Bebeksi ten

tamam kullanalım da peki hangisini, hangisi en doğal ve güvenilir salyangoz kremi bir marka önerebilecek olan var mı aranızda

benim kuzenimin cildede harika bebek gibi bana herdefasında sigara icmememe yediklerime fln dikkat etmeme borcluyum diyor ama kafamçokkarıştı:nazar: belki benim sigarayı bırakmam icin diyordur sırnaşık şey

canım gerçekten öyleymiş ama sigara mahvediyormuş cildi birde düzenli beslenme şartt :S ben elma yiyordum bir ara cildime iyi geliyordu akıllı gibi bıraktım...elmanında cilde faydası çok..

hehehe kızlar gülmekten öldüm vallahi hele karıncalardan sonra salyangozları mı katledicez diyen arkadaşım kopardı beni :dance: ya arkadaşlar bir erkek bizim bu yazdıklarımızı görse heralde bir daha bizim yüzümüze bakmazlar öpmezlerde bizi kimbilir önceden ne sürdü diye :teytey:

benim bi arkadaşım vardı üniversitede aynı odada kalıoduk yüzü bebek gibiydi prüzsüz her akşam yatmadan önce gül suyuyla yüzünü tamizlerdi ama rast gele bi gül suyu değil ii bişey olması gerekio krem falan da sürmezdi ekstradan sadece gül suyu ve harika bi cildi vardı

ya benim rahmetli babannemde bi cilt vardı taş gibi nisanda vefat etti 85 yaşında bu yaşında bile kırışıklık yoktu hiçte bişey yapmazdı ama oda ağda yapıodu yüzüne biraz süslüydüde acaba öle tüysüz diyemi okadar güzel duruyodu onunda

kızlar banada bi arkadaşım söylemişti onun arkadaşında da çok fazla sivilce leke falan varmış ve kız salyangoz toplayıp kabuğunu kırıyormuş ve içindeki sıvıyı yüzüne sürüyormuş zaten hatırlarsanız böyle bi krem de var şimdi kızın yüzü dümdüzmüş alçı gibi:lepi:..ben bi ara çok taktım yapcam da yapcam diye hatta annem bi poşet toplamış bana ama sonra unutmuş onukaydirigubbakcemile3 zaten ben öle şeylere bakamıyorum bile nası dokunurum bilemiyorummkafamçokkarıştı yani anlıcanız yapamadım da içimde ukte kaldı işte nezamn salyangoz görsem aklıma gelir:roflol: kesin bi denicem kesin kararlıyıımm..alkisalkisalkis

ıyyy.güzellik uğruna iyice saçmalıyorsunuz ya.o böcekleri görünce bile midem bulanıyo.nasıl yapıcaksınız bunları.tamam bende güzellik meraklısıyım ama salyangoz mu hayırrrrrrrrrrrr....
:eek:lmaz:

iyi de salyangozu mu ldüreceksiniz kabuğunu kırıyorum falan diye, onun yerine şöyle iyisinden bir salyangoz kremi markası bulsak alsak kullansak hem daha pratik hem daha uzun süre kullanılabilr, hem de öbürü çok iğrenç

kızlar diğer forumlarda okumuşum. roccautane sürmeyi bıraktıktan sonra cilt daha kötü oluyormuş akannehir dikkat edin derim

arkadaşlar ben yani katıldım daha nereye bakacağımı şaşırmış durumdayım benım problemim yüzümde ki sarkma yanaklarımın sarktıgını gördükçe moralım bozuluyo kırışıklık yok şimdilik cerrahi bişe yaptırmak için çok erken bence bana önerebileceğiniz bi krem varmı?bu arada 27 yaşındayım ..

oftt ben cılt bakımına gıdıcem bu hafta bana sans dıleyın bazıları ıyı bazıları kotu dıyor ama denemekde fayda var suratım mahvolursa allah onların .. versın :)

arkadaşlar ben yani katıldım daha nereye bakacağımı şaşırmış durumdayım benım problemim yüzümde ki sarkma yanaklarımın sarktıgını gördükçe moralım bozuluyo kırışıklık yok şimdilik cerrahi bişe yaptırmak için çok erken bence bana önerebileceğiniz bi krem varmı?bu arada 27 yaşındayım ..

kilolu değilseniz eğer sarkmanın nedeni cildinizin yaşlanıyor olmasıdır muhtemelen.anti aging ürünlerine başlamalısınız.kozmetikçilere gitmeyin derim ben.daha yeni kozmetikçiden geliyorum 24 yaşındayım diyorum kadın bana zorla 30 yaş üzeri anti aging ürünü vermeye çalışıyor.en iyi güvendiğiniz bir eczaneye gidin orda size en uygun yüz kremini vericeklerdir.

neden böyle biliyormusunuz bana karşı komşum sölemişti evli o bu koularda çok araştırır ve nedeni neymiş sexe düşkün olduğundan erkeğin spermlerini yüzlerini maske şeklinde sürüyorlar ve yıkıyorlarmış...ben bir kere yaptım böyle bişey yüzü geriyor canlandırıyor.bdahada yapmadım utandım çünkü :):kedi:

evet bunu bende duymuştum cilde çok iyi geliyomuş (içinde çok yüksek miktarda protoin olduğu için ) ama yapabilene..ığğğğğ

cılt bakımına gıttım eweet ama ben cok sey beklıyordum galıba neyse efendım cıldımde kucuk kucuk seyler var 3 gune gecer dıyor gecmesse zaten aglarımm:KK43: feci ama ınanın ne bılım pekde ıcıme sınmedı tonık falan onerdı bır kac oftt ne bılım ben paralar yıne sacma sapan gıttı ıstee

ben salyongoz kırıp sürmüştüm iğrençliği falan umrumda degilde pek bi fayda görmdim şlk gün cilt sıkılaşıo okdar ama geçici bişi.salyangoz kremide aldım ama ucuz olanlarından 45 liraydı fayda etmedi bir de 90liralık elicina salyangoz kremi vardı onu çok övüolardı ama pahalı die alamamıştım o hala aklımda kullanan varmı.benim yüzümde çukurlar var yıllardır çözüm arıorm ama bulamıorm bebek gibi cildi olanlar çok şanslı

X