"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

cok tatli masallah gerci hangi cocuk guzel olmaz tatli olmaz allahim tum cocuklarin sagligini korusun onlarin gulusu gercekten herseye deger

cok tatli masallah gerci hangi cocuk guzel olmaz tatli olmaz allahim tum cocuklarin sagligini korusun onlarin gulusu gercekten herseye deger

Amin canım,Dua larınızı eksik etmeyin.Her şeyden önemli.a.s.Bu gün ne Dua ettim,malum Cuma hiç evde durmam ben Allah bozmasın.:Saruboceq:

Kalis im,benim oğlan daha 14 yaşında.Onlardan pek almazlarda,anlatamıyorumki.:1no2:
Serkan Bey gittiğimde demiştiki,trombosit olunca çekiniyolar diye.a.s.
Bende öyle demiştim,en fazla bayılır 10 dk sonra ayılırımkaydirigubbakcemile5
Karşındaki yavrunun durumundan daha mı önemli:1hug:

kalliste merhaba..
seni cok tebrik ederim yapmış oldugun özveri beni çok etkiledi.
inşallah meleklerimiz şu hastalıgı atlattıktan sonra hep birlikte bir parti düzenleriz ha ne dersin :))

kızını da cesaretinden ötürü kutlarım..
çogu yetişkinin gösterdigi duyarllılıgı gösterdigi icin..

sevgiler...

Aslında çoğu yetişkinin gösteremediği demek gerekir.a.s.

ıŞTE SıZE BıR DÜNYA GÜZELı a.s.

Gerçekten öyle güzel öyle içten bir gülüşü var ki.Yüzünden gülümseme eksik olmasın tatlım.Serkan kardeşim yakında ziyaretinize geleceğim,Ceyda cığım sevgilerimi yolluyorum ,görüşmek üzere iyi geceler:1hug:a.s.

Ablacım,Serkan Bey Facebook a yazmış,Gelişmeler çok güzel.:danceazartesi hastaneden ayrılacaklar inşallah.:Saruboceq:

Son düzenleme:
pazartesi bu hastaneden taburcu olacaklar yani demi yanlis anlamadim demii sadece nakil isi var o zaman e cok guzel haber bu allahim sukurler olsun diger butun cocuklarada hastalarada nasiip et allahim guzel son olsun hepsininki

pazartesi bu hastaneden taburcu olacaklar yani demi yanlis anlamadim demii sadece nakil isi var o zaman e cok guzel haber bu allahim sukurler olsun diger butun cocuklarada hastalarada nasiip et allahim guzel son olsun hepsininki

Evet canım,haberler çok sevindirici.:dance:15 Nisan da yine burda olacaklarmış.a.s.Daha sonrada ayda,15 günde bir gelmeleri gerekiyor.İlik bulunana kadar böyle sürecek.Dua edelim,inşallah enn kısa zamanda ilik bulunsun Eylül Duru muza.:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar 2 yaşındaki Ayşe bebeğimiz sanırım başka hastaneye gidecekmiş tedavi için, u yüzden ilk mesaj bilgilerimi editliyorum kan vermeye gidecek kişiler varsa lütfen Ahmet bey veya Serkan bey adına versin...

allahim guzel haberler almayi nasiip et tum cocuklar gulumsesin neolur
evet dag cicegi dua edelim bulunsun cabuk insallah

allah kizlarimizin yardimcisi olsun bir an once sagliklarina kavussunlar insallah kallisim

Canısım ben uğrayamadım,haberlerin iyi olmasına çok sevindim,öptüm iyi haberler alacağımız bir hafta diliyorum:1hug:a.s.

dün akşam ahmet bey eşimi aramış yeni hastaneye yatan ankara dışından gelen bir hasta mağdur durumdaymış 0 rh + trombosit lazımmış bizde bir arkadaş bulduk eşi vermeyi kabul etti fakat sabah bu işlemin kan vermekten farklı ve 1 saat sürdüğünü ahmet abi onlara söyleyince eşinin bünyesi zayıf diye vermekten vaz geçtiler ama onlarda bizde şu an aramaktayız sizlerde yardımcı olursanız seviniriz.

Canım,trombosit verme işlemi tam tersine kan vermekten daha basit.a.sSüresi uzun sadece.Kan verme işleminde tansiyon düşmesi yaşıyorsanız bunda yaşamıyorsunuz.Zaten kan 3-4 ayda bir verilirken trombositi haftada bir bile alabiliyorlarmış.Süresi hep herkesi korkutan,halbuki kan alınmıyor bile.a.s.

Ben hemen mail atmaya başlayayım Ahmet beyi arayıp bilgilerini isterim az sonra...

Durum bu kadar basit olsada söz anlatmak durumu izah etmek zor olabiliyor, geçen gün Ahmet beyle sohbetimiz sırasında bir şey anlattı, bakın aktarayım gülermisiniz? ağlarmısınız?

Bir beyefendi gönüllü olarak gidiyor kan vermek için artık kimin yolladığı kim tarafından yönlendirildiği meçhul,belkide ben sebep oldum bilemiyorum:çok üzgünüm:.. Evet, beyefendi kan verme işlemine başlıyor Ahmet beyde bu sırada Mizginin yanına çıkması gerek hemen bir kaç dakikada dönecek ve dönüyor ama döndüğünde ne ortada beyefendi var, ne kan var nede makbuz varkafamçokkarıştı herşeyi toparlayıp kanınıda alıp gitmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…