• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekli çocuklu anneler beni aydınlatın lütfen

Valla benim yatakodamda böyle bir şifonyerim var ben onu pek kullanmadığım için bebeğe kullanıcam baktım olmuyor o şekilde ilerleyen zamanda dolap alırım sonuçta acil değil ama eğer sizin elinizde yoksa böyle bir şifonyer bence para verip almayın direk olap alın daha kullanışlı uzun vadede ben elimde olduğu için bu şekilde bi kullanıp görücem ama mantıklı olan tabiki dolap sağlıklı doğumlar 😊

Beni

Ben de henüz almadim eşyalarını nereye koyuyordunuz merak ettim.

Gardrobumuz büyük. 3 kişiye hayli hayli yetiyor. İkinci çocuğu yaparsam da koymam o dolabı falan sokmam çocuk odasına hiç.
Evimiz küçük değil. Kendi odasında da montessori yatak, masa, kaydırak, büyük salıncak, oyuncak kutuları ve çadırı var.

Gardrobumuz büyük. 3 kişiye hayli hayli yetiyor. İkinci çocuğu yaparsam da koymam o dolabı falan sokmam çocuk odasına hiç.
Evimiz küçük değil. Kendi odasında da montessori yatak, masa, kaydırak, büyük salıncak, oyuncak kutuları ve çadırı var.
Anladım.benim bebeğim de 3 aylık coronadan dolayı çıkıp sağa sola bakamadım. Zaten ilk 3 ay beni ambale etti sağolsun.
Burdaki fikirlerlerden faydalandım güzel oldu,bebegin eşyaları şimdilik sağda solda maalesef

Bence dolap alıp içlerine organizer yerleştirin.
Konsol yetmeyebilir.

Bence dolap daha mantıklı sonuçta çocuklar çabuk büyüyor ve afacanlar emekledigi gibi çekmeceler boşaltılır sürekli itina ile 😂

Bence dolap ve şifonyer alın, dolapta lazım çekmeceli bir şey de lazım çünkü.

Biz esim cok istediginden oda takimi aldik. Hem konsol hem dolabi var. Ama en ideali bence ikeada kendi isteginze gore yapabilecginiz dolaplar. Buyuk bir dolap icinde hem askilik hemde cekmecler. Odayi esyalarla doldurmamis olursunuz.
Çok güzel gözüküyor. Açık dolap mı? Ben normalde odayı takım olarak sevmiyorum mobilya dükkanı gibi geliyor ama bu gözüme hiç öyle gelmedi.

kapaklı cekmecelı dolaplı gardıroplar var cocugunuz ıcın ondan almanızı tavsıye ederım
asılacak seyler var katlanacak seyler hele bebekken ve cocukken ust bas cok kırlenıyor yedegı cok oluyor camasırı cok oluyor rahat edersınız hatta ben ıc camasır harıc herseyı asıyorum bukmek katlamak hem zaman alıyor hem yer ısgal edıyor hemde cabuk dagılıyor hemde kırısıyor bu sebeple gardırop tavsıye ederım

buyuyebılen karyola besık seklınde yatak ve 1 gardırop yeterlı oluyor

Dolap kesinlikle bol raflı ve çekmeceli. Çekmecelere bady zıbın çorap. Raflarada kazak yelek bez alez herseyi koyabilirsin. Konsol almadım ben ikizlerim var 4 kapaklı bir dolap kullanıyorum.

İlk kızımda bir dolap yaptırmıştık iki kapılı bir tarafı 4 göz diğer tarafı askılı 2 derin geniş çekmeceli şimdi üçüncü ufaklık geliyor bir tane sadece ayrı çekmece alayım dedim vazgeçtim.

Çünkü her yer eşya olacak çocuk odası fazla eşya istemiyor olabildiği kadar geniş olsun diye vazgeçtim. Şimdi çekmeceleri Ufaklığa kullanıcam sonrası kısmet artık.

Konsol çok saçma geldi su an. Asılacak elbıselerde alcaksınız. Geçici olur konsol anca neden para veresin boşa ? Dolap al içine rafta yaptırırsın sigar eşyalar. Yer varsa kucukte bi şifonyer alırsın. Zaten bebek odalarında var bu dediğim parçalar

22 günlük anneyim. Ben de aynı ikilimde kaldım. İşin sonunda 3 kapılı gardrop ve 3 çekmeceli şifonyer aldım ikeadan. Çok da kullanışlı oldu. Büyük ürünler olmadığı için çok yer de kaplamadı. Şifonyere bez, ıslak mendil, banyo ürünleri, çorap, önlük, eldiven vs vs koydum. Gardropta da yorgan, kıyafet, nevresim vs eşyaları duruyor. İkisi de çok işlevsel oldu benim için ama ille birini tercih edicek olsam gardrop daha mantıklı bence.
Ben de böyle almıştım. Şimdi ikinci çocuğum var. Yeni hiçbir şey almadım. Şifonyeri ikinciye tahsis ettim sadece kıyafetler ve bezler için. Battaniye nevresim falan da gardrobun çekmecelerinde.

Ben dolanı tercih ederim. İki kere dolap almaktansa genç odasına kadar kullansın. Yani 12 yaş fln. Geniş bir dolap daha çok iş görüyor

Kıyafetler için dolap bence . Her şey katlanıp koyulmuyor ütülenip asılması gereken kıyafetler var . Altı çekmeceli olursa da iyi olur çoraplar iç badiler vs çekmeceye koyarsınız . Küçük bi konsol alıp ona da banyo malzemeleri bez alt açma krem şampuanları koyabilirsiniz etrafta dağınıklık yapmaz .

Eki Görüntüle 2682251
Merhaba güzel kadınlar
Benim için dert oldu çünkü herseyimi kendim halletmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldı. Bebek odası yapacağım sizce dolap mı almak mantıklı böyle konsol mu ne diyorsunuz?
tabi ki dolap asılacak şeyleri nereye asıcaksınız ? hem de sonra ki yıllarda lazım olacak şimdiden kaliteli bi gardolap alın eviniz büyükse 3 kapaklı alın bir tarafını raflı yapın zaten o iki taraflı olan kısmındada hem altta hem üstte raf oluyor orta kısmındada askılık oluyor bana göre gardolap daha kullanışlı.

Ben konsoldan çok memnu. Kaldım, ikeada bir model vardı buna benzer, değişik kulplarla çok tatlı olabilir. Kolay gelsin keyifle kullanılsın 😊

Çok güzel gözüküyor. Açık dolap mı? Ben normalde odayı takım olarak sevmiyorum mobilya dükkanı gibi geliyor ama bu gözüme hiç öyle gelmedi.

Isterseniz kapakli kullanabilirsiniz. Bu dolablar baya gider. Dolaplarin ic duzenlemesini herzMan degistirebilirsiniz. Yanina ek olarak bir dolap alabilirsiniz ileride icine raf dizebilirsiniz. Yillar boyu kullanabilecginiz bir dolap

Ben 2 yaşına kadar o şifonyerin yarısı kadar olanını kullandım. Gayet yetti. En alt çekmeceye battaniye,örtü ve bezlerini koyuyordum. Ortaya oyuncakları en üste de düzenleyiciler içinde minik kıyafetlerini.
Ama büyüyüp elbiseler giymeye başlayınca asmamız gerekti. 2 yaş doğumgününde küçük iki kapılı bi giysi dolabı aldılar. Şifonyer de evin başka bir yerine taşındı

Back
X