- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 38
slm kızlar nasılsınız? 7 mart saat 18:10 da oğluşum 3950gr ve 52 cm olarak dünyaya geldi..çookk zor ve sıkıntılı bir doğumum oldu nihayet kendime gelebildim ancak yazabiliyorum oğluşumu emzirdim uyuttum çok şükür..hepinize dua ettim..hamilelere kolay doğumlar diledim hamiş olmak isteyenlere de en ksa zamanda hayıırlı bebişler diledim rabbimden..doğum yapmayan arkadaşlara tek tavsiyem normal doğurmak istiyorum diye inat etmein..ben 10 saat suni sancı çektikten sonra oğluşumun kalp atışları yavaşlayınca sezaryene alınmak zorunda kaldım..halbuki drum en başından beri senin bebeğin iri normal doğuramazsın demişti..bende eskiden kadınlar nasıl doğuruyorsa bende öyle doğururum demiştim ama bebeğimi mosmor görünce bin kez pişman oldum...keşke dedim binlerce defa..rabbim tüm bebekleri korusun içlerinde benim bebeğimi de...öyle tatlı ki teyzeleri....rabbim inşallah isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder..çookkk dua edin teyzeleri oğluşuma çünkü sarılığı hala geçmedi dr uzamış sarılık anne sütünden kaaynaklanıyo dedi yani oğluşumu hasta ediyorum sütümle ama emzirmeye devam dedi dr.birde kızlar çok gaz sancımız var denemdiğim şey kalmıyo hayırlısıyla biraz büyüseydi yavrum gözlerimin önünde kıvranıyo ama hiçbişey fayda etmiyo küçücük bir pırt için neler neler yapıyorum..
hayırlı olsun allah bahtını açık etsin
dilerim bundan sonra kolaylıklar olur yavrunuzada sizede