- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
Koalina yasadiklarin normal otesi normal.. ben ilk oglum dogdugunda artik istedigim gibi kosup, istedigim kadar uyuyamayacagim diye kac gun aglamistim buradaki mikemmel analardan olmadigimdan ilk bir kac yil fevkalade zorlandim, annem ve kardesim olmasa ne yapardim bilmem.. aralarda biraktim, tatillere gittim kisaca cocuktan onceki hayatimi hep bir sekilde yavas yavas geri soktum hayatima.. aklinin alamayacagi tepkiler aldim, anneligimden tut her asamam sorgulandi ama ben (tipik ofis olarak) yurdum insaninin ne dedigini umursamadigim icin bildigimi okudum.. cok mutlu iki cocuk yetistirdim ve mutlu bir anne oldum.. ikinci oglumda eve gelip ise basladim desem yalan olmaz.. her seyi siraya koydum, bazen oglusum ilk siradaydi bazen benim sac bakimim :) ulkenin garip normlarina gore bir anne olmadim, olmaya da calismadim zaten.. bir donem yogunluktan sarsildim, bir psikiyatrist ile 6 ayda toparladim.. ozetle bekar hayatina donemeyeceksin ama bekar hayatin evrilecek bir nevi.. hayatini cocuklara degil de cocuklari hayatina entegre edersen bunalimsiz atlatirsin bu sureci :) iyi ya da kotu olman degil sikinti, mutlu bir anne olmaya calis sadece :)