canım ben de 25 yaşındayım dedim ya hep bi engel oldu tam bi düzlüğe çıktık dedik yine başa döndük derken derken çocuğa sıra gelmedi bi baktıkki 6 sene olmuş.. nasıl geçtiğini biz bile anlamamadık benim kaynana emekli olmayı kafasına taktığı için bişi söleyemiyo da allah var k.peder çok istiyo sen doğur ben bakarım diyo hatta dalga bile geçiyo sen benim soyumumu kurutcan gelin diye :))peki canım sen nie düşünmüyosun
ya kızlar sanırım bi 3 ay falan önce de yazmıştım ama sonra cevap yazamamıştım..6 yıllık evli sayılırım maddi sorunlar, ev, kira, çalışıyorum, yaşım genç diye diye bu zamana kadar erteledim eşim üzerimde baskı kurmuyo ama ama istiyomusun dediğimde ben seni hiç zorlamadım ama istiyorum diyo ben ne biliyim sanki daha yaşayamadığım şeyler var die düşünüyorum diceksinizki 6 yıllık evlisin daha ne yaşamayı bekliyosun diceksinizde inanın bende cevabı ne bilmiyorum sanırım korkuyorum..:26::18: uykuya düşkünüm vs.vs.. tabiki çocuk engel değil ama ne bilim ben çalışmak zorundayım kendi annemler bakamaz rahatsızlar k.validemde ben çalışıcam emekli olcam falan diyo kendim bakmak zorundayım ama eşimin aldığı maaşla kira ödeyerek çocuk sahibi olmak zor gibi gözüküyo... ama sonra düşünüyorum ne insanlar var durumları hiçç olmadığı halde bakıyolar diyorum offf ne biliyim çok kararsızım çocukları çok seviyorum istiyorum da ama ne bilim işte durum böyle fikir verin kızlar.. uzun oldu kusura bakmayın fırsat bulmuşken yazıyım dedim...
ayyyyyyyyyy göbüşünü yerim bennn seninn:)allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnmm:)
snein içinden hiç geçmiyomuş çünkü hep aklında başka şeyler olmuş bebek planına fırsat kalmamış:)
ben belki işe girebilirimmm bu sıralarda belli olcakkk eger girersem işe seneye kışa kdr düşünmüyorum yani 1.5 sene istemiyorumm..ama işe giremessem yazın hamile kalsam iyi olur sanki:)
ya bide benim bulundugum bölgede herkesss bebek yap diyip duruyo çok baskı altındayımm. aaaaaaaaaaa hala yokmu diyen var ya..kayınvalidem ulu orta yerde bizim gelinnn tembel bebek yapmıyo diyoo..gelse sinirlenme inan bu laflar üzerine yapasım gidiyor ama bıktırıyorlardaa..
ya 7 aylık evliiym ama sanki yılardır çocugum olmuyo gibi muamele görüyorum desem dogrudurr..
iinan bi annem diyoo gençliginin tadını çıkar gezin tozunn bebegin acelesi yok elbet olur 2 sene yapma diyoo..kafam karışık kızlarrr dua ediyorum allahım pişmanlık vermesin diye..
27 yaşındayım bak hemen yap yoksa yaşın belliiii bi kaç sene sonraya bebegin olmas diyorlar..tamam dogum kontrol hapı kulansam belki dogru derimde kondomla korunuyorus..aman aklımdan gecenlerin hepsini yzasam burası dolup taşar kıslar...çok iyisiniz ciddennnnnn kimse cvp yazmas diyodum ama hepniz ayrı ayrı yazmışsınız allah razı olsunnn hepinizde...tatlı tatlı bebekleirniz olsun akıllı uslu olsun gece aglayıp uyanmasınnn inşş:)
ayyyyyyyyyy göbüşünü yerim bennn seninn:)allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnmm:)
snein içinden hiç geçmiyomuş çünkü hep aklında başka şeyler olmuş bebek planına fırsat kalmamış:)
ben belki işe girebilirimmm bu sıralarda belli olcakkk eger girersem işe seneye kışa kdr düşünmüyorum yani 1.5 sene istemiyorumm..ama işe giremessem yazın hamile kalsam iyi olur sanki:)
ya bide benim bulundugum bölgede herkesss bebek yap diyip duruyo çok baskı altındayımm. aaaaaaaaaaa hala yokmu diyen var ya..kayınvalidem ulu orta yerde bizim gelinnn tembel bebek yapmıyo diyoo..gelse sinirlenme inan bu laflar üzerine yapasım gidiyor ama bıktırıyorlardaa..
ya 7 aylık evliiym ama sanki yılardır çocugum olmuyo gibi muamele görüyorum desem dogrudurr..
iinan bi annem diyoo gençliginin tadını çıkar gezin tozunn bebegin acelesi yok elbet olur 2 sene yapma diyoo..kafam karışık kızlarrr dua ediyorum allahım pişmanlık vermesin diye..
27 yaşındayım bak hemen yap yoksa yaşın belliiii bi kaç sene sonraya bebegin olmas diyorlar..tamam dogum kontrol hapı kulansam belki dogru derimde kondomla korunuyorus..aman aklımdan gecenlerin hepsini yzasam burası dolup taşar kıslar...çok iyisiniz ciddennnnnn kimse cvp yazmas diyodum ama hepniz ayrı ayrı yazmışsınız allah razı olsunnn hepinizde...tatlı tatlı bebekleirniz olsun akıllı uslu olsun gece aglayıp uyanmasınnn inşş:)
canım seninki biraz çevre baskısından kararsızsın aslında sen henüz istemiyorsun ama çevredekilerin söyledikleride acaba mı dedirtiyo.....
aynı sorunları bende yaşadım hem evlenmem için hem çocuk sahiibi olmam içinn.... ama hiç birini dinlemedim.... doğursam bakacakmısınız dedim çıt yok....çevreden hep aynı baskı bu annende olsa insanın zoruna gidiyor...ben daha ne düşünüyorsun diyenlere büyücem tembelim gözüm yemiyor diyordum....
onlar sana laf söylemeden sen kendin söyleee....bazı insanlar saece yorum yapmak için konuşurlar.... evlenmezsen ne zaman evleniyorsun evlenirsin ne zaman çocuk...1.ciyi yaparsın ee fazla uzatma 2 .yide yap....oooo insanların yorumu çokkk....
hepsin kulağını tıka....geçmişine bakınca eğer her şeyi yaşadım artık bebek sahibi olabilirim diyorsan öylee çalışmalara başlayın derim....ama acabaların varsa...hazır hissetmediğin ağır basıyorsa bekle derim.....
slm kızlar ne çok kaynatmışsınız öyle ya yeni gelen raziyem.brengarenk.ve sulukule arkadaşlarım hoşgeldiniz kararsız olan arkadaşım meleğin göbüşüne düşünce anneliğe hazır olduğunu anlıyorsun merak etme inşallah meleğin vaktinde güzel zamanda ve istediğin zamanda göbüşüne konar hakkınnda hayırlısı ve diğer iki arkadaşımında..
mlsfb canım sen nasılsın yemek yiyemiyormuşsun aşerdiğin bişey varsa söyle yakınlarına yapsınlar aç bırakma kendini halsiz düşersin bebişede yazık ve istanbulda nerde oturuyosun..
yamancık sen nasılsın canım meleğinin tekmeleri kuvvetlendimi ah ne günlerdi sana hadi sende bi an önce çalışmalara başla dediğimiz günler hepimiz baskı yapıyorduk sana sen hep daha zaman var diyodun bak şimdi 20 haftayı geride bıraktın ne çabuk ilerliyo senin hamileliğin sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin inşallah bütün ailesine hayırlı bi avlat olsun prensesin..
hannemcim sen nasılsın canım arkadaşım millet ne güzel dualar ediyor senin için bende ediyorum ama kelimelere döküp yazamıyorum buraya bütün aklım karışıyo ama hep duamdasın bunu biliyosun rabbim sana herşeyin en güzelini versin inşallah en tez zamanda yeniden hamileyim diye yazılarını okumak nasip etsin inşallah kızımla ve ben öpüyoruz seni teyzesi...
meryemcim yeni evinde ailenle güle güle ağız tadıyla oturun inşallah özledim seni ..
mrb esmeraycım nerelerdesin küsmüyüz ..
Çamlıcada oturuoruz aile apt dayız eşimin yengesi dayısı dedsi falan var ama ben kimseye söyleyemem bana şunu yapın diye kendi annemde pek ilgili değildir yani ilk defa dün geldiler hamile olduumu öğrendikten sonra öle diyim babam zaten ayrı bir alem hamileyim diyince iyice uzaklaştı zaten yılda 2 kere görürdüm artık hiç görmem sanırım kayınvalidem başka şehirde bendede böle bir şans var işte naz yapabileceğim kimsem yok derdimi anlatabileceğimde kimsem yok eşime üzülüorum bnm yüzümden doğru düzgün yemek yiyemior yoruluor
aynen cnm çevre baskısı çok ama bi yanıda istiyorrr insanın yaşım aslında tammm bebek dogurma yaşı gibi gelio 27 de hamile kalsam 28 de dogum yapsam iyi giib ama nebilim kafamda karışıkk..1 sene dolsun kısmetseee öle bi düşüneyimm..her nekdr istesemde eşim korunmayalım ozaman diyince panikliyyorum yok istemem diyorum:)benimki dilimde sanıırm:)canım seninki biraz çevre baskısından kararsızsın aslında sen henüz istemiyorsun ama çevredekilerin söyledikleride acaba mı dedirtiyo.....
aynı sorunları bende yaşadım hem evlenmem için hem çocuk sahiibi olmam içinn.... ama hiç birini dinlemedim.... doğursam bakacakmısınız dedim çıt yok....çevreden hep aynı baskı bu annende olsa insanın zoruna gidiyor...ben daha ne düşünüyorsun diyenlere büyücem tembelim gözüm yemiyor diyordum....
onlar sana laf söylemeden sen kendin söyleee....bazı insanlar saece yorum yapmak için konuşurlar.... evlenmezsen ne zaman evleniyorsun evlenirsin ne zaman çocuk...1.ciyi yaparsın ee fazla uzatma 2 .yide yap....oooo insanların yorumu çokkk....
hepsin kulağını tıka....geçmişine bakınca eğer her şeyi yaşadım artık bebek sahibi olabilirim diyorsan öylee çalışmalara başlayın derim....ama acabaların varsa...hazır hissetmediğin ağır basıyorsa bekle derim.....
ayy işte benimde tam planım öyle:)haziran temmuz gibi çalışmalara başlarım:)allahım nasip ederse 2012nin baharında minik bi minnoşş dogururum kısmetse:)ahahah süper dileklerin yaa aminnnnnnnnnnnnn denmezde ne denir:))
eğer işe girmezsen yaza başla çalışmaya doğumda bahar gibi olur bölece yazın ödem yapmadan bunalmadan mis gibi hamilelik geçirirsin kuzucunda yaz ayı sereserpe büyür öbür kıa hareketlenirrr rabbim bilir ama buda bir öneri
aynen katılıorum bir kaç defa bebek dediler konu komşu ben bir şekil susturdum şimdi hamile olduumu duydularr ammaann sakın 2. ile arayı uzatma dediler afedersin çüş dedim başka tepki verilmezdi bu lafa
slm kızlar ne çok kaynatmışsınız öyle ya yeni gelen raziyem.brengarenk.ve sulukule arkadaşlarım hoşgeldiniz kararsız olan arkadaşım meleğin göbüşüne düşünce anneliğe hazır olduğunu anlıyorsun merak etme inşallah meleğin vaktinde güzel zamanda ve istediğin zamanda göbüşüne konar hakkınnda hayırlısı ve diğer iki arkadaşımında..
mlsfb canım sen nasılsın yemek yiyemiyormuşsun aşerdiğin bişey varsa söyle yakınlarına yapsınlar aç bırakma kendini halsiz düşersin bebişede yazık ve istanbulda nerde oturuyosun..
yamancık sen nasılsın canım meleğinin tekmeleri kuvvetlendimi ah ne günlerdi sana hadi sende bi an önce çalışmalara başla dediğimiz günler hepimiz baskı yapıyorduk sana sen hep daha zaman var diyodun bak şimdi 20 haftayı geride bıraktın ne çabuk ilerliyo senin hamileliğin sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin inşallah bütün ailesine hayırlı bi avlat olsun prensesin..
hannemcim sen nasılsın canım arkadaşım millet ne güzel dualar ediyor senin için bende ediyorum ama kelimelere döküp yazamıyorum buraya bütün aklım karışıyo ama hep duamdasın bunu biliyosun rabbim sana herşeyin en güzelini versin inşallah en tez zamanda yeniden hamileyim diye yazılarını okumak nasip etsin inşallah kızımla ve ben öpüyoruz seni teyzesi...
meryemcim yeni evinde ailenle güle güle ağız tadıyla oturun inşallah özledim seni ..
mrb esmeraycım nerelerdesin küsmüyüz ..
kızlar hepinize günaydınnn :)) sanırım şubat 14 de bizde çalışmalara başlıyomuşuuzzmuş:92: ayyyhh bi heyecan bastı yaww :18:
ah canım bende ümraniyedeyim bende kayınvalidem eşimin dayısı ve ananesi aynı apartmandayız sağolsun kaynanam bana her istedğimi yaptı sende hamilesin bende isteyemem amaaklına geleni çekeni yiyecekmişsin hep öyle deiler bana canının istediği bişey olursa bana söyle pek yemek bilgim yok amasenin için yaptırırım istersen ....
kızlar hepinize günaydınnn :)) sanırım şubat 14 de bizde çalışmalara başlıyomuşuuzzmuş:92: ayyyhh bi heyecan bastı yaww :18:
kızlar bnm hala bitik durumda midem sabahları zarzor 2 dilim ekmek yiyorum sonra bütün gün midemde tutmak için cebelleşiorum ve öle yatıorum belki gün içinde bi tane turşu falan atıorum gerçi dün minik sandwich yedim öğlen gibi onmun dışında aç yatıorum utfağa giremioru bile sabah kombiyi kısmak için girdim anında öğürdüm nolcak bilmiorum bu halim halsiz kalıorum birde evde olmak istemiorum evimden bile tiksindim
Bizde bebecik yapmaya karar verme aşamasındayız, ama merak ettiğim
gece kalmadan önce yapılan testler, sizler bu aşamlardan geçtiniz mi ? ve hangi testleri oldunuz.