- 3 Mayıs 2015
- 13.224
- 48.477
-
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
O zaman oradan ölçeyimKol altı olan her zaman doğru olandır diğerlerine göre
Geçmiş olsun. 38 öncesinde çok paniklemeyinO zaman oradan ölçeyim
Bunu yapmayin sakin. Asidik seyler, sirke, limon vs gibi atesi hizlica dusurup ayni hizla yukseltir ve bu da havaleye sebep olurGeçmiş olsun. 38 öncesinde çok paniklemeyinçok yükselirse bir limonu sıkıp çoraplarını batırıp güzelce suyunu sıkıp ayaklarına giydirin çok güzel ateş düşürüyor aklınızda bulunsun
Ben bilmiyordum kendimde ve etrafımda çokca faydasını gördüğüm sonrasındada ateş çıkmadığı için öneride bulunmak istedim. Sağlık ocağı hemşiresi önermişti. Sirke nin bu şekilde sıkıntılı olduğunu biliyordum ama bunu bilmiyordumBunu yapmayin sakin. Asidik seyler, sirke, limon vs gibi atesi hizlica dusurup ayni hizla yukseltir ve hu da havaleye sebep olur
Ne yazik ki limon da sirkeyle ayni prensipte calisiyorBen bilmiyordum kendimde ve etrafımda çokca faydasını gördüğüm sonrasındada ateş çıkmadığı için öneride bulunmak istedim. Sağlık ocağı hemşiresi önermişti. Sirke nin bu şekilde sıkıntılı olduğunu biliyordum ama bunu bilmiyordum
Öneri için teşekkür ederim:)Geçmiş olsun. 38 öncesinde çok paniklemeyinçok yükselirse bir limonu sıkıp çoraplarını batırıp güzelce suyunu sıkıp ayaklarına giydirin çok güzel ateş düşürüyor aklınızda bulunsun
Merhabalar, kizim korona oldugunda atesi 37,8 civarindaydi. Bizde ilac kullanmadik. Doktorun onerisi bir tık ince giydirmek, duş aldirmakti(kesinlikle soguk suyla degil). Bir bezi sadece suyla islatip eklem yerlerine koyabilirsiniz, sirke ve limon eklemeyin, sonradan ateş daha yuksek halde geri doner. Emiyorsa bol bol emzirin. Ek gida donemindeyse su vermeyi ihmal etmeyin(cok verirseniz kusar). Anne olmak ne zor ya, Allah yardimciniz olsunÖneri için teşekkür ederim:)
Ateşi 37.7 de kaldı. 38i geçmediği için ilaç veremiyorum. E düşük olmadığı için dönüp uyuyamıyorum da. Arada kaldom
Teşekkür ederim doğaMerhabalar, kizim korona oldugunda atesi 37,8 civarindaydi. Bizde ilac kullanmadik. Doktorun onerisi bir tık ince giydirmek, duş aldirmakti(kesinlikle soguk suyla degil). Bir bezi sadece suyla islatip eklem yerlerine koyabilirsiniz, sirke ve limon eklemeyin, sonradan ateş daha yuksek halde geri doner. Emiyorsa bol bol emzirin. Ek gida donemindeyse su vermeyi ihmal etmeyin(cok verirseniz kusar). Anne olmak ne zor ya, Allah yardimciniz olsun
Bebeklerde en doğrusu kulaktan ölçen aletler. Ama ondan sonra kol altını baz alabilirsiniz. Alından ölçülmez bebeklerde. En iyisi kısa zamanda kulaktan ölçen bir alet edinmeniz olacaktırKızlar selam
Bizde iki ateşölçer var. Biri alından ölçen şu alna dayayıp ölçtüğümüz. O 36.7 ölçüyor
Diğeri normal kol altından ölçtüğümüz. O da 37.5
Ben hangisini baz almalıyım? Alın 36.7, kolaltı 37.5
Alından ölçenin kulak aparatı da var ama ona kalsa 34 35. Asla doğru ölçmüyor. Öneriniz var mı? Bizimki kanz marka ama bence hatalı. Koldan devam edeyim ben.Bebeklerde en doğrusu kulaktan ölçen aletler. Ama ondan sonra kol altını baz alabilirsiniz. Alından ölçülmez bebeklerde. En iyisi kısa zamanda kulaktan ölçen bir alet edinmeniz olacaktır
Olctugunuz atesleri mutlaka bir yere yazin. Acile giderseniz onlarda once ates takibi yapiyorlarmis ama siz elinizdeki olcumlerle giderseniz direkt mudahale ediyorlarmis.Teşekkür ederim doğa
Uyku tulumu giydirmedik
Petekleri minimuma aldık
İnce alt üst ğijama ile yatıyor uzun
Üstünde örtü yok ayaklar vs çıplak
30 dk da bir ölçüyorum. Anne olmam zor evet. Hala tecrübesiz hissediyorum kendimi
En son 37.7udi. Şu an ılık kompres yapmalı mıyım sizce?
14 aylık. 36.8 ökçtüm şimdi. Diş değil üst solunum yolu enfeksiyonu.Olctugunuz atesleri mutlaka bir yere yazin. Acile giderseniz onlarda once ates takibi yapiyorlarmis ama siz elinizdeki olcumlerle giderseniz direkt mudahale ediyorlarmis.
Ben olsam ne yapardim diye düşünüyorum. Sanirim ılık bir kompres yapardim. Kac aylik bebeginiz? Diş cikariyor olabilir mi?
Ahh kiyamam ya cok cok gecmis olsun. Insallah virusluk bir durum yoktur, enfeksiyonla atlatir14 aylık. 36.8 ökçtüm şimdi. Diş değil üst solunum yolu enfeksiyonu.
Akşam acildeydik. Doktor söyledi. Gitme sebebimiz bugün 3 kes siyah kaka yaptı. Bir tane daha yaparsa kakayı tahlile götüreceğiz Rotavirüs adonavirüs norovirüs ve amip var mı diye bakılacak
İnşallah. Bence yok ama. UmutluyumAhh kiyamam ya cok cok gecmis olsun. Insallah virusluk bir durum yoktur, enfeksiyonla atlatir
Ben braun thermoscan 7 kullanıyorum. Kulak içine kulak zarına doğru yerleştirip ölçüm yapılıyor. Çok memnunum. Braun bu konuda en iyisi bence. Evet şimdilik koldan devam etmeniz iyi olur. Çok geçmiş olsun umarım bebişiniz en kısa sürede toparlanırAlından ölçenin kulak aparatı da var ama ona kalsa 34 35. Asla doğru ölçmüyor. Öneriniz var mı? Bizimki kanz marka ama bence hatalı. Koldan devam edeyim ben.