Merhaba arkadaşlar ben yeniyim burda bişey sormak istiyorum. Yumurtlama dönemindeki şeffaf akıntı yumurtlama gününde mi, öncesinde mi yoksa sonrasında mı geliyor? acil cevap vermenizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
slm arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim kızımda iyi cumartesi doktor kontrolümüz vardı kızım 2 haftada 400 gram almış kilosu 6100 olmuş 5.ayımıza girdik ve kızım bi kaç gündür yeni şeyler öğrenmeye başladı mama yerken püskürtmeyi öğrendi biraz öncede beşiğine dönenceyi taktım döndükçe çığlıklar atıyo çok sevdi başka oyuncakları vardı beşiğinin tepesinde ama köpekli dönenceyi çok sevdi çok mutlu oldu birde hiç yatmak istemiyo yattığı yerden kafayı kaldırıyo kalkmak istiyo işte böyle ALLAH herkese nasip etsin bu güzel duyguları başta hanneme ve esmeraya gerçi o küstü herhalde uğramıy hiç neyse kızlar ben kaçar arkadaşlarım geldi sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın by...
kızlar hepinize günaydınnn :)) sanırım şubat 14 de bizde çalışmalara başlıyomuşuuzzmuş:92: Ayyyhh bi heyecan bastı yaww :18:
kızlar bnm hala bitik durumda midem sabahları zarzor 2 dilim ekmek yiyorum sonra bütün gün midemde tutmak için cebelleşiorum ve öle yatıorum belki gün içinde bi tane turşu falan atıorum gerçi dün minik sandwich yedim öğlen gibi onmun dışında aç yatıorum utfağa giremioru bile sabah kombiyi kısmak için girdim anında öğürdüm nolcak bilmiorum bu halim halsiz kalıorum birde evde olmak istemiorum evimden bile tiksindim
ahh canım ya,geçici bir durum ama bu sonuçta bir çok kişinin 3.ayında geçiyormuş bulantıları,inşallah seninde kısa zamanda geçer.
Kızlar bende bişeyler sormak istiyorum; bebeklerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz?göbeğiniz ne zaman büyümeye başladı, hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız. Biraz bahseder misiniz biz yeni hamilelere :93:
[ı]bizde bebecik yapmaya karar verme aşamasındayız, ama merak ettiğim
gece kalmadan önce yapılan testler, sizler bu aşamlardan geçtiniz mi ? Ve hangi testleri oldunuz.[/ı]
bana cinsyeti 12. Haftada kız gibi dedi dr 17. Haftada kesin kız dedi bu gün gene kontrol var gene soracağım bakalım ne dicek biçok kişşi yanılabilir diyolar ama sinir bozucularrYok değişebilir doktor yanılıyodur vs vs haklılar ama sinir oluyorum yinede sanki kasap özele gdiyorum birde neyse akşama öğreneceğiz
ben hareketlerini 14-16. Haftalarda hissetmeye başladım önce demar seyrmesi kelebeğin kanat çırpışı gibiydi gittikçe tekmeye döndüüçok güzel bişeyyy
bende o şeffaf akıntı ne bilmiordum yumurtlama dönemim hesabıma göre geçmişti burda biri yazınca yumurtlama dönemi diye hemen eşimle çalıştık olduyani dene cnm akıntı geldiyse
ya sen baya erken evlenmişsin cnmm:)1-2 sene daha bekleyebilirsin hatta:)ben 7 ay oldu evleneli 27 yaşındayım daha erken diyorum ama şans ya tüm arkadaşlaırm hamile ve etrafımdakiler sanki yılardır bebegim olmuyo gibi muamele yapıyolar..belki kendi halime bıraksalar yapcam bi bebek ama okdr çok baskı yapıyolarki onlara inat yapmıyorum:)ama çokta seviyorum bebişleriiii tv de görsem seviyorum inan:)
Canım ALLAH yardımcın olsun bnede maddi konulara takıorum kafayı sonra çevrem çocuk rıskıyla gelir dior bnm tek şansım ev kira değil eşimin ailesinin verdiği evde yaşıyoruz ha ama kayın birader evlenirse noluruz bilmioruz
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun yaşın genç hala biraz erteleme şansın var ama evlilik yaşın baya ileri :) inşallah evet hamile kalabilirim dedirtecek olaylar yaşarsın en kısa sürede
canım seninki biraz çevre baskısından kararsızsın aslında sen henüz istemiyorsun ama çevredekilerin söyledikleride acaba mı dedirtiyo.....
aynı sorunları bende yaşadım hem evlenmem için hem çocuk sahiibi olmam içinn.... ama hiç birini dinlemedim.... doğursam bakacakmısınız dedim çıt yok....çevreden hep aynı baskı bu annende olsa insanın zoruna gidiyor...ben daha ne düşünüyorsun diyenlere büyücem tembelim gözüm yemiyor diyordum....
onlar sana laf söylemeden sen kendin söyleee....bazı insanlar saece yorum yapmak için konuşurlar.... evlenmezsen ne zaman evleniyorsun evlenirsin ne zaman çocuk...1.ciyi yaparsın ee fazla uzatma 2 .yide yap....oooo insanların yorumu çokkk....
hepsin kulağını tıka....geçmişine bakınca eğer her şeyi yaşadım artık bebek sahibi olabilirim diyorsan öylee çalışmalara başlayın derim....ama acabaların varsa...hazır hissetmediğin ağır basıyorsa bekle derim.....
slm kızlar ne çok kaynatmışsınız öyle ya yeni gelen raziyem.brengarenk.ve sulukule arkadaşlarım hoşgeldiniz kararsız olan arkadaşım meleğin göbüşüne düşünce anneliğe hazır olduğunu anlıyorsun merak etme inşallah meleğin vaktinde güzel zamanda ve istediğin zamanda göbüşüne konar hakkınnda hayırlısı ve diğer iki arkadaşımında..
mlsfb canım sen nasılsın yemek yiyemiyormuşsun aşerdiğin bişey varsa söyle yakınlarına yapsınlar aç bırakma kendini halsiz düşersin bebişede yazık ve istanbulda nerde oturuyosun..
yamancık sen nasılsın canım meleğinin tekmeleri kuvvetlendimi ah ne günlerdi sana hadi sende bi an önce çalışmalara başla dediğimiz günler hepimiz baskı yapıyorduk sana sen hep daha zaman var diyodun bak şimdi 20 haftayı geride bıraktın ne çabuk ilerliyo senin hamileliğin sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin inşallah bütün ailesine hayırlı bi avlat olsun prensesin..
hannemcim sen nasılsın canım arkadaşım millet ne güzel dualar ediyor senin için bende ediyorum ama kelimelere döküp yazamıyorum buraya bütün aklım karışıyo ama hep duamdasın bunu biliyosun rabbim sana herşeyin en güzelini versin inşallah en tez zamanda yeniden hamileyim diye yazılarını okumak nasip etsin inşallah kızımla ve ben öpüyoruz seni teyzesi...
meryemcim yeni evinde ailenle güle güle ağız tadıyla oturun inşallah özledim seni ..
hadi gözün aydın canım inşallah ilk denemede tutturursun ilk ay müjdeyi verirsin bize..
hoşbulduk bat'cımm...ayy inşallah ya kesinlikle ilk duyan sizler olacaksınız :))
bebeğem 1 gün erteliceksiniz sanırım yanlış biliorda olabilirimde 14 şubat mevlüd kandili olabilir
uyarın ve hatırlattığın için sağol tatlımm.. walla unutmuştum :)
kızlar bnm hala bitik durumda midem sabahları zarzor 2 dilim ekmek yiyorum sonra bütün gün midemde tutmak için cebelleşiorum ve öle yatıorum belki gün içinde bi tane turşu falan atıorum gerçi dün minik sandwich yedim öğlen gibi onmun dışında aç yatıorum utfağa giremioru bile sabah kombiyi kısmak için girdim anında öğürdüm nolcak bilmiorum bu halim halsiz kalıorum birde evde olmak istemiorum evimden bile tiksindim
canım ya allah yardımcın olsun benim hamile değilken bile çok çabuk midem bulanır sanırım rabbim nasip ederde göbüşüme melek koyarsabende senin gibi zor bi hamilelik geçirceğimi düşünüyorum
oo süper topiğimiz kalabalıklaşıyor iyice inş çok bekletmeden gelir meleğiniz
teşekkürler yamancım amin inşallahrabbim her isteyene bebiş versin kimsenin kollarını boş bırakmasın... karnında bebişi olanlarında rabbim tekrar tekrar yardımcısı olsun
slm arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim kızımda iyi cumartesi doktor kontrolümüz vardı kızım 2 haftada 400 gram almış kilosu 6100 olmuş 5.ayımıza girdik ve kızım bi kaç gündür yeni şeyler öğrenmeye başladı mama yerken püskürtmeyi öğrendi biraz öncede beşiğine dönenceyi taktım döndükçe çığlıklar atıyo çok sevdi başka oyuncakları vardı beşiğinin tepesinde ama köpekli dönenceyi çok sevdi çok mutlu oldu birde hiç yatmak istemiyo yattığı yerden kafayı kaldırıyo kalkmak istiyo işte böyle ALLAH herkese nasip etsin bu güzel duyguları başta hanneme ve esmeraya gerçi o küstü herhalde uğramıy hiç neyse kızlar ben kaçar arkadaşlarım geldi sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın by...
Cnm ya hakkaten kendmi görüyorum sende
2 dilim ekmek yemen süper ben 1 dilim elmayla gün geçirdiğimi biliyorum
en çok kendi evimden mutfağımdan ve su dan tiksinmştim allah yrd olsun
brz zorlanacvaksın gibi ama korkma bu aşamada bebişi etkilemiyor açlık sadece senin bünyen zayıf düşüyor ama şunu aklına iyice sok hepsi geçecek emi moralni yüksek tut.
kızlar hastalanmışımmm süprizim kaççak yawweşim ilk denemeyi farklı bi yerde yaparız niyetiyle hemde sevgilililer günü dolayısıyla kartepeden yer ayırtmış şubat 18 gidiş ve hesabıma göre önümüzde ay 19 hastalanıyorumm ühüüü
ya kızlar bide ben şu yumurtlama günü falan hiç bi bilgiye sahip değilim :26: yoğun çalışıyorum bu aralar netten bakamıyorumda vakit kısıtlı sadece zar zor geçen şu çin takvimi denen bişi varmış ona baktım benim yumurtlamam ne zaman şimdi bugün hasta oldum :85::84: bilgisi olan varsa yorumları bekliyorum
herkese merhabalarrrrrrr
bir sene dört aylık evliyimmm
ve bir sene üç ayda vajinismus belası ile ugraştım sevgili arkadaşlarım
ben bebek istemiyordum hiç su son gunlere kadar ama eşim baştan beri çok isitiyordu aramızda yaş farkı var biraz o sebeple sanırım..
Ama dusundum bı kac gundur bende istiyorum ciddi ciddi
bir buçuk ay kadar oldu vajiden kurtulalı zaten geri çekme yöntemiyle devam ediyoruz olaya bu da tam korunma değil biliyorum..
Burda bi kaç yere yazdım ve herkes erken gibi yorumlar yaptı halbukı bende hep erken erken derken tam ıcımden geldı sımdıde böle tepkıler alınca kararsız kaldım sizce napmlıyım sevgılı arkadaslar yorumalrınızı bekliyorum
bugünü 1 say 9 ve 19. günler arası günaşırı çalış ama 19da bırakma bnm alakasız bir zamanda tuttu