- 26 Haziran 2008
- 2.033
- 2
- 37
- Konu Sahibi suskunseker
bence genetiktir ya bende bi bayanla tanıştım yuzunde makyaj yokmuş ve ne leke ne pürüz bin masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bence önceden cildi çok bozuk şimdi düzelmiş ise mutlaka bir uzaman yardımı almıştır kendiliğinden o kadar süper olamaz sor bi nerde tedavi olmuş sende oraya gidersin ne var bunda utanacak hatta kendin için değilde kuzenin için sorduğunu falan sor ne olacak :)
genetiktir. rusların slovakların yüzleri de öle şeffaf gibi.
neden böyle biliyormusunuz bana karşı komşum sölemişti evli o bu koularda çok araştırır ve nedeni neymiş sexe düşkün olduğundan erkeğin spermlerini yüzlerini maske şeklinde sürüyorlar ve yıkıyorlarmış...ben bir kere yaptım böyle bişey yüzü geriyor canlandırıyor.bdahada yapmadım utandım çünkü :):kedi:
neden böyle biliyormusunuz bana karşı komşum sölemişti evli o bu koularda çok araştırır ve nedeni neymiş sexe düşkün olduğundan erkeğin spermlerini yüzlerini maske şeklinde sürüyorlar ve yıkıyorlarmış...ben bir kere yaptım böyle bişey yüzü geriyor canlandırıyor.bdahada yapmadım utandım çünkü :):kedi:
slm arkadsım ben zoretanin ilac kulanıyrum suanda 5 ayımdayım kulanan arkadasının sivilcererı gecti diyorsun peki lekelri geçtimi bun merak ediyorum özelime yazarsanız sevınırım