- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
Ben de senin gibiydim pride
Öyle rahme düşünce de bişey olmadı.
9 ayda yavaş yavaş sindire sindire adapte oldum. Özelliklr hareketlerini hissettikten sonra.
45 gündür evde bir bebek var. kendime daha az vakit ayırabiliyorum hele ilk 20 gün daha zordu. Ama sanırım zaten kış olması, zaten eşimle evcimen tipler olmamız yüzünden evde olmaktan çok bunalmadım henüz. Sonrasında ne olur bilmem.
Onun bi gülüşü her şeyi unutturuyo hikayesi de bence züğürt tesellisi :) ya da benimki henüz doğru dürüst gülmediğinden ben 10 dk önceki bağırtısını unutmuyorum. :)
Değişik bir şey olarak bebek ağlamasından kulaklarım çok tırmalanır hemen o ortamdan kaçabiliyosam kaçardım. Kendi bebeğininki o kadar berbat gelmiyor. Tamam bi kuş cıvıltısı da değil ama çok kötü de değil. Zaten kaçamıyosun da
Şu bi gerçek çok sevdiğin için toleransın çok yüksek oluyor
Sana o şu an zor gelen şeyleri gönüllü olarak yapmak istiyorsun
Ve evet eş desteği çok çok önemli. Bebeğe bakamıyosa ev ile sen ile ilgilenmeli. İlk günler ben hep bebeğe baktım eşim de hep bana. Yoksa başaramazdık
Allah bağışlasın :)) Eşinizin desteği iyi ki de var, ne güzel..
Yani evet herkes bana da şimdi öyle düşünüyorsun ama bir kez içinde hisset duyguların bambaşka olacak diyor:)
Bir de benim annem de yok, eşimin annesinin zaten yaşı var rahatsız tamamen eşimle ikimiz olacağız olursa.
Eşimden yana hiç şüphem yok çocuk yokken de inananılmaz yardımcı , şimdilerde o hele bir gelsin ben her şeyini yaparım diyor :)))Ben kendime güvenemiyorum ama o ne olacak? :)
Bebek ağlaması konusunda da ben sizin gibiyim kaçarım duyunca ama kendi çocuğundan tabiki de kaçamazsın sana muhtaç. O sevgidir zaten her zorluğu katlanılır kılan.