"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

herkeze merhaba bugun durumlar nasil diye bakmaya geldim insallah guzel haberler aliriz hep
hastaneye yeni yatan hastamizda sifalar bulsun allah yardimcisi olsun insallah

Arkadaşlar Ahmet beye henüz ulaştım Dünden beri Mizginimizde rahatsızlanmış, kan değerleri düşmüş kan verelimmi demesine rağmen doktorlar bekleyelim bekleyelim demişler Ahmet beye ve sonunda bebeğimiz fenalaşmış kan almış durumu düzelmiş ama şimdi yatıp dinleniyormuş, yeniden grunolosite balşamamız gerekiyormuş ben hemen maillere başlıyorum sizede gelişme oldukça bilgi veririm, diğer hasta için henüz ulaşmadılar elimde bilgileri olmadıktan sonrada müdahale edemiyorum..

Sıra geldi en güzel habere...

Eylül Duru hanımımızı aradım ama telesekretere düşüyor telefon, Ahmet beye sordum şu an havadalar uçuyorlar evlerine doğru dedi, ne hoş ne yürek ferahlatıcı bir haber değilmi...

çok şükür eylül iyiymiş
inşallah mizgin de bize bir müjdeli haber vermeye gelir akşama kadar ben iyiyim diyerek

arkadaşlar inanın sabah beri eşim tanıdıklara filan bu yeni hasta için 0 rh trombosit kan vermeleri için arıyo herkes ya grip ya ağrı kesici içmiş ya yeni kan vermiş bu kadar olurmu kimse hayra sahip çıkmıyor ben veremem ama birini bulmaya çalışıyım demiyor bukadar vurdum duymazlık olur ancak sabah beri çok üzüldük ama millet umursamıyor malesef hepsine de yazıklar olsun.size içimi döktüm de biraz rahatladım.dost diye yanımızda gezenler iş düşünce kaçı veriyolar.buzaman işte böyle bir zaman arkadaşlar.

Arkadaşlar aranızdan Mzigine ziyarete gidecek olan birileri olursa bana ulaşabilirmi, aklımda bir şey kaldı bir şey götürmenizi rica edecektim fazla msaraflı değil :)) bir yiyecek.. Ama lütfen fiyuce dışındakiler olsun, o öğrenci çünkü gitmesi bile yetiyor..

Bu arada benimle kızlarımızı ziyerete giden kızım facebookta yeni bir grup açmış arkadaşlarıyla... Ankara ve Eskişehirde okuyanlar ile toplanıp Eylül ve Mizginin kan borçları için kan vermeye gidecekler 15 gün sonra filan sanırım tam tarihi bilmiyorum ama kızımla gurur duyuyorum ... 18 yaş üzeri çocuğu olup Ankarada olanlar varsa destek için yönlendirebilirsiniz..

Kalliste'cim geçen haftada söylediğim gibi ben bu aksam gideceğim.Özelden mesaj atabilirsen bende imkan bulursam alırım tatlım.neden olmasın.Peruk olayını halledeceğim inşallah bu akşam.oradan da Hacettepe'ye geçeceğim.:Saruboceq:

Kalliste'cim geçen haftada söylediğim gibi ben bu aksam gideceğim.Özelden mesaj atabilirsen bende imkan bulursam alırım tatlım.neden olmasın.Peruk olayını halledeceğim inşallah bu akşam.oradan da Hacettepe'ye geçeceğim.:Saruboceq:

Canım tamam teşekkür ediyorum hemen atıyorum mesajı..

aman Allahım kallismi sen ne güzel yüreklisin
kızınıda seni de tebrik ediyorum
ben seni başka yere gittin sandım dı ya
yürek dolusu sevgiler canım

Arkadaşlar aranızdan Mzigine ziyarete gidecek olan birileri olursa bana ulaşabilirmi, aklımda bir şey kaldı bir şey götürmenizi rica edecektim fazla msaraflı değil :)) bir yiyecek.. Ama lütfen fiyuce dışındakiler olsun, o öğrenci çünkü gitmesi bile yetiyor..

Bu arada benimle kızlarımızı ziyerete giden kızım facebookta yeni bir grup açmış arkadaşlarıyla... Ankara ve Eskişehirde okuyanlar ile toplanıp Eylül ve Mizginin kan borçları için kan vermeye gidecekler 15 gün sonra filan sanırım tam tarihi bilmiyorum ama kızımla gurur duyuyorum ... 18 yaş üzeri çocuğu olup Ankarada olanlar varsa destek için yönlendirebilirsiniz..

seni ve kızlarını canı gönülden kutluyorum sevgilera.s.:nazar::nazar:

abla aşkolsun yaaa:utangac:
ben pers kdz eregliye gidicem... annemleri ziyarete...salı doncem ankya... yokum bu hafta sonu...ama bi aksilik cıkmazsa cuma gunune en gec arkdslarım bi 50kisi cıvarı toplanıp gitmeyi planlıyorlar mizginin yanına kan borcu icin...kesin bisi diyemiyorum ama 1-2kisi gitmeyelim diye herkese uygun vkit ayarlamaya calısıolar...
arkdsm dedi bugun insallah gittigimizde tum borc kapanmıs olacak diye:) umarım olur...

az once muhtarın oglu arkdsm geldi yanıma...mizginin bilgileri yazdım ona banka hesap nosunu da... muhtarlıga yazı asıcaklar bakalım ordan da hayırsver olabilr dediler...

bide bu yiyecek ne sen bi ulas bana :jeyyar: cuma arkdslarım gidebilrse onlara derim ;) onlar toplasıp halleder belki haberim olsun da ablacım...
yogunluk yuzunden gidemedim hastaneye... eylulu ugurlayamadım malesef:(
inşallah iyilestigi haberini de alırız kısa zamanda hepsinin

eylulumuz icin cok sevindim insallah diger cocuklarimizda sagligina kavusurlar
fiyucem demekbutun arkadaslarin kan vermeye gidecek haaa bunaa cok sevindim kallisimin kizinin arkadaslarida gitcekmis ne guzel yaaa cok sevindim hemde duygulandim allahim bu genclik hep boyle cogalsin duyarli akilli ne guzel davranislar bunlar hepsinide kutluyorum opuyorum
mizginim canim cook gecmis olsun cabuk atlat bitanem bekliyoruz seni burda balim selam soyle kizimiza

eylulumuz icin cok sevindim insallah diger cocuklarimizda sagligina kavusurlar
fiyucem demekbutun arkadaslarin kan vermeye gidecek haaa bunaa cok sevindim kallisimin kizinin arkadaslarida gitcekmis ne guzel yaaa cok sevindim hemde duygulandim allahim bu genclik hep boyle cogalsin duyarli akilli ne guzel davranislar bunlar hepsinide kutluyorum opuyorum
mizginim canim cook gecmis olsun cabuk atlat bitanem bekliyoruz seni burda balim selam soyle kizimiza

gideceklerini söylediler ama umarım unutma ya da aksama olmaz:( çünkü cuma ben ankarada değilim ama tlfnla baslarının etini yicem söz :):)
bu arada okula duyuru asılması icin bi yazı hazırladım...
duvarlara biz de asalım cevremiz var diyorsanız size de yollarım word dosyasını sadece bana özel msj atmanız ve mail adresinizi yollamanız yeter....yalnız dedigim gibi pers-cuma-cumartesi-pazar ve pazartesi internete giremicem ank dısında olacagım içina.s.

TÜM DÜNYAYI KURTARAMAZSINIZ AMA BİR HAYATI KURTARABİLİRSİNİZ

Hasta adı: Mizgin Şenol
Hastane: Ankara Hacettepe ihsan doğramacı çocuk hastanesi 22.numara (2.Kat)
Hastalığı: Lösemi
Kan Grubu: 0 Rh(+)
İrtibat İçin Babası: Ahmet Şenol 0532 705 54 51

**FARKLI KAN GRUPLARINDAKİ ARKADAŞLAR:

Mizgin’in rahatsızlığı yüzünden Hacettepe Hastanesi Kan Bankasına 65 ünite kan borçları var ve gün geçtikçe borçları artıyor. Ahmet Bey ile irtibata geçerek kan bankasına tüm kan gruplarından kan bağışında bulunarak da Mizgin’e yardımcı olabilirsiniz. Bu sayede gerektiğinde kan bankasından daha kolay kan alabilecekler ve borçlarına da yardım etmiş olacaksınız…

İLİK NAKLİ İÇİN 85 BİN TL GEREKLİ

Mizgin’in tedavisi için 1 yıldan buyana tüm parasını harcayan çaresiz Baba Ahmet Şenol, ilik nakli ameliyatının biran önce yapılaması gerektiğini belirterek; kızının iyileşmesi için tek umutlarının bu ameliyat olduğunu, bu ameliyat için gereken 85 Bin TL’nin toparlanması için hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.

Mizgin Şenol için başlatılan yardım kampanyasına katkı sunmak isteyen hayırseverler için Banka hesap no; Ziraat Bankası: 0502 491 172 40 5001 (valilik onaylı)

[ www.erganihaber.net ] ACI GERÇEK | Ergani'nin ve Dünya'nın Açılış Sayfası...

Login | Facebook

Canım arkadaşlarım merhaba
Dün akşam biz ne yaptık biliyormusunuz?Kızımızın istediği o güzel sırma saçları kendisine ulaştırdık(peruk demek haksızlık olur da).walla çok güzel kıskandım yahu...
Ama size söz verdiğimiz resimleri çekemedik.Sebebini açıklayım:
Aslında bizim fotoğraf makinemizde yanımızdaydı.Mİzginin odasının olduğu kata çıkınca farkettim ki her ne kadar yeni olsada paketi yanımda açılmış olsa da peruğun steril edilmesi gerektiğini düşündüm.Hemşire arkadaşlarıma ilettim.İyi düşündün dediler.Mizgin'e verdik ama takmamak şartı ile.Bu gün steril edilecek ve birlikte takacaklar.Mizginim de pek tatlı bu arada..sevimli sevimli gülüyor bana.Sarılıp öpemedim dışarıdan geldiğim için ama anlayışla karşıladı beni.
Daha sonra miniklerimi ziyarete gittim.Hani resim defteri,boya ,puzzle falan almıştım ya.. onları dağıtmaya gittim.Sağolsun hemşire arkadaşım da yardım etti bize.tek tek merhabalaştık.Zorrrr çok zor dostlar...minik minik yürekler şifa bekliyor...Böyle durumlarda elimden bişi gelmeyince delleniyorum ben...hele bi tanesi demez mi bana " oh ya,şükür,bende sıkılyordum zaten,teşekkür ederim ablacım"Orda girdim girdim yerin dibine çıktım.Aynı rutinden sıkılmışlar canlarım ya...
şimdilik bu kadar haberlerim canlarım..
herkese sağlık diliyorum...

balim ne guzel onlari gordun geldin sevindirdin hepsini allah hepsine sifa versinde hep gulsunler insallah mizginimizi de insallah bugun yarin goruruz merak ettim simdi sende kiskandim falan diyince demekki cok guzel eminim cok guzel olacagina mizginim opuyoz seni canniiimŞeniz

Dün akşam biz ne yaptık biliyormusunuz?Kızımızın istediği o güzel sırma saçları kendisine ulaştırdık(peruk demek haksızlık olur da).walla çok güzel kıskandım yahu...
Aslında bizim fotoğraf makinemizde yanımızdaydı.Mİzginin odasının olduğu kata çıkınca farkettim ki her ne kadar yeni olsada paketi yanımda açılmış olsa da peruğun steril edilmesi gerektiğini düşündüm.Hemşire arkadaşlarıma ilettim.İyi düşündün dediler.Mizgin'e verdik ama takmamak şartı ile.Bu gün steril edilecek ve birlikte takacaklar.Mizginim de pek tatlı bu arada..sevimli sevimli gülüyor bana.Sarılıp öpemedim dışarıdan geldiğim için ama anlayışla karşıladı beni.
Daha sonra miniklerimi ziyarete gittim.Hani resim defteri,boya ,puzzle falan almıştım ya.. onları dağıtmaya gittim.Sağolsun hemşire arkadaşım da yardım etti bize.tek tek merhabalaştık.Zorrrr çok zor dostlar...minik minik yürekler şifa bekliyor...Böyle durumlarda elimden bişi gelmeyince delleniyorum ben...hele bi tanesi demez mi bana " oh ya,şükür,bende sıkılyordum zaten,teşekkür ederim ablacım"Orda girdim girdim yerin dibine çıktım.Aynı rutinden sıkılmışlar canlarım ya...

sağolasın canım,dileklerin gerçek olsun:1hug:a.s.:nazar::nazar:

TÜM DÜNYAYI KURTARAMAZSINIZ AMA BİR HAYATI KURTARABİLİRSİNİZ

Hasta adı: Mizgin Şenol
Hastane: Ankara Hacettepe ihsan doğramacı çocuk hastanesi 22.numara (2.Kat)
Hastalığı: Lösemi
Kan Grubu: 0 Rh(+)
İrtibat İçin Babası: Ahmet Şenol 0532 705 54 51

**FARKLI KAN GRUPLARINDAKİ ARKADAŞLAR:

Mizgin’in rahatsızlığı yüzünden Hacettepe Hastanesi Kan Bankasına 65 ünite kan borçları var ve gün geçtikçe borçları artıyor. Ahmet Bey ile irtibata geçerek kan bankasına tüm kan gruplarından kan bağışında bulunarak da Mizgin’e yardımcı olabilirsiniz. Bu sayede gerektiğinde kan bankasından daha kolay kan alabilecekler ve borçlarına da yardım etmiş olacaksınız…

İLİK NAKLİ İÇİN 85 BİN TL GEREKLİ

Mizgin’in tedavisi için 1 yıldan buyana tüm parasını harcayan çaresiz Baba Ahmet Şenol, ilik nakli ameliyatının biran önce yapılaması gerektiğini belirterek; kızının iyileşmesi için tek umutlarının bu ameliyat olduğunu, bu ameliyat için gereken 85 Bin TL’nin toparlanması için hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.

Mizgin Şenol için başlatılan yardım kampanyasına katkı sunmak isteyen hayırseverler için Banka hesap no; Ziraat Bankası: 0502 491 172 40 5001 (valilik onaylı)

[ www.erganihaber.net ] ACI GERÇEK | Ergani'nin ve Dünya'nın Açılış Sayfası...

Login | Facebook

canım benim dilerim katılım umulandan fazla olur.Güle güle git güle güle gel,sevgilerrrrrrrra.sŞeniz:1hug:a.s.:nazar::nazar:

Balım,ne güzel yapmışsın,diğerlerinide ziyaret ederek.Mizgin kendisi ekler bize resimlerini.İki gündür pek tadı yok,çok kısa aralıklarla giriyor her yere.Yeterki o iyi olsun,önemli olan o.a.s.:1hug::nazar:

Canım bu gerçekten harika bir haber.Çünkü,insanlar genelde sadece guruplara katılıp,yorum yapıyorlar filan ama fiiliyata gelince hiç bir şey yok.Facebook ta bir konu açılmış,gören..- bide bizlerden biriyle alakalımı diye soracaktım bileniniz varsa-.leriniz varsa..sonuçta konuya herkes katılıyor ama vermeyi düşünen 8 kişi var.9 kişide belki demiş.Diğerlerinden cevap bekleniyor.Biz nedense hep başkalarına akıl verip,kendi yakın çevremize hiç bakmıyoruz.Kızının hareketi örnek olmalı bence.Fiyucede öyle.Sanırım epey borç ödenmiş olacak.Mizgincik te bir an önce iyileşsin inşallah.

Back