Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslarrr derya berilden sonra güzel haber tahlilim temizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çıktı çok şükür RABBİME içime büyük bir ferahlık verdi inş sonrasında göbüşüme de bi ağırlık veriri:)))))
RABBİMİDE çok seviyorummmmmmmmmmmmm sizide çok seviyorum.canlarım canım arkadaşlarımmmm benim:)ne olur dualarınıza devam artık bıktırıyom dimi bende dua dua dua diye diye
SALİHAM sağol tatlım ALLAH sana ve yavruna eşine ve sevdiklerine hayılı uzun ömürler versin:)
BATİMMMMM canım sanada teşekkürler bni unutmadığınız için sana ve ailenede sağlıklı hayırlı uzun ömürler inş.kuzuna da geçmişlerrrr ols inş:)
MERYEMMMM öpüyorum senin için de aynı dileklerim geçerli talhamı öppppp
YAMANIM canım sanada hayırlı doğumlar sancı çekerken beni unutmaaaaaaaaa öpt
kıslar hepinizi öpt ALLAHA EMANETSİİİİİZ.inş
hayırlı hamile haberleri vermek içinde girecem bekleyin inş:)))
DERYACIM GÖRDÜN MÜ BAK HİÇBİRİMİZ UNUTMUYORUZ SENİİİİİ İNŞALLAH SORUNSUZ GEÇER HAMILELİĞİNDE HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALIRSIN MELEĞİNİ
HANNNNEEEEEEMMM CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM SONUÇLARINA ALLAH SANA DA TEZ ZAMANDA MİNİK Bİ MELEK YOLLASIN SAĞLIKLA SIHHATLE HAYIRLIISIYLA İNŞALLAH
mlsfb nereye uçtu ya sesii çıkmıyo nezamandır geremy naptı acep nerde bu kızlar
bat saliha meryem ve ben idare ediyoz burayı nerdesiniz kızlar yahuuuuuuu
çok teşekkür ederim canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah sende inşallah ıkınmadan tek nefeste kolayca dogum yaparsınn
çok teşekkür ederim canım allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah sende inşallah ıkınmadan tek nefeste kolayca dogum yaparsınn
bende bebek yapmaya karar verdim bilinçli olarak bu 3.üncü denemem olacak inşallah bu ay tutar
Kızlar bide şey sorcam bebek şampuanı yağı bezi konusunda en iyileri hangisidir
siz neler kullanıyosunuz
bende bebek yapmaya karar verdim bilinçli olarak bu 3.üncü denemem olacak inşallah bu ay tutar
,günaydın yamancım ben dalin kullanıyorum şampuan bez prima primeumcear kullanıyordum aktif bebeğe geçtim ama şimdi huggıesi denemek için aldım ama en iyisi prima primeumcear bence tavsiye ederim..
hadi hayırlısı canım inşallah bu ay tutturursun göbüşüne meleğin konar..
,
saol cnm bezde prma alırım bende
şampuan konusunda bübchen düşünüyorum ama kısmet bakalım
amiiiiinn rabbim hepimize kolay doğum sağlıklı evlat versin
olmayanlarada tez zamanda yeni melekler yollasında topik şenlensin inşallahhhh
Kızlar bide şey sorcam bebek şampuanı yağı bezi konusunda en iyileri hangisidir
siz neler kullanıyosunuz
saliha hannem bat yamann deryaberil gremy optumm
ayy aminn inşallah yaa bende beklıyorum bakalım gecen ayın 6sıydı hastalık tarıhım henuz hastalanmadımm bu adetımdekı gecıkmeler canımı sıkmaya basladı valla ne yapsam dıye dusunmekteyım folık asıt flnda kullanmıyorum aslında bu konuda bıraz cahıllık edıyorum sanırım doktora flnda gıtmedım hıc hayırlısı olsun bakalım testde yapmadım henuz sence ne yapmalıyım bana yardımcı olabılır mısın akıl akıldan ustundur sonuc olarak
saliha meryem bat tşk ederim verdiğiniz bilgilere bezde prima alırım şampuanda bübchen inşallah hele bi izne çıkayımda :86:
inşaallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın miniğini. Işi bırakınca nasıl haber alcaz senden. Evde net var mı.
yani regl 4 gün gecikmiş oluyor hemen koş bi test al birde folik asit
bebeğin gelişimi için çok çok önemli cnm hem 3. Ay çoktan başlamalıydın
hiçbir zararı yok aksine bebişimiz için çok gerekli
ben daha denemelere başlamadan gittim genel bir taramadan geçtim walla.. şükür herşeyimiz temiz çıktı.zaten sonrada hamıle kaldım sende git ihmal etme derim ben
Dogru soyluyorsun canım folik asit kullanmam gerekirdi aslında yarın alıp başlamayı düşünüyorum ne zaman basladıgının bı onemi var mı acaba adetle alakalı degıl sanırım aslında neden test almıyorum dersen zaten 4aydır adetım hep gecıkmelı gıdıyor onun ıcın fazla umutlanmamak adına test yapmıyorum canım en iyisi bende bir doktora gitmeliyim bu adet gecikmelerinin nedeni için..çok teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için :26:
yani regl 4 gün gecikmiş oluyor hemen koş bi test al birde folik asit
bebeğin gelişimi için çok çok önemli cnm hem 3. Ay çoktan başlamalıydın
hiçbir zararı yok aksine bebişimiz için çok gerekli
ben daha denemelere başlamadan gittim genel bir taramadan geçtim walla.. şükür herşeyimiz temiz çıktı.zaten sonrada hamıle kaldım sende git ihmal etme derim ben
Dogru soyluyorsun canım folik asit kullanmam gerekirdi aslında yarın alıp başlamayı düşünüyorum ne zaman basladıgının bı onemi var mı acaba adetle alakalı degıl sanırım aslında neden test almıyorum dersen zaten 4aydır adetım hep gecıkmelı gıdıyor onun ıcın fazla umutlanmamak adına test yapmıyorum canım en iyisi bende bir doktora gitmeliyim bu adet gecikmelerinin nedeni için..çok teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için :26:
AHH BE GÜZELİM
SENDE BRZ İHMAL ETMİŞSİN SANKİ KENDİNİ FOLİK ASİDE BAŞLAMA SÜRESİ GEBELİKTEN AZ AZ 3 AY ÖNCESİ AMA SORUN DEĞİL HERAN ALIP BAŞLAYABİLİRSİN HİÇBİR ZARARI YOK MERAK ETME
GECKMELER İÇİNDE DOKTORA GİT LÜTFEN Bİ SORUN VARSA BAŞTAN TEDAVİ OLURSUN
GİT EM DOKTORA YRN SABAH Bİ TEST YAP YİNEDE SENNN