Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalliste'cim geçen haftada söylediğim gibi ben bu aksam gideceğim.Özelden mesaj atabilirsen bende imkan bulursam alırım tatlım.neden olmasın.Peruk olayını halledeceğim inşallah bu akşam.oradan da Hacettepe'ye geçeceğim.:Saruboceq:
Arkadaşlar aranızdan Mzigine ziyarete gidecek olan birileri olursa bana ulaşabilirmi, aklımda bir şey kaldı bir şey götürmenizi rica edecektim fazla msaraflı değil :)) bir yiyecek.. Ama lütfen fiyuce dışındakiler olsun, o öğrenci çünkü gitmesi bile yetiyor..
Bu arada benimle kızlarımızı ziyerete giden kızım facebookta yeni bir grup açmış arkadaşlarıyla... Ankara ve Eskişehirde okuyanlar ile toplanıp Eylül ve Mizginin kan borçları için kan vermeye gidecekler 15 gün sonra filan sanırım tam tarihi bilmiyorum ama kızımla gurur duyuyorum ... 18 yaş üzeri çocuğu olup Ankarada olanlar varsa destek için yönlendirebilirsiniz..
Arkadaşlar aranızdan Mzigine ziyarete gidecek olan birileri olursa bana ulaşabilirmi, aklımda bir şey kaldı bir şey götürmenizi rica edecektim fazla msaraflı değil :)) bir yiyecek.. Ama lütfen fiyuce dışındakiler olsun, o öğrenci çünkü gitmesi bile yetiyor..
Bu arada benimle kızlarımızı ziyerete giden kızım facebookta yeni bir grup açmış arkadaşlarıyla... Ankara ve Eskişehirde okuyanlar ile toplanıp Eylül ve Mizginin kan borçları için kan vermeye gidecekler 15 gün sonra filan sanırım tam tarihi bilmiyorum ama kızımla gurur duyuyorum ... 18 yaş üzeri çocuğu olup Ankarada olanlar varsa destek için yönlendirebilirsiniz..
eylulumuz icin cok sevindim insallah diger cocuklarimizda sagligina kavusurlar
fiyucem demekbutun arkadaslarin kan vermeye gidecek haaa bunaa cok sevindim kallisimin kizinin arkadaslarida gitcekmis ne guzel yaaa cok sevindim hemde duygulandim allahim bu genclik hep boyle cogalsin duyarli akilli ne guzel davranislar bunlar hepsinide kutluyorum opuyorum
mizginim canim cook gecmis olsun cabuk atlat bitanem bekliyoruz seni burda balim selam soyle kizimiza
Canım arkadaşlarım merhaba
Dün akşam biz ne yaptık biliyormusunuz?Kızımızın istediği o güzel sırma saçları kendisine ulaştırdık(peruk demek haksızlık olur da).walla çok güzel kıskandım yahu...
Ama size söz verdiğimiz resimleri çekemedik.Sebebini açıklayım:
Aslında bizim fotoğraf makinemizde yanımızdaydı.Mİzginin odasının olduğu kata çıkınca farkettim ki her ne kadar yeni olsada paketi yanımda açılmış olsa da peruğun steril edilmesi gerektiğini düşündüm.Hemşire arkadaşlarıma ilettim.İyi düşündün dediler.Mizgin'e verdik ama takmamak şartı ile.Bu gün steril edilecek ve birlikte takacaklar.Mizginim de pek tatlı bu arada..sevimli sevimli gülüyor bana.Sarılıp öpemedim dışarıdan geldiğim için ama anlayışla karşıladı beni.
Daha sonra miniklerimi ziyarete gittim.Hani resim defteri,boya ,puzzle falan almıştım ya.. onları dağıtmaya gittim.Sağolsun hemşire arkadaşım da yardım etti bize.tek tek merhabalaştık.Zorrrr çok zor dostlar...minik minik yürekler şifa bekliyor...Böyle durumlarda elimden bişi gelmeyince delleniyorum ben...hele bi tanesi demez mi bana " oh ya,şükür,bende sıkılyordum zaten,teşekkür ederim ablacım"Orda girdim girdim yerin dibine çıktım.Aynı rutinden sıkılmışlar canlarım ya...
şimdilik bu kadar haberlerim canlarım..
herkese sağlık diliyorum...
TÜM DÜNYAYI KURTARAMAZSINIZ AMA BİR HAYATI KURTARABİLİRSİNİZ
Hasta adı: Mizgin Şenol
Hastane: Ankara Hacettepe ihsan doğramacı çocuk hastanesi 22.numara (2.Kat)
Hastalığı: Lösemi
Kan Grubu: 0 Rh(+)
İrtibat İçin Babası: Ahmet Şenol 0532 705 54 51
**FARKLI KAN GRUPLARINDAKİ ARKADAŞLAR:
Mizgin’in rahatsızlığı yüzünden Hacettepe Hastanesi Kan Bankasına 65 ünite kan borçları var ve gün geçtikçe borçları artıyor. Ahmet Bey ile irtibata geçerek kan bankasına tüm kan gruplarından kan bağışında bulunarak da Mizgin’e yardımcı olabilirsiniz. Bu sayede gerektiğinde kan bankasından daha kolay kan alabilecekler ve borçlarına da yardım etmiş olacaksınız…
İLİK NAKLİ İÇİN 85 BİN TL GEREKLİ
Mizgin’in tedavisi için 1 yıldan buyana tüm parasını harcayan çaresiz Baba Ahmet Şenol, ilik nakli ameliyatının biran önce yapılaması gerektiğini belirterek; kızının iyileşmesi için tek umutlarının bu ameliyat olduğunu, bu ameliyat için gereken 85 Bin TL’nin toparlanması için hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.
Mizgin Şenol için başlatılan yardım kampanyasına katkı sunmak isteyen hayırseverler için Banka hesap no; Ziraat Bankası: 0502 491 172 40 5001 (valilik onaylı)
[ www.erganihaber.net ] ACI GERÇEK | Ergani'nin ve Dünya'nın Açılış Sayfası...
Login | Facebook
Canım arkadaşlarım merhaba
Dün akşam biz ne yaptık biliyormusunuz?Kızımızın istediği o güzel sırma saçları kendisine ulaştırdık(peruk demek haksızlık olur da).walla çok güzel kıskandım yahu...
Ama size söz verdiğimiz resimleri çekemedik.Sebebini açıklayım:
Aslında bizim fotoğraf makinemizde yanımızdaydı.Mİzginin odasının olduğu kata çıkınca farkettim ki her ne kadar yeni olsada paketi yanımda açılmış olsa da peruğun steril edilmesi gerektiğini düşündüm.Hemşire arkadaşlarıma ilettim.İyi düşündün dediler.Mizgin'e verdik ama takmamak şartı ile.Bu gün steril edilecek ve birlikte takacaklar.Mizginim de pek tatlı bu arada..sevimli sevimli gülüyor bana.Sarılıp öpemedim dışarıdan geldiğim için ama anlayışla karşıladı beni.
Daha sonra miniklerimi ziyarete gittim.Hani resim defteri,boya ,puzzle falan almıştım ya.. onları dağıtmaya gittim.Sağolsun hemşire arkadaşım da yardım etti bize.tek tek merhabalaştık.Zorrrr çok zor dostlar...minik minik yürekler şifa bekliyor...Böyle durumlarda elimden bişi gelmeyince delleniyorum ben...hele bi tanesi demez mi bana " oh ya,şükür,bende sıkılyordum zaten,teşekkür ederim ablacım"Orda girdim girdim yerin dibine çıktım.Aynı rutinden sıkılmışlar canlarım ya...
şimdilik bu kadar haberlerim canlarım..
herkese sağlık diliyorum...