Ben Facebookta ki bahsettiğim konuyada bizim konunun linkini verdim.Onlar genel amaçlı açmışlar çünkü.Ordanda çıkabilir inşallah borçları ödeme açısından..a.s.
evet facebook taki konu da mizgin ve eylül le alakalı..verdiğiniz linki de gördüm konu sahibi benim kallistenin kızıyım ben
canim benim opuyorum seni kutluyorumda hadi bakalim insallah guzel seyler olurevet facebook taki konu da mizgin ve eylül le alakalı..verdiğiniz linki de gördüm konu sahibi benim kallistenin kızıyım ben
evet facebook taki konu da mizgin ve eylül le alakalı..verdiğiniz linki de gördüm konu sahibi benim kallistenin kızıyım ben
merhaba arkadaşlar .gene kan lazım acil.mizgine trombosit ve beyazküre.eşim 1 ay dolmamasına ragmen kimseyi bulamadıgımız için kan vermeye gitti.normalde olmuyo ama mecbur alıyorlar gene kan degerleri düşmüş.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar .gene kan lazım acil.mizgine trombosit ve beyazküre.eşim 1 ay dolmamasına ragmen kimseyi bulamadıgımız için kan vermeye gitti.normalde olmuyo ama mecbur alıyorlar gene kan degerleri düşmüş.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Canım,trombositte on beş günde bir gün alınabiliyor demişlerdi bize.Hatta bazı bünyeler haftada bir bile verebiliyormuş.a.s.
eşim 20 gün önce granolosit verdiği için 1 ay dolması gerekiyomuş trombosit te dahil hiç birşey almıyolarmış biraz öncede eşim hastaneden geri geldi 5 gün sonra verebilirsiniz diye göndermişler 2 kişi bulduk biri ahmet beyin kızına biride ramazan beyin oğlu sinana trombosit vericek birisi garantide diğeri biraz şüpheli dua edelim de bi problem çıkmasın ve başka birileride blunsun
Eve henüz geldim hemen bir kaç kişiye ulaşmaya çalışayım.. Ahmet beyede o kadar dedim gerektiğinde ara yollayayım diye ama samimiyetimize inanamıyor adamcağız bu kadar negatif olay içinde sanırım.. hemen harekete geçiyorum......
Eve henüz geldim hemen bir kaç kişiye ulaşmaya çalışayım.. Ahmet beyede o kadar dedim gerektiğinde ara yollayayım diye ama samimiyetimize inanamıyor adamcağız bu kadar negatif olay içinde sanırım.. hemen harekete geçiyorum......
cicegim ugradiktan sonra bize nasillar ne yapiyolar bildir cook merak ediyorum insallah guzel haberlerle gel caniim allahim tum cocuklarimiza sifaa verCanıım,verebileceğini söyleyenler vardı.Yarın onlara uğrarım ben boş durmanın faydası yok...:1hug:.İnşallah içlerinde kanı 0+ olanda vardır...Mizgin ciğin tadı yok belli,hiç bi yerde görünmüyo son günlerde doğru dürüst.:çok üzgünüm:Buda geçicek,inşallah:Saruboceq: Eylül gibi onun da iyi haberlerini duyacağız..a.s.
cicegim ugradiktan sonra bize nasillar ne yapiyolar bildir cook merak ediyorum insallah guzel haberlerle gel caniim allahim tum cocuklarimiza sifaa ver
Canım,facebook tada Fiyuce nin astığı duyuruya dönen biri olmuş.Artık daha önce atıldımı bilmiyorum ama onada yazdım,Mizgin in babasına ulaşmalarını..a.s.
arkdslar merhaba:):)
ay ben pek bi mutluyum... benim okulumda duyarlı insanlar da varmıs:):)
bugun gorustuk haberleri aldım... dondum bugun direk okula gittim de...
pers bi 5kisi kan vermis...
bugun birileri daha gitmis 10-15mi ne demslerdi yanlıs olmasın..
yarın ben de gidicem arkdslarla...sagolsunlar cok guzel planları var...
özet geceyim size...önceligimiz kan borclarının bitmesi... zaten eylule de ait 44kan borcu varmıs onu da kapatmaya calısıcaz...
sonracıma arkdslar konser etkinlik baya bisi planlamıslar... rektor dekan gorusmeleri yapılmıs...insallah o hlledilecek geliri de ilik naklinde kullanılacak:)
tabi burda kk hatunlarına da iş düsüyor...ankaradaki herkese bilet satıcam haberiniz olsundelikafadulden
aslında baya bisi yazmak istiorm ama cok yorgunum kusura bakmayın olur mu
ugrucam yarın gittikten sonra aksam yazarım size öptüm hepinizi güzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?