Bebeğiniz çok çabuk toparlanmış maşallahMerhaba benim kızım 2.300 doğdu 10 gün küvezde kaldı 1.800 oldu, 4. Gün sütümü sağarak verdik sonrasında emmeye basladı şu an 3.bucuk aylık ve 6 kilo oldu hastaneden 2bucuk kilo ile çıktı. Her ay 1 kilo aldı çok şükür sadece anne sütü alıyor
Benim bebegim 36 haftalık 2800 doğdu şimdi 40 günlük 4200Benim oğlum 2.900 doğdu ilk ay 600 gr aldı.mama takviyesine başladık şu an 46 günlük 2 ayını doldurmadı ay sonunda 4.500 olcak herhalde bu kilo nasıl yorum yapmak isteyenleri bekliyorum
Süper ne güzel kilo almış ...4.aydan itibaren uzmanlar kilo alımı azalır diyorlar...500 gr alması normalmişmerhaba benim kizim 3.500 kg dogdu
1. ayda 5 kilo
2.ayda 6 kilo
3.ayda 7 kilo
4.ayda 7.5000 kiloydu simdi 4.5 aylik en az bu ay almiş niye bilmiyorum ama sadece anne sütü veriyorum
Sizin bebiste iyi almış maşallah birde gazimiz olmasa bebekler daha çabuk toparlancakMaşallah sizinkine..benimki 40 günlükken 4800 anca olmuştu 2900 doğmustu
Benim oğlumla her ay kilosu aynı. Oğlum temmuz 11 de 4 aylık olacak bakalım kaç kilo olacak. En son doktor kontrolumuzde doktorum bu aydan sonra kilo alimi yavaşlatacak demişti. Ben de sadece anne sütü ile besliyorum yavrumumerhaba benim kizim 3.500 kg dogdu
1. ayda 5 kilo
2.ayda 6 kilo
3.ayda 7 kilo
4.ayda 7.5000 kiloydu simdi 4.5 aylik en az bu ay almiş niye bilmiyorum ama sadece anne sütü veriyorum
Benim kızım 3900 doğdu. Şimdi 2 aylık 5700 oldu.Hanımlar bebeklerinizin ilk dört ay kilo alımını paylaşabilirmisiniz..kiloları yazarken nasıl beslendiğinden de bahsederseniz hepimiz için kendi bebeklerimizi değerlendirmemiz açısından iyi olur...ayrıca ilk doğum kilolarını da belirtelim...teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?