- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bebekler çok çabuk büyüyo ben büyük bi sifonyer aldım bebeğim şuan 10 aylık . İkeadan almıştım şuan bana hiç ah dolap alsaydım dedirtmedi. İlerde ihtiyacım olursa yine ikeadan dolap alırımEki Görüntüle 2682251
Merhaba güzel kadınlar
Benim için dert oldu çünkü herseyimi kendim halletmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldı. Bebek odası yapacağım sizce dolap mı almak mantıklı böyle konsol mu ne diyorsunuz?
Konsol iydir bence. Çok minik ve katlayıp koycaksiniz. Yeriniz varsa da bı tane uzun. Dolap alın ayrıca.Eki Görüntüle 2682251
Merhaba güzel kadınlar
Benim için dert oldu çünkü herseyimi kendim halletmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldı. Bebek odası yapacağım sizce dolap mı almak mantıklı böyle konsol mu ne diyorsunuz?
Ben de henüz almadim eşyalarını nereye koyuyordunuz merak ettim.Kızım 3,5 yaşına geldi. Hala konsol ya da dolap kullanmıyoruz çünkü gerek olmuyor.
Oda daraltmak dışında bir halta yaramıyor o eşyalar.
Şimdilik bence hiçbirini almayın. 2 yaş civarı normal yatağa geçtiğinde yer durumuna ve ihtiyacınıza göre karar verirsiniz.