Ertuğrul
İyi Geceler öncelikle Nsrknma ablacım çok tatlısın çok teşkkür ediyorum buraya bunları yazıp bizi utandırma lütfen.İş bende cıkıyor artık yavaş yavaş.Bilinç ve farkındalık oluştu herkeste artık
Bu gece 01.00 e kadar hastanedeydim.Selcuk mizginin fb-gs macını izlemesini sağladı.Doktorla birlikte odada macı izlemişler internetten.23.00 Gibi odasına cıktım.Üstünde fener formasıyla uyuyodu mizgin. Görmenizi isterdim...
Bugün itibariyle borç 13-14 ünite kaldı.Artık rahatladık bizde.Eylülümüz de yarın hastaneye gelecekmiş.Onuda göreceğiz bakalım yarın.Firuze cok cimcime dior Eylül için,cok kıskancmışGerçi kız milleti işte naz da naz kıskanclık falan ortak özellikleriniz
İnanın çığ gibi büyüyoruz.Gelen her arkadaş 3-4 arkadaşını yollayacağını söylüyor.hastanede 1 haftadır saat 6 lara kadar olma sebebim de buydu aslında.Gelen her arkadaşla birebir konuşmamız gerekiyordu çünkü gelenleride tanmıyoruz insanlar çekingen bu konuda ki haklılar.hepsine en az 10 dk ayırıp durumu izah ettim.Çünkü içleri rahat olmalıydı,Ve bu konuyu kendı arkadaşlarına da inandıkları gibi anlatmalarını istedim.Gelenlere de firuzenin hazırladıgı broşürleri verdik onlarda kendı fakültelerinde bunları dagıtacaklar.bugun gelen bi arkadaşımız ilk defa kan veriyordu.ilk mesaj sonra 2 -3 derken artık durum önemli diye sormaya başladı herkes.Kız bugun aynen bunu dedi.
Dedimya kendi samimi arkadaşlarıma yeni yeni bahsediyorum die.Allah bir şekilde bu işe bizi itmiş olacakki şu an 9 erkek arkadaşım 0rh+ trombosit için sırada bekliyor.Kan borcu için götürecektim onları,kan gruplarını sorayım dedim.Hepsi birden 0 0 0 0 0 rh+ dediler.Şok oldum gerçekten.bugun de ilk defa kan veren kan gurubunu bilmeyen 2 arkadaşın gruplarını öğrendim onlarda 0 + cıktılar.Artık şaşırmıyorum...İtildik bu yola belliki
Artık hemşireler içerde gezinirken çık diye bağırmıyorlar bana.Görevli bi memur abimiz herkes veriyorda sen niye vermiyorsun diyor bana bugunAbi dedim hergün akşam 6 ya kadar arkadaşlarımızı karşılıyoruz.Bana sıra gelmiyor ki,Kapanışı ben yapacağım inşallah dedim.
Ahmet abi cok farklı bir insan.Çok ince gerçekten.Bir baba ve kızı arasındaki bağı kendi ablam ve babamdan biliyorum.Anlatamaz söylemezsiniz.İnsanlara samimi gelmemekten korkarsınız.ki gerçekten Ahmet bey çok iyi bir baba.bir çok şey paylaştık 1 haftada.
Hayatın sadece kampüsten ibaret olmadığını hissetmek adına birçok arkadaşımızda kendisine birşeyler çıkardı diye düşünüyorum.gündelik yaşamları o kadar toz pembeydiki o hastane havasını solumaları birçoğu için önemli bir deneyimdi.Artık kulak deldirmeden,ilaç almadan önce düşünürler heralde şöle bi kan lazım olurmuki küçük bir cocuga daha diye
Son olarak burada yazılanları görmeyen,1 haftadır bizi yalnız bırakmayan isimsiz kahramanlara sonsuz teşekkür ediyorum.Onlara dua edin.Herşeyin en güzeline layık birer melek artık onlar.Dersine yetişememe pahasına oraya gelen arkadaşlar oldu inanın.Allahım hepsine güzel günler görmeyi nasip etsin...
Hayırlı günler...
Arkadaşlar bu aralar fiyuce ve arkadaşlarının sınavları var,lütfen başarılı olmaları için duacı olalıma.s:1hug:a.s.
Ben fiyuce,Ertuğrul,selçuk,Pınar ve oraya kan vermeye gelen bu konuya duyarlı davranan takipçisi olan tüm gençlere başarı dileklerimi yolluyorum,dualarım sizlerleŞeniz:1hug:a.s.
Sevgili arkadaşım, buraya yazmayan bir çok arkadaşımızında takip ettiğini varsayıyorum ve dualarını eksik etmeyeceklerini biliyorum, sevgimiz, takdirimiz bu gençlerle ve minik kızlarımızlaa.s. Tüm yüreğimle onları alkışlıyorum ve sabırsızlıkla yeni haberleri bekliyorum...Bu tertemiz yürekler sınavlarındada mutlaka başarılı olacaklardır:teytey:
Ertuğrul
İyi Geceler öncelikle Nsrknma ablacım çok tatlısın çok teşkkür ediyorum buraya bunları yazıp bizi utandırma lütfen.İş bende cıkıyor artık yavaş yavaş.Bilinç ve farkındalık oluştu herkeste artık
Bu gece 01.00 e kadar hastanedeydim.Selcuk mizginin fb-gs macını izlemesini sağladı.Doktorla birlikte odada macı izlemişler internetten.23.00 Gibi odasına cıktım.Üstünde fener formasıyla uyuyodu mizgin. Görmenizi isterdim...
Bugün itibariyle borç 13-14 ünite kaldı.Artık rahatladık bizde.Eylülümüz de yarın hastaneye gelecekmiş.Onuda göreceğiz bakalım yarın.Firuze cok cimcime dior Eylül için,cok kıskancmışGerçi kız milleti işte naz da naz kıskanclık falan ortak özellikleriniz
İnanın çığ gibi büyüyoruz.Gelen her arkadaş 3-4 arkadaşını yollayacağını söylüyor.hastanede 1 haftadır saat 6 lara kadar olma sebebim de buydu aslında.Gelen her arkadaşla birebir konuşmamız gerekiyordu çünkü gelenleride tanmıyoruz insanlar çekingen bu konuda ki haklılar.hepsine en az 10 dk ayırıp durumu izah ettim.Çünkü içleri rahat olmalıydı,Ve bu konuyu kendı arkadaşlarına da inandıkları gibi anlatmalarını istedim.Gelenlere de firuzenin hazırladıgı broşürleri verdik onlarda kendı fakültelerinde bunları dagıtacaklar.bugun gelen bi arkadaşımız ilk defa kan veriyordu.ilk mesaj sonra 2 -3 derken artık durum önemli diye sormaya başladı herkes.Kız bugun aynen bunu dedi.
Dedimya kendi samimi arkadaşlarıma yeni yeni bahsediyorum die.Allah bir şekilde bu işe bizi itmiş olacakki şu an 9 erkek arkadaşım 0rh+ trombosit için sırada bekliyor.Kan borcu için götürecektim onları,kan gruplarını sorayım dedim.Hepsi birden 0 0 0 0 0 rh+ dediler.Şok oldum gerçekten.bugun de ilk defa kan veren kan gurubunu bilmeyen 2 arkadaşın gruplarını öğrendim onlarda 0 + cıktılar.Artık şaşırmıyorum...İtildik bu yola belliki
Artık hemşireler içerde gezinirken çık diye bağırmıyorlar bana.Görevli bi memur abimiz herkes veriyorda sen niye vermiyorsun diyor bana bugunAbi dedim hergün akşam 6 ya kadar arkadaşlarımızı karşılıyoruz.Bana sıra gelmiyor ki,Kapanışı ben yapacağım inşallah dedim.
Ahmet abi cok farklı bir insan.Çok ince gerçekten.Bir baba ve kızı arasındaki bağı kendi ablam ve babamdan biliyorum.Anlatamaz söylemezsiniz.İnsanlara samimi gelmemekten korkarsınız.ki gerçekten Ahmet bey çok iyi bir baba.bir çok şey paylaştık 1 haftada.
Hayatın sadece kampüsten ibaret olmadığını hissetmek adına birçok arkadaşımızda kendisine birşeyler çıkardı diye düşünüyorum.gündelik yaşamları o kadar toz pembeydiki o hastane havasını solumaları birçoğu için önemli bir deneyimdi.Artık kulak deldirmeden,ilaç almadan önce düşünürler heralde şöle bi kan lazım olurmuki küçük bir cocuga daha diye
Son olarak burada yazılanları görmeyen,1 haftadır bizi yalnız bırakmayan isimsiz kahramanlara sonsuz teşekkür ediyorum.Onlara dua edin.Herşeyin en güzeline layık birer melek artık onlar.Dersine yetişememe pahasına oraya gelen arkadaşlar oldu inanın.Allahım hepsine güzel günler görmeyi nasip etsin...
Hayırlı günler...
Gerçekten kalp taşıyan bu melek arkadaşların hepsine kucak dolusu sevgiler a.s. teşekkürler! Geleceğimiz için umutlandım birden, boşa konuşuyor millet -gençlik nereye gidiyor?- diye... doğru aslında -gençlik iyi bir şeyler yapmaya gidiyor:hooray:, kahve köşelerinde çürümek yerine- :jeyyar:
çaktırmayalım
çok pis kagıt oyunu oynarımvar azıcık kahvehane kültürü olmasa da kumarbazlık :roflol::roflol:
Allah şifalarını versin...benim kanım tutmuyo ,eşimin tutuyo ama şehir dışındayız ..
elimiz kolumuz bağlı beklicezmi yardım edemicezmi yokmu bunun çaresi ya..
fiyucem evet bendim o, canım.. ama zaten halen bir haber alamadım bu dernek araştırma için Mizgin ve Ahmet beyin bilgilerini istemişler bende yolladım haber bekliyorum, şimdi durum Antalya'dan özellikle kan bağışı için gelmekten ibaret değil, bizim aylardır burada bağırıp çırpındığımız lütfen destek olalım olayıdır... Bu insanlarımızın en büyük ihtiyacı şu an destek değilmidir? Ben neden Eskişehir'den kalkıp gittim oraya? 2 ünite borcuda silerdiniz siz nasıl olsa değilmi, versemde olurdu vermesemde ama Ahmet bey ve Serkan kardeşimle geçirdiğim bir gün benim iin dünyalara değerdi, ilk fırsatta eşimlede ziyaretlerine gitmek istiyoruz.. ıstiyoruz kelimesi biraz uymadı buraya ilgilenenler Kazen beyin dediği gibi bir kaç kişiden ibaret olduğu için, kendimi mecbur hissediyorum, sadece destek olabilmek sohbet edip Ahmet beyi bir kaç saat olsun sıkıntılarından arındırabilmek adına..
kalliste ablacım sen mi ulasmıstım antalyadan birilerine kusura bakmayın yanlıs isim de yazmıs olabilirim.ahmet abi iletisim icin nomu verirseniz sevinirim dedi, bence onlar hic ankaraya gelmesin. eylül de mizgin de nakil icin antalyaya gidecek zaten, mizgin iyilesince, eylül de ilik bulununca. orda baya kana ihtiyac olacak o yuzden antalyada kalmaları suan icin daha iyi olur...
Ne güzel sayımız bir elin parmaklarından fazla değil.
olsun.....
bilmiyorum canim ama arkadaslar gelismeleri hep bize bildiriyolar sagolsunlar yalniz mizginin net sorununa uzuldum neyle vakit gecircek kizimizarkadaşlar artık sitede kimse olmuyor acaba başka yerdenmi haberleşiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?