"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Evet,gelelim Mizgin canımıza kızımla biz yukarı çıktık uyuyordu,gece geç yatmış ama söz verdi artık erken yatacak,bugün msn de sordum dün gece 24:00 te yatmış,daha erken yatmasını söyledim,takipteyim.Ben kapıdan konuştum kızım içeri girdi çizimlere baktılar,iyi hepinize selamları var.Ahmet bey kardeşimiz ve Cumhur bey kardeşimizin selamları var,gelmeniz yeter diyorlar,ilgilenen herkese duacılar.
Bugün msn de kararlaştırdık Mizgin'e sarı lacivert bir panço örecem,bizleri gezdiriken giysin diyea.s.:nazar:

Ertuğrul

İyi Geceler öncelikle Nsrknma ablacım çok tatlısın çok teşkkür ediyorum buraya bunları yazıp bizi utandırma lütfen.İş bende cıkıyor artık yavaş yavaş.Bilinç ve farkındalık oluştu herkeste artık

Bu gece 01.00 e kadar hastanedeydim.Selcuk mizginin fb-gs macını izlemesini sağladı.Doktorla birlikte odada macı izlemişler internetten.:D 23.00 Gibi odasına cıktım.Üstünde fener formasıyla uyuyodu mizgin.:D Görmenizi isterdim...

Bugün itibariyle borç 13-14 ünite kaldı.Artık rahatladık bizde.Eylülümüz de yarın hastaneye gelecekmiş.Onuda göreceğiz bakalım yarın.Firuze cok cimcime dior Eylül için,cok kıskancmış :D Gerçi kız milleti işte naz da naz kıskanclık falan ortak özellikleriniz :D

İnanın çığ gibi büyüyoruz.Gelen her arkadaş 3-4 arkadaşını yollayacağını söylüyor.hastanede 1 haftadır saat 6 lara kadar olma sebebim de buydu aslında.Gelen her arkadaşla birebir konuşmamız gerekiyordu çünkü gelenleride tanmıyoruz insanlar çekingen bu konuda ki haklılar.hepsine en az 10 dk ayırıp durumu izah ettim.Çünkü içleri rahat olmalıydı,Ve bu konuyu kendı arkadaşlarına da inandıkları gibi anlatmalarını istedim.Gelenlere de firuzenin hazırladıgı broşürleri verdik onlarda kendı fakültelerinde bunları dagıtacaklar.bugun gelen bi arkadaşımız ilk defa kan veriyordu.ilk mesaj sonra 2 -3 derken artık durum önemli diye sormaya başladı herkes.Kız bugun aynen bunu dedi.

Dedimya kendi samimi arkadaşlarıma yeni yeni bahsediyorum die.Allah bir şekilde bu işe bizi itmiş olacakki şu an 9 erkek arkadaşım 0rh+ trombosit için sırada bekliyor.Kan borcu için götürecektim onları,kan gruplarını sorayım dedim.Hepsi birden 0 0 0 0 0 rh+ dediler.Şok oldum gerçekten.bugun de ilk defa kan veren kan gurubunu bilmeyen 2 arkadaşın gruplarını öğrendim onlarda 0 + cıktılar.Artık şaşırmıyorum...İtildik bu yola belliki

Artık hemşireler içerde gezinirken çık diye bağırmıyorlar bana.Görevli bi memur abimiz herkes veriyorda sen niye vermiyorsun diyor bana bugun :D Abi dedim hergün akşam 6 ya kadar arkadaşlarımızı karşılıyoruz.Bana sıra gelmiyor ki,Kapanışı ben yapacağım inşallah dedim.

Ahmet abi cok farklı bir insan.Çok ince gerçekten.Bir baba ve kızı arasındaki bağı kendi ablam ve babamdan biliyorum.Anlatamaz söylemezsiniz.İnsanlara samimi gelmemekten korkarsınız.ki gerçekten Ahmet bey çok iyi bir baba.bir çok şey paylaştık 1 haftada.

Hayatın sadece kampüsten ibaret olmadığını hissetmek adına birçok arkadaşımızda kendisine birşeyler çıkardı diye düşünüyorum.gündelik yaşamları o kadar toz pembeydiki o hastane havasını solumaları birçoğu için önemli bir deneyimdi.Artık kulak deldirmeden,ilaç almadan önce düşünürler heralde şöle bi kan lazım olurmuki küçük bir cocuga daha diye:D

Son olarak burada yazılanları görmeyen,1 haftadır bizi yalnız bırakmayan isimsiz kahramanlara sonsuz teşekkür ediyorum.Onlara dua edin.Herşeyin en güzeline layık birer melek artık onlar.Dersine yetişememe pahasına oraya gelen arkadaşlar oldu inanın.Allahım hepsine güzel günler görmeyi nasip etsin...

Hayırlı günler...:nazar:

ERTUĞRUL kardeşim ALLAH senden razı olsun ıNŞALLAH.ıNSANLIK BUDUR ıŞTE.şu yalan dünyada insanlara değer vererek mücadele etmenin mükafatını fazlasıyla göreceğine inanıyorum.ordaki o gariban evlatlarıyla mücadele veren insanlarla ilgilendigin için ALLAH senden razı olsun ALLAH seni darda sıkıntıda koymasın.TEŞEKKÜR EDERıM HıÇBıR MENFAAT DÜŞÜNMEDEN YAPTIĞIN HERŞEYE.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ıŞıN GÜCÜN RAST GıTSıN.

Ertuğrul

İyi Geceler öncelikle Nsrknma ablacım çok tatlısın çok teşkkür ediyorum buraya bunları yazıp bizi utandırma lütfen.İş bende cıkıyor artık yavaş yavaş.Bilinç ve farkındalık oluştu herkeste artık

Bu gece 01.00 e kadar hastanedeydim.Selcuk mizginin fb-gs macını izlemesini sağladı.Doktorla birlikte odada macı izlemişler internetten.:D 23.00 Gibi odasına cıktım.Üstünde fener formasıyla uyuyodu mizgin.:D Görmenizi isterdim...

Bugün itibariyle borç 13-14 ünite kaldı.Artık rahatladık bizde.Eylülümüz de yarın hastaneye gelecekmiş.Onuda göreceğiz bakalım yarın.Firuze cok cimcime dior Eylül için,cok kıskancmış :D Gerçi kız milleti işte naz da naz kıskanclık falan ortak özellikleriniz :D

İnanın çığ gibi büyüyoruz.Gelen her arkadaş 3-4 arkadaşını yollayacağını söylüyor.hastanede 1 haftadır saat 6 lara kadar olma sebebim de buydu aslında.Gelen her arkadaşla birebir konuşmamız gerekiyordu çünkü gelenleride tanmıyoruz insanlar çekingen bu konuda ki haklılar.hepsine en az 10 dk ayırıp durumu izah ettim.Çünkü içleri rahat olmalıydı,Ve bu konuyu kendı arkadaşlarına da inandıkları gibi anlatmalarını istedim.Gelenlere de firuzenin hazırladıgı broşürleri verdik onlarda kendı fakültelerinde bunları dagıtacaklar.bugun gelen bi arkadaşımız ilk defa kan veriyordu.ilk mesaj sonra 2 -3 derken artık durum önemli diye sormaya başladı herkes.Kız bugun aynen bunu dedi.

Dedimya kendi samimi arkadaşlarıma yeni yeni bahsediyorum die.Allah bir şekilde bu işe bizi itmiş olacakki şu an 9 erkek arkadaşım 0rh+ trombosit için sırada bekliyor.Kan borcu için götürecektim onları,kan gruplarını sorayım dedim.Hepsi birden 0 0 0 0 0 rh+ dediler.Şok oldum gerçekten.bugun de ilk defa kan veren kan gurubunu bilmeyen 2 arkadaşın gruplarını öğrendim onlarda 0 + cıktılar.Artık şaşırmıyorum...İtildik bu yola belliki

Artık hemşireler içerde gezinirken çık diye bağırmıyorlar bana.Görevli bi memur abimiz herkes veriyorda sen niye vermiyorsun diyor bana bugun :D Abi dedim hergün akşam 6 ya kadar arkadaşlarımızı karşılıyoruz.Bana sıra gelmiyor ki,Kapanışı ben yapacağım inşallah dedim.

Ahmet abi cok farklı bir insan.Çok ince gerçekten.Bir baba ve kızı arasındaki bağı kendi ablam ve babamdan biliyorum.Anlatamaz söylemezsiniz.İnsanlara samimi gelmemekten korkarsınız.ki gerçekten Ahmet bey çok iyi bir baba.bir çok şey paylaştık 1 haftada.

Hayatın sadece kampüsten ibaret olmadığını hissetmek adına birçok arkadaşımızda kendisine birşeyler çıkardı diye düşünüyorum.gündelik yaşamları o kadar toz pembeydiki o hastane havasını solumaları birçoğu için önemli bir deneyimdi.Artık kulak deldirmeden,ilaç almadan önce düşünürler heralde şöle bi kan lazım olurmuki küçük bir cocuga daha diye:D

Son olarak burada yazılanları görmeyen,1 haftadır bizi yalnız bırakmayan isimsiz kahramanlara sonsuz teşekkür ediyorum.Onlara dua edin.Herşeyin en güzeline layık birer melek artık onlar.Dersine yetişememe pahasına oraya gelen arkadaşlar oldu inanın.Allahım hepsine güzel günler görmeyi nasip etsin...

Sevgili Ertuğrul ben sizlerin melek yürekleri karşısında birşey yapamamanın ezikliğini yaşadım gerçekten seni ve arkadaşlarını tanıdığım için çok ama çok mutluyum inanın duygularımı kelimelerle ifade edemiyorum,sizler benim gönlümde çok büyük bir yer edindiniz,tanıyamadığım diğer arkadaşlarınızada çok ama çok sevgilerimi yolluyorum iyi ki varsınız vede ben iyi ki sizleri tanıdım çok şanslıyıma.sa.s.Dualarım sizlerle ben hepinize başarılar diliyorum başaracağınıza eminim,çünkü kalbiniz iyilikten yardımdan yana.Hepinize başarılar,lütfen iletir misin?Dilerim bu hareket devam eder ,sizleri seviyoruma.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar bu aralar fiyuce ve arkadaşlarının sınavları var,lütfen başarılı olmaları için duacı olalıma.s:1hug:a.s.
Ben fiyuce,Ertuğrul,selçuk,Pınar ve oraya kan vermeye gelen bu konuya duyarlı davranan takipçisi olan tüm gençlere başarı dileklerimi yolluyorum,dualarım sizlerleŞeniz:1hug:a.s.:nazar::nazar:

Arkadaşlar bu aralar fiyuce ve arkadaşlarının sınavları var,lütfen başarılı olmaları için duacı olalıma.s:1hug:a.s.
Ben fiyuce,Ertuğrul,selçuk,Pınar ve oraya kan vermeye gelen bu konuya duyarlı davranan takipçisi olan tüm gençlere başarı dileklerimi yolluyorum,dualarım sizlerleŞeniz:1hug:a.s.:nazar::nazar:

Sevgili arkadaşım, buraya yazmayan bir çok arkadaşımızında takip ettiğini varsayıyorum ve dualarını eksik etmeyeceklerini biliyorum, sevgimiz, takdirimiz bu gençlerle ve minik kızlarımızlaa.s. Tüm yüreğimle onları alkışlıyorum ve sabırsızlıkla yeni haberleri bekliyorum...Bu tertemiz yürekler sınavlarındada mutlaka başarılı olacaklardır:teytey:

Sevgili arkadaşım, buraya yazmayan bir çok arkadaşımızında takip ettiğini varsayıyorum ve dualarını eksik etmeyeceklerini biliyorum, sevgimiz, takdirimiz bu gençlerle ve minik kızlarımızlaa.s. Tüm yüreğimle onları alkışlıyorum ve sabırsızlıkla yeni haberleri bekliyorum...Bu tertemiz yürekler sınavlarındada mutlaka başarılı olacaklardır:teytey:

fırından yeni çıktı taze taze haberlerim var sizeyerimseniben
an itibariyle kan bankasının mizgine 1 ünite kan borcu var:roflol::roflol:
sıra geldi eylül duru hanıma onun da 22 ünite falanmış, yakındır oda halledilcek...bugun ertugrulun getirdiklerinin dısında 3 tane el ilanından gelen gazi üni ogrencisi vardı cok sevindim ilanlar işe yaramış :):)
Kazen abicim buffları verdim...eylüle tam oldu, hatta aşık oldu buffina hemen taktı :) zaten ustundeki karakterler en sevdiği karakterlermiş, hatta sayende eylul hanım artık benimle arkadaş oldu konusuyor :) sana cok selamları var ailelerin teşekkür ettiler, adını bilmediimden forumun yoneticisi kazen abi yolladı dedim:utangac:eylül hanım hemen buffıyla resmler cekindi.
mizginin de buff ini verdim ama degerleri çok düsükmüs bu ara uyuyomus rahatsız etmek istemedim kapıdan verdim onu uyandırmadan cıktım.

kalliste ablacım sen mi ulasmıstım antalyadan birilerine kusura bakmayın yanlıs isim de yazmıs olabilirim.ahmet abi iletisim icin nomu verirseniz sevinirim dedi, bence onlar hic ankaraya gelmesin. eylül de mizgin de nakil icin antalyaya gidecek zaten, mizgin iyilesince, eylül de ilik bulununca. orda baya kana ihtiyac olacak o yuzden antalyada kalmaları suan icin daha iyi olur...
eylül ün değerler iyi cıkmıs zaten bıcırbıcır konusuyodu hatta giderken bana öpücük bile yolladı:utangac:
ama mizginin biraz degerler dusmus, gronulosit flan vermisler...umarım kısa zamanda onun da iyi haberlerini alırız...
benden simdilik bu kadar anacım 2gundur sınav vs uyuyamadım, sabahtan beri bi kucuk tostla duruyorum azıcık kendimi toparlıım...öptüm hepinizi koccaman kendinize ii bakın:1hug:a.s.

hergun ne yazayim bazen okuyup gidiyorum gelismeler haberler cok guzel cok seviniyorum
ben hasta olanlara sifa derdi olanlara deva sinavi olanlara bol zihin acikligi bol basarilar diliyorum allah yardimciniz olsun herkonuda sizi n yaninizda olsun insallah gencler sizleri cok seviyorum guzel insanlar

Verdiğin güzel haberler için sağol canım,dilerim iyi haberler alırız hep.Şu an Mizgin msn de ilaç vermişler uykusu kaçmış.
Aman sağlığına dikkat et aç kalma sakın emi ?Sana ve arkadaşlarına çok teşekkürler dilekleriniz gerçek olsun.Sınavlarınızda başarılar diliyorum,lütfen başarı dileklerimi arkadaşlarınıada iletir misin?Dualarım sizinle başaracaksınız,öptüm sevgilera.sa.s.:nazar:

Ertuğrul

Gerçekten kalp taşıyan bu melek arkadaşların hepsine kucak dolusu sevgiler a.s. teşekkürler! Geleceğimiz için umutlandım birden, boşa konuşuyor millet -gençlik nereye gidiyor?- diye... doğru aslında -gençlik iyi bir şeyler yapmaya gidiyor:hooray:, kahve köşelerinde çürümek yerine- :jeyyar:

Gerçekten kalp taşıyan bu melek arkadaşların hepsine kucak dolusu sevgiler a.s. teşekkürler! Geleceğimiz için umutlandım birden, boşa konuşuyor millet -gençlik nereye gidiyor?- diye... doğru aslında -gençlik iyi bir şeyler yapmaya gidiyor:hooray:, kahve köşelerinde çürümek yerine- :jeyyar:

:utangac::utangac: çaktırmayalım :utangac:
çok pis kagıt oyunu oynarım :p var azıcık kahvehane kültürü olmasa da kumarbazlık :roflol::roflol:

Allah şifalarını versin...benim kanım tutmuyo ,eşimin tutuyo ama şehir dışındayız ..
elimiz kolumuz bağlı beklicezmi yardım edemicezmi yokmu bunun çaresi ya..

Allah şifalarını versin...benim kanım tutmuyo ,eşimin tutuyo ama şehir dışındayız ..
elimiz kolumuz bağlı beklicezmi yardım edemicezmi yokmu bunun çaresi ya..

canım üzülme açılmış yardım kampanyası var ona katılarak çevrendekilerede duyurup katılmalarını sağlayarak yardımcı olabilirsin,iyi günlera.s.:nazar:

Ne güzel sayımız bir elin parmaklarından fazla değil.

olsun.....

kalliste ablacım sen mi ulasmıstım antalyadan birilerine kusura bakmayın yanlıs isim de yazmıs olabilirim.ahmet abi iletisim icin nomu verirseniz sevinirim dedi, bence onlar hic ankaraya gelmesin. eylül de mizgin de nakil icin antalyaya gidecek zaten, mizgin iyilesince, eylül de ilik bulununca. orda baya kana ihtiyac olacak o yuzden antalyada kalmaları suan icin daha iyi olur...

fiyucem evet bendim o, canım.. ama zaten halen bir haber alamadım bu dernek araştırma için Mizgin ve Ahmet beyin bilgilerini istemişler bende yolladım haber bekliyorum, şimdi durum Antalya'dan özellikle kan bağışı için gelmekten ibaret değil, bizim aylardır burada bağırıp çırpındığımız lütfen destek olalım olayıdır... Bu insanlarımızın en büyük ihtiyacı şu an destek değilmidir? Ben neden Eskişehir'den kalkıp gittim oraya? 2 ünite borcuda silerdiniz siz nasıl olsa değilmi, versemde olurdu vermesemde ama Ahmet bey ve Serkan kardeşimle geçirdiğim bir gün benim iin dünyalara değerdi, ilk fırsatta eşimlede ziyaretlerine gitmek istiyoruz.. ıstiyoruz kelimesi biraz uymadı buraya ilgilenenler Kazen beyin dediği gibi bir kaç kişiden ibaret olduğu için, kendimi mecbur hissediyorum, sadece destek olabilmek sohbet edip Ahmet beyi bir kaç saat olsun sıkıntılarından arındırabilmek adına..

ılk mesaj bilgilerini aciliyet durumu olmadığı için, zaten acil durum olsada ilgi olmadığı için yeni bilgilere çevirdim..

Fiyucecim şu maddi yardım olayı ve ilik nakli için yeni bilgiler olduğunda sen veya Ertuğruldan haber bekliyoruz canım,
ilik nereden temin edilecek?
ne kadara malolacak?

Ne güzel sayımız bir elin parmaklarından fazla değil.

olsun.....

abi kuru kalabalıktan iyidir böyle :utangac: buraya yazan herkesin ilgilendigini biliyoruz ya o yeter bence..

dun eylulun borc 22den 17ye düsmüs....

kalliste ablam ben sana msj atıorum simdi özelden msnimi yolluyorum biz sennle msnden konusalım bi ara olurmu anlatıcaklarım var:1hug:

Dün akşamla ilgili size bi özet geçeyim.

Mizginde grip başlangıcı varmış, enfeksiyon kapmasın diye uğraşıyor suan drlar.aynı zamanda internetlerinde bir sorun varmış o yuzden nete giremiyor.

Eylül Duru hastaneye yattı 17ünite kan borcu var ama bikac arkdsm arkdslarını goturecek yakın zamanda kapatırız. kemoterapiye başlayacaklarmış 2-3güne. b rh(+) gronulosit gerekebilirmiş, hazırda varsa verebilecek duyurmamız lazım şimdiden.

Rahmetli Beyza'nın ailesini aradım kontor almışken. annesi ve babasıyla konustum.herkese slmları var. beyzanın ölmeden önce yaptıgı yaklasık 40 resim varmış ölmeden önce cok demiş bunları satalım lösev baskasına da yardım etsin diye. son arzusunu gerçekleştiriyorlar 16mayısta adana real alısveris merkezinde "resmi" olarak satışları yapılacak resimlerin ve geliri löseve bağışlanacak.ayrıca internet üzerinden de satış yapalım dediler ben de dedim foruma söylerim alan olur büyük ihtimalle:utangac:
facebookta grupları var. eylül ve mizginin grubuna uye olanlara yolladım. bilgi almak isteyenler için buraya da koyuyorum linki. tekrar haber gelecek bana haber alınca size de yazarım.

ayrıca antalyadaki bi arkdasımla gorustum. babası kan vakfı mı ne varmıs onun yonetimindeymis. mizgin de eylül duru da antalyaya gittiklerinde kanla ilgili en ufak sorun yaşamayacaklar onu da hallettim. zaten 22hziranda babamın tayını antalyaya cıkarsa yazın orada olucam ben de takip ederim merak etmeyin, yeter ki gidebilsinleryerimseniben

şimdilik gelişmeler bu kdar. kendinize iyi bakın.

arkadaşlar artık sitede kimse olmuyor acaba başka yerdenmi haberleşiyorsunuz.
bilmiyorum canim ama arkadaslar gelismeleri hep bize bildiriyolar sagolsunlar yalniz mizginin net sorununa uzuldum neyle vakit gecircek kizimiz
bunun disinda antalya haberine sevindim ne sanslisin fiyucem ankaradada antalyadada kizimizi gorebilcek destek olabileceksin bu cok guzel

Back