- 28 Mart 2020
- 6.000
- 23.854
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl meselaBunlar da biseymi size z kuşağı ergen annesi olarak sesleniyorum yandiniz
Ben onu yememnasıl mesela
benim bebeğim de 2 yaşında ve çokkkk yoruldum...
Bunları biz de yaşıyoruz.Ben onu yemem
Ben onu giymem
Herseye karışıyorsun
Her şeye hayır diyorsun
Ders çalışmak istemiyorum
Sacimi yeşile boyatacagim
Bugun arkadaşta kalacagim
Bıyığımi alacagim
Bana o ayakkabıyı al
Bana yeni telefon al
Vs...... Su anda karşı cinse ilgi başladı onla mücadele ediyorum
Yaşı kaçBen onu yemem
Ben onu giymem
Herseye karışıyorsun
Her şeye hayır diyorsun
Ders çalışmak istemiyorum
Sacimi yeşile boyatacagim
Bugun arkadaşta kalacagim
Bıyığımi alacagim
Bana o ayakkabıyı al
Bana yeni telefon al
Vs...... Su anda karşı cinse ilgi başladı onla mücadele ediyorum
bunlar ortak noktaları zaten dikkatini başka bişeyle dağıtabilirsinBunları biz de yaşıyoruz.
Pijamayla okula gitcem
Ben çorabımı pantolonun üzerine çekicem
Meyve salatasına mayonez katıcam
Onu yemem bunu içmem
Telefonu bırak bana bak
Beni dinle
Ben onu öyle istemiyorum
Sen şarkı söyleme, sen konuşma,
Bi olay sonrası sakinleştiğinde sarılıp konuşuyorum, her seferinde sus istiyorum konuşma sadece sarıl
Bana bakma utandırıyosun
Uzar gider, yaş 3 ergeni
Kabalasmak istemiyorum mu sulu kuleden misin ellerin belindeHoşt ! Seni duyar kasıcı seni! Yorumum tutsun diye şaklaban şaklaban yazmışsın. Birincisi ben anne değilim, ikincisi çok kabasın yazık sana, üçüncüsü böyle birşey miydi? diye sordum başıma da gelebilir bu ne biçim fütursuz bir cevaptır yahu! Son olarak dördüncüsü de ben konu sabihibine yazmıştım o da cevabını verdi biz iki medeni insan yorumlaşırız mantar gibi biten de sen oluyorsun Kabalaşmak istemiyorum… Hadi selametle.
14Yaşı kaç
12 yaş var bende de
Bugun ufak çaplı kriz yaşadık
Babası orta yolu buldu sakinleştik
Zor vallahi kızıyorum pişman oluyorum içim içimi yiyor
Kızmıyorum öfke içimde patlıyor
Sen de genç oldyn ergen oldun sakin ol gececek diyorum
Kendi kendime konusup duruyorum kısacası
O zaman o koca kafanizi kumdan cikarip etrafınıza bakin iki haber izleyin kendilerini ve bebeklerini bu yüzden öldüren anneler varAa bak burada da ne yazmıyormuş? Bu şekilde zamanla bağlanırsın modunu anlayamıyorum çok özür dilerim. 9 ay karnımda taşıdığım can parçama zamanla bağlanmak? Korkunç geliyor. Lohusalık depresyonunu duymuştum ama böyle birşey miydi? Heyecan mı arıyorsunuz anlamadım ki
Anne bile olmamıs ki gelmiş sallamıs sadece boş boşBuyurun, en, ultra, mega anne madalyanız:
Eki Görüntüle 3027673
Çok zor zamanları desene14
8. sınıf LGS'ye girecek
benim çocuğum gitti yerine başka bir çocuk geldi
artık tahammülüm kalmadı hiç bir şeye çünkü herşeyle tek başıma mücadele ediyorum
sürekli herşeye muhalefet kaynanam bu kadar söylenmedi bana
kızım ne olur birşeye tamam anne olur anne de çok yoruldum diyip hüngür hüngür ağlarken karşıma geçmiş hiç inandırıcı değilsin dedi
seviye iyice gitmişKabalasmak istemiyorum mu sulu kuleden misin ellerin belinde
Medeniyet odadan ayrildı bu mesajdan sonra
1. dönem iyiydi bu dönem iyi değil kursa gidiyor ama ona da gitmek istemiyormuş bu ara onun kavgasını veriyoruz. en son ki deneme sınavından dolayı ben kazanacağına dair tüm ümidimi kaybettim elaÇok zor zamanları desene
Birde lgs var önünde kapı gibi
Benim ki de çok güzel hareketler skecinde ki gibi
Eveeet arkadaşlar babamı çok sormuşsunuz yozgattan aldık babaannemin linkini atıyorum modunda takılıyor
Dersleri nasıl kurs filan gidiyor mu
Öyleler ama gercekten dimi1. dönem iyiydi bu dönem iyi değil kursa gidiyor ama ona da gitmek istemiyormuş bu ara onun kavgasını veriyoruz. en son ki deneme sınavından dolayı ben kazanacağına dair tüm ümidimi kaybettim ela
geçenlerde güldür güldürde ergen bir kızı canlandırmışlardı aynı benimki gül gül öldük ona da gösterdik kabul etmiyor
aynen ben kendi çocuğumu istiyorum içine ne kaçtıysa söyle çıksın gitsin dedimÖyleler ama gercekten dimi
Yemiş gibiler bizim çocuklarımızı
Sanki başka biri gelmiş yerine
Geçici bir dönem de işte geçerken bizi de delip geçiyor
Puan olarak kaç yapıyor kursu bırakmaz insallah ya
Bu arada bi densize takildim kusura bakma iyi olmana çok sevindimBunları biz de yaşıyoruz.
Pijamayla okula gitcem
Ben çorabımı pantolonun üzerine çekicem
Meyve salatasına mayonez katıcam
Onu yemem bunu içmem
Telefonu bırak bana bak
Beni dinle
Ben onu öyle istemiyorum
Sen şarkı söyleme, sen konuşma,
Bi olay sonrası sakinleştiğinde sarılıp konuşuyorum, her seferinde sus istiyorum konuşma sadece sarıl
Bana bakma utandırıyosun
Uzar gider, yaş 3 ergeni
Ayyy son cümlene koptum Ahhhh bu çocuklar çok fenalar yaaa14
8. sınıf LGS'ye girecek
benim çocuğum gitti yerine başka bir çocuk geldi
artık tahammülüm kalmadı hiç bir şeye çünkü herşeyle tek başıma mücadele ediyorum
sürekli herşeye muhalefet kaynanam bu kadar söylenmedi bana
kızım ne olur birşeye tamam anne olur anne de çok yoruldum diyip hüngür hüngür ağlarken karşıma geçmiş hiç inandırıcı değilsin dedi
u4 5 yaşından sonra her şey çok güzel oluyor deniyor. Benim de umudum bu açıkçası