"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Evet Mizgin çok güzel ve zeki bir kız,buraya giriyorsa onu ne çok sevdiğimizi zaten anlamıştır,yakında uğrayacağım,istersen resim yaparız ne dersin mizgin?Beni msn eklemişsin yanılmıyorsam,açınca görüşürüz öptüm kocamannnnnnnna.s.Kızımda selam söylüyor,öpüyor

Son düzenleme:
şu an eşim kan veriyor ve oda gs li...
mizgininim okuyor madem bunuda duysun ......:)))
bizde akşam ordaydık flz76..
mizginin yanında bir çift vardı biz kapıdan konuşmuştuk acaba sizmiydiniz merak ettim...
Ben Mizgine söyledim eğer bizim forumu kullanıyorsan bize ile yardımcı olalım sana sende bizimle yazış istersen dedim çünkü bizim forumu kullandığı yolunda tiyolar aldım :smiley-cool:

Mizgin saklanma çık ortaya Şeniz

hepinize çok ama çok teşekkürler, buraya geldiğimde yazılmış mesajlarla karşılaşmak ne hoş oluyor içim kıpır kıpır :dance:

mizginin msn adresi varsa bende isterim kizlarim esim cok seviyolar onlari ayrica merakta ediyorlar eylulun resmini gorduler mizginide gormek istiyolar
bu arada dun aksam ankarali bir arkadasa daha duyurdum oda cevresine duyuracak insallah guzel haberlerini aliriiz aslinda tesaduf oldu o bana nerdensin diye sordu bende azcik kendimi tanitip onu buraya yonlendirdim mesajda yazdim ayriyaten kendisine insallah almistir

eşim sabah verdi ALLAHA ŞÜKÜRKı SORUN OLMADAN ALINDI BıR PROBLEM YOK ŞÜKÜRLER OLSUN..
güzel mizginimiz kanına kan canına can katsın inşallah hayatım....
eşim mizginin laptop,ına çoklu msn(kendi isteği,:)..)ve başka programları götürmüştü onları yapmış...
bendede var msn i mizginin...
inşallah konuşunca onuda kk ailesine dahil edelim seni diyeceğim..yok öyle gizli gizli bakmakkkk:))))
sizlere haber vereyim dedim arkadaşlar...

bendede var msn i mizginin...
inşallah konuşunca onuda kk ailesine dahil edelim seni diyeceğim..yok öyle gizli gizli bakmakkkk:))))
sizlere haber vereyim dedim arkadaşlar...

canım çok iyi yaptın gidip gelip eşinden haber varmı diye bakıyordum eşinede geçmiş olsun kızımızada şifa olsun inşallah...

kallistecim çok teşekkürler hayatım...yok iyi çok şükür birtanem..akkk
inşallah mizginimzde iyi olucak :))))))))))))

müjdeeee artık mizginimz aramızdaa...nikide mjde...:teytey::teytey::dance:
canım hoşgeldin aramıza tatlım benim...

mrb..öncelıkle hepınıze cok tsk etmek ıstıorum bnım gıbı hastalarla ılgılenmenız cok gzl.sızlerle tanısmakta ayrıca gzl:)

kuzummm bizde seni tanıdığımıza çok sevindik tatlım benim:))))))))

mrb..öncelıkle hepınıze cok tsk etmek ıstıorum bnım gıbı hastalarla ılgılenmenız cok gzl.sızlerle tanısmakta ayrıca gzl:)

bebeğim asıl seninle tanışmak güzel, biz hastalarla ilgilenmiyoruz delikafadulden parti yapabilmek için sizi taburcu etmeye çalışıyoruzsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…