Bebeksi ten

cildin tipine göre ürün kullanmak gerekli, bi kere kişi kendi cildini iyi tanımalı, herkes her ürünü kullanamaz ki. diyelim kızın cildi kuru, sizinki yağlı, kuru cilt için olan ürünü yağlı cildinize sürerseniz cilt yapınızı bozacaksınız. belki başka birinin kullandığı ürün sizin cildinizi mahvedecek :umursamaz:

aman diyim, bunlara çok dikkat edin, dahada güzelleşicez diye çirkinleşmeyelim :bbo: hep güzel kalalım yerimseniben

kızlar bence önceden cildi çok bozuk şimdi düzelmiş ise mutlaka bir uzaman yardımı almıştır kendiliğinden o kadar süper olamaz sor bi nerde tedavi olmuş sende oraya gidersin ne var bunda utanacak hatta kendin için değilde kuzenin için sorduğunu falan sor ne olacak :)

kızlar bence önceden cildi çok bozuk şimdi düzelmiş ise mutlaka bir uzaman yardımı almıştır kendiliğinden o kadar süper olamaz sor bi nerde tedavi olmuş sende oraya gidersin ne var bunda utanacak hatta kendin için değilde kuzenin için sorduğunu falan sor ne olacak :)

mantıklı kuzenim icin soruorm diebilirsn.

tamam artık sormak farz oldu ekleyelım bakalım face su ılk okul arkadas bozuntusunu ya kızla bırde kankaydık sımdı gordummu tanımamazlıga vuruyorum:)ne tuhaf yonlerım varya kızbenı bunun ıcın mı ekledın derse :)bıttık

ay cok merak ettim yahuu suskunşeker lütfen sor yaa at kafadan işte kuzenim seni gördü yüzünü çok beğenmişte onun cilt sorunu var sen acaba bişey mi yptında oldu cildin öyle bildiğin bişey varsa söylermsn de (çok mu komk olur) kaydirigubbakcemile3:dance:

herkesin cildine birşeyler yarıyor arkadaşıma clean clear yaramıştı diğerine avon diğerine başka şeyler bir ben yapınca mı olmuyor yüzüme krem sürmekten pehlivana döndüm zaten

genetiktir. rusların slovakların yüzleri de öle şeffaf gibi.

neden böyle biliyormusunuz bana karşı komşum sölemişti evli o bu koularda çok araştırır ve nedeni neymiş sexe düşkün olduğundan erkeğin spermlerini yüzlerini maske şeklinde sürüyorlar ve yıkıyorlarmış...ben bir kere yaptım böyle bişey yüzü geriyor canlandırıyor.bdahada yapmadım utandım çünkü :):kedi:

nee sipermmii normal yere girerken bile bana bişeyler oluyo yüzüne sürmekmi allahım sen aklımıza mukayyet olzemuszemus

krem kullanmıs doktoru varmıs artı lazerle tuylerını aldırmıs buymus ama kremın adını sordum onudoktor verır dedı bumu yanı dıyecektım neyse dedım bu ıs yas :KK43: yeterrrrrrrrr yaaaaaa

neden böyle biliyormusunuz bana karşı komşum sölemişti evli o bu koularda çok araştırır ve nedeni neymiş sexe düşkün olduğundan erkeğin spermlerini yüzlerini maske şeklinde sürüyorlar ve yıkıyorlarmış...ben bir kere yaptım böyle bişey yüzü geriyor canlandırıyor.bdahada yapmadım utandım çünkü :):kedi:

5 sene öncenin çok meşhur posta haberi bu. ve şehir efsanesi bacım, inanmayın gözünüzü seveyim yaa. :umursamaz:

Ruslar güneş görmüyorlar, güneşten ciltleri zarar görmüyor, güneş lekeleri oluşmuyor ve çabuk kırışmıyorlar. ondan güzel bir cilde sahipler, bu sadece ruslara has bir özellik değil, bütün kuzey insanlarının cildi güzel görünür.

ayrıca bütün ruslar aynı şeyimi yapıyor, çok ütopik bir fikir bu, üstelik hiç sağlıklı değil.

uzun zaman oldu, bir makale okudum, araştırma yapılmış. Dünya üzerinde yaşayan en güzel kızlar çekler, en güzel kadınlarda iranlılarmış.
onlarında ciltleri ve vucutları çok güzel, onlarda yüzlerine spermmi sürüyor şimdi? tamam seks güzel bir vucuda sahip olmak için iyi fikir olabilir, ama cilt için sperm çok mantıksız. yumurta sürün daha iyi, ondada protein var :teytey:

slm arkadsım ben zoretanin ilac kulanıyrum suanda 5 ayımdayım kulanan arkadasının sivilcererı gecti diyorsun peki lekelri geçtimi bun merak ediyorum özelime yazarsanız sevınırım

canım bi süre giremedm geç cevap veriyorum kusura bakma onda leke yoktu da sivilceyle birlikte iz de vardı şuan hiçbişey yok

X