Bebekli eve misafirr

Neden yok diyemediniz
kafasizligimdan baska bisey degil carsamba dogumum var pazar kahvaltiya geliylrlar esim sen oturacaksin merak etme biz hallederizlerde。 normal bi hamilelik degil kalca nekrozuyla yuruyemedim hic。 sanki o ev temizlenmeyecekti。 simdiki aklim olsa kabul etmezdim

Kıyamam sana ya . Erkekler olayı tam olarak anlayamıyorlar bence . Bizim açımızdan bakamıyorlar. Rabbim sağlıkla kucağına almak ve büyütmek nasip etsin , sana da şifalar versin

O yüzden hic konu üzerine düşünme bile kafani yorma kendini suclu hissetme. Bizim orda şey derler "sümtünecek yer ariyor" derler. Yani kendini yamayacak zorla davet ettirip yiyip icecek yer ariyor demek.

Kıyamam sana ya . Erkekler olayı tam olarak anlayamıyorlar bence . Bizim açımızdan bakamıyorlar. Rabbim sağlıkla kucağına almak ve büyütmek nasip etsin , sana da şifalar versin
cok。teselkurler kizimdaydi o sikintilar bitti sukur。 erkeklerin algisi sadece masaya konulacaklar oluyor malesef temizlik kismini gormuyorlar。

Bizim ülkemizde nedense müsait değilim demek cok ayip karşılaniyor. Bu saçma yargılar ne zaman yıkılır acaba? Müsaitsen geleyim diyen insana bile degilim diyince bozulup kusebiliyor laf olsun diye müsait misin demis demekki. O kadar saçma ki kimse kimseyi hazir ve nazir sekilde ayakta dikilip beklemiyor acaba gelmek mi ister diye. Müsait degilse değildir yani bu siddin sene seni eve almicam demek değilki

Ayıp etmişsiniz.. Bunu duymak için mutlaka konuyu açmamışsınızdır ama mutlaka sizin gibi düşünenler okey verecektir. Ama bu davranışınızın doğru olduğunu göstermez bunu unutmayın.

Bu teyze ile mutlaka bir muhabbetiniz bir samimiyetiniz var ki size kahvaltıya gelelim demiştir diye düşünüyorum.

Pembiş gelin sofraları kurmaya niyetli değilseniz. Mütevazi bir kahvaltı ile gayette ağırlayabilirdiniz. Yarın da zaten Pazar dinlenirdiniz. Kalp kırmaya değmemiş açıkçası.

Niye ayip olsun ki bebeginiz olmasa, calisiyor olmasaniz bile kabul etmek zorunda mısınız ki?

Bnde sizin gibiyim sürekli ne yapsam tek başıma olmak istiyorum her konuda insanları sevmiyorum ama hayır da diyemiyorum bunu öğrenmek istiyorum ipuçlarınız varmı

En iyisini etmişsiniz boşver kabul etsen ardı kesilmicek emin ol insanlar artık durması gereken yeri bilsinler belki evinde o an kahvaltılık bişey yoktur en basiti hiç hoş değil

Merhaba

Başlığı görür görmez bu gelen misafir kesinlikle eş ailesindendir dedim :)

Evet , bazı noktaklarda haklisiniz ama sizin ozelinizde söylemiyorum fakat bebekli olunca sanki dünya durmuş, eve asla misafir alinmazmis gibi konulara denk geliyorum bu aralar. 2 aylikken de agirlasissiniz teyzeleri kabul ama şuan demek ki icinize sinmeyen bir konu olmus ki buraya yazmak ihtiyacı oluşmuş sizde.

Şöyle olabilirdi , teyze yarin için oğlumun aşısı var , aşıdan sonra atesleniyor . Bu hafta değil ama haftaya uygunum , buyrun beklerim seklinde konusabilirdiniz.

Sizi tenzih ederim faka konu eş ailesi olunca eve gelen misafirden tutun da eş tarafının yaptığı herseye bir kulp bulunuyor bu platformda ben de onu anlamış değilim.

İnsan bunları görünce pandemi zamanı ne iyiymiş diyor. Saçma sapan misafirlikler yok, şapır şupur öpüşmeler yok. Şimdi de sürdürmek lazım bunu. Reddettiğiniz için rahat olun hiç kötü hissetmeyin. Hem onlar size gelmiş, bir kere de kendisi davet etsin?

Çalışan ve bebekli birisi olarak sizi çok iyi anlıyorum bazen sadece kendimizi düşünmemiz gerekiyor bence bu sefer kabul edemediyseniz bidahakine çaya çağırabilirsiniz uygun zamanda

Eee bravo yaaaa hiç bir düşünmüyorsunuz o çocukları hadi birşey olsa bebeklere yazık günah gerçekten sizin evinize gelen 10 kat hatalı siz böyle şeyler yaptığınız için 100 kat hatalısınız. Kusura bakmayın kendinize gelin diye yazıyorum o bebekler size emanet o beden de aynı şekilde allah bunun hesabını sorar yani

Çalışıyorum, bebekliyim ne demek, yorgun oluyorum, dinlenmek istiyorum demek değil mi

Mesele es ailesi degil, mesele bebekli olmasi degil. Davet edilmeyen yere zoraki emrivaki ile kendini davet ettirmek ayiptir, gorgusuzluktur. Arada akrabalik iliskisi ya da bir samimiyet olunca bu degismez cunku saygi duymak ve saygi beklemek karsiliklidir. Hem size gelecegiz demek, hem nasil agirlanacagina karar verip kahvaltiya gelmek istiyoruz demek gercekten buyuk ayiptir. Bir taraf size gelecegiz diyebiliyorsa bir zahmet diger tarafin da musait degilim deme hakki olsun.

Tabi ki musait olmama hakki vardir.
Fakat konu sahibinin yazdıklarına istinaden bebegim var , çalışıyorum , sadece bir haftasonum var kısmına çok katılamadım.
Dedigim gibi alternatif sunabilir konu sahibi .
Ben de çalışıyorum ve benim de sadece haftasonum var . Ben sadece haftasonum var kısmı için esim de dahil bazı konularda derim ki , her hafta sonu bu şekilde olmuyor ya. Her haftasonun senin ama bazen haftasonlari da ese dosta aileye vakit ayırmak gerekir. Ki kahvaltıya gelinmek istemesi şundan dolayi olabilir , aksam yemegi daha zahmetli ve neredeyse hazirligi vs tum gune yayilabiliyor. O sebeple kahvaltıya gidelim , ogleden sonrasi da ev sahibine kalsin mantigi dusunulmus olabilir.
Ama suanin ekonomik sartlarinda beni kahvaltıya davet edene bile kahvaltimi erken yapiyorum ama kahveye gelirim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…