• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekli çocuklu anneler beni aydınlatın lütfen

Bence dolap olmalı, çekmeceleri de olur zaten...

Böyle tamamı çekmeceli şifonyer ve konsollar çocuk büyüyüpte oyun oynarken tüm çekmeceleri açınca çocuklarda ev kazalarına ve hatta çocuk ölümlerine neden olabiliyor...

Bence en mantıklısı çekmeceleri olan 4 kapaklı bir dolap
 
Boyle buyuk bir konsol yerine , kucuk bir konsol ve küçük bir dolap alin
Her iki cocugumun odasina da ben hem dolap hem kons aldim , cunku her ikisine de ihtiyaciniz olacak
 
Ben iki çocuğu bir dolaba sığdırdım her eşyası gözünün önünde rahat rahat seçebiliyorsun. 20200829_151711.webp
 
Yan dolaplari olan sifonyer aldim ,resimdekinin kapalisi gibi dusunun ,buyudukce bakmak lazim ,oda takimi gereksiz ,yatak olarakda park yatak aldim,simdilik yuksekte duruyor ,buyudukce asagiya indiririm ,
 

Eklentiler

  • Screenshot_20200829-152735_Chrome.webp
    Screenshot_20200829-152735_Chrome.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 59
Hem dolap hem de konsol
Çünkü bazılarının asılması gerekecek bazılarının ise katlanıp koyulması
 
Ben katlamayı sevmiyorum o yüzden dolap aldım bir tarafında komple raf var o yüzden rahat kullanıyorum. Rafsız dolap olacaksa şifonyerde gerekiyor. Bence donanımlı dolap daha avantajlı.
 
Kızım 3,5 yaşına geldi. Hala konsol ya da dolap kullanmıyoruz çünkü gerek olmuyor.
Oda daraltmak dışında bir halta yaramıyor o eşyalar.
Şimdilik bence hiçbirini almayın. 2 yaş civarı normal yatağa geçtiğinde yer durumuna ve ihtiyacınıza göre karar verirsiniz.
 
Bebek icin ayni sifonyerden almayi dusunuyorum biraz buyudugundede dolap alirim yanina
 
22 günlük anneyim. Ben de aynı ikilimde kaldım. İşin sonunda 3 kapılı gardrop ve 3 çekmeceli şifonyer aldım ikeadan. Çok da kullanışlı oldu. Büyük ürünler olmadığı için çok yer de kaplamadı. Şifonyere bez, ıslak mendil, banyo ürünleri, çorap, önlük, eldiven vs vs koydum. Gardropta da yorgan, kıyafet, nevresim vs eşyaları duruyor. İkisi de çok işlevsel oldu benim için ama ille birini tercih edicek olsam gardrop daha mantıklı bence.
 
Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten bana çok yardımcı oldunuz. Kafam oldukça karışıktı yardım isteyebileceğim pek kimsem yoktu etrafımda sizler beni aydınlattınız. Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim. Odam büyük hem konsol hem dolap sığabilir aslında. İlk çocuk olduğu için çok heyecanlıyım ya ne yapsam bilemiyorum herseyi birbirine karıştırıyorum 😀 o yüzden iyi ki varsınız
 
Eki Görüntüle 2682251
Merhaba güzel kadınlar
Benim için dert oldu çünkü herseyimi kendim halletmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldı. Bebek odası yapacağım sizce dolap mı almak mantıklı böyle konsol mu ne diyorsunuz?
Valla bebekler çok çabuk büyüyo ben büyük bi sifonyer aldım bebeğim şuan 10 aylık . İkeadan almıştım şuan bana hiç ah dolap alsaydım dedirtmedi. İlerde ihtiyacım olursa yine ikeadan dolap alırım
 
Ben ilk etapta oda takimi almamistim. Beyaz Guzel bir besik ve sifonyer cekmece almistim uyguna ve guzel olmuştu. Çünkü bebek büyüyünce odayı degistiririz diye düşünmüştüm. Sonra oda aldık. Iyi oldu.
 
İleri zamanlarda dolap daha çok lazım oluyor. Konsollarin yanına dolap eklemek gerekiyor.

Çekmeceli dolaplar bence.
 
Ben konsol aldım başta olmadı büyüdükçe dolaba ihtiyaç oluyor. Bu seferde dolap aldım konsolu çıkardım odadan oda küçülüyor . Yine olmadı çünkü bebeklerin ufak tefek eşyaları çok oluyor. Eğer yeriniz müsaitse en iyi bol çekmeceli bi dolap almak. Yada ufak bi dolap ve konsol almak.
 
Bebegim cocugum yok ama gardrop da alsaniz eminim bol cekmeceye ihtiyac duyacaksiniz, onun da cekmecelisini tercih edin👍
 
Eki Görüntüle 2682251
Merhaba güzel kadınlar
Benim için dert oldu çünkü herseyimi kendim halletmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldı. Bebek odası yapacağım sizce dolap mı almak mantıklı böyle konsol mu ne diyorsunuz?
Konsol iydir bence. Çok minik ve katlayıp koycaksiniz. Yeriniz varsa da bı tane uzun. Dolap alın ayrıca.
 
Biz esim cok istediginden oda takimi aldik. Hem konsol hem dolabi var. Ama en ideali bence ikeada kendi isteginze gore yapabilecginiz dolaplar. Buyuk bir dolap icinde hem askilik hemde cekmecler. Odayi esyalarla doldurmamis olursunuz.
 

Eklentiler

  • 295E5D3E-EFE4-4E49-811F-FE23D57EA9CA.webp
    295E5D3E-EFE4-4E49-811F-FE23D57EA9CA.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 39
Beni
Kızım 3,5 yaşına geldi. Hala konsol ya da dolap kullanmıyoruz çünkü gerek olmuyor.
Oda daraltmak dışında bir halta yaramıyor o eşyalar.
Şimdilik bence hiçbirini almayın. 2 yaş civarı normal yatağa geçtiğinde yer durumuna ve ihtiyacınıza göre karar verirsiniz.
Ben de henüz almadim eşyalarını nereye koyuyordunuz merak ettim.
 
Back
X