hoşgeldin sevgili iyilik meleği genç arkadaşım,seni ve arkadaşlarını kutluyorum,sevgilerŞeniza.s.arkdslar merhaba:):)
ay ben pek bi mutluyum... benim okulumda duyarlı insanlar da varmıs:):)
bugun gorustuk haberleri aldım... dondum bugun direk okula gittim de...
pers bi 5kisi kan vermis...
bugun birileri daha gitmis 10-15mi ne demslerdi yanlıs olmasın..
yarın ben de gidicem arkdslarla...sagolsunlar cok guzel planları var...
özet geceyim size...önceligimiz kan borclarının bitmesi... zaten eylule de ait 44kan borcu varmıs onu da kapatmaya calısıcaz...
sonracıma arkdslar konser etkinlik baya bisi planlamıslar... rektor dekan gorusmeleri yapılmıs...insallah o hlledilecek geliri de ilik naklinde kullanılacak:)
tabi burda kk hatunlarına da iş düsüyor...ankaradaki herkese bilet satıcam haberiniz olsundelikafadulden
aslında baya bisi yazmak istiorm ama cok yorgunum kusura bakmayın olur mu
ugrucam yarın gittikten sonra aksam yazarım size öptüm hepinizi güzellikler
Fiyucem çok hoş ve güzel haberlerle gelmişsin yüreğinize sağlık canım.. cumarteside benim kızın gurubu gidiyor inşallah bakalım kaç kişi olacaklar...
Arkadaşlar ilik nakli için valilik yardım izni var biliyorsunuz ama onca zamanda toplanan 1050 lira ne işe yararki ... fikirler bulalım bakın konser vs. fiyuce ne hoş şeyler yazmış.. Kazen beydende rica edelim yardımlarını esirgemeyeceğini tahmin ediyorum...biz ne yapabiliriz fikri olan belirtsinki ortaya bir şeyler çıkartalım Mizgin kızımızı ve Eylülümüzü ilik nakline gönderelim...
allah yardımcınız olsun keşke kanım tutsaydı hiç düşünmeden gelirdim kan vermeye...
Fiyuce m,haberlerin öyle güzelki,nutkum tutuldu,diyecek söz bulamadım.:1hug:Rüyada zannettim kendimi.a.sAklıma gelen ilk şey,arkadaşlardan kan gurubu tutan oldu mu onu merak ettim.Allah,öncelikle senden ve emeği geçen herkesten binlerce kez razı olsun..a.s.
Sevgili arkadaşım, geçen yıl yüzlerce insanın emeği, hevesi malesefki böyle berbat bir organizasyon ile heba oldu, günlerdir oturup kalkıp aynı şeyleri düşünüyorum, keşke onca insanın hevesi kırılmasaydıda şimdi bir düzenleme yapsaydık 3 kuruş para için ne ailelerimiz bu sıkıntıları çekseydi nede yavrularımızdan bahsederken para lafını etmeseydik bir an önce sonuca ulaşsaydık... fakat biz şunu yapacağız diye ortaya çıksak artık güvenen olurmu? hep düşüncelerimde bu var...çok kötü bir deneyimdi...canım benim dileklerine katılmamak mümkün mü,geçen yıl aci bir kermes deneyi yaşadık,ordan kalanlar ne oldu?Yapabileceğimiz şeyler çok,ama sonunda hayallerimizi yıkacak şeyler olmasın yeter.a.s:1hug:a.s.
Fiyucem, yüreğine sağlık canım benim.. Ben sana ulaşıp yardım etmeleri için daha önce Beyza meleğe yardım eden Bennu ve Esmaya ulaşacağım bugün tanışırsınız, onlarda ne yapabiliriz diye uğraşıyorlar fakat Beyzadan sonra ancak kendilerini toparlayabildiler...
AYRICAA..... ilk aşama için 200 el ilanı basılıyor fotokopide... yarın sabah alıp öglen ders cıkısı okulda dagıtıcam... kan vermeye gelen hacettepeden arkdslar da okullarında duyuracaklar..
Kargo tam zamanında çıkıyormuş Kazen bey, 15 nisanda Eylül'ler tekrar hastaneye dönecekler, belki kaçırdınız Eylül evide şu an...Kalliste ve Fiyuce,
Sizlerden çok özür dilerim elimde olmayan sebeplerden 2 haftadır bu başlığı boşladım. Fiyuce yarın kargon yola çıkıyor hem Mizgin'e hem Eylül'e verirsin Buff'ları. Lakin Eylül'e göre gelmesini bekledim aksamada ondan oldu gelende elimdeki ile aynı boyda umarım bu işlerini görecektir.
fiyucecim Ahmet beyi aradım şimdi ben, durumunda değişme yok Mizgin'in ama bu kadar dua edenin içinden kabul olacaktır inşallah diyor..Test için kan alındı dediği sensin sanırım galiba başkalarıda var sonuç almadık henüz dedi..
Bu arada biliyormusunuz o grunolosit alınacağı zaman test yapılıyor ya test için kullanılan malzemeler her kişi için 1500 TL tutuyormuş.. sadece test için olan rakam bu ben şok oldum, bu yüzden her vermek isteyene test yapılmıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?