Bebek Beslenmesi bebeklerinizin ilk dört ay kilo gelişimini yazarmısınız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebekten bebege degisir kiz farkli erkek farkli oluyo.

Anne sütü icenle hazir mama icen arasindada fark oluyo.

Bebeğim 4 aylık oldu ve artık iyice memeye düştü....sütun emmeyi arttırmasından galiba daha iyi çok şükür...demekki pes etmemek lazım 3 aydan sonra bile süt artabiliyormuş...mama istemiyor kilosu da fena değil 6.500 ...ne zayıf ne şişman...artık hafiften kaşığa da geçiyoruz biberona alışmasın yutkunmayı öğrensin diye.

Bemim oğlumda 3270 kg , 50 cnm doğdu. Şuan 2 buçuk aylık 6 kilo 62 cm boy. Sürekli anne sütüyle besleniyor ama hafta 1 defa mama kullanıyorum.

Masallah ...benimki 4 aylık anca 6.5 kg boyu da 62..sizinki gayet iyi mama vermeyin bence

Maşallah sizinkine de :) Haftasonları dışarıya çıktığımız vakitlerde yanımda mama bulunduruyorum. Eğer emzireceğim bir ortam yoksa mamayı kullanmak zorunda kalıyorum.

Benim oğlum 2680 doğdu 10 gün küvezde kaldı. Eksi 30 gramla teslim aldık. 32 Günlükken tartıldığında 3500 kg olmuştu. 22 gün için iyi kilo aldı sanırım. Kusuyor ama şükür sürekli emmek istiyor.

Bebeğim 4 aylık oldu ve artık iyice memeye düştü....sütun emmeyi arttırmasından galiba daha iyi çok şükür...demekki pes etmemek lazım 3 aydan sonra bile süt artabiliyormuş...mama istemiyor kilosu da fena değil 6.500 ...ne zayıf ne şişman...artık hafiften kaşığa da geçiyoruz biberona alışmasın yutkunmayı öğrensin diye.
Birşey sorcam kafa sını falan tutması nasıl benim kimin başı hala oynuyor büyükler tabi laf ediyo ama merak ettm

KafasıE="Miracalim, post: 47940749, member: 763894"]Birşey sorcam kafa sını falan tutması nasıl benim kimin başı hala oynuyor büyükler tabi laf ediyo ama merak ettm[/QUOTE]
Kafası öne yana düşmeyecek, dik duracak demek;4 aylıkken tutuyorlar bazen 3.

2645 dogdu. 2400e düştü. İlk ay 1800, 2.ay 1200, 3.ay 800, 4.ay 600 gram aldı. Sadece anne sütü.

Benim oğlum 3100 doğdu 100 gr şişliği gitti bi kç gun içinde. 40 mız çıktığı gun hastaneye goturduk 5 kiloydu.bende sadece kendi sutumle besliyorum.

Kızım 3950 doğmuştu 4 ayını tam hatırlamıyorum ama şu an 1 yaşına girmek üzere ve 13 kilodan fazla :S maşaallah demeyi unutmayın lütfen :))

Back
X