Bebekli eve misafirr

Ama siz dışa dönük bir insansınız demek ki.
Ben içe dönüğüm mesela, kendime haftasonu uzun uzun vakit ayıramazsam çalışacak enerjim kalmaz.
Sizinki de normal, benimki de normal.
Konu sahibini bilmem ama bir gün temizlik, en az yarım gün misafir beni mutsuz eder, haftasonunu yaşamamış hisseder, yeni hafta için motivasyon bulamam.

İnsanlar gerçekten şaka gibi. Benim çocuğum yok, haftada bir gün iznim var. Kimseyi görmek istemiyorum şahsen. Günün yarısı ev işiyle geçiyor kalan yarısını eşime ve kendime ayırmak istiyorum. Siz hayli hayli haklısınız. Bir de kahvaltı diyorlar yani şaka gibi diğer arkadaşlar da söylemişler başka bir zaman çaya davet edin.

Hahaha dimi ama ya anne servis yapacak kahvaltı hazırlayacak bebe ortada perişan vız vız mız mız

Kendileri çok düşüncelilerse çalışan bebekli kadını onlar çağırsın kahvaltıya. İyi yapmışsınız kabul etmemekle.

Ki kahvaltıya gelinmek istemesi şundan dolayi olabilir , aksam yemegi daha zahmetli ve neredeyse hazirligi vs tum gune yayilabiliyor. O sebeple kahvaltıya gidelim , ogleden sonrasi da ev sahibine kalsin mantigi dusunulmus olabilir.
Bu kadar ince düşünebiliyorlarsa bir zahmet biraz daha incelik yapıp kızım biz sizi özledik ama yormak da istemiyoruz, hem çalışıyorsun hem bebeğin var malum, sen bir şeye elini sürme, sabah gelip sizde kahvaltı hazırlayalım hep birlikte bir kahvaltı yapalım desinler.

Herkes sofraya kahvaltılık çıkarmak olarak bakmış olaya ama hepimiz biliyor ki o kahvaltı için konu sahibi güne sabah 7 de başlamak zorunda o da kahvaltı sonrasında ikram edeceği tatlısını akşamdan hazırlarsa kahvaltı diye belşrlenmesinin nedeni zahmet olmaması için olsaydı bu kıza "çıkın bize gelin sizi özledik " denilirdi.Kahvaltıya olan buluşmaların oturma süreleri gayet uzun okunur, kahvaltısı kahvesi en az 5 saat kalınır o evde Vallaha ben hafta sonu çocuğumun hizmetine,onu eğlendirmeye vakit ayırmak istiyorum..saate bakmadan yemeğimi hazırlamak,çamaşırımı aheste katlamak istiyorum..haftasonu misafir ağırlamak isteyen ,eşinin veya kendi ailesini çağırmak isteyen de olabilir ama çağırmayanı arayıp zorla kendini ağırlatmak çok garip bir davranış.Hem çalışıp hem bebeği olup .. eşinin anne babasını ayrı,kardeşlerini ayrı, amcayı,teyzeyi,dayıyı ,halayı ayrı özleyip evinde ağırlamak isteyen tüm hemcinslerimi saygıyla selamlıyorum

Hahaha dimi ama ya anne servis yapacak kahvaltı hazırlayacak bebe ortada perişan vız vız mız mız
Hiç yaaa,o ağlayacak ben de sırtımı yaslayıp yiyip içeceğim sanki. Kendi çocuğumun zırıltısı bana yetiyor tişikkirlir pazar kahvaltısı. Herkes otursun evinde

Valla çalıştığınız için haftasonu sırf bebebeğinize ve ailenize odaklanıp vakit ayırmak isteyebilirsiniz ve bunun değeri evde iki insanı ağırlamaktan daha fazla ve en geçerli sebep. Haftaiçi akşam çaya gelsinler. boşverin ya valla sabahın köründe kalk dinleneceğin gün kahvaltı hazırla zulüm gibi bence iyi yapmışsınız. Eşinizede söylersiniz haftaiçi çaya çağıralım haftasonu kimseyi istemiyorum diye.

İste zaten bu yuzden gelelim diyorlar her firsatta. Kendinize cok buyuk iyilik ettiniz reddederek. Ayrica ortada bir ayip varsa asil onlarin yaptigi ayip. Cocugunu buyuten cocuk buyutmenin zorlugunu aninda unutmus gibi davraniyor. Yazik gunah dinlensin ya da bana kahvaltiya gelsin diyen yok.

5 kişiler . Misafir istememekten ziyade kendime bile vakit ayıramıyorum, yarın pazar ve bir sonraki gün işe gidicem. O nedenle kabul etmek istemedim
Ama onlarin sizi çağırması gerekmezmi hem calısan hemde çocuklu bir kadınsınız. Tamam gelinir gidilir muhakkak görüşülür ama çaya gelelim demek başka,yemeğe/kahvaltıya gelelim demek başka. Usulunce söylediyseniz sorun yok bence. Tabi ki önce kendi öncelikleriniz gelir.
Ben cocuklardan sonra kahvalti ,yemek vb organizasyonları hep dısarda ayarladım özellikle arkadaş ve yakın olmayan çevremiz icin.

Şöyle oluyor kahvaltıya benim annem teyzem gelecekse elimi bir şeye sürmüyorum genelde ben. Annem yapıyor eşim yapıyor. Benim bir hafta sonum var onda da bebeğimle ilgilenmek istiyorum. Çünkü bebeğim beni özlüyor diye vicdan azabı duyuyorum. Millete hizmet ederek o vakti çocuğumdan çalmak istemiyorum.
Ama eşimin teyzesi falan gelecek olsa çocukla ilgilenicem ben teyze hadi sen hazırla diyemem.
Kaldı ki yakın zamanda başıma geldi şehir dışından gelmişlerdi bizim bulunduğumuz şehre eşimin akrabaları. Davet etmem gerekiyordu. Kayınvalide de rica etti bir kahveye çağır diye. Aradım sizi evime davet etmek isterdim ama bebekli çalışan insan evi temizlik düzen hak getire valla çekiniyorum dışarıda bir kahvaltı edelim hem bana da değişiklik olur dedim. Karşımdaki insan da bunu aşırı anlayışla karşıladı. Ve ayrılırken her iki taraf da durumdan memnundu. Gayet güzel vakit geçirdik kimse yorulmadı bol bol sohbet ettik. Dışarıda kahvaltı ısmarlayacak imkanım olmasaydı da bir kahveye çağırırdım asla kahvaltıya değil. Bu teyzemizin bir teyzelik yapıp yeğenini kahvaltıya davet etmesini beklerdim ben

Boşver be kardesim hiç üzme kendini.ne gerek var emrivakiye.alistirma bence.simdiden koyarsan sınırını bidaha bu kadar cesaretli olamazlar.abla tavsiyesi yaranamazsin sonra sen kötü olursun.ama böyle inan bana ilerde kıymetli bile olacaksin

Aferin vallahi helal olsun.ahh ben böyle yapamadım o yüzden çok ezildim coook

Aferin vallahi helal olsun.ahh ben böyle yapamadım o yüzden çok ezildim coook

Ben de annemden gördüm annem çok ezdirdi kendini babamın akrabalarına. Göklere çıkardı hepsini. Bütün doktor hastane düğün bayram seyran işleri hep bizim evde biterdi. Bizi ihmal eder onlara koştururdu. Evde tek bırakır hastanede refakatçi kalırdı babamın teyzesi için. Şimdi hiçbiri hayatımızda yok. Çocukları annemi aramaz sormaz. Bana da hem tembihler kendini ve çocuklarını elalem için ezdirme diye. Öncelik oğlum. Benim Hafta sonlarım oğluma ait. Kimse kusura bakmasın

İstanbulda deniz kenarında Caddebostanda biz 400 liraya kahvaltı yaptık 5 kişi. Serpme aldık. Neresi o en dandiği bin lira olan yer yahu
Adres verir misiniz biz de gidelim. 400 liraya 5 kişilik serpme hem de Caddebostan . Kadikoy ve Beşiktaşta tek kişi "ortalama" 100 küsür tl

Adres verir misiniz biz de gidelim. 400 liraya 5 kişilik serpme hem de Caddebostan . Kadikoy ve Beşiktaşta tek kişi "ortalama" 100 küsür tl

Biz bugün fetihpasa korusu sosyal tesislerinde kahvaltımızı yaptik esimle
2 kahvalti tabagi , patates tava , muhlama , kasarli omlet 130 lira hesap ödedik

Hatta esprisi döndü aramizda , kahvaltiya davet ettigimiz misafirleri burada agirlayalim evden daha ekonomik oluyor diye

Kahvaltıya onlar davet etseydi
Yani caya falan diyebilirdi ama bilmiyorum kahvaltı demek garip
Aksam caya cagirsaydiniz keske pastaneden alıp gecerdiniz veya böyle damdan düşer gibi olduğu için haftaya gelin falan deseydiniz

Evet sosyal tesisler uygun zaten ama arkadas oyle bir bilgi vermediği icin sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…