• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekli çocuklu anneler beni aydınlatın lütfen

EECK

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
140
227
303
32
İstanbul
49FCE419-651D-4119-837C-C8BBA8FC3FB6.webp

Merhaba güzel kadınlar
Benim için dert oldu çünkü herseyimi kendim halletmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldı. Bebek odası yapacağım sizce dolap mı almak mantıklı böyle konsol mu ne diyorsunuz?

Bence dolap
Asılacak elbiselerini asarsın katlanacakları katlar koyarsın
Battaniye gibi şeyleri dolabın üzerine koyarsın yer kalmazsa 😃

Dolap daha mantıklı hep küçük kalmayacak bebek ayrıca kışın montu falanda olacak asmak gerekir konsola sığmaz hiç biri ilerde tekrar dolap almamak için şimdiden dolap alın

Dolabın içine organizerde alıp çoraplarını flan da düzenli koyabilirsiniz önlüklerini katlayıp koyarsınız daha düzenli durur hemde çok yer kaplamaz

Dolap olmalı yer varsa konsol da eklenebilir.
Bebek büyüdükçe eşyaları büyük ve çok olacak herşeyin düzenli olması için dolap depolama için en uygunu

Bebek icin konsol yeter ama ileride yetmez. Onun icin simdiden ici iyi bölümleri olan bir dolap alirim. Bebek odayi tamamen kaldirsam ikeadan büyük dolap almayi planliyorum

Eki Görüntüle 2682251
Merhaba güzel kadınlar
Benim için dert oldu çünkü herseyimi kendim halletmeye çalışıyorum ve çok az zamanım kaldı. Bebek odası yapacağım sizce dolap mı almak mantıklı böyle konsol mu ne diyorsunuz?
Bi tarafı raflı dolaplardan alabilirsiniz. Düzenleyicilerden de kullanıp küçük eşyalarını oraya koyabilirsiniz.

Hem dolap hemde konsol
Dolapta abisinin ve kendisinin asılacak tulumları kıyafetleri battaniye yahut yatak takımları var
Konsol ise sırf minige ait
Malum zibinlar bez çekmecesi vb.

İlk dönemde cekmeceler yeterli ama sonrasinda dolap gerekiyor.

Öncelikle Allah bağışlasın. Odasını da guzel günlerde kullanın. Bana göre dolap geniş vadede daha kullanışlı oluyor. Cicili bicili kıyafetlerini askıdan seçmek daha rahat. Çekmece hem çabucak dağılıyor hem de üstüste olduğu için istediğini hemen bulamıyorsun.

Dolap derim bende başta yerimiz kısıtlı olduğu için konsol aldım kızımda montları battaniyeleri hep bizim dolabimizda yer kapladi odasını 4 yaşında yaptım ilk iş dolap almak oldu şimdi herşeyi kendi dolabında bornozu da battaniyesi de nevresimi de daha derli toplu oluyor dolap içine küçük esyalari koymak için kutular alisaniz çokta düzenli olur

resimdeki sifonyer ikeanın, bence bu fazla büyük tabi odanız genisse bilemem. ben de bunun baska bir modeli ve kucugu var, 3 sene once ikeadan aldim.. dolap, besik, sifonyer.. ikeanin sitesinde cocuk odalari ve yatak odaları bölümünde hazir dolaplar ve sifonyerler bölümünden bakabilirsiniz.. bütceniz uyarsa kendiniz kombin yapip ikisinden de alın, oldukca kullanislı oluyor

Back
X