- 16 Temmuz 2015
- 30
- 23
- 24
Tebrik ediyorum sizi.valla en iyisini yapıyorsunuz.ne kadar fedakarlık edersen o kadar kazık yiyiyorsun sonraBen de annemden gördüm annem çok ezdirdi kendini babamın akrabalarına. Göklere çıkardı hepsini. Bütün doktor hastane düğün bayram seyran işleri hep bizim evde biterdi. Bizi ihmal eder onlara koştururdu. Evde tek bırakır hastanede refakatçi kalırdı babamın teyzesi için. Şimdi hiçbiri hayatımızda yok. Çocukları annemi aramaz sormaz. Bana da hem tembihler kendini ve çocuklarını elalem için ezdirme diye. Öncelik oğlum. Benim Hafta sonlarım oğluma ait. Kimse kusura bakmasın
5 kişi 5 kişilik serpme mi alıyorsunuz cidden? Biz 1 kişi rksik alırız hep. Veya kardeşimle gitmişsek 2 kişi eksik. H....M....'s ile başlayan yer. Sofrada he şey artıyor.Adres verir misiniz biz de gidelim. 400 liraya 5 kişilik serpme hem de Caddebostan. Kadikoy ve Beşiktaşta tek kişi "ortalama" 100 küsür tl
yaa valla niye sizin bütün yorumlar aradan böyle bir göze çarpıyor ben anlamıyorumÇok abartmış siniz altı üstü bı çay yapip yanına bı melemen zeytin peynir hazır börek çok zor değil
Bahsettiğim normal tek kişilik kahvalti. Bakayim yazdığıniz yere5 kişi 5 kişilik serpme mi alıyorsunuz cidden? Biz 1 kişi rksik alırız hep. Veya kardeşimle gitmişsek 2 kişi eksik. H....M....'s ile başlayan yer. Sofrada he şey artıyor.
Aynısını karşı taraf yapıp bu konu sahibini cagirsaydi madem bu kadar basit madem ozlemisler?Çok abartmış siniz altı üstü bı çay yapip yanına bı melemen zeytin peynir hazır börek çok zor değil
Zaten bu sabah kahvaltıya gelmek istediler doğal olarak da bana bi gün kalmamış olacaktı.Ayıp etmişsiniz.. Bunu duymak için mutlaka konuyu açmamışsınızdır ama mutlaka sizin gibi düşünenler okey verecektir. Ama bu davranışınızın doğru olduğunu göstermez bunu unutmayın.
Bu teyze ile mutlaka bir muhabbetiniz bir samimiyetiniz var ki size kahvaltıya gelelim demiştir diye düşünüyorum.
Pembiş gelin sofraları kurmaya niyetli değilseniz. Mütevazi bir kahvaltı ile gayette ağırlayabilirdiniz. Yarın da zaten Pazar dinlenirdiniz. Kalp kırmaya değmemiş açıkçası.
1.5 ay önce gittik. Bu zamlanmış haliydi. Umarım yine zam gelmemiştir. Hep oraya gidiyoruz çünküBahsettiğim normal tek kişilik kahvalti. Bakayim yazdığıniz yere
Bende insanlardan yediğim kazıklardan sonra bazı şeylere hayır diyebilmeyi öğrendim . Hala tam olarak yerleştirebilmiş değilim fakat olabildiğince sınır koymaya çalışıyorum. Bi ipucum yok açıkçası ama sanırım kendini sevmek ben diyebilmek gerekiyorBnde sizin gibiyim sürekli ne yapsam tek başıma olmak istiyorum her konuda insanları sevmiyorum ama hayır da diyemiyorum bunu öğrenmek istiyorum ipuçlarınız varmı
Gelecek olan insanlar emin olun öğleden sonra da ev sahibine kalsın diyecek kapasitede değiller . Gece 11-12 den önce gitmezlerdi tanıyorum onlarıTabi ki musait olmama hakki vardir.
Fakat konu sahibinin yazdıklarına istinaden bebegim var , çalışıyorum , sadece bir haftasonum var kısmına çok katılamadım.
Dedigim gibi alternatif sunabilir konu sahibi .
Ben de çalışıyorum ve benim de sadece haftasonum var . Ben sadece haftasonum var kısmı için esim de dahil bazı konularda derim ki , her hafta sonu bu şekilde olmuyor ya. Her haftasonun senin ama bazen haftasonlari da ese dosta aileye vakit ayırmak gerekir. Ki kahvaltıya gelinmek istemesi şundan dolayi olabilir , aksam yemegi daha zahmetli ve neredeyse hazirligi vs tum gune yayilabiliyor. O sebeple kahvaltıya gidelim , ogleden sonrasi da ev sahibine kalsin mantigi dusunulmus olabilir.
Ama suanin ekonomik sartlarinda beni kahvaltıya davet edene bile kahvaltimi erken yapiyorum ama kahveye gelirim diyorum.
Kahvaltiya gelip ogle aksamida size yapisacaklardi yaniGelecek olan insanlar emin olun öğleden sonra da ev sahibine kalsın diyecek kapasitede değiller . Gece 11-12 den önce gitmezlerdi tanıyorum onları
Çok haklısınız kendimizi sevmek çok önemli inşallah bende basaracamBende insanlardan yediğim kazıklardan sonra bazı şeylere hayır diyebilmeyi öğrendim . Hala tam olarak yerleştirebilmiş değilim fakat olabildiğince sınır koymaya çalışıyorum. Bi ipucum yok açıkçası ama sanırım kendini sevmek ben diyebilmek gerekiyor