hamile kalırsam doktor kullan derse tabiki açıklar neden ve niçin olduğunu ama şimdi hastalıklar çoğaldı hep bu teknolojiden işte beni duyanda teknoloji özürlü diyecek
tamam canım çok sağol sen hamilemisin ?
çok geçmiş olsun cnm
tam hastalık zamanı kimi duysam hasta
ama bu kadar karışan erkekte sinir bozucu yaa
o ne karışıyoDövelim onu
üzme sen kendini sıkma canını herşey olacağına varır
:
Eki Görüntüle 142288 oglusummm:87::87:
[sıze="3"]yaman cım çok sağol canım hastalık geçti dudağımda 3 tane uçuk bıraktı gitti habire çatlayıp durdular.... Neyse ki şimdilik iyiyimmm ben aslında kolay hasta olmam ama işte 1 bardak soğuk su beni mahveder...sen nasılsınn bebiş nasıl?
Benim gibi yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldinizz .inşallah bizlerde en kısa zamanda hamile kalırız..
Kırmızıçilek bende bursada yaşıyorum (malesef) istanbul'dan geldim hala alışamadım istanbul'umu çok özlüyorum ve bende muhasebe finans ta çalışıyordum ama bursaya gelince işsizler kervanına katıldım geçen hafta gittiğim yerde aramadı beni .... Nasibim yok bursa da napalımm artık evde kurabiye yapıp satıcam
[/sıze]
KIZIMA İSİM BULAMADIM AMA DAMATI BULDUM
SALİHAYI BIRAK BENİM KIZI ALANAMM ANAM BU NE GÜZELLİK RABBİM MAŞALLAH YAA ISIRSANA KIZIM SEN ONU YAAAAAAAA ÇOK TATLIII MAVİDE HİÇ YAKIŞMAMIŞŞ YA
ÇOK TATLI ÇOKKKK
MLSFB KAÇ GÜNDÜR YOK İYİDİR UMARIM
hahaa aaaaaaa olurmu simdi yaaa saliha duymasin sagol teyzesii ben hergun isiriyom yiyom bunu zatennn sende sagsalim al insallh kucagina
BANANEEE İŞTE BENİM KIZIMI ALIN
SALİHA DUYMAZ KORKMA SEN
GENÇLER SEVDİ OLDU DERİZ
MAŞALLAAAAHHHHHHHHHHH
hahah ay cok guldummmmmmmm duymasin ozamannn hehe alirizz yanliz bu heemen yapisiyoo haaa opmeyee
Olmaz ayol nikahtan sona öpsün elletmemm evlenmeden kızımı
yaman ben cikiyom bacimm aksama ne yemegi yapim derkenn musafirim gelcekk tavuk almaya gidiyom markete optumm