 aylık süreç beni çok korkutuyor.inş çokkkkkkkkk güzel geçerde anlamam.lütfennnn dualarınızı eksik etmeyinnnnn:)

saliha bat meryemmmm sizlerde iysiniz inş.sizinle görüşüyoruz az çok çok şükür:)))))

sizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin inş:)

aleyküm selammm
tam sana yazarken laptopun şarzı bitti sinir oldum
herşeyin yolunda olmasına sevindim rabbim tez zamnada sana ve tüm isteyen herkese melekler yollasın en sağlıklısından en güzelinden
pozitif düşün herşey güzel olucak eline alıcaksın bu sefer meleğini buna inan duacıyız bizde rabbim gönlümüzün muradını versin çok öpüyorumm

X