Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim burda bişey sormak istiyorum. Yumurtlama dönemindeki şeffaf akıntı yumurtlama gününde mi, öncesinde mi yoksa sonrasında mı geliyor? acil cevap vermenizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

bende o şeffaf akıntı ne bilmiordum yumurtlama dönemim hesabıma göre geçmişti burda biri yazınca yumurtlama dönemi diye hemen eşimle çalıştık oldu yani dene cnm akıntı geldiyse

slm arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim kızımda iyi cumartesi doktor kontrolümüz vardı kızım 2 haftada 400 gram almış kilosu 6100 olmuş 5.ayımıza girdik ve kızım bi kaç gündür yeni şeyler öğrenmeye başladı mama yerken püskürtmeyi öğrendi biraz öncede beşiğine dönenceyi taktım döndükçe çığlıklar atıyo çok sevdi başka oyuncakları vardı beşiğinin tepesinde ama köpekli dönenceyi çok sevdi çok mutlu oldu birde hiç yatmak istemiyo yattığı yerden kafayı kaldırıyo kalkmak istiyo işte böyle ALLAH herkese nasip etsin bu güzel duyguları başta hanneme ve esmeraya gerçi o küstü herhalde uğramıy hiç neyse kızlar ben kaçar arkadaşlarım geldi sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın by...

ahhhhhhhhh canım benimmmmm benide hiç unutmazmış en başta beni sayarmışşşşşşşşş:)yerim seni yerim yerim:)bebişinide yerim.prenses yarennncikkkk:)ALLAH RAZI olsun tatlım.evet ssayılı gün kaldı tatile ve haliyel dr.a gitmeye inş hayırlı ve güzel haberler le dönerim.öptümmmmm canım benim seni çok seviyorum.çok çok mutlu ediyosun beniiiiiiiiii:)senide fıstıkınıda öptüm:)ALLAHA EMANTESİNİZ:)

Cnm ya hakkaten kendmi görüyorum sende
2 dilim ekmek yemen süper ben 1 dilim elmayla gün geçirdiğimi biliyorum
en çok kendi evimden mutfağımdan ve su dan tiksinmştim allah yrd olsun
brz zorlanacvaksın gibi ama korkma bu aşamada bebişi etkilemiyor açlık sadece senin bünyen zayıf düşüyor ama şunu aklına iyice sok hepsi geçecek emi moralni yüksek tut.

bana cinsyeti 12. Haftada kız gibi dedi dr 17. Haftada kesin kız dedi bu gün gene kontrol var gene soracağım bakalım ne dicek biçok kişşi yanılabilir diyolar ama sinir bozucularr Yok değişebilir doktor yanılıyodur vs vs haklılar ama sinir oluyorum yinede sanki kasap özele gdiyorum birde neyse akşama öğreneceğiz

ben hareketlerini 14-16. Haftalarda hissetmeye başladım önce demar seyrmesi kelebeğin kanat çırpışı gibiydi gittikçe tekmeye döndüü çok güzel bişeyyy

[ı]bizde bebecik yapmaya karar verme aşamasındayız, ama merak ettiğim
gece kalmadan önce yapılan testler, sizler bu aşamlardan geçtiniz mi ? Ve hangi testleri oldunuz.[/ı]

kararınız hayırlı olsun cnm
hemen folik aisde başla ve ayrıca doktora git gebelik öncesi testler istiyorum de idrar kan vs ne varsa bakıyolar guatr kansızlık varsa önemli bunlar ultrasona fln da bakabilirler ihmal etme derim ben

Çok erken söylemiş doktorun. İnşallah değişmez kız evlat gibisi var mı
Bende babamız da zaman geçtikçe meraklanmaya başladık. Şuan 12+3 haftalık. Acaba ne zaman gitsem doktora ne zaman belli olur diye sizden fikir almak istedim.

bende o şeffaf akıntı ne bilmiordum yumurtlama dönemim hesabıma göre geçmişti burda biri yazınca yumurtlama dönemi diye hemen eşimle çalıştık oldu yani dene cnm akıntı geldiyse

çok teşekkür ederim umarım olur bu hafta kafam karırşmıştı önce mi sonra mı diye tekrar çok teşekkürler darısı başıma:2:

evet erken oldu dediğin gibi yok be canım yaşım genç ama evlilik yaşım ileri olduğu için göze batıyor aaaa 6 yıl olmuş artık olmuyomu kız yoksa muamelesi görmek beni deli ediyo herkese diyomusunki teyze denemedimki biliyim

amin vanım inşallah banada öle diyolar annem ablam doğduğunda kötü zamanlar yaşamış ama sen çok bereketli geldin diyo bana ben doğduğumda ev almışlar dükkan almışlar.... evet walla aynen öle sırf bu yıllardan dolayı oluyo herşey hatta daha çocukum ben :)

aynen canım elalemin ağzı torba değilki büzemiyozz

kızlar hastalanmışımmm süprizim kaççak yaww eşim ilk denemeyi farklı bi yerde yaparız niyetiyle hemde sevgilililer günü dolayısıyla kartepeden yer ayırtmış şubat 18 gidiş ve hesabıma göre önümüzde ay 19 hastalanıyorumm ühüüü

ya kızlar bide ben şu yumurtlama günü falan hiç bi bilgiye sahip değilim :26: yoğun çalışıyorum bu aralar netten bakamıyorumda vakit kısıtlı sadece zar zor geçen şu çin takvimi denen bişi varmış ona baktım benim yumurtlamam ne zaman şimdi bugün hasta oldum :85::84: bilgisi olan varsa yorumları bekliyorum

canım nasılsın ya soruyom nie cvp yazmıyosunnnnnnnnnn ki:)darıldınmı sennnnnnnn bana

öpüyorum seni seviyoprummmmmmmm:)

yareni çok çok öppppp ne şeker olurrr ablasının kuzusu maşallaahhhhhhhhhbende en çok o dönence altında çığlık atacağı zamanı merak ediorummm

evet çok çabuk yoroluoruum bir sıkıntımda o gerçi bugün güne gittim orda biraz doyurdum karnımı
ama börek sebzeliydi yiyemedim salatalara yüklendim ya bulantıyı çekerimde evimden ve mutfağımdan nasıl tiksindiğimi kafam almıor eşime çok üzülüorum garibim yorgun argın gelior işten kendine yiyec ek bişiler ayarlıor yalnız yiyor kahvaltısız evden çıkıor uffff

bugünü 1 say 9 ve 19. günler arası günaşırı çalış ama 19da bırakma bnm alakasız bir zamanda tuttu

herkese merhabalarrrrrrr
bir sene dört aylık evliyimmm
ve bir sene üç ayda vajinismus belası ile ugraştım sevgili arkadaşlarım
ben bebek istemiyordum hiç su son gunlere kadar ama eşim baştan beri çok isitiyordu aramızda yaş farkı var biraz o sebeple sanırım..
ama dusundum bı kac gundur bende istiyorum ciddi ciddi
bir buçuk ay kadar oldu vajiden kurtulalı zaten geri çekme yöntemiyle devam ediyoruz olaya bu da tam korunma değil biliyorum..
burda bi kaç yere yazdım ve herkes erken gibi yorumlar yaptı halbukı bende hep erken erken derken tam ıcımden geldı sımdıde böle tepkıler alınca kararsız kaldım sizce napmlıyım sevgılı arkadaslar yorumalrınızı bekliyorum

cnm ya kıyamam çok çekmişsin 1 sene
tam tadına varmışsın ama şimdide bebek telaşı başlamış
ben başkaları gibi erken diyemeyeceğim ama şu da var
tam yeni yeni anlamaya başlamışsın cinselliği hiç olmazsa 3-5 ay yaşa derim ben
22 haftalık hemıleyim ve bebiş karnıma konduğundan beri cnsellik azalıyor eskisi gibi
olmuyor bence bu kadar çileden sonra brz seksi yaşa
sakın beni azgın bi kadın sanma Senin özel durumun içn diyorum yani çocuk olunca zaten hep telaş içinde olucaksın ondan diyorum
tabi olsada olur rabbim aratmasın inş

Kızlar bu arada dün kızımı gördüm büyümüş
24 cm 476 gram olmuş mşlh kızımaa bende toplamda 2-3 kilo aldım daha
herşeyimiz iyi çıktı çok şükürr
darısı olmayanların başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…