"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

canım bak ne buldum bir dene,çok geçmişler olsun iyilik meleği genç arkadaşım,gadan alam,öptüm

Her sabah 15 dakika yoga
Krizi beklemek yerine, krizlerin önceden tahmin edilebilen doğasından yararlanmaya çalışın. Beklenen kriz döneminden önceki 4 - 6 hafta içindeki her haftada 1 gün bol bol su için. Kriz esnasında 2 kivi, 1 orta boy elma yiyin. İlk belirtilerin gözlenmesinden önceki üç gün boyunca, günde iki defa naneli yeşil çay için. Krizden önceki söz konusu üç günlük dönemde, baş bölgesindeki kan akışını geliştirmek için en az bir defa boyun ve omuz bölgesine derin doku masajı yaptırın. Krizden önce sertleşen boynun rahatlamasına yardım edecektir. Her sabah 10 - 15 dakika yoga egzersizi yapın. Fırsatınız olursa yürüyün ya da yüzün. Gece geç vakte kadar uyanık kalmaktan kaçının. Akşam yemeğini en geç saat 20.00'de, yavaş yavaş yiyin. Mümkün olduğu kadar dışarıda yemek yemekten kaçının.
Migren atağı başlayınca...

Migrenin şiddetini, alacağınız önlemlerle hafifletebilirsiniz. Beklenen ataktan 3 gün önce boyun ve omuz masajı yaptırın, naneli yeşil çay için. Yasaklı gıdalardan uzak durun. Kriz anı için de evinizde kivi ve elma bulundurun

Yardım Kampanyası Mizgin ŞENOL
24 Mart 2009
Yazıyı Yazdır
T.C.
KAYAPINAR KAYMAKAMLIĞI
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Sayı : B.08.4.MEM.4.21.00.15.570/2120/ 24/03/2009
Konu : Yardım Kampanyası Mizgin ŞENOL

………………………….. MÜDÜRLÜĞÜNE

İlgi: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 20/03/2009 tarih ve 8358 sayılı yazısı.

Lösemi hastası Mizgin ŞENOL için Ziraat Bankasında 0502 491 172 40 5001 no’lu hesap açılmıştır. Toplanan paraların Mizgin Şenol adına Türkiye Ziraat Bankasına yatırılması hususunda;

Gereğini rica ederim.

Burhanettin EKİNCİ
Müdür a.
İlçe Milli Eğitim Şb Müdürü

EK:
1)- rapor (1 Adet)

DAĞITIM:
Tüm Okul Müdürlüklerine

UYARI
Yazılarda karşılaşılan sorunlar ile ilgili kayapinarmem@hotmail.com - kayapinarmem@gmail.com
veya 0 412 237 35 38 Dahili 20 numaralı telefonu arayın!
24 Mart 2009
Yazıyı Yazdır
T.C.
KAYAPINAR KAYMAKAMLIĞI

………………………….. MÜDÜRLÜĞÜNE

Lösemi hastası Mizgin ŞENOL için Ziraat Bankasında 0502 491 172 40 5001 no’lu hesap açılmıştır. Toplanan paraların Mizgin Şenol adına Türkiye Ziraat Bankasına yatırılması hususunda;

Gereğini rica ederim.

Burhanettin EKİNCİ
Müdür a.

EK:
1)- rapor (1 Adet)

DAĞITIM:
Tüm Okul Müdürlüklerine

UYARI
Yazılarda karşılaşılan sorunlar ile ilgili kayapinarmem@hotmail.com - kayapinarmem@gmail.com
24 Mart 2009
Yazıyı Yazdır
T.C.
KAYAPINAR KAYMAKAMLIĞI

………………………….. MÜDÜRLÜĞÜNE

Gereğini rica ederim.

Burhanettin EKİNCİ
Müdür a.

EK:
1)- rapor (1 Adet)

DAĞITIM:
Tüm Okul Müdürlüklerine

UYARI

abla son ekledigin ne anlamadım ben... hesap acıldı mı dilekce ornegi mi...

ablacım bu hesap kpatılcakmıs diolar...ben yarın hastaneye ugrucam ertugrulla beraber su isi iyice bi ogrenelim sora para yatırmaya baslarız duyururz ok.... bu hesap olayında uzun bi karısıklık var suan

ablacım bu hesap kpatılcakmıs diolar...ben yarın hastaneye ugrucam ertugrulla beraber su isi iyice bi ogrenelim sora para yatırmaya baslarız duyururz ok.... bu hesap olayında uzun bi karısıklık var suan

canım benim yurt dışından ilik naklinde durum pahalı oluyormuş,nakil parası,birde netten siz bakın.evet o link okullara yollanan telefon zinciri

yarın hastaneye bizde uğrayacağız,dilerim karşılaşırız.Sen nasılsın,iyileştin mi?:1hug:a.s.

yarın hastaneye bizde uğrayacağız,dilerim karşılaşırız.Sen nasılsın,iyileştin mi?:1hug:a.s.

abla sen kacta gidicen
belirli bi saatın yoksa tahmini2 de ertugrullar orda olcak...ben de 1*2arası gidicem... birlikte aynı anda gidelm istersen?

iyi geceler...numaramı yolladım sana gerekirse tlfnlasırız... en gec 2 hastanede olcam görüsürüz

gelismeler guzel devamini dilerim de banka isi niye boyle oldu simdi yaa her zaman birsey cikaracaklar mutlaka
yazik bu kizimizin babasina yaa adam simdi kizinami baksin bunlarami
fiyucem canim uzulme cok gecmis olsun canim bitanem sen elinden geleni yapiyosun allah biliyo kimseylede kagidi burusturdu yirtti diyede kavga falan etme canim bosver biz kazancaz gorceksin
ertugrul kardes allah sendende razi olsun insallah puruzlerde kalkar hersey yoluna girer allah yardimciniz olsun tum kan veren arkadaslarinada tesekkurlerimizi iletin

derdi veren allah dermanınıda yanında gönderirmiş.bzler şanslı insanlarız.Cenabı ALLAH bizleri bu insanlara karşılaştırarak bize sevap defteri açtı.bu arkadaşlarla işini gücünü bırakıp ilgilenen koşuşturan maddi manevi emek veren herkezden ALLAH razı olsun.ALLAH kimseyi evladıyla sınamasın.dualarım hep onlarla.

Sevgili fiyuce ve Ertuğrul

Sessiz oluşumuz ilgilenmiyoruz anlamına gelmesin diye not bırakayım istedim, Ahmet beyle iletişim içindeyiz sizide takipteyiz,, Günlerdir aklımda hep sizlerle geziyorum, gencecik insanlar çocuğu yok sorumluluğu yok diyorum ve sizi ne şekilde ne ölçüde takdir ettiğimi anlatacak cümle bulamıyorum, ileriki yaşamlarınızda allah bu yaptıklarınızın karşılığını vrecektir inşallah, sağlıklı günlerde yaşlanmanız dileğiyle a.s.

Valilik yardımı, ilik nakli ve kan borcu hakkında gelişmeler için sizden haber bekliyoruz unutmayın çocuklar buraya yazacağınız her kelimeyi ilgi ile takip ediyoruz, bazen sessiz bekliyoruz bu sizi yanıltmasın, bir çoğumuz yazacak yorum bulamıyoruz...

Bugün benim kızımda arkadaşları ile gidecekti kan borcu için ama kendi arkadaş topluluğunun dışında geleceğiz diyenlerden hiç ses çıkmamış çok üzülüp çok sinirlenmiş akşam geç saatlere dek bilgisayar başından kalkmadı ne yapabilirim diye ama uzakta olunca el kolda bağlı malesef ve bir hafta daha erteleyelim belki katılım olur dediler olmazsa kendi grubu ile gidecek...

Arayan, görüşen,ziyarete giden arkadaşlarımız yokmu artık hiç? Kimseden ses çıkmıyor, herkes ilgisini kaybetti diye düşünmek istemiyorum.. Umarım ziyarete gidenler bizede baher verenler olur, beklemedeyiz...a.s.

ablacım simdi mizgin msn actı...dun biraz kötüymüs ... dun ben arkdsm pınar ertugrul selcuk + kan vermeye gelenler ve nrsnkma ablamız kızıyla ordaydık...yukarı cıkmadım ben yeterince cıkıyorum selcukla ertugrul cıksın dedik... mizgin selcuk abisini cok merak ediyodu oda fb li bide gece boyu msnde konferans falan yapıyoruz..
nese dun baya kusmus falan ama simdi msnde sordum iyiyim dedi..ertugrul suan yanındaymıs..
kan borcu 22 üniteye düstü :) ilik parası noldu daha belli degil...
tahlil sonucum cıktı suan trombosit vericisi olarak hazırda bekliyorum :):):)
ayrıca 8 erkek arkdsımız daha trombosit icin hazırdahihoyyythihoyyyt
yani trombosit sorunumuz yok bu ara :):):):)

bide kazen abim cok guzel buff lar gondermis...salı sınav cıkısı ya da cars oglen gidicem goturucem hem eylul de gelmiş olur :)
oyle simdilik gelismeler bu kadar öptüm hepinizi a.s.a.s.:1hug:

Merhabalarr size güzel bir haber getirdim..

Kızımın arkadaşının annesi Antalyada bayan ve ben tanımıyorum bile ama kızım arkadaşlarına bahsettikten sonra sağolsun bu bayanda ilgilenmiş arkadaşlarına ve çevresine bildirmiş Mizginimizden haberler vermiş...
Antalyada tam derneğin adını bilmiyorum ama lösemi ile ilgili bir dernek ile görüşmüş, şimdi yakın bir tarihte bu bayan ve çevresi arkadaşları Antalya'dan Ankara'ya Mizgine kan vermeye gidecekler ve o dernek ile güzel bağlantılar kurmuşlar tedavi masrafları için bir şeyler yaptıracaklarmış rakam çok büyük olmaz ise belkide karşılayacaklarmış tam net bilgi edindiğimde tekrar yazarım hepiniz dua edin arkadaşlar şu kızımızı ve babamız Ahmet beyi tüm sıkıntılarından kurtaralım sonrada sıra Eylül'ümüze gelsin Ertuğrul'un da dediği gibi sonra sonra sonra ... inşallah....

kalisim cok guzel haberler bunlar galiba tek sorun daha cok insana duyurmak ve duyanlar cogaldikca yardimda cogalacak bide insanlara tam anlatmak gerekiyo galiba bunu anladim bende birkac kisiye tam anlatmistim uzun bir mesajla hemen hesap nosu falan varmi diye sordular birde bir kizcagiz vardi istanbulda okuyan aailesi ankaradaymis onlara haber edip konu komsuya duyuralim demisti komsular yanasmamis pek oda sadece hesap nosunu almisti benden iste boyle canim insallah bu haberlerin devami gelir cocuklarda iyilesirler insallah

harika bir haber,dilerim böyle güzel haberler ard arda gelir.Şeniza.s.

selam,Cuma günü fiyuce ve arkadaşları ile tanıştık,çok şeker pırıl pırıl gençler,neler yapabiliriz diye düşünüyor araştırıyorlar.Onları tanımaktan mutluluk duyduk.fiyucem,Ertuğrul,Selçuk,Pınar ve kan vermeye gelen diğer genç arkadaşlar onları hepinizin görüp tanımasını isterdim.Sonradan 2 genç kız geldi,onlarda Ankara Üniversitesinden.Birinin sözleri beni çok etkiledi<ben kan verdim ama bir kez kan verebilecekmişim ,çok üzgünüm>dedi.bende üzülmemesini başka arkadaşlarını yollayarak yardımcı olabileceğini söylediğimde<evet,bende öyle yapıyorum>dedi.Böyle yardımsever,iyilik meleği gençlere ne diyeceğimi bilemiyorum,kelimeler yetersiz kalıyor inanın.Dilerim tüm dilekleri gerçekleşsin,onların dilekleri hep iyilikten güzellikten yanadır.a.s:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…