Bebekli eve misafirr

Bir gün eşimin kuzeni aradı size gelelim diye, uygun bir dille geri çevirdim. Bana çok tatlı bir dille, amaç birlikte çay içip muhabbet etmek, madem bugün yorgunsun dinlen, yarın bize gelin demişti. Evine giderim kusur aramam, o da öyle, halden anlamak lazım.

Kısacası halden anlayan insanlarsa gönül koymazlar rahat olun, yok halden anlamayan insanlarsa da, bırakın gönül koysunlar zaten, böylece uzak kalırsınız.

Son düzenleme:
Cok iyi yapmıssınız bence. Ayıp olsada iyi olmuş kucucuk bebeği olan birine bide evi darsa ayrıca haftanın 6 günü calısıyorsa davette edilmemişsem nie gidiyim yaaaa offf onlar davet etsin sizi cok görmek istiyorlarsa .ayıpda olsun alınırlarsada alınsınlarrr

kahvaltıya gelmek istemek mii?? yahu bu normal mi gelmek isteyebilir vs yazan olmuş misafir davet edilir ben geliyorum gelmek istiyorum olur mu hiç illa sizi göreceklerse evlerine onlar çağırsın dışarıda buluşulsun yada süper saçma
kimsenin evine çağırılmadan gitmedim ben en yakınım da olsa normaş değiller

Ahhh... Ne kadar şanslisiniz, keşke benim eşimin teyzesi de her hafta arayıp yarın sabah size kahvaltıya geliyoruz dese...Her seferinde ağız dolusu "ahahaha yine müsait değiliz, müsait olunca haber veririm" diyebilsem ve asla müsait olmasam...Ayıp değil keyiftir benim icin....Aramaz ki gudubet...

Size caya geliyoruzu anlarim da size kahvaltiya geliyoruz demek ayip bence.Allah askina kimse calisan insanlara gitmesin ya.bi haftasonumuz var ondada rahat edelim biraz.cok istiyorlarsa onlar bizi cagirsin.
Vallahi buna sonuna kadar katılıyorum. Evde olan insanlar gerçekten çalışan kadınlarin ne kdr yorulduğunu bir türlü anlayamıyor.ben de hafta içi hiç bir şekilde eve vakit ayiramiyorum mesela. E haftasonu olunca anca temizlik çamaşır ütüyle geçiyor yetişirse bide çarşı market alışverişi oluyo.... Bende çok zaruri misafirim olmadıkça gerçekten kimseyi kabul etmiyorum

Hiç kimseye bebek görmesi ev hayırlaması baş sağlığı dışında sana geleyim dediğimi bilmiyorum. Denmez. Götürmen gereken bir hediyen varsa çeyreğini aldıysan bir çaya gelicem diye ararsın ev sahibi gönlünden koparsa yemek hazırlar kahvaltıya gel diye ısrar eder. O zaman simit alıyorum çay peynir koy başka şey çıkarma dersin ne bileyim. Benim diyaloglarım böyle oluyor genelde.
Bebeğinizi görmeye gelmişler miydi daha önce? Neden gelmek istediler sebebi var mı? Normalde çok mu samimisiniz. Bebeği mi özlemilşler. Öyle olsa bile kg altı hazırlatmazsın kimseye ya.

Ya ben sunu anlamıyorum kahvaltiya o sizi davet etseymis. Biz sizr kahvaltiya gelicez nasil sacma bir cümledir. Maksat muhabbetse kendisi hazirlasin hem de siz guzel kahvalti yaparsiniz degisiklik olur falan. Ama müsait mi degil mi bilmeden size gelicez olayi asirı saçma. Zaten istiyor olsam ben davet ederim kahvaltiya gelin diye

5 kişiler . Misafir istememekten ziyade kendime bile vakit ayıramıyorum, yarın pazar ve bir sonraki gün işe gidicem. O nedenle kabul etmek istemedim
Şimdi düşününce bende istemezdim. Oğlum 14 aylık.
Pazar bence ailece vakit geçirme zamanı olmalı.
Bir de insanlar edebiyle kahvaltı yapıp kalkmaz da.
Oturur da oturur.
Üzülmeyin

Üşendiğini ve yorgun olduğunu da söylemiş zaten. ama bunların sebebi bebekli ve çalışan olması değil mi. Hayatı durdurmuyoruz ama evde misafir ağırlayacak halim olmuyor benim de. Hafta sonu halam teyzem kahvaltıya çağırsa da uğraşmasam diye bekliyorum ben daha çok

Eee tamam sorun yok yani neden bu kadar dert edip konu açtınız ki ? Böyle yaptığınız için olay beyninizde büyüyor işte

Arkadaşın yok mu bak doğru söyle

Sonuçta her hafta sonu rutine bağladıkları birşey değil sanırım.Bu haftalık idare edilebilirdi.

Arkadaşın yok mu bak doğru söyle

Arkadaşlarım da benim gibi geberik olduğundan hafta sonu kimsenin sesi çıkmıyor valla.
En fazla dışarıda yürüyüş + kahve şeklinde oluyor etkinlikler.
Hafta sonu zaten jet hızıyla geçiyor temizliğe yardımcı geldiği halde hafta içi. Hafta sonu yok çamaşırları yıka evi topla çocukla vakit geçir bütün hafta özledi zaten. Pazara git. Markete git. Hafta içine yemek hazırla.
Hani çocukla geçireceğim vakitten çalıp da ben kimseye yemek hazırlayamıyorum. Dışarıdan söylerim ama lahmacun yemeğe gelen gelsin

Kabul etmeyerek iyi yapmışsınız, haklısınız

Valla ben sizi anliyorum. 3 ay önce yeni bir mahalleye taşındım. Dün hqber geldi gelmek istiyoruz diye. Öğretmenim. Yaz tatili gecmis okulun cafcafli zamani evde 3 çocuk hqfta yogun geciyor misafir gelmek istiyor. Ve su an 3 kisi hastayiz dedim musait omunca ben haber vereyim, biz hastayiz kusura bakmasinlar.
O hesap neden size gelmek istiyorlar? Beni ozleyen davet etsinbir de ben gideyim diyorum ben de. Herkes kendini agirlayacak adam arıyor. Cocuklu calisan insana yük olmaya gerek yok. Arayip neden kahvaltiya gelmek istiyoruz der ki arasin bize kahvaltiya buyrun, uzun zamandir görüşemiyoruz desinler. Ben misafiri gercekten severim ama dusuncesizlige de gelemem.

5 Kişi de fazla yani mutfak masraflarının haberi yok herhalde millet beleş hizmetçi ve bir öğününü nerden bedava getireyim derdindeler ve en kötüsü eli boş gelmeleri, Red etmeniz iyi olmuş ,5 kişi çocuğunuz daha küçük, ona da bakmazlar yerlerinden kımıldamazlardı bütün hizmet ayaklarına isterler di ,

O sizi davet etseydi kahvaltiya, bu mantigi hic anlamiyorum. Su yasima geldim kardesim dahil kimseye , size kahvaltiya gelmek istiyoruz demedim. Bu neyin kafasi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…