Vallahi buna sonuna kadar katılıyorum. Evde olan insanlar gerçekten çalışan kadınlarin ne kdr yorulduğunu bir türlü anlayamıyor.ben de hafta içi hiç bir şekilde eve vakit ayiramiyorum mesela. E haftasonu olunca anca temizlik çamaşır ütüyle geçiyor yetişirse bide çarşı market alışverişi oluyo.... Bende çok zaruri misafirim olmadıkça gerçekten kimseyi kabul etmiyorumSize caya geliyoruzu anlarim da size kahvaltiya geliyoruz demek ayip bence.Allah askina kimse calisan insanlara gitmesin ya.bi haftasonumuz var ondada rahat edelim biraz.cok istiyorlarsa onlar bizi cagirsin.
Ya ben sunu anlamıyorum kahvaltiya o sizi davet etseymis. Biz sizr kahvaltiya gelicez nasil sacma bir cümledir. Maksat muhabbetse kendisi hazirlasin hem de siz guzel kahvalti yaparsiniz degisiklik olur falan. Ama müsait mi degil mi bilmeden size gelicez olayi asirı saçma. Zaten istiyor olsam ben davet ederim kahvaltiya gelin diyeMerhaba sizlere bişey danışmak istiyorum biraz da dertleşmek … benim bebeğim 9 aylık ve çalışan bir anneyim . Bugün detaylı bir mutfak temizliği yapmaya çalıştım . Bebeğime banyo yaptırdım . Dolabını düzenledim çamaşırı bulaşığı yemeği derken çok yoruldum zaten dinlenmek için yalnızca haftasonum var ve bir günü gitti bile.
Eşimin teyzesi aradı ailecek kahvaltıya gelmek istiyoruz diye ve evim dar en fazla 2-3 kişilik bir aileyi ancak ağırlayabilecek kadar büyüklükte. bende kabul etmek istemedim yorgun olduğum için. Ve bebeğimin bakımı ev işleri derken zaten yeterince yoruluyorum . Sizce ayıp mı olmuş oldu ?
Niye insanlar bu kadar gezmeye meraklı ben anlayamıyorum. Daha önce geldiler evimin müsait olmadığını biliyorlar ve bebeğimin tam hareketli zamanı olduğunu da biliyorlar . Çalıştığımı da biliyorlar. Yorumlarınızı bekliyorum
Şimdi düşününce bende istemezdim. Oğlum 14 aylık.5 kişiler . Misafir istememekten ziyade kendime bile vakit ayıramıyorum, yarın pazar ve bir sonraki gün işe gidicem. O nedenle kabul etmek istemedim
Bebekliyim, çalışıyorum cümleleri bahane bana kalırsa. Başkası gelse belki kabul edersiniz. Bizi bari kandırmayın şurda anonim takılıyoruzcanım istemedi, üşendim , yorgundum demeniz yeterli. Çalışan ve bebekli insanlar hayatı durdurmuyor sonuçta
Eee tamam sorun yok yani neden bu kadar dert edip konu açtınız ki ? Böyle yaptığınız için olay beyninizde büyüyor işteBen onları yani teyzesini çocuklarını yatılı olarak da günlük olarak da bebeğim 2 aylık civarında ağırladım hizmetlerini fazlasıyla yaptım ama gerçekten yarın için kendimi hazır hissetmedim istemedim o nedenle
Arkadaşın yok mu bak doğru söyleÜşendiğini ve yorgun olduğunu da söylemiş zaten. ama bunların sebebi bebekli ve çalışan olması değil mi. Hayatı durdurmuyoruz ama evde misafir ağırlayacak halim olmuyor benim de. Hafta sonu halam teyzem kahvaltıya çağırsa da uğraşmasam diye bekliyorum ben daha çok
Sonuçta her hafta sonu rutine bağladıkları birşey değil sanırım.Bu haftalık idare edilebilirdi.Merhaba sizlere bişey danışmak istiyorum biraz da dertleşmek … benim bebeğim 9 aylık ve çalışan bir anneyim . Bugün detaylı bir mutfak temizliği yapmaya çalıştım . Bebeğime banyo yaptırdım . Dolabını düzenledim çamaşırı bulaşığı yemeği derken çok yoruldum zaten dinlenmek için yalnızca haftasonum var ve bir günü gitti bile.
Eşimin teyzesi aradı ailecek kahvaltıya gelmek istiyoruz diye ve evim dar en fazla 2-3 kişilik bir aileyi ancak ağırlayabilecek kadar büyüklükte. bende kabul etmek istemedim yorgun olduğum için. Ve bebeğimin bakımı ev işleri derken zaten yeterince yoruluyorum . Sizce ayıp mı olmuş oldu ?
Niye insanlar bu kadar gezmeye meraklı ben anlayamıyorum. Daha önce geldiler evimin müsait olmadığını biliyorlar ve bebeğimin tam hareketli zamanı olduğunu da biliyorlar . Çalıştığımı da biliyorlar. Yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşın yok mu bak doğru söyle
Kabul etmeyerek iyi yapmışsınız, haklısınızMerhaba sizlere bişey danışmak istiyorum biraz da dertleşmek … benim bebeğim 9 aylık ve çalışan bir anneyim . Bugün detaylı bir mutfak temizliği yapmaya çalıştım . Bebeğime banyo yaptırdım . Dolabını düzenledim çamaşırı bulaşığı yemeği derken çok yoruldum zaten dinlenmek için yalnızca haftasonum var ve bir günü gitti bile.
Valla ben sizi anliyorum. 3 ay önce yeni bir mahalleye taşındım. Dün hqber geldi gelmek istiyoruz diye. Öğretmenim. Yaz tatili gecmis okulun cafcafli zamani evde 3 çocuk hqfta yogun geciyor misafir gelmek istiyor. Ve su an 3 kisi hastayiz dedim musait omunca ben haber vereyim, biz hastayiz kusura bakmasinlar.Merhaba sizlere bişey danışmak istiyorum biraz da dertleşmek … benim bebeğim 9 aylık ve çalışan bir anneyim . Bugün detaylı bir mutfak temizliği yapmaya çalıştım . Bebeğime banyo yaptırdım . Dolabını düzenledim çamaşırı bulaşığı yemeği derken çok yoruldum zaten dinlenmek için yalnızca haftasonum var ve bir günü gitti bile.
5 Kişi de fazla yani mutfak masraflarının haberi yok herhalde millet beleş hizmetçi ve bir öğününü nerden bedava getireyim derdindeler ve en kötüsü eli boş gelmeleri, Red etmeniz iyi olmuş ,5 kişi çocuğunuz daha küçük, ona da bakmazlar yerlerinden kımıldamazlardı bütün hizmet ayaklarına isterler di ,Merhaba sizlere bişey danışmak istiyorum biraz da dertleşmek … benim bebeğim 9 aylık ve çalışan bir anneyim . Bugün detaylı bir mutfak temizliği yapmaya çalıştım . Bebeğime banyo yaptırdım . Dolabını düzenledim çamaşırı bulaşığı yemeği derken çok yoruldum zaten dinlenmek için yalnızca haftasonum var ve bir günü gitti bile.
O sizi davet etseydi kahvaltiya, bu mantigi hic anlamiyorum. Su yasima geldim kardesim dahil kimseye , size kahvaltiya gelmek istiyoruz demedim. Bu neyin kafasi yahuMerhaba sizlere bişey danışmak istiyorum biraz da dertleşmek … benim bebeğim 9 aylık ve çalışan bir anneyim . Bugün detaylı bir mutfak temizliği yapmaya çalıştım . Bebeğime banyo yaptırdım . Dolabını düzenledim çamaşırı bulaşığı yemeği derken çok yoruldum zaten dinlenmek için yalnızca haftasonum var ve bir günü gitti bile.