Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kandiliniz mübarek olsun kızlar.bu gece bütün dualarınız kabul olsun inşallah.bebek isteyenlerin en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişleri olsun inşallah.bu ayy hamile kalmalıyımmmm.İNŞALLAHHH,AMİNNNN

evet çok çirkin teyzesi sağolasın canım RABBİM senin fıstığa da uzun ömürler versin
hayırlıyla kucağına alırsın inşaALLAH canım benim.

Ayy maşallah ya, kaç aylık oldu şimdi

2 aylık oldu teyzesi

slm kızlar hepinizin sevgililer gününü kutlar mevlit kandilinizi mübarek olamsını dilerim inşallah bu gece ettiğimiz bütün dualar kabul olur rabbim tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul eder başta hanneme.esmeraya.deryaberile ve tüm isteyenlere inşallah..

salihacım maşallah ya çok çirkin bi kızın var ALLAH çirkin şansı versin bayada toplu kız benim kız
5i ayına girecek anca bu kadar kaç kilo şimdi bide doğum hikayeni merak ediyoruz bir ara girde anlat...

canım benim kız 2.760 gr doğdu bu fotoğrafı 2 aylık 5.400 gr oldu. o kadar çok kilolu da değil ki canım senin kiz kaç kilo ki.
inşaALLAH canım müsait bir zamanımda doğum hikayemi de anlatırım.

salihacım resimde o zaman toplu çıkmış benim kızım 6650 benimkide 2050 gram doğmuştu sadece anne sütümü veriyosun sen..

selam herkese yeniyim bu mekanda:)geçen hafta hcg değerim 14.8 çıktı yumurtamda çatlamış büyük ihtimalle hamilelik görünüyor ama yarın tekrar tahlil yaptırcam bakalım nasıl bir sonuç bekliyor bizi (bu arada iğne tedavisi yapıldu ve bu ilk denemeydi allah yüzümüze baksın )acayip heyecan başladı şimdiden inşallah güzel haber alır ve sizlerle paylaşırım rabbim bu güzel gecede herkesin gönlüne göre versin

hoşgeldin aslım beta hcg değeri 5in üstündeyse hamilelik var diye biliyorum ben inşallah hamilesin hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

arkadaşlar mrb..az önce fortel test yaptım sonuç negatif.. :18: adetimin gelmesine de 3-4 gün var diye hesaplamıştım ama bu sabah kalktığımdan beri müthiş bir karın ağrısı var sanki regl gelcekmişçesine ama hesaplarıma göre de erken gelebileceğini hiç zannetmiyorum.ne dersiniz bugün kan testine de gitmeli mi?kan testinden şu aşamada net sonuç alabilir miym?bu tek çizgiyi görmek ne kadar kötüymüş ya!!! moralim bozuldu,dokunsalar ağlıyacağım ama bir yandan da ümidim devam ediyor.hatta gecen forumları okurken regle 3-4 kala karın ağrısı da belirtilerdendir diye bir yazı okumustum ,off belki de bu ay kısmet diil...neyse fikirlerinizi bekliyoruma rkadaşlar,görüşmek üzere.

arkadaşlar mrb..az önce fortel test yaptım sonuç negatif.. :18: adetimin gelmesine de 3-4 gün var diye hesaplamıştım ama bu sabah kalktığımdan beri müthiş bir karın ağrısı var sanki regl gelcekmişçesine ama hesaplarıma göre de erken gelebileceğini hiç zannetmiyorum.ne dersiniz bugün kan testine de gitmeli mi?kan testinden şu aşamada net sonuç alabilir miym?bu tek çizgiyi görmek ne kadar kötüymüş ya!!! moralim bozuldu,dokunsalar ağlıyacağım ama bir yandan da ümidim devam ediyor.hatta gecen forumları okurken regle 3-4 kala karın ağrısı da belirtilerdendir diye bir yazı okumustum ,off belki de bu ay kısmet diil...neyse fikirlerinizi bekliyoruma rkadaşlar,görüşmek üzere.

Cnm umutlandırmak istemem ama büyük ihtimalle hamılesin
testi tekrarla bakalım sonuç 2 ye katlanmışmı,
güzel haberlerini bekliyoruz

hg aramıza cnm
olumsuz sonuç almak çok üzücü gerçekten ama bence aceleci olma geç döllenme varsa regl geçmeden anlayamazsın
o yüzden sabret 1-2 gün geçsin hakkında hayırlısı diyorum
kaç aydır deniyordunuz

Hannem istanbul nasıl geçti yazmadın bişey
deryacım senin duaların bittimi allah kabul etsin hepsini
mlsfb nerelerdesinnnnnnnnnn
saliha doğum hikayeni yazsana bizeee
battt düzeldimi gribin kuzunun dişi çıktımııı

slm kizlar ben geldimm giremedim bu aralar musafirden dolayi napiyosunuz hepiniz iyimisiniz

SALIHA kiz masallahh GELINIM buyumuss cok tatlii cok begendim kaynanasi olarak allah kem gozleerden nazarlardan korusun melegimizii sende hep aklimdaydinn evde dusunuyordum niye girmiyor diyee :)ozledik senii

bat yaman hannem nasilsiniz bacilarr ya ben hep giremiyorumm evin isi cok oluyor bi turlu yerlesemedim hafta sonunada gorumcemler geliyorr isler cok yanii optumm hepinizii kocamann

KABİLİYETLİ KADININ HALİ BAŞKAAA
MAŞALLAH HERYERE YETİŞİYON CNM
NASIL YENİ EVİNİZZ RAHATMI

yazıcam canım benim en kısa zaman da ama şu işlerimi toparlayım hemen yazıvericem.
sen nasılsın bebişimiz nasıl büyüyo mu kaç gr oldu boyu kaç
anammm daha 3 ay öncesine kadar bende takip ediyodum boyu kilosu aman k,lo almamış
zaman nede çabuk geçiyo :44::44::44:

slm canım hoşgeldin. büyüdü ya hanımefendi senin gibi hamarat kaynanası olduğu için kızım çok şanslı
kolay gelsin canım ALLAH yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…