Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın kızlar nasılsınız bakalım yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgelmişler ..
salihacım maşallah ben hiç emziremedim o yüzden emzirenlere çok imreniyorum
biz ek gıdaya başladık bir aydır veriyorum..
yamancım kızımın dişinde hala bi ilerleme yok aynı ama çok kaşınıyo galiba eli ağzından
gitmiyo yavrumun bu arada ben grip değilim canım eşim grip bugünde doktorA GİDİCEZ NEDİR bu üztümüzdeki kara bulut ya geldimi üst üste geliyo hep neyse kızlar ben kaçar hazırlanıp çıkıcaz gelince bulursam sizi sohbet ederiz..

Biz isim bulamadık hala yaaa :KK59:

Bir iki öneri de bulunmak isterim kızmazsan yamancım :)
Eğer kızım olursa diye düşündüşüm bir kaç isim vardı : Elif Naz, Yaren, Ela, Ceren ve Doğa
Ama bizim erkek bebeğimiz. Onun içinde Tunahan düşünüyorum fakat her an fikrim değişebilir :emir_bebek:

bir iki öneri de bulunmak isterim kızmazsan yamancım :)
eğer kızım olursa diye düşündüşüm bir kaç isim vardı : Elif naz, yaren, ela, ceren ve doğa
ama bizim erkek bebeğimiz. Onun içinde tunahan düşünüyorum fakat her an fikrim değişebilir :emir_bebek:

cnm ya kızarmıyım hiç çok saol tavsiyelerin için
isim çokta içimize sinen yok hani öyle duyunca işte bu dediğimiz olmadı daha
tunahan da güzel isim bence erkek olsa biz yaman koyacaktık soyadımızda yaman çünki
yaman yaman :KK53: Olucaktı kızımıza birsu istiyorum ben eşim kararsız kısmet bakalım

kızzlar dün akşam ilk defa bebiş yapma çalışmalarına başladık :78: Ilk seferde tutmaz tabiki tabi allahın işi...pek acami olduk :KK53:

canım 24 yaşındayım muhasebeci olarak çalışıyorum bursalıyım 1,5 yıldır da evliyim...öyle işte :KK3:

hadi hayırlısı ideal bir süreç 1,5 yıl beklemişsiniz
ama folik aside başladınmı başlamadıysan bi eczaneden al hemen
birde bi kadın doğum a muayne ol istersen kan idrar tahlillerine baksınlar ne olur ne olmaz

Son düzenleme:
sevindim meslektaşım :13: yaa aslında bebeği çok isteyipo istemediğimize de çok karar vermedik :26: öyle bir deneme için ilk seferde tutarmı ki he olursa ki inş olur çok sevinicez eşim az önce arıyor tlf da fazla hoplayıp zıplama diyor fazla enerjikim de :118: :KK30:

sevindim meslektaşım :13: Yaa aslında bebeği çok isteyipo istemediğimize de çok karar vermedik :26: öyle bir deneme için ilk seferde tutarmı ki he olursa ki inş olur çok sevinicez eşim az önce arıyor tlf da fazla hoplayıp zıplama diyor fazla enerjikim de :118: :KK30:

:KK1: Fazla enerjik haaa :KK60:
Aman dikkat ozaman
yanlız sakın oldumu tuttumu olmazsa naparım diye düşünme
ilk ayda olabilr olmazsa da hemen panik olma relax ol emiii
yanlız dediğim gibi folik aisde başla hemen

ya canım ben bu vitaminleri folik asitleri anlamıyorum.eskiden annelerimiz ananelerimiz folik asit bilmem ne mi kullanmış...:KK24: Kullanmasam nolur ki :KK9:

ya canım ben bu vitaminleri folik asitleri anlamıyorum.eskiden annelerimiz ananelerimiz folik asit bilmem ne mi kullanmış...:KK24: Kullanmasam nolur ki :KK9:

ozamanın tıbbı bu kadarmış cnm
şimdi herşey gelişti
nette bi araştır folik asidin yararlarını ondan sonra karar ver istersen
karar senin tabii

hamile kalırsam doktor kullan derse tabiki açıklar neden ve niçin olduğunu ama şimdi hastalıklar çoğaldı hep bu teknolojiden işte beni duyanda teknoloji özürlü diyecek :KK30:

X