Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Allahhhh yarabbim bu ne güzellik maşallah ya bu topğin bebişleri neden böle güzellll bu topiktenmi nedendir bilinmez
demek biiziim kızda güzel olacakkkkk :86:

canım arkadaşım ya nasıl sevindim sana anlatamam çok güzel haber bu hadi bakalım en tez zamanda rabbim meleğinide koyar göbüşüne inşallah deryadan sonra seninde güzel haberini duymak istiyoruz allahın izniyle rabbim önce sana sonrada tüm dua edipte olmayan herkese nasip etsin inşallah..
öpüyorum seni canım ya sen hangi ildeydin canım ya istanbuldaysan gelsene bana bi gün .
diğer arkadaşlarım sizleride beklerim oturmaya..

haklısın yamancım bu topiği bizde olmasak terkederler mlsfb niye gelmiyo ne zamandır bişeymi oldu acaba merak etmeye başladım banada yakın ama tam adresini bilmiyorum bilsem giderdim bakmaya..

salihacım maşallah kuzuna ya ne tatlı olmuş tam ısırmalık yani benim kızın papucunu dama attırdınız vallahi sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah..

çok teşekkür ederim canım allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah sende inşallah ıkınmadan tek nefeste kolayca dogum yaparsınn

amiiiiinn rabbim hepimize kolay doğum sağlıklı evlat versin
olmayanlarada tez zamanda yeni melekler yollasında topik şenlensin inşallahhhh

Kızlar bide şey sorcam bebek şampuanı yağı bezi konusunda en iyileri hangisidir
siz neler kullanıyosunuz

bende bebek yapmaya karar verdim bilinçli olarak bu 3.üncü denemem olacak inşallah bu ay tutar

bende bebek yapmaya karar verdim bilinçli olarak bu 3.üncü denemem olacak inşallah bu ay tutar

hg aramıza hayırlı olsuun diyeym
benimde 3. Ayda geldi meleğim şimdi 27 haftalık oldu
Folik asit kullanıyomusun kendinden bahsedermiisn brz

Kızlar bide şey sorcam bebek şampuanı yağı bezi konusunda en iyileri hangisidir
siz neler kullanıyosunuz

günaydın yamancım ben dalin kullanıyorum şampuan bez prima primeumcear kullanıyordum aktif bebeğe geçtim ama şimdi huggıesi denemek için aldım ama en iyisi prima primeumcear bence tavsiye ederim..

hadi hayırlısı canım inşallah bu ay tutturursun göbüşüne meleğin konar..

,

saol cnm bezde prma alırım bende
şampuan konusunda bübchen düşünüyorum ama kısmet bakalım

deryacigimm inan o kadar cok sevindimki anlatamma rabbime cok sukurler olsunn allah sagsalim kucaginada almayi nasip eder insalllahhh

hannem canim benim senin adinada cok sevindim insallah rabbim gobusunede bi melek kondurur allah yardimcin olsunn

,

saol cnm bezde prma alırım bende
şampuan konusunda bübchen düşünüyorum ama kısmet bakalım

hehe bubchen iyi bi sampuan tavsiye ederim ben penaten kullaniyorum bubchende reklam amacli gelmisdi denedim guzell--bizde pempars kullaniyoruz turkiyede cok guzeldi pemparslar kokuluydu cok sevmistim burdakiler kokulu degiller

kizlar evde kkya giremiyorum yaa benim pc sayfayi otamatik kapatiryor anlamadim niyee yaaa hepinizi cok optumm anneme geldikce girebiliyorum ancak kendinize cok cok iyi bakin opuldunuzzzzzzzzzzzzzz hepiniz

saliha hannem bat yamann deryaberil gremy optumm

amiiiiinn rabbim hepimize kolay doğum sağlıklı evlat versin
olmayanlarada tez zamanda yeni melekler yollasında topik şenlensin inşallahhhh

ayy aminn inşallah yaa bende beklıyorum bakalım gecen ayın 6sıydı hastalık tarıhım henuz hastalanmadımm bu adetımdekı gecıkmeler canımı sıkmaya basladı valla ne yapsam dıye dusunmekteyım folık asıt flnda kullanmıyorum aslında bu konuda bıraz cahıllık edıyorum sanırım doktora flnda gıtmedım hıc hayırlısı olsun bakalım testde yapmadım henuz sence ne yapmalıyım bana yardımcı olabılır mısın akıl akıldan ustundur sonuc olarak

yani regl 4 gün gecikmiş oluyor hemen koş bi test al birde folik asit
bebeğin gelişimi için çok çok önemli cnm hem 3. Ay çoktan başlamalıydın
hiçbir zararı yok aksine bebişimiz için çok gerekli
ben daha denemelere başlamadan gittim genel bir taramadan geçtim walla.. şükür herşeyimiz temiz çıktı.zaten sonrada hamıle kaldım sende git ihmal etme derim ben

saliha meryem bat tşk ederim verdiğiniz bilgilere bezde prima alırım şampuanda bübchen inşallah hele bi izne çıkayımda :86:

saliha meryem bat tşk ederim verdiğiniz bilgilere bezde prima alırım şampuanda bübchen inşallah hele bi izne çıkayımda :86:

inşaALLAH canım hayırlısıyla kucağına alırsın miniğini. işi bırakınca nasıl haber alcaz senden. evde net var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…