Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar nabersiniz meryemde olan sorun bizdede var kaç gündür internetimizde sorun var nete giremiyorum eee nasılsınız bakalım

yaman nbr canım nasıl gidiyo..

hg cnm
nette sorun var bazen bende giremiyorum ama kısa sürüyor.
Iyiz cnm kızımla çalışıyoruz bu akşam brz gezmelere gidicez kısmet olursa
öptüm siziiii

slm kızlar nabersiniz topik boş kalmış nerdesiniz yahuu bizde kızımla gezmeye gidicez havalar güzelken fırsatı değerlendirelim dimi ama yarın yağmur geliyo bugün son gezmemiz neyse öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnn anacım...:KK9:

slm kızlar nabersiniz topik boş kalmış nerdesiniz yahuu bizde kızımla gezmeye gidicez havalar güzelken fırsatı değerlendirelim dimi ama yarın yağmur geliyo bugün son gezmemiz neyse öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnn anacım...:KK9:

yerim senin bal kızını ben
ne tatlıdır şimdi o
havalarda izmirdede güzel gezsin bol bol artıkk
bikaç haftaya daha güzel olur havalar mini mii etekler giyip gezer prensesimiz
kimse gelmiyo artık küstüm herkezeeee:KK47:

İNŞ TEMİZ ÇIKAR CNM
İNCİR KÜRÜNÜ BİLMİYORUM AMA İNCİRİN FAYDALARI ÇOKKKK DENE İSTERSEN

Canım tahlıllerım temız cıktı doktorumdan telefondan bılgı aldım uzerınıze afıyet bıraz grıp olmusumda cıkamıyorum bır yere :2: pazartesı yuzyuze daha net bılgı alacagım ınsallah hersey normal ve olumlu yumurtaların olusması flnda gayet ıyıyımıs :nazar: adet gecıkmelerımı belırleyen hıcbır neden yok yanı peki neden oluyor bu gecıkmeler vee neden bebiş gelmiyorrr :emir_bebek:

İNŞ TEMİZ ÇIKAR CNM
İNCİR KÜRÜNÜ BİLMİYORUM AMA İNCİRİN FAYDALARI ÇOKKKK DENE İSTERSEN

Canım tahlıllerım temız cıktı doktorumdan telefondan bılgı aldım uzerınıze afıyet bıraz grıp olmusumda cıkamıyorum bır yere :2: pazartesı yuzyuze daha net bılgı alacagım ınsallah hersey normal ve olumlu yumurtaların olusması flnda gayet ıyıyımıs :nazar: adet gecıkmelerımı belırleyen hıcbır neden yok yanı peki neden oluyor bu gecıkmeler vee neden bebiş gelmiyorrr :emir_bebek:

SEVİNDİM CNM PAZARTESİ DETAYLARI ÖĞRENİRSN İYİCE
BENDE GRİP OLDUM YA ÖKSÜRÜYORUM SABAH SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM ŞURUP VERDİ
GEÇMİŞ OLSUN İKİMİZEDE
EĞER ADETLERİN DAHA ÖNCE DÜZENLİYSE KORUNMAYI BIRAKINCA DÜZENİ BOZULDUYSA TAKTIĞIN İÇİNDİR DİCEM AMA SORUN YOKSA ÇOK UMURSAMA CNM

slm kizlar iki gundur hastanedeydik talhanin dustugunu soylemistim hastaneye goturdum kafa ustune dustugu icin 48 saat gozetim altinda kaldii..atesi cikti hastanede hep cok halsiz olduu ya hastane iyi gelmedi kuzuma bende cok sikildimm ama sukur simdi iyi ikimiz kaldik hastanede ihsalide vardi sukur bugun iyi pazar gunu mevludumuz var oglumunn hepinizi cok optumm kizlar

slm kizlar iki gundur hastanedeydik talhanin dustugunu soylemistim hastaneye goturdum kafa ustune dustugu icin 48 saat gozetim altinda kaldii..atesi cikti hastanede hep cok halsiz olduu ya hastane iyi gelmedi kuzuma bende cok sikildimm ama sukur simdi iyi ikimiz kaldik hastanede ihsalide vardi sukur bugun iyi pazar gunu mevludumuz var oglumunn hepinizi cok optumm kizlar

cnm çok geçmiş olsun talhacığım iyiymiş bari
allah acil şifa versin
bende grip oldum yaaaa

oy kuzum benim ya çok geçmiş olsun benim paşama. RABBİM korusun. şükür ki iyiyimiş şimdi aman dikkat et canım ya. RABBİM bi daha yaşatmasın.

SEVİNDİM CNM PAZARTESİ DETAYLARI ÖĞRENİRSN İYİCE
BENDE GRİP OLDUM YA ÖKSÜRÜYORUM SABAH SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM ŞURUP VERDİ
GEÇMİŞ OLSUN İKİMİZEDE
EĞER ADETLERİN DAHA ÖNCE DÜZENLİYSE KORUNMAYI BIRAKINCA DÜZENİ BOZULDUYSA TAKTIĞIN İÇİNDİR DİCEM AMA SORUN YOKSA ÇOK UMURSAMA CNM

cnmm cok gecmıs olsun ya dıkkat et kendıne bak bende daha yenı yenı ıyılesıyorum bol bol c vıtamını tuket oyle kendıme geldım bende ılac kullanmadım bolca portakal lımon suyu yap ıc :KK16: canım hıc sorun yok sukur aslında bebiş için kafamı fazla takmıyorum hayırlı vaktı vardır dıye dusunuyorum ama adet gecıkmem hıc olmazdı ona cnm sıkılıyordu sıkıntı yapıyor ıster ıstemez :26: neyse pztyı bekleyelım bakalım ne dıyecek doktorum yuzyuze konusmak daha ıyı olur dıye dusunuyorum opuyorum senıde cnm dıkkat et kendıne :KK16:

canıım cok geçmiş olsun ya çok üzüldüm Talhacıgına emin ol o güzel yavruna nazar değiyordur Allah beterinden esirgesinn nazarlardan saklasınnn:nazar::nazar::nazar:
mevludunuzu de sımdıden Allah kabul etsınn opuyorumm

kizlar hepinizden allah razi olsun sukur iyi oglusum evimdeyiz yarinda hazirliklar yapicam
yaman sanada cok gecmis olsun canim sorma bende hastanede hasta oldum yaa bir suru hasta cocuk vardi allah kimseyi dusumesinn hepinizi cok optum .artik evden nete girebiliyorum sukurr

Selam kızlarrr
hepimize geçmiş olsun diyelim tam grip havası bnde tıkalı bi haldeyim ama şükür idare ediyoruz yine
meryemcim mevlüdünüzü allah kabul etsin bizede dua edin
rabbim yavrunu hayırlı söz dinleyen evlatlardan etsin hepimizinkinide tabii
bat hannem saliha derya geremy mlsfb nerdeler acep
hepinizi öptüm iyi tatiller şimdiden

canım ya büyük geçmiş olsun şükürki talhamız iyiymiş allah beterinden korusun acil şifalar diliyorum sanada bu arada mevlütünüzü allah kabul etsin şimdiden kızım içinde dua oku olurmu benimkide havadan nem kapıyo ya başta hata yaptım çıkarmadım hiç dışarı şimdi temiz güzel havada bile hemen hassaslaşıyo öksürmeye başlıyo benimde boğazım dişim bu aralar 20liklerle başım dertte çekilecekler bi tanesi cerrahi işlem olacak çekilsede ağrıdan kurtulsam ne çok yazdım be eee kaç gündür giremiyorum baya dertliymişim...

Selam kızlarrr
hepimize geçmiş olsun diyelim tam grip havası bnde tıkalı bi haldeyim ama şükür idare ediyoruz yine
meryemcim mevlüdünüzü allah kabul etsin bizede dua edin
rabbim yavrunu hayırlı söz dinleyen evlatlardan etsin hepimizinkinide tabii
bat hannem saliha derya geremy mlsfb nerdeler acep
hepinizi öptüm iyi tatiller şimdiden

canım geçmiş olsun dikkat et kendine aman doğuma yakın hastalanma bende bu ara ağrılarla uğraşıyorum dişlerim ağrıyo meryeme yazmıştım detaylı ordan okursun ..
artık eskisi gibi giremiyorum kızım sağolsun nefes aldırmıyor durmuyo hiç huysuz artık neyse öpüyorum hepinizi uykum geldi kızımda uyumuşken bende yatayım bari hepinize iyi geceler...:95:

Günaydın iyi haftalar canlar
herkes iyidir inşallah sabah sağlık ocağına kontrole gittik şükür herşey iyiydi
perşembede kontrolüm var bakalım prensesim ne kadar büyümüş
renkli ultrasona da giricem bi aksilik olmazsa
hepinizi öptüm

Günaydın iyi haftalar canlar
herkes iyidir inşallah sabah sağlık ocağına kontrole gittik şükür herşey iyiydi
perşembede kontrolüm var bakalım prensesim ne kadar büyümüş
renkli ultrasona da giricem bi aksilik olmazsa
hepinizi öptüm

slm cnmm ben kendi adıma iyiyim başka kimsede ses seda yok sanırım :KK1: bugün doktorumla görüştüm tahlil sonuçlarım için olumsuz hiçbir durum olmadıgını soyledı hersey yolundaymıs adetı stres kafanda oldum mu olmadım mı dusuncesı dahı gecıktırebılır dedi vee ben hala hastalanamadım bugün tam 15gün geçti :KK59: kafama takmayım dıyorum ama dusunmeden de edemıyorum malesef bu sefer adet duzensız olunca yumurtlama donemınıde kestıremıyorum :84: neyse bıraz daha bekleyelım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :44:

slm cnmm ben kendi adıma iyiyim başka kimsede ses seda yok sanırım :KK1: Bugün doktorumla görüştüm tahlil sonuçlarım için olumsuz hiçbir durum olmadıgını soyledı hersey yolundaymıs adetı stres kafanda oldum mu olmadım mı dusuncesı dahı gecıktırebılır dedi vee ben hala hastalanamadım bugün tam 15gün geçti :KK59: Kafama takmayım dıyorum ama dusunmeden de edemıyorum malesef bu sefer adet duzensız olunca yumurtlama donemınıde kestıremıyorum :84: Neyse bıraz daha bekleyelım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :44:

gözün aydın sonuçların temizmiş
ama anlamadığım 15 gün geçmiş ve dün doktorun kan tahlili yaptırmadımı çok enteresan walla.testi yenile diyeceğim ama sen bilirsinnn

gözün aydın sonuçların temizmiş
ama anlamadığım 15 gün geçmiş ve dün doktorun kan tahlili yaptırmadımı çok enteresan walla.testi yenile diyeceğim ama sen bilirsinnn

canım kan testi yaptı herşeyi yaptırdım hormon şeker dahil hiçbirşey yok olumsuz ama bebişde yokk :KK25: cok tuhaf bir durumdayım valla ne yapacagımı sasırdım bir hastalansam içinde bulunduğum durumdan da kurtulmuş olacagım en azından hastalandım diye oda bende fazlasıyla sıkıntı yaratmaya başladı umursamayım diyorum ama umursamadan da edemiyorum :KK43: tekrar test yapmalı mıyım sence :44:

canım kan testi yaptı herşeyi yaptırdım hormon şeker dahil hiçbirşey yok olumsuz ama bebişde yokk :KK25: cok tuhaf bir durumdayım valla ne yapacagımı sasırdım bir hastalansam içinde bulunduğum durumdan da kurtulmuş olacagım en azından hastalandım diye oda bende fazlasıyla sıkıntı yaratmaya başladı umursamayım diyorum ama umursamadan da edemiyorum :KK43: tekrar test yapmalı mıyım sence :44:

harbıden sıkıcı bi durum ama en iyisi bi test daha yap belki geç döllenmedir
yine negatifse relax ol ki gelsin cnm başka yolu yok kendini rahatlatmalısın

kızlar selam herkese!
bende ocak'tan beri bebek istiyorum ve 2 aydır sonuc negatif bugun adet oldum..mardin47 ile hemen hemen aynı durumdayım benimde adet donemlerim duzensizleşti ve sinirimi bozuyor bu durum..inşallah nisan ayında hamile kalırızz :) bu topicin bize uğur getireceğine inanıyorumm... bu adet donemimden sonra hergun calışmalara devam :KK70:

kızlar merhaba biz de 8,5 aylık evliyiz bebek yapmaya karar verdik geçen ay denedik ama tam bilmediğimiz için ovulasyon bilmem ne tutmadı:)bakalım bu ay biraz daha bilgiliyiz bakalım tutacak mı :)?

X