"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

insallah hep boyle guzel haberler gelismeler olsun ne guzel
allah sizleden ve kan bagislayan herkesten rzi olsun
cicegim anladim bende yanlarina gidceksin anlamistim onun icin
olsun yinede babayla gorusmussun ya haber verdinya bizlere sagol canim

Fiyucem çok hoş ve güzel haberlerle gelmişsin yüreğinize sağlık canım.. cumarteside benim kızın gurubu gidiyor inşallah bakalım kaç kişi olacaklar...

Arkadaşlar ilik nakli için valilik yardım izni var biliyorsunuz ama onca zamanda toplanan 1050 lira ne işe yararki ... fikirler bulalım bakın konser vs. fiyuce ne hoş şeyler yazmış.. Kazen beydende rica edelim yardımlarını esirgemeyeceğini tahmin ediyorum...biz ne yapabiliriz fikri olan belirtsinki ortaya bir şeyler çıkartalım Mizgin kızımızı ve Eylülümüzü ilik nakline gönderelim...

arkdslar merhaba:):)
ay ben pek bi mutluyum... benim okulumda duyarlı insanlar da varmıs:):)
bugun gorustuk haberleri aldım... dondum bugun direk okula gittim de...
pers bi 5kisi kan vermis...
bugun birileri daha gitmis 10-15mi ne demslerdi yanlıs olmasın..
yarın ben de gidicem arkdslarla...sagolsunlar cok guzel planları var...
özet geceyim size...önceligimiz kan borclarının bitmesi... zaten eylule de ait 44kan borcu varmıs onu da kapatmaya calısıcaz...
sonracıma arkdslar konser etkinlik baya bisi planlamıslar... rektor dekan gorusmeleri yapılmıs...insallah o hlledilecek geliri de ilik naklinde kullanılacak:)
tabi burda kk hatunlarına da iş düsüyor...ankaradaki herkese bilet satıcam haberiniz olsundelikafadulden
aslında baya bisi yazmak istiorm ama cok yorgunum kusura bakmayın olur mu:(
ugrucam yarın gittikten sonra aksam yazarım size öptüm hepinizi güzellikler:utangac:
hoşgeldin sevgili iyilik meleği genç arkadaşım,seni ve arkadaşlarını kutluyorum,sevgilerŞeniza.s.:nazar::nazar::nazar:a.s

Fiyucem çok hoş ve güzel haberlerle gelmişsin yüreğinize sağlık canım.. cumarteside benim kızın gurubu gidiyor inşallah bakalım kaç kişi olacaklar...

Arkadaşlar ilik nakli için valilik yardım izni var biliyorsunuz ama onca zamanda toplanan 1050 lira ne işe yararki ... fikirler bulalım bakın konser vs. fiyuce ne hoş şeyler yazmış.. Kazen beydende rica edelim yardımlarını esirgemeyeceğini tahmin ediyorum...biz ne yapabiliriz fikri olan belirtsinki ortaya bir şeyler çıkartalım Mizgin kızımızı ve Eylülümüzü ilik nakline gönderelim...

canım benim dileklerine katılmamak mümkün mü,geçen yıl aci bir kermes deneyi yaşadık,ordan kalanlar ne oldu?Yapabileceğimiz şeyler çok,ama sonunda hayallerimizi yıkacak şeyler olmasın yeter.a.s:1hug:a.s.:nazar::nazar:

Mizgin le msn de görüşüyoruz,onunla çok özleştik,bu aralar gideceğiz,gidince sizlere yazarıma.sa.s.:nazar:

Hoşbulduukkk :asigim:

Mutluyum huzurluyum ama daha cok cok cok mutlu olcam umarım yarın :):):)

Biz bugün önümüze geleni topladıık.. bi 15-20kisi gittik.. sonracımakaydirigubbakcemile4
kan vermeye giden kisilerden sadece 2-3tanesinden kan alınamadı süper verim oldu yani :)
sonradan kan tahlillerinde sorun cıkmazsa kan borcları 28-30civarına düstühihoyyyt
arkadaşım sude'yle 1saat falan mizginle oturduk muhabbet ettik bol bol gülme krizlerine girdik en cok ben olmak üzere herkesin çenesi düştü yanikaydirigubbakcemile3
ama beni en cok mutlu eden şey, yoğun ısrarlarıma dayanamayan dr benden tahlil aldı, damarlarım dayanabilirmiş...eğer trombosit miktarım biraz olsun düzeldiyse ben de trombosit verebilicem veee mizginin kanında artık bi galatasaraylı fizikci kanı olacak:lepi: sonuc yarın 13:30gibi cıkıcak... umarım olumlu olur dua edin bol bol...cunku dr anemi var die bana bisi olcak korkusuna istemedi,ama degerlerim iyi cıkarsa ben de bi işe yarıcam:utangac:

hıı bu arada eylüle ait de 44ünite kan borcu varmış mizgin bitsin onu da halledicez hemencecik :)

yarın ve cuma da gruplar gidecek kan vermeye....

şimdi gelelim nakil durumuna.... değerleri düzelsin inşallah 3-4aya en gec antalya yolları ilik nakline :):)

para kısmıyla ilgili bikaç bilgi vericem ama kesin değil...
facebooktaki gruba yonetici yaptıgım arksm ertuğrul saolsun rektor dekan hocalar herbiyere ulasmıs, ergani valiligi ile de gorusulmus.. sonracıma dra gidilmiş ve 85000 tl ile ilgili bilgi alınmak icin...
sanıyoruz ki drlar sacmaladıklarını anlamışlar, yok okadar bi miktar degil 10-15bin tl yeterli gibi bi konusma olmuş...bunun uzerine sevgili rektörümüz mü dekanımız mı yanlıslık olmasın ank uniden bi yonetici drla irtibata gecicekmiş, aynı zamanda valilik ve o ilanı basan haber yerleri ile de.... olayla ilgilenen cok kisi oldugundan hastane maddiyatı dusurdu gibi :):):)
ama kesin sonuc yakın zamanda belli olur diye bekliyoruz...
ertugrula falan dedim sitemiz kk die kendi üye olmadı kadınlar kulubuyuz diye:) ama takip ediyormus yazıları....
onların bi halk oyunu toplulugu falan var... bi gosteri + konser tarzı dusunceleri var...gelecek bilet satısı paraları da mizginin ameliyata ayrılacak tamamenhihoyyyt
bu olaylar kesinleşsin...biraz bekleyelim..böyle bisi olursa burdaki tum kk hatunları bilet alacak ona göre :):)::)
ayarlayabilirsek bi banka hesabı yoksa güvenirseniz benm hesabım da olabilr ogrenci bankamatik kartı nası olsa havale de kesilmiyor hem... hesap özetiyle bu bukadar verdi diyerek bu biletleri size de satmayı planlıyorum :)
artık bilet 10 mu 20tl mi olur bilemem...ama bildigimiz bisey var ki hocalarımız daha fazla para cıkar :):):)

yeterince güzel haber verdim sanırım... umarım yarın benden kan alınabilecegi kesinlesir de trombositci olurum bende :)

hepiciinizi seviyorum öptüm en koccamanından

AYRICAA..... ilk aşama için 200 el ilanı basılıyor fotokopide... yarın sabah alıp öglen ders cıkısı okulda dagıtıcam... kan vermeye gelen hacettepeden arkdslar da okullarında duyuracaklar...
el ilanları umarım bi işe yarar.... kısmetse max 1 bilemediniz 2hafta icinde hem mizgin hem eylülün kan borcunu kapatmayı planlıyoruz...
ve duyarlı birilerinin olmasından cok memnunum okulum olarak.... bunu burda bırakmayıp devam ettirmek istiyor tüm yardım edenler...:):)

allah yardımcınız olsun keşke kanım tutsaydı hiç düşünmeden gelirdim kan vermeye...

allah yardımcınız olsun keşke kanım tutsaydı hiç düşünmeden gelirdim kan vermeye...

canım kanının tutmaması gibi bi olay yok ki her kan grubu kan verebiliyor.... kan bankasına olan borclarını kapamaya calısıyoruz suan :)

Fiyuce m,haberlerin öyle güzelki,nutkum tutuldu,diyecek söz bulamadım.:1hug:Rüyada zannettim kendimi.a.sAklıma gelen ilk şey,arkadaşlardan kan gurubu tutan oldu mu onu merak ettim.Allah,öncelikle senden ve emeği geçen herkesten binlerce kez razı olsun..a.s.:nazar:

Fiyuce m,haberlerin öyle güzelki,nutkum tutuldu,diyecek söz bulamadım.:1hug:Rüyada zannettim kendimi.a.sAklıma gelen ilk şey,arkadaşlardan kan gurubu tutan oldu mu onu merak ettim.Allah,öncelikle senden ve emeği geçen herkesten binlerce kez razı olsun..a.s.:nazar:

valla bizim amacımız borcu kapatmaktı...cunku borc kapanır ya da azalırsa zaten bankadan daha kolay kan alabilirler gerektiğinde...
ben de normal kan vericektm son anda aklıma geldi sanmıodum ama damarlara baktılar dediler uygun gibi :)
simdi geriye bi tahlil sonucum kldı...olumlu cıkarsa haftada 1 verilebiliyormus nası olsa.. kanım hazır bekler mizgini :)
ama ayrıca gidecek daha cok kisi var... bi yandan duyurmaya calısıcak 0+ olanlar da bunu yapsınlar diye...

Kalliste ve Fiyuce,
Sizlerden çok özür dilerim elimde olmayan sebeplerden 2 haftadır bu başlığı boşladım. Fiyuce yarın kargon yola çıkıyor hem Mizgin'e hem Eylül'e verirsin Buff'ları. Lakin Eylül'e göre gelmesini bekledim aksamada ondan oldu gelende elimdeki ile aynı boyda umarım bu işlerini görecektir.

canım benim dileklerine katılmamak mümkün mü,geçen yıl aci bir kermes deneyi yaşadık,ordan kalanlar ne oldu?Yapabileceğimiz şeyler çok,ama sonunda hayallerimizi yıkacak şeyler olmasın yeter.a.s:1hug:a.s.:nazar::nazar:
Sevgili arkadaşım, geçen yıl yüzlerce insanın emeği, hevesi malesefki böyle berbat bir organizasyon ile heba oldu, günlerdir oturup kalkıp aynı şeyleri düşünüyorum, keşke onca insanın hevesi kırılmasaydıda şimdi bir düzenleme yapsaydık 3 kuruş para için ne ailelerimiz bu sıkıntıları çekseydi nede yavrularımızdan bahsederken para lafını etmeseydik bir an önce sonuca ulaşsaydık... fakat biz şunu yapacağız diye ortaya çıksak artık güvenen olurmu? hep düşüncelerimde bu var...çok kötü bir deneyimdi...

Geçen yıl kermesten kalan eşyalar tutanak tutulup lösder derneğinin kendi yapacağı organizasyonlara devredildi, en azından tesellimiz bu işte bazı kendini bilmez insanların elinde kalmadı....

AYRICAA..... ilk aşama için 200 el ilanı basılıyor fotokopide... yarın sabah alıp öglen ders cıkısı okulda dagıtıcam... kan vermeye gelen hacettepeden arkdslar da okullarında duyuracaklar..
Fiyucem, yüreğine sağlık canım benim.. Ben sana ulaşıp yardım etmeleri için daha önce Beyza meleğe yardım eden Bennu ve Esmaya ulaşacağım bugün tanışırsınız, onlarda ne yapabiliriz diye uğraşıyorlar fakat Beyzadan sonra ancak kendilerini toparlayabildiler...
Yardım edebileceğimiz her türlü konuda arkandayız bebeğim yeterki iste...

Kalliste ve Fiyuce,
Sizlerden çok özür dilerim elimde olmayan sebeplerden 2 haftadır bu başlığı boşladım. Fiyuce yarın kargon yola çıkıyor hem Mizgin'e hem Eylül'e verirsin Buff'ları. Lakin Eylül'e göre gelmesini bekledim aksamada ondan oldu gelende elimdeki ile aynı boyda umarım bu işlerini görecektir.
Kargo tam zamanında çıkıyormuş Kazen bey, 15 nisanda Eylül'ler tekrar hastaneye dönecekler, belki kaçırdınız Eylül evide şu an...

allahiiim ne guzel haberler bunlar fiyucem allahim ne olur su genclerin heyecanini yarida birakma suna bakinya kan verebilecem diye gobek atiyo agliyorum bunlarii okurken keske bunlari herkes okusa
duysa
canimfiyucem seni ve seni dunyaya getiren yetistiren aileniin ellerini ayaklarini opuyorum tabiii flz var aika var niki zor aklimda bir kiz daha neydi nrsnkma39 ozlem var iste kallisim var nikini yazamadigim kizlarda var hepinizden allah razi olsun dualarim cocuklarmizla ve sizlerle kocaman opuyorum kutluyorum sizleri a.s.

arkadaşlar eşim biraz önce ahmet beyle görüştü mizginin durumunda bir değişiklik yokmuş 15 gündür ilaç vermemişler kan değerleri düşükmüş ama ne iyi nede kötü belirsiz bekliyoruz demiş.ayrıca ahmet bey iki gündür çok yoğun kan vermeye gelenlerin olduğunu söyledi üniversiteli bir abla tuttuğunu getiriyor gönderiyor sabahtan akşamakadar akın akın kan vermeye geliyolar dedi burdan o arkadaşa sesleniyorum ALLAH RAZI OLSUN acil hastalara 1 ünite bile kanın bulunamadığı şu günlerde yaptığı hizmetten dolayı ALLAH RAZI OLSUN.ahmet beyde çok sevinçli her gelenin ALLAH ŞıFA VERSıN diye dua ettiğini ve ALLAHın dua edenlerden birisinin duasını kabul edeceğini ümit ettiğini söylemiş.

flz76 & zenan25
ya aslında benden dolayı duydular diye ahmet abi beni söylüyor...ama aslında bukadar kan bulmayı başaran bana ulaşan ertuğrul oldu..
saolsun ben annemlerin yanındayken herbişeyi halletmiş...
zaten ertuğrula artık hızır diyorum :) okulumdan nefret edecektim neredeyse...ama onlar cıktı karsıma cok sevindim...kac gundur kosturuyor heryere...ve en önemlisi bunu gonulden yaptıklarını bilmek... ben zorladıgım halde gitmeyenler varken duyarlı birilerini gormek cok mutlu ediyor beni..
merak etmeyin devamı gelecek...bugun bi arkdsm da dedi...firuze biz kan verdik ok de orda cok borcu olan var ayrımcılık olmadı mı devam ettirsek bunu diye...
sanırım o hastanede borclu hasta kalmayana kadar giden olacak:asigim:

bugun de bi 10kisi diyodu en son goturuyorum diye...sonra saat 3e dogru gorustuk 3kisi de mizgine trombosit verdi dedi...ben bugun gidemedim hastaneye halletmem gereken bi işim vardı ertuğrul un dediği 3trombosit veren olmuş hem de erkek bu acıdan cok rahatlamıslar...suanlık trombosit gerekiyor mu bilmiyorum..kendi tahlil sonucumu da haber veren olmadı daha. berbatım bugun saatlerdir migren atağı ilac almamak icin direniyorum simdi girdim eve... yarın gitmem gerekirse diye bekliyorum... kontor de yok arayamadım ahmet abiyi:( aksam msnden ya mizgine ya ertugrula sorarım sonucu. umarım olumlu olur cidden bende kan verebilmek istiyorum..
yarın da bi grup ogrenci gidecek...bugun 400 el ilanının bi kısmını tek tek kantindekilere anlatarak dagıttım... bi kısmını ertuğrullara yolladım eczacılıkta dagıtılcak, bindigim taksiciye verdim, okulun karsisindaki kahvehaneye bile bıraktım.. elimde az bi duyuru kaldı...
tabi sabah el ilanlarını bekledim diye derse gec kaldım hocam açıklamama bile izin vermedi almadı beni iceri derse:mymeka: umarım devamsızlıgı sorun etmez...
gercekten gerizekalı bi kız yanımda el ilanını burusturmaya kalktı kavga cıkarıyodum artık... cok sinir bozucu insan var...kusura bakmayın ama beddua edesim geliyo basına gelsin de gör diyesim var böylelerine....
kazen abi kargoyu yrın alırım evdeyim tüm gün...gerekirse hastaneye gidicem...pazartesi ve salı sınavım var ve önemli dersler ... eylul de haftaya gelecekmiş zaten...ayarlamaya çalısıcam ok...sorun değil biliyoruz sen giremesen de aklın burda..

fiyucem gördünmü bak filizin yazdığı mesajı.. allah razı olsun güzel yürekli meleğim bir babanın duasını almak ne demek... bir insanın gözlerinde ışık olmak ne demek... sağol fiyucem..

fiyucecim Ahmet beyi aradım şimdi ben, durumunda değişme yok Mizgin'in ama bu kadar dua edenin içinden kabul olacaktır inşallah diyor..Test için kan alındı dediği sensin sanırım galiba başkalarıda var sonuç almadık henüz dedi..

Bu arada biliyormusunuz o grunolosit alınacağı zaman test yapılıyor ya test için kullanılan malzemeler her kişi için 1500 TL tutuyormuş.. sadece test için olan rakam bu ben şok oldum, bu yüzden her vermek isteyene test yapılmıyormuş..

fiyucecim Ahmet beyi aradım şimdi ben, durumunda değişme yok Mizgin'in ama bu kadar dua edenin içinden kabul olacaktır inşallah diyor..Test için kan alındı dediği sensin sanırım galiba başkalarıda var sonuç almadık henüz dedi..

Bu arada biliyormusunuz o grunolosit alınacağı zaman test yapılıyor ya test için kullanılan malzemeler her kişi için 1500 TL tutuyormuş.. sadece test için olan rakam bu ben şok oldum, bu yüzden her vermek isteyene test yapılmıyormuş..

abla bugun 3kisi trombosit icin gitmiş onlardır o sonuc alınamayanlar..
ben dun tahlil verdim bugun 13:30da cıkacaktı sonucum.. mizgine yazdım simdi msnden cvp gelmedi daha..
ablacım valla okadar cok kisi kosturuyor ki, hele dedigim arkdslar... ben bunca zamandır bosa cabalamısım dedim... diyorum ya ertuğrul un adı artık hızır :)
ben bisi yapmadım umarım kan tahlilimde trombositim yüksek cıkar da ben de verebilirim... bi haber gelse...migren atagım cok agır agrı kesici alsam biraz rahatlatıcak direniyorum...olmadı yatıcam birazdan bisi olursa çaldır sen beni gelrm pc basına uyanıksam ok...

Ben Ertuğrul Kürşat

Arkadaşlar sadece size özel bi forummuş burası ama bu iş için harekete geçtiğimizde arama motoruna mizgin yazdığımda burası cıkmıştı ve okumuştum mesajları.Zaten ertesi günde Ahmet beyle görüşmeye gittim.2.5 saat kadar çok şey konuştuk ve inanın birçok insanı harekete geçirmeden önce Ahmet beyi ve durumu iyice öğrenmek ihtiyacı hissettim.Sonrada işte Ankara Üniversitesi çapında birşeyler yapmak gerektiğini düşündüm.Böle oldu durum.

3 gündür toplam 43 arkadaşımızla hastaneye gittik.32 tanesi verebildi fakat bunların da 7 tanesi verdikten sonra elendi.İnanın çok üzüldüm.Bugünde kendı arkadaşlarımla konustum sabah, nede olsa onlar bu işi anlattıgımda hemen gelir die düşündüğümden biraz geç oldu bahsedişim.Meğer 4 arkadaşımda 0 rh + miş.Trombosit için 1i test verdi bugun.3ü de ihtiyac olunca test vericek.Fakat doktorlar bugun saat 2 gibi eldeki trombositi de vermemişlerdi mizgine.Neyse trombosit konusunda rahatladık biraz.Firuze ile telefonda konuştuğumuzdan durumu pek anlatamadım ona.Yarında trombosit için bi arkadaşı teste götüreceğim.Borç 29 bugun itibariyle.Yarında 10 yada daha fazla arkadaşımızla gideceğiz inşallah.Şu borç bi bitsin sonra Eylül,sonra Sinan sonra sonra sonra.

Fakat valilik izinli açılan hesapta bir problem yaşanıyor şu an.Böyle bi kampanya düzenlendiğini duyan ilikle ilgilenen doktorlar valiliğe dilekçe yazıp biz bu kadar para istemedik demiş ve Ahmet beyi zor duruma sokmuşlar inanın kahroldum.Vali yardımcısı doktorla görüşecek ankarada.Doktor şu an amerikada dönünce herşey netleşecek gerekli parayla ilgili.Bugünde lösev arayıp neden bu kampanya için bize başvurmadınız demiş ki ahmet abi ilk önce oraya başvurdum diyor Ve onlar buna yaklaşmamış o zaman.İnanın Ahmet abi şu an mizginin derdiyle uğraşamıyor ve bu saçmalıklarla ugrasıyor.Organizasyon fikirlerimiz vardı salı günü düşündüğümüz herşeyi kesinleştirecektik her gün en az 15-16 madde yapılacak iş vardı not defterimde.Rektör Baş danışmanı cok sevdiğimiz bi hocamızdı.Bana valilik izinli hesabı,çocugun saglık durumuyla ilgili bir belge getir hemen tüm dekanlıklara ulaştıralım dedi.Ama işte elimizi kolumuzu bağladılar.Gösteri için rektörlükten işimizi kolaylaştırmasını ve bilet satışı için yardımcı olmasını istedik sadece fakat bunu yapabilmek için bu iki belgeye ihtiyacım vardı.Eğer bu şekilde yapamazsak kendi derneğimiz adına gösteri düzenleyip biletleri kendi arkadaşlarımıza satarak bu işi yapmaya çalışacağız ama ben bizim dans topluluğu hocamıza durumu bu şekilde anlatmıştım valilik izinli hesap var demiştim.Güvenli olduğu için bi problem olmayacaktı.Ama işte o iş sarpa sardı.Hesabın kapanması sözkonusu.Umarım bir an önce ne kadar para gerekiyorsa söylerler de bizi de ahmet abiyide çileden çıkarmazlar.Eğer düşüncemiz gerçekleşirse hepinize ihtiyacımız var arkadaşlar.

Yanınızdayız yalnız değilsiniz bundan böyle...

İyi geceler diliyorum.Allah yardımcımız olsun bu yavrular için ne gerekiyorsa yapılacak...

Back