Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

dur arkadaşım hemen umudunu yitirme
belki gecikeceği tutar
ama ben olsam ilaç kullanmazdım ne yalan söleyeyim
hastalansanda bi ilaç atıver ağzına hemen ağrımadan kesilsin ağrı da
yine gezip tozarsınız ben ce 2 gün için rske atmayıun evde tadını çıkarın orda yormayıun kendiniz :KK1:

herkese tünaydınnnnnnn gününüz güzel geçsin hanımlar:KK16:

hiç mi hiç zannetmiyorum yamanım ya bendeki şans var ya inan daha erken gelir ama geç gelmez
:KK37: canım benimmm bu arada çok teşekkür ederim sabırla bana cevap verdiğin için... :KK34: :KK70: ama sanırım şansa bırakmaktansa yarın kadın doğum doktoruna gitçem normal muayene için bi problem varmı diye sanırım doktorum sorularıma daha net bilgiler verebilir ohh rahatladım biraz..:81:

arkadaşlar size bşy sorucam.ben 1.5 senelik evliyim çocuk çok istiyoruz ama bu yaz doğu görevim olduğu için yapamıyoruz.ben korunmuyorum eşim kendi yöntemiyle korunuyo 1.5 senedir de hep öyle oldu.ama bi 10 gün önce zamanlamayı yapamadı biraz kaza oldu :) ben geçen ayın 17 sinde hasta olmuştum.bu ay da 15 inde falan olmam gerekiyodu.ama dün gece tuvaletimi yaptktan sonra peçeteye pembe renkli kan gibi bir iki damla bşy geldi.bu ay erken hasta olucam heralde diyip ped taktım.sabah kalktım kan da yok pembe şey de yok.göğüslerim çok acıyor çok hassas.normalde benim adet zamanm gelmeden 1 hafta önce çok şiddetli kasık ağrım başlar.şu an hiçbir ağrı yok sadece seyrime gibi birşey oluyor karnımda bazen.test alıp yapmaya korkuyorum.çünkü çok yaptım hep hayal kırıklığına uğradım.kesin sonuç alabilmeme için daha kaç gün beklemem lazım?bide hamile olabilir miyim?:KK49::18:

herkese tünaydınnnnnnn gününüz güzel geçsin hanımlar:KK16:

hiç mi hiç zannetmiyorum yamanım ya bendeki şans var ya inan daha erken gelir ama geç gelmez
:KK37: canım benimmm bu arada çok teşekkür ederim sabırla bana cevap verdiğin için... :KK34: :KK70: ama sanırım şansa bırakmaktansa yarın kadın doğum doktoruna gitçem normal muayene için bi problem varmı diye sanırım doktorum sorularıma daha net bilgiler verebilir ohh rahatladım biraz..:81:

SEVDİM SENİ KIZZ ÇOK POZİTİF Bİ YAPIN VAR NEŞELİ BİRİSİN
EN İYİSİ DOKTORUNLA KONUŞMAN HEM İLACI ONA SOR BAKALIM NE DİCEK,

MEHSEL_ERAY
arkadaşlar size bşy sorucam.ben 1.5 senelik evliyim çocuk çok istiyoruz ama bu yaz doğu görevim olduğu için yapamıyoruz.ben korunmuyorum eşim kendi yöntemiyle korunuyo 1.5 senedir de hep öyle oldu.ama bi 10 gün önce zamanlamayı yapamadı biraz kaza oldu :) ben geçen ayın 17 sinde hasta olmuştum.bu ay da 15 inde falan olmam gerekiyodu.ama dün gece tuvaletimi yaptktan sonra peçeteye pembe renkli kan gibi bir iki damla bşy geldi.bu ay erken hasta olucam heralde diyip ped taktım.sabah kalktım kan da yok pembe şey de yok.göğüslerim çok acıyor çok hassas.normalde benim adet zamanm gelmeden 1 hafta önce çok şiddetli kasık ağrım başlar.şu an hiçbir ağrı yok sadece seyrime gibi birşey oluyor karnımda bazen.test alıp yapmaya korkuyorum.çünkü çok yaptım hep hayal kırıklığına uğradım.kesin sonuç alabilmeme için daha kaç gün beklemem lazım?bide hamile olabilir miyim?

ŞİMDİBRZ RİSKLŞ TUTMUŞ OLABİLR CNM,
O GELEN KANDA BELKİ TUTUNMA AŞAMASINDA YAŞANILAN KANAMADIR
AMA EN ÖNEMLİSİ REGL BEKLE BAKALIM NE OLACAK ALLAHIN İŞİ BU MİLLET AYLARCA YAPAR OLMAZ KİMİSİ SÜRTÜNSE HAMİLE KALIR BELKİ SİZİN BEBİŞ SÜPRİZİ SEVİYODUR :KK69:
HAKKINIZDA HAYIRLISI DİYORUM

slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızım iyileşti eşim bi hafta daha evde raporlu benim bugün dişim çok ağrıyo bide üstüne regliyim sancımda var düşünün artık halimi eee sizler ne yapıyorsunuz..
hamişler nasılsınız bakalım nasıl gidiyo..
ve hamiş adaylarımız inş en tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız
benden bu kadar beni özleyin anacııııımmmm...:KK9::KK76::KK1:

slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızım iyileşti eşim bi hafta daha evde raporlu benim bugün dişim çok ağrıyo bide üstüne regliyim sancımda var düşünün artık halimi eee sizler ne yapıyorsunuz..
Hamişler nasılsınız bakalım nasıl gidiyo..
Ve hamiş adaylarımız inş en tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız
benden bu kadar beni özleyin anacııııımmmm...:KK9::KK76::KK1:

çok geçmiş olsun cnm yaa
diş ağrısı zordur ama yavrularımız sağlıklı olsunda napalım
biz çekiyoruz bi şekilde
eşinede acil şifalar
diğer kızlar yok piyasada yaaaa
mlsfb hannem meryem nerde bunlarrrr :KK5:

çok geçmiş olsun cnm yaa
diş ağrısı zordur ama yavrularımız sağlıklı olsunda napalım
biz çekiyoruz bi şekilde
eşinede acil şifalar
diğer kızlar yok piyasada yaaaa
mlsfb hannem meryem nerde bunlarrrr :KK5:

sağol canım valla kızım diş çıkarıyormu hala anlamadım kaşıkla vurunca ses geliyo ama
görünürde hala bişey yok ..
kızlar evet kayıpta meryem facede paylaşım yapıyor ama burda rastlaşamıyorum
hannemde istanbuldan dönmüştür ama yazmadı hiç bende merak ediyorum..
sen nasılsın kızın nasıl göbüş ne alemde..

sağol canım valla kızım diş çıkarıyormu hala anlamadım kaşıkla vurunca ses geliyo ama
görünürde hala bişey yok ..
kızlar evet kayıpta meryem facede paylaşım yapıyor ama burda rastlaşamıyorum
hannemde istanbuldan dönmüştür ama yazmadı hiç bende merak ediyorum..
sen nasılsın kızın nasıl göbüş ne alemde..

AYY BİDE DİŞİMİ ÇIKIYO NE TATLI OLUR O ŞİMDİİİİ :KK1: :nazar: :KK23: :KK24:
BİZDE İYİZ ÇOK ŞÜKÜR GÖBÜŞ BAYA BÜYÜDÜ KİLO DA ALMADIM DAHA ÇOK 24. HAFTADAYIM 2,5 KİLO ALDIM SANIRIM SEN GİBİ ÇOK ALMAYACAĞIM
KIZIMDA KIPIR KIPIR ARTIK UYKUDA BİLE HİSSEDİYORUM ONU :KK9: AFACANLIK YAPIYO
ÖBÜR KIZLAR NERDE YAAAAAAAAAAAAA :95:

:nazar:

duygular karşılıklıdır bende senii sevdim yamanımmm:KK19::KK70:

AYY BİDE DİŞİMİ ÇIKIYO NE TATLI OLUR O ŞİMDİİİİ :KK1: :nazar: :KK23::KK24:

:nazar::nazar:
kesinlikle katılıyorum yaman tek dişi kalmış hugo gibi oluyolar bide güldükleri zaman aman allahım böle alıp içine sokasın geliyo.... :emir_bebek:
:nazar::nazar:

BİZDE İYİZ ÇOK ŞÜKÜR GÖBÜŞ BAYA BÜYÜDÜ KİLO DA ALMADIM DAHA ÇOK 24. HAFTADAYIM 2,5 KİLO ALDIM SANIRIM SEN GİBİ ÇOK ALMAYACAĞIM
KIZIMDA KIPIR KIPIR ARTIK UYKUDA BİLE HİSSEDİYORUM ONU :KK9: AFACANLIK YAPIYO
ÖBÜR KIZLAR NERDE YAAAAAAAAAAAAA :95:

:nazar::nazar:maaşallah maaşallah.. umarım bende çok kilo almam olaki hamile kalırsam:18:
öbür kızlar nerde yaaa derken bendende bahsediyosan işte geldim buydayımmmm :KK64:
kızlar cuma günü doktora gittim :KK25: alttan muayene etti:KK25: herşey çok normal dedi ben ona geçen pazar denediğimizi söledim takvime baktı şanslı günde olmuş dedi sonra muayeneye devam etti aaa baktı ne görsün :KK53: yumurtan çatlamamış diye bana ekranda gösterdi veeeee şuan tam net belli değil ama KIZLARRRRRR HAMİLEEEE OLABİLİRSİİNN DEDİİİİ İNANAMADIM hatta dr hn. tek kere demi kaldın die 1 defa yani diye sorup durdu ama yinede kesin değil beklemen gerekicek dedi şuan sevinçle hüzün arasındayım yani olabilirde olmayabilirde adet olmayı beklicemm...

heee bu arada ayın 19 unda tatile gitçeğimi ama ordada denemek istediğimi ama tam adet günüme denk geldiğini söledim o da HAMİLEYSEM BİLE (ki inşallah öledir) meleğimin zarar görmeyeceği bi GECİKTİRİCİ yazabileceğini söledi bide folik asit verdi..

YUMURTLAMA GÜNLERİNİDE ADETİN BAŞLADIĞI ANDAN İTİBAREN 8 GÜN SAY 8 İLE 18 GÜNLERİ ARASI GÜN AŞIRI İLİŞKİYE GİR DEDİ..

hatta biz ilk defa 1 kere denedik diyince şaşırdı:KK53: şuanlık yumurtan çatlamazsa hamilesin dedi (yani kızlar yumurtan mı dedin başka bişi mi dedi çatlarsamı yoksa çatlamazsa mı dedi onu inanın heyecandan anlayamadım ama duyduğum tek şeyy HAMİLE OLABİLİRSİN di.. :KK17:çok uzun oldu galiba dün çok yoğundum işlerden dolayı bugün biraz daha sakin olduğu için detaylı olarak yazmak istedim.. kendinizee çoookkk iii bakın hepinizi öpüyorummm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
:21::KK9::KK16:

brenragrenkçim tebrik ederim ama kafamı bişi kurcaladı nasıl geciktirici hamileliğini etkilemez dedi ya kafam karıştı yanlışmı okudum acaba yani ya hamileysen nasıl içeceksin ilaçki:26:

kızlr hepinizi öpüorummm çok çok yaman ne güzel inş bnde çok kilo almadn atlatırım bu devreyi

zuzum geçmiş olsun ve iş görüşmesi içinde hayırlısı olsun vardır her işte bir hayır hem biraz nefes alırsınız bu bahaneyle belki

kızlar bnde çarşamba dr a gittim kontrole ama çok kötü durumdaydım yatırdı beni serum verdiler 4 saate yakın hastanede kaldım ama ogünden sonra briaz gözlerim açıldı çünkü hem vücut hemde maneviyat oalrk çökmüştüm yollarda kusmalarmı dersiniz evin önüne kusmalarmı arık acıdna ve ağlamaktan bitap düştüm cnm dr um hemen anladı ve serum verdi bir kaç gündür gözlerim açıldı çok şükür

brenragrenkçim tebrik ederim ama kafamı bişi kurcaladı nasıl geciktirici hamileliğini etkilemez dedi ya kafam karıştı yanlışmı okudum acaba yani ya hamileysen nasıl içeceksin ilaçki:26:

kızlr hepinizi öpüorummm çok çok yaman ne güzel inş bnde çok kilo almadn atlatırım bu devreyi

zuzum geçmiş olsun ve iş görüşmesi içinde hayırlısı olsun vardır her işte bir hayır hem biraz nefes alırsınız bu bahaneyle belki

kızlar bnde çarşamba dr a gittim kontrole ama çok kötü durumdaydım yatırdı beni serum verdiler 4 saate yakın hastanede kaldım ama ogünden sonra briaz gözlerim açıldı çünkü hem vücut hemde maneviyat oalrk çökmüştüm yollarda kusmalarmı dersiniz evin önüne kusmalarmı arık acıdna ve ağlamaktan bitap düştüm cnm dr um hemen anladı ve serum verdi bir kaç gündür gözlerim açıldı çok şükür

MLSFB;
sanırım bi normal hamile olmayan insanların kullandığı, bide hamilelik riski bulunan kişilerin kullandığı adet geciktirici ilaç varmış :-)94:walla dr öyle söledi:94:) ben prospektüsünü okuduğumda hamilelikte de kullanılabilir yazıyodu.. canım ilaç ismi vermem yasakmı bilgim yok :26: bu konuda yanlış bişi yapmıyım diye yazmamıştım istersen verebilirim :KK34:

MLSFB : sanada çok geçmiş olsun canım..:KK71:

bu arada yanlış anlaşılma da olmasın sen tebrik etmişin teşekkür ederim ama daha kesin değilmiş yani OLABİLİRDE:KK62: OLMAYABİLİRDE:KK50:... bu nasıl bi çelişki bende anlamadım ama sanırım beklemekten başka yolu yolum yok..:26:

çok geçmiş olsun cnm
tam hastalık zamanı kimi duysam hasta
ama bu kadar karışan erkekte sinir bozucu yaa
o ne karışıyo :63: Dövelim onu :KK47:
üzme sen kendini sıkma canını herşey olacağına varır

en önemlisi senin hazır olman canım çünki onu taşıyacak doğuracak ve asıl sorumluluğun olacağı kişi sensin
eğer gerçekten istiyorsan neden olmasın eşin hazır görünüyor er yada geç olucak nede olsa ama ben derim ki brz hayatınızı yaşayın.şuan yanlızlıktan sıkılıyosun ama inan bu günler geri gelmiyor. Korkman çok normal bende 23 haftalık hamıleyim hala korkuyorum :KK1: Bu korku ömür boyu geçmeyecek malesef . Eğer çindeki ses olsun diyosa hç bekleme folik aside başla ve çalışmalar gesinn :KK74:

teşekkürederim canım. çok sık hastalanıyorum yataktan çıkamıyorum bünyem çok zayıf bu yüzdnde korkum daada artıyor. bide bir yıl sonra doğu görevimiz var ne zaman yapsak bilmiyorumki

kızlar test yaptırdım ne olurrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dua edin temiz çıksınnnnnnnnnnnn:)

hepiciğinizi öptümmmmmmmmmm ALLAHA EMANET KALIN İNŞ:)

:nazar:

duygular karşılıklıdır bende senii sevdim yamanımmm:KK19::KK70:

:nazar::nazar:maaşallah maaşallah.. umarım bende çok kilo almam olaki hamile kalırsam:18:
öbür kızlar nerde yaaa derken bendende bahsediyosan işte geldim buydayımmmm :KK64:
kızlar cuma günü doktora gittim :KK25: alttan muayene etti:KK25: herşey çok normal dedi ben ona geçen pazar denediğimizi söledim takvime baktı şanslı günde olmuş dedi sonra muayeneye devam etti aaa baktı ne görsün :KK53: yumurtan çatlamamış diye bana ekranda gösterdi veeeee şuan tam net belli değil ama KIZLARRRRRR HAMİLEEEE OLABİLİRSİİNN DEDİİİİ İNANAMADIM hatta dr hn. tek kere demi kaldın die 1 defa yani diye sorup durdu ama yinede kesin değil beklemen gerekicek dedi şuan sevinçle hüzün arasındayım yani olabilirde olmayabilirde adet olmayı beklicemm...

heee bu arada ayın 19 unda tatile gitçeğimi ama ordada denemek istediğimi ama tam adet günüme denk geldiğini söledim o da HAMİLEYSEM BİLE (ki inşallah öledir) meleğimin zarar görmeyeceği bi GECİKTİRİCİ yazabileceğini söledi bide folik asit verdi..

YUMURTLAMA GÜNLERİNİDE ADETİN BAŞLADIĞI ANDAN İTİBAREN 8 GÜN SAY 8 İLE 18 GÜNLERİ ARASI GÜN AŞIRI İLİŞKİYE GİR DEDİ..

hatta biz ilk defa 1 kere denedik diyince şaşırdı:KK53: şuanlık yumurtan çatlamazsa hamilesin dedi (yani kızlar yumurtan mı dedin başka bişi mi dedi çatlarsamı yoksa çatlamazsa mı dedi onu inanın heyecandan anlayamadım ama duyduğum tek şeyy HAMİLE OLABİLİRSİN di.. :KK17:çok uzun oldu galiba dün çok yoğundum işlerden dolayı bugün biraz daha sakin olduğu için detaylı olarak yazmak istedim.. kendinizee çoookkk iii bakın hepinizi öpüyorummm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
:21::KK9::KK16:

hadi bakalım hayırlısı inşallah hamilesindir sen yinede dikkat et kendine olurmu..

canım çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim inşallah hep iyi gider durumun...

kızlar test yaptırdım ne olurrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dua edin temiz çıksınnnnnnnnnnnn:)

ayyy canım benim ya bizde seni merak edip duruyorduk hadi bakalım inşallah temiz çıkar dualarımız seninle her zaman biliyosun öoüyorum seni..:KK54:

inş hamilesindir senden sonra da inş ben hamile olurum allahım tüm isteyenlere nasip etsin anne olmayı...:KK49:

Arkadaşlar hepinizin sevgiler günü kutlu ve mevlid kandili mübarek olsun.
Bu mübarek gece de ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah.
Hayatımda ilk kez sevgililer gününü de iki erkekle birlikte geçiriyorum çok güzel bir duyguymuş :KK17:

Günaydın canlar
herkese iyi haftalar kandiliniz mubarek olsun
sevgililer gününüz kutlu olsun
umarım herkes iyidir
bi müddettir sakin burası gene nerdesiniz yahuuu :KK33:
Hannem cnm hadi inş güzel sonuçların olur yeğenimiz çıkar artık yola :KK69:
Mlsfb nerde
meryemcim nerde
bat cnm ya yasak ya bende hep kaçamak giriyorum çok denk gelemiyoruz artık malesef :KK59:
Hepinizi öpüyorum canlar :KK71:

X