Bebekli Evde İşler Nasıl Yürüyor?

sende kaç çocuk var canım? kalabalık sofraları ben de çok seviyorum. biz de kalabalık bir aileyiz. 4 çocuğum var. oğullarım üçüz. bir de 10 aylık kızım var. hepimizin en güzel vakit geçirdiği yer yemek masası oluyor. allah evlatlarımıza uzun ömür versin..

ben erzurum palandökendeyim. görev icabı iki yıldır burdayız.

süpersin valla okurken yoruldum ben
Ben de ıspanağı yıkayıp doğrayıp dondurucuya atarım. Eşim ıspanaklı böreği çok sever ansızın börek yapmaya karar verdiğimde harika oluyor. Çok pratik

beypazarlımısın canım.. bizim memleket ankara. beypazarında akrabalarımız var.

Ya millet bebiş uyurken iş yapar ben de tam tersi o uyuyunca yanında bağlı kalıyorum gündüz ilk yarım saatten sonra sallamadan uyumuyor... o yarım saatte ne yaparsam artık. Mesela az evvel balkonları yıkayıp çamaşır astım. Mutfağı toplamaya fırsat kalmadan bıcırık mızırdadı.

Üç erkek bebeği aynı anda büyütmek nasıldı? Depresyon yaşadın mı? Ben ikizim olsun çok isterdim ama oğlumdan sonra isteğim gitti birer birer iyi iyi aman

ben de senin gibiyim. kızım 2 ay önce gündüz uyurken üst kattaki komşunun düşürüp bişey kırmasıyla korkup uyanan kızım artık gündüz kendi başına uyuyamıyor. kolumdan indirdiğim an sanki bebeği 15. kattan atarken yaşadığı korku gibi korku yaşıyor. tir tir titriyor. gündüz iki posta uyuyor sabah ve öğlenden sonra olmak üzere. onu da kucağımda uyuyor. alıştıramıyorum bir türlü. ben de imreniyorum kızı uyutup iş yapan annelere. şu anda bile kızım kucağımda uyuyor.

Ben Sivaslıyım canım

Üç erkek bebeği aynı anda büyütmek nasıldı? Depresyon yaşadın mı? Ben ikizim olsun çok isterdim ama oğlumdan sonra isteğim gitti birer birer iyi iyi aman
üçüzlerde görümcemlet kayınvalidemler aynı apartmandaydık. hiç zorlanmadım. bi de uysaldılar... nereye koysam orda dururdular.. uyurdular kendi kendine. ama kız on bebeğe bedel çıktı. sağolsun..tam bir küçük canavar..

Halime şükrettim benimki en azından beşikte bir iki dakkalık kalk otur yapıyorum hiç olmazsa :)

Ay bi de derler erkekler fena kızlar akıllı oluyor diye... kalabalık aile olmak bi yandan da iyi işte böyle çocuk olunca. Ben yalnızım bi doğru düzgün kapını çalacağım komşum bile yok. dedeli neneli evlerde çocuk büyütmek daha kolay evet o zaman da iş bitmiyor ama bebek bakımı da kolay değil. Aha şimdi bi dede olaydı verirdim beşiğin ipini eline gider yemek yapardım en zahmetlisinden...

Kız uyanmadan acil yemek yapmam lazım, aklıma bişey gelmiyor, dünkü artan pilavdan yayla çorbası yapsam, yanına ne? Bi de salata, bi ampul yansın beynimde şipşak, ayy zaman dar

Az zamanda çok iş yapmak gerek. Hadi DilberiRana, koş mutfağa

sadevehuzurlu kabak yemegi yap cnm. Bendebugun kabak yapicam :)
bende kostur kostur is yapanlarsanim. Simdilik cocuk uyurken dolabi duzenledim. Onceden kalan eriklerm varfi hemen cekirdekleri cikartip ustune su cektim. Ocaga attimn meyve suyu olmayi bekliyor. Kabak yemegi ve yapabilirsem cig Kofte yapicm bugum cacikda var Dunden oh. Cig Kofte hazirlama da dahil 20 dk. Hazir tadinda

Nasil erikleri meyve suyu yapacaksin bende dusundum ama nasil olur bilemedim

ben erzurum palandökendeyim. görev icabı iki yıldır burdayız.
Ne guzel bizde ankaradayiz.ins bizde gorev icabi biyerlede oluruz rabbim ogunleridee bize gosterir

Esim uni.okuyo ocakda bitiyo ayni zmanada kpssyr girricek bakalim rabbim isteyen herkese nasio etsin

Bende ispanagi haslar posetlere koyar o sekilde atarim buzluga cok güzel olur vala

Bilen varmi bilmiyorum fellaglh koftesini
Iste onun bulgurlu olan kofte kismini yogurur buzluga atarim yapacagim zamn cikarir yaparim güzel olur

Bilmeyen ler icin icli kofte nin aynisi

Tarhana çorbası, pilavdan kadınbudu köfte-patates salata :) Sizin yerinizde olsam öyle yapardım ...

Fellah köftesini çok severim, tarif verebilir misiniz? Nasıl yapılacağını bilmiyorum, ıspanağı da ben yıkar, ayıklar, doğrar öyle kaldırırım hiç haşlamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…