Büyüklerden destek aldım ama annem yarın gdiyor artık, 20 gün olacak nerdeyse. Ben hala her sbah uuyanırken rüya olması umuduyla kalkıyorum, her şeyin gerçek olduğunu görünce başlıyorum ağlamaya. Ölüyor gibiyim, eşime-anneme beni kurtarın der gibi bakıyorum. Geri dönüşü olmaması- çözümsüz bir işin içinde olmam daha da geriyor beni. İstesem de istemesem de hayatım böyle artık düşüncesinden yoruldum. Dışarı çıkmak, sevdiğim şeyleri yapmak bana çözüm olmuyor. Dün dışarı çıktık eşimle her çocuksuz çift gördüğümde ağladım, gezerken bir daha kkafamıza göre çıkamayız diye ağladım. Gözler şiş geri döndük eve.
Evet biliyorum insanlar sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek için neler yapıyor ama keşke diyorum isteyen sahip olsaydı ben olmasaydım. Sonra bakıp üzülüyorum, suçsuz günahsız yazık diyorum. Kendime mi üzüleyim ona mı şaşırdım.
niye dün gezerken de ağladın biliyor musun
çünkü sanki bu bir lütufmuş gibi sana sunuldu
yani sen gezemezsin artık annesin ama bak biz sana kıyak yaptık bebeğine baktık da geziyorsun denmiş gibi geldi
geçecek bunlar
gezeceksin de kafana göre takılacaksın da
yeter lan hep senin dediğin olmayacak da diyeceksin
biraz ağla rahatla
kapanda gibi hissediyorsun ama annen gidince daha rahat olacaksın
kalıplarla yaşaman gerekmiyor
evin temiz olmasın saatli yaşama ya da çocuk mesela yanında yatsın koltukta sen de birşeyler yap
bir gün tv de bir film vardı bebek salonda beşikte uyuyor ben de filme takıldım ama sesi bayağı kısık
eşim dedi ki açsana sesini yok mok dedim
sonra dedi tamam açma uyanmasın da güzelce izle çünkü ya uyanırsa diye düşünmüştüm hiç izleyemezdim mesela
bir süre sonra daha az bağımlı olacak vereceksin babasına ne yaparsa yapsın
bir de bazı dönemler var ki sen olsan da ağlıyor olmasan da meme de almıyor
biz o dönemde umursamayı öğrenmiştik eşim alıyordu ben yemek yiyeceksem yiyordum ya da duş alacaksam alıyordum zira bende de durmuyordu
yavaş yavaş saatini vs öğrenip ona göre yaşıyorsun
ben bir ara eşim şehir dışındayken akşam onu da banyoya arabası ile götürür duş alırdım
duşa kabini kapatır durulanır açar cee yapardım 3-4 aylıktı
özetle geçecek sen de unutacaksın bu yaşananları